Διαφημίσεις

Αυτό που βλέπουμε στην Καλιφόρνια δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μια “παρέλαση κυκλώνων” σφυροκοπά την πολιτεία.

Δυστυχώς, αυτή η κρίση απέχει πολύ από το να τελειώσει, διότι οι “ατμοσφαιρικοί ποταμοί” θα συνεχίσουν να διοχετεύουν περισσότερες βροχές στην Καλιφόρνια για τουλάχιστον αρκετές ημέρες ακόμη. Όσα έχω μοιραστεί μέχρι στιγμής είναι κοινή γνώση σε αυτό το σημείο.

Αυτό όμως που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι πριν από μια δεκαετία και πλέον ο Τζον Πολ Τζάκσον είχε μια υπερφυσική εμπειρία κατά την οποία του έδειξαν ότι “μια καταιγίδα απίστευτης δύναμης” θα πλήξει την Καλιφόρνια και ότι θα είναι ένα σημάδι που θα προηγηθεί του κολοσσιαίου σεισμού που θα αλλάξει μόνιμα τη γεωγραφία της πολιτείας.

Μπορείτε να δείτε βίντεο με τον Τζον Πολ Τζάκσον να περιγράφει αυτό που του έδειξαν ακριβώς εδώ…

Αν ζείτε στη δυτική ακτή, το βίντεο που μόλις παρακολουθήσατε θα πρέπει να σας ανατριχιάσει μέχρι το μεδούλι. Ακολουθεί μια πολύ πρόχειρη απομαγνητοφώνηση των δηλώσεων του Τζον Πολ Τζάκσον…
“Υπάρχει ένας σεισμός που έχει προβλεφθεί ότι θα καταστρέψει την Καλιφόρνια. Που σημαίνει ότι θα πέσουν ουρανοξύστες και ότι το σχήμα των Ηνωμένων Πολιτειών θα αλλάξει μετά από αυτόν τον σεισμό. Αυτό δεν θα συμβεί μέχρι να υπάρξει μια καταιγίδα – μια μεγάλη καταιγίδα θα έρθει στην Καλιφόρνια. Είτε πρόκειται για έναν τυφώνα απίστευτης ισχύος, είτε πρόκειται για μια καταιγίδα απίστευτης ισχύος. Αλλά ένας μεγάλος, μεγάλος τυφώνας ή μια απίστευτη δύναμη θα έρθει στην Καλιφόρνια, και ο σεισμός που θα την καταστρέψει δεν θα συμβεί μέχρι να συμβεί αυτό. Έτσι υπάρχει ένας τρόπος να πούμε, εντάξει, έχω χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει ένας σεισμός αύριο 7,5 ξέρετε, ή την επόμενη εβδομάδα ή σε δύο εβδομάδες από τώρα κάποιου μεγέθους. Μιλάω για εκείνον που θα αλλάξει το σχήμα της Καλιφόρνιας, όπου δεν θα θέλετε να ζείτε στην Καλιφόρνια, οπουδήποτε στην Καλιφόρνια, όταν συμβεί αυτό ή ίσως ακόμη και στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής ακτής. Όπου σχηματίζεται ένας εσωτερικός ωκεανός και η Μπάχα γίνεται νησί και το στόμιο του εσωτερικού ωκεανού σχηματίζεται μεταξύ του Σαν Ντιέγκο και του Λος Άντζελες. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν έρθει αυτή η καταιγίδα. Αυτό είναι ένα σημάδι που δίνει ο Θεός στους ανθρώπους – μην ανησυχείτε για αυτή τη μεγάλη καταιγίδα. Γιατί αυτό το σημάδι θα συμβεί πρώτα”.

Για χρόνια, αναρωτιόμουν πώς θα έμοιαζε μια καταιγίδα αυτής της φύσης.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι το είδος της καταιγίδας που περιέγραψε ο Τζον Πολ Τζάκσον έχει τελικά φτάσει…

Τα χτυπήματα συνεχίζουν να έρχονται στην Καλιφόρνια, καθώς η πολιτεία αντιμετωπίζει μια επίθεση ατμοσφαιρικών ποτάμιων καταιγίδων που έχει φέρει καταρρακτώδεις βροχές και απειλητικές για τη ζωή πλημμύρες, κατολισθήσεις λάσπης και ροές από συντρίμμια σε πολλά μέρη της πολιτείας.

Τη Δευτέρα αναφέρθηκαν εκτεταμένες πλημμύρες σε ολόκληρη την Καλιφόρνια, με περισσότερες από 300 αναφορές για πλημμύρες να φτάνουν σε διάφορα γραφεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σε όλη την πολιτεία. Ενώ οι έντονες βροχοπτώσεις έβρεξαν μεγάλο μέρος της Χρυσής Πολιτείας, οι κομητείες Σάντα Μπάρμπαρα, Βεντούρα και Σαν Λουίς Ομπίσπο επλήγησαν ιδιαίτερα σκληρά, με περισσότερες από 15 ίντσες βροχής να πέφτουν στα υψηλότερα υψόμετρα.

Περιττό να πούμε ότι οι ατμοσφαιρικοί ποταμοί που έπληξαν την Καλιφόρνια δεν είναι τυφώνες.

Αλλά το CNN μόλις δημοσίευσε ένα άρθρο που τους συγκρίνει με τυφώνες…

Οι κυνηγοί τυφώνων της NOAA μπορεί να είναι εξίσου απασχολημένοι τώρα όσο και κατά τη διάρκεια της περιόδου των τυφώνων. Ωστόσο, δεν είναι τυφώνες που πετούν, αλλά τα συστήματα ατμοσφαιρικών ποταμών που μαστίζουν την Καλιφόρνια από την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Οι ατμοσφαιρικοί ποταμοί μπορεί να μην κάνουν πρωτοσέλιδα με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι τυφώνες, αλλά μπορούν να έχουν ακραίες συνέπειες.

“Οι ατμοσφαιρικοί ποταμοί μπορούν να καλύψουν ολόκληρο τον Ειρηνικό. Είναι μακριά και στενά, αλλά είναι πολύ μεγαλύτερα από τους τυφώνες”, δήλωσε η συντονίστρια αναγνώρισης ατμοσφαιρικών ποταμών Άννα Γουίλσον.
Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι σε μια εποχή που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αναζητούν περισσότερη προσοχή από ποτέ, η πόλη στην Καλιφόρνια όπου ζουν έχει πληγεί ιδιαίτερα…

Η πόλη Μοντεσίτο, πατρίδα του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, σφυροκοπήθηκε από τη βροχή – απειλώντας με επικίνδυνες κατολισθήσεις σε λόφους που έχουν ήδη μουσκεύσει από βροχοπτώσεις εβδομάδων – και προκαλώντας εντολή εκκένωσης.

“Επειδή τα βουνά είναι ακριβώς εκεί, όταν βρέχει πραγματικά, πέφτει με πολύ μεγάλο ρυθμό… είναι αρκετά επικίνδυνο πολύ γρήγορα”, δήλωσε στο AFP ο κάτοικος Daniel DeMuyer.

Το Montecito είναι κανονικά ένα τόσο απίστευτα όμορφο μέρος, αλλά τώρα οι πλημμύρες έχουν φέρει απολύτως καταστροφικές συνθήκες.

Όπως παραδέχτηκε δημόσια η Ellen Degeneres, οι κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο…

Δυστυχώς, έρχονται πολύ περισσότερες βροχές.

Στην πραγματικότητα, αναφέρεται ότι ένας άλλος τεράστιος κυκλώνας θα “χτυπήσει τις ακτές του Ειρηνικού την Τετάρτη”…

Καθώς η τελευταία καταιγίδα που πλήττει την Καλιφόρνια αρχίζει να υποχωρεί την Τρίτη, αφήνοντας στο πέρασμά της σοβαρές πλημμύρες και καταστροφές, οι κάτοικοι θα πρέπει να προετοιμάζονται για έναν άλλο “τεράστιο” κυκλώνα που θα χτυπήσει την Τετάρτη τις ακτές του Ειρηνικού, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Σύμφωνα με την τελευταία βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (NWS), αυτό το “ταχέως εντεινόμενο” καιρικό σύστημα θα επηρεάσει περιοχές από τη βόρεια Καλιφόρνια και μέχρι την ακτή και τα βορειοδυτικά του Ειρηνικού.

Και οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες καταιγίδες.

Αυτό που παρακολουθούμε δεν είναι σίγουρα φυσιολογικό…

Είναι λοιπόν σίγουρα αυτό που είδε ο Τζον Πολ Τζάκσον πριν από τόσα χρόνια;

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, αλλά χωρίς αμφιβολία αυτή η καταιγίδα φαίνεται να ταιριάζει.

Και καθώς έκανα έρευνα για αυτό το κομμάτι, βρήκα στην πραγματικότητα ένα παλιό άρθρο του Newsweek που συζητούσε μια επιστημονική μελέτη που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι σεισμοί κατά μήκος του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα μπορούν στην πραγματικότητα να προκληθούν από τις βροχοπτώσεις…

Οι σεισμοί κατά μήκος του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια προκαλούνται από τις χειμερινές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις, ανακάλυψαν επιστήμονες.

Το εύρημα είναι σημαντικό, καθώς μας βοηθά να κατανοήσουμε τι πυροδοτεί τους σεισμούς – και πότε είναι πιο πιθανό να χτυπήσουν.

Σίγουρα δεν υπονοώ ότι ο “Μεγάλος” πρέπει να συμβεί άμεσα.

Θα μπορούσε να συμβεί πολύ σύντομα, ή θα μπορούσε να συμβεί κάποια στιγμή στην πορεία.

Αλλά αν οι κυκλώνες που πλήττουν την Καλιφόρνια είναι αυτό που είδε ο Τζον Πολ Τζάκσον, αυτό σημαίνει ότι πλέον τίποτα δεν εμποδίζει την άφιξη του γιγαντιαίου σεισμού που θα αλλάξει μόνιμα τη γεωγραφία της Καλιφόρνιας.

Όπως έχω επανειλημμένα προειδοποιήσει στα βιβλία μου, είναι απλώς θέμα χρόνου να έρθει “ο Μεγάλος”.

Ο θάνατος και η καταστροφή που θα προκαλέσει ένας τέτοιος σεισμός θα ξεπεράσει κάθε όριο, και οι επιστήμονες συνεχίζουν να μας λένε ότι η περιοχή έχει καθυστερήσει πολύ για ένα μεγάλο σεισμικό γεγονός.

Αν ζείτε στη δυτική ακτή, αυτή η καταιγίδα μπορεί να είναι η τελευταία προειδοποίηση που θα λάβετε πριν συμβεί.

Επομένως, θα έπαιρνα πολύ σοβαρά υπόψη μου αυτή την προειδοποίηση.

endoftheamericandream.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ END OF THE AMERICAN DREAM : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Εκπληρώνεται μπροστά στα μάτια μας μια δυσοίωνη προφητεία για την Καλιφόρνια; “μια καταιγίδα απίστευτης δύναμης”θα είναι ένα σημάδι που θα προηγηθεί του κολοσσιαίου σεισμού που θα αλλάξει μόνιμα τη γεωγραφία της πολιτείας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek