Διαφημίσεις

Η Lynette Hardaway, γνωστή και ως Diamond του πολιτικού ντουέτου “Diamond and Silk”, πέθανε σε ηλικία 51 ετών.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στην επίσημη σελίδα του Diamond and Silk στο Facebook το βράδυ της Δευτέρας.

‘Ο κόσμος μόλις έχασε έναν αληθινό άγγελο και πολεμιστή πατριώτη για την ελευθερία, την αγάπη και την ανθρωπότητα!’ έγραφε η ανάρτηση.

‘Η Diamond χάραξε ένα μονοπάτι, βασισμένο στο πάθος και την αγάπη της για ολόκληρη τη φυλή της ανθρωπότητας’.

Η Hardaway και η αδελφή της Rochelle ‘Silk’ Richardson, κέρδισαν για πρώτη φορά έδαφος ως Diamond και Silk στους συντηρητικούς κύκλους κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016, αφού δημοσίευσαν μια σειρά από προσφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υποστήριξη του πρώην προέδρου Donald Trump.

Η 76χρονη Αμερικανίδα πολιτικός ανακοίνωσε επίσης την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: “Πραγματικά άσχημα νέα για τους Ρεπουμπλικάνους και ειλικρινά για ΟΛΟΥΣ τους Αμερικανούς”.


Το δίδυμο υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος (Εικόνα: Bloomberg via Getty Images)


Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ αγκαλιάζει τους Diamond και Silk a
Το δίδυμο περιέγραψε τους εαυτούς του ως τους “πιο πιστούς υποστηρικτές του Τραμπ” (Εικόνα: Shutterstock)

‘Η πανέμορφη Diamond μας, της Diamond and Silk, μόλις απεβίωσε στο σπίτι της στην Πολιτεία που τόσο αγαπούσε, τη Βόρεια Καρολίνα’.

Και συνέχισε: “Το Silk ήταν μαζί της σε όλη τη διαδρομή και στο θάνατό της. Δεν υπήρχε καλύτερη ΥΕΑΜ πουθενά και σε καμία στιγμή! Ο θάνατος της Diamond ήταν τελείως απροσδόκητος, πιθανόν η μεγάλη και πολύτιμη ΚΑΡΔΙΑ της απλά την εγκατέλειψε. Αναπαύσου εν ειρήνη η υπέροχη Diamond μας, θα μας λείψεις πολύ!

Το δίδυμο που ισχυρίστηκε ότι ήταν οι “πιο πιστοί υποστηρικτές του Τραμπ”, εμφανίστηκε επίσης σε αρκετές εκδηλώσεις του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της προεδρίας του και περιστασιακά μιλούσε στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

metro.co.uk



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Ο Ντόναλντ Τραμπ θρηνεί τον “απροσδόκητο” θάνατο της Λινέτ Χάρνταγουεϊ του Diamond and Silk, 51 ετών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek