11:33 - 04/08/2022

Instantly Ageless® Facelift in a Box Οδηγίες χρήσης και συστατικα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η εμμονή με τη νεότητα και την ομορφιά είναι παγκόσμια και διαχρονική. Τώρα υπάρχει μια επιλογή εκτός από την δαπανηρή πλαστική χειρουργική ή τις επικίνδυνες επεμβατικές ενέσιμες θεραπείες. Επιτέλους, ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν που πραγματικά λειτουργεί και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε εκατοντάδες ή και χιλιάδες δολάρια!

Instantly Ageless® Facelift in a Box Οδηγίες χρήσης

Το Instantly Ageless® Facelift in a Box είναι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό για χρήση οπουδήποτε στο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής του λαιμού και του στήθους. Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά ως μέρος της τακτικής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας ή απλά όταν θέλετε να δείχνετε καλύτερα!

Συνιστούμε τη χρήση μιας καλής ενυδατικής κρέμας με βάση το νερό (όπως το προϊόν Instantly Ageless® Moisture Lift) πριν από την εφαρμογή, καθώς αυτός ο ορός λειτουργεί καλύτερα σε καθαρή, απαλή επιδερμίδα. Η ενυδατική κρέμα πρέπει να απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα πριν από τη χρήση. Οποιαδήποτε πρόσθετα προϊόντα, όπως κρέμες, τονωτικά, αντηλιακά ή ορούς που χρησιμοποιούνται πριν από τα καλλυντικά πρέπει να εφαρμόζονται πριν από τη χρήση του Instantly Ageless® Facelift in a Box

Σημαντικό: Τα προϊόντα με βάση το λάδι μπορεί να μειώσουν την αποτελεσματικότητα του Instantly Ageless® Facelift in a Box

Συστατικά: Καθαρισμένο νερό, πυριτικό νάτριο, πυριτικό μαγνήσιο, ακετυλοεξαπεπτίδιο-3 (Argireline®), οξείδιο του σιδήρου, φαινοξυενθανόλη, αιθυλεξυλογλυκερίνη

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το Instantly Ageless Facelift in a Bottle περιέχει Acetyl Hexapeptide-3 (Argireline®), ένα μη τοξικό, αντιγηραντικό πεπτίδιο, χημικά συνδυασμένο από αμινοξέα φυσικής προέλευσης, το οποίο συμβάλλει στην πρόληψη των λεπτών γραμμών που προκαλούνται από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις του προσώπου, χωρίς την απώλεια της έκφρασης του προσώπου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, μπορεί να απαιτούνται επαναλήψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας για τη διατήρηση των βέλτιστων αποτελεσμάτων, ειδικά γύρω από τα χείλη.

Για την αφαίρεση, απλά καθαρίστε την περιοχή με ήπιο καθαριστικό προσώπου, στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό και στεγνώστε.

Μόνο μια μικρή ποσότητα του Instantly Ageless® Facelift in a Box (μικρότερη από το μέγεθος ενός μπιζελιού) είναι απαραίτητη για κάθε χρήση. Εφαρμόστε απαλά με ταμποναριστές κινήσεις ένα πολύ λεπτό στρώμα στις γραμμές, τους πόρους, τις ρυτίδες και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Αφήστε το προϊόν υγρό, όχι βρεγμένο, στο δέρμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, παραμείνετε ακίνητοι για περίπου ένα λεπτό χωρίς έκφραση για να απορροφηθεί το προϊόν. Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθανθείτε μια αίσθηση σύσφιξης που μπορεί να διαρκέσει περίπου 15-20 λεπτά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι απολύτως ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το Instantly Ageless® Facelift in a Box στα άνω βλέφαρα. Έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να νιώσετε ένα αίσθημα σφιξίματος που μπορεί να είναι άβολο για κάποιους. Επιπλέον, σε περιπτώσεις όπου υπάρχει υπερβολική ποσότητα επιπλέον δέρματος στο βλέφαρο, μπορεί να εμφανιστεί τράβηγμα και ρυτίδωση.

Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα πρόσθετης στρώσης εάν χρειάζεται. Ορισμένες προβληματικές περιοχές απαιτούν πολλαπλές εφαρμογές.

Μόλις στεγνώσει, μπορείτε να εφαρμόσετε το μακιγιάζ ως συνήθως. Δοκιμάστε ένα μακιγιάζ με βάση τα ορυκτά σε αντίθεση με τα υγρά, καθώς αυτά τείνουν να τονίζουν τις ρυτίδες και τις γραμμές στο πρόσωπο. Μην τραβάτε, σέρνετε ή τρίβετε τις επεξεργασμένες περιοχές του δέρματος κατά την εφαρμογή καλλυντικών, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει απώλεια ελαστικότητας και τόνου του δέρματος με την πάροδο του χρόνου.

Δειτε το στο αφφιλιατε καταστημα μας εδω https://instantlyageless.com/stranger11/

Δειτε το στο αφφιλιατε καταστημα μας εδω https://instantlyageless.com/stranger11/

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Νικο μπηκα να παραγγειλω, αλλα στο σαιτ, αλλα το τελικο ποσο ειχε αλλα 65 ευρω ακομα για εξοδα αποστολης, ετσι ειναι ??

    • Κατοχικά Νέα 01/10/2023 @ 1:34 ΜΜ

      To προιον ερχεται απο Αμερικη και εχει υψηλα εξοδα αποστολης , δεν μπορουμε να κανουμε κατι εμεις, μια αλλη λυση ειναι να το αγορασει καποιος απο αμερικη δικος σας και να σας το στειλει αλλα και παλι θα ειναι ψηλο το κοστος σχεδον το ιδιο δηλαδη ..

    • Ευγενία 01/13/2023 @ 4:29 ΜΜ

      Αν είστε Αθήνα μπορούμε να μοιραστούμε τα έξοδα μας

  2. Ευγενία 01/13/2023 @ 5:29 ΜΜ

    Αν είστε Αθήνα μπορούμε να μοιραστούμε τα έξοδα μας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*