Διαφημίσεις

Θα σταλεί Soyuz MS-22

Αποστολή διάσωσης από πλευράς της Ρωσίας αναμένεται να ξεκινήσει με σκοπό τον απεγκλωβισμό πληρώματος του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού μετά από χτύπημα μετεωρίτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

Πιο συγκεκριμένα η Μόσχα θα εκτοξεύσει ένα σκάφος διάσωσης στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον επόμενο μήνα με σκοπό την ασφαλή επιστροφή τριών μελών του πληρώματος που βρίσκονται κυριολεκτικά εγκλωβισμένα μετά από το βίαιο χτύπημα που υπέστη ο θάλαμός τους από μετεωρίτη.

Το αγκυροβολημένο Soyuz MS-22 υπέστη μεγάλη διαρροή τον περασμένο μήνα, αφήνοντας ψυκτικό αέριο στο διάστημα και ωθώντας ένα ζευγάρι κοσμοναυτών να ματαιώσουν τον προγραμματισμένο διαστημικό τους περίπατο.

Την ίδια στιγμή η διαστημική υπηρεσία της Ρωσίας, Roscosmos, δήλωσε ότι το χτύπημα δεν αποτέλεσε άμεση απειλή για το πλήρωμα του διαστημικού σταθμού, προκάλεσε ωστόσο ανησυχίες για το αν όλοι στο τροχιακό φυλάκιο θα μπορούσαν να επιστρέψουν στη Γη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Με τη διαρροή να έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες θερμοκρασίες καμπίνας, το MS-22 κρίθηκε ακατάλληλο, αφήνοντας μόνο ένα επιχειρησιακό «θάλαμο διαφυγής» αγκυροβολημένο στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό– ένα διαστημικό σκάφος SpaceX Crew Dragon.

Υπάρχουν επτά άτομα στον διαστημικό σταθμό, αλλά η κάψουλα SpaceX έχει μόνο τέσσερις θέσεις.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek