Διαφημίσεις

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Λέσβου, από την είδηση ότι δημοσιογράφος που είχε καταγγείλει κύκλωμα πορνείας με συμμετοχή ανήλικης, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του!

Ο 46χρονος Ιωάννης Πολιτίδης, εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη την περασμένη Τετάρτη, προκαλώντας πραγματικό σοκ, αφού πριν από περίπου δύο μήνες με ένα βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει, είχε κάνει λόγο για φρικτά πράγματα στο νησί.

Ο δημοσιογράφος, στις 17 Νοεμβρίου 2022, με δημόσια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είχε καταγγείλει κύκλωμα πορνείας με συμμετοχή ανήλικης, που ονομάζεται Σεβαστή, στο οποίο σύμφωνα με τα όσα έλεγε, γίνονται ομαδικά πάρτι με ενήλικους άνδρες. «Το κύκλωμα δρα στην περιοχή Γαιδαρανήφορος. Στα πάρτι συμμετέχουν ενήλικοι κυρίως, πιθανώς και ανήλικοι» είχε πει τότε.

Μάλιστα, αυτή την καταγγελία την έκανε πολλές φορές και στην αστυνομική διεύθυνση Λέσβου, όπως έκανε γνωστό η ιστοσελίδα kalloninews, η οποία είχε αναδείξει την υπόθεση και πλέον έχει «πέσει».

Απειλές για την ζωή του

Ο 46χρονος δημοσιογράφος σε αυτήν την ανάρτηση του, είχε ανταλλάξει σχόλια με μια συνάδελφο του απο το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης στο οποίο εργάζονταν κατά το παρελθόν και είχε τονίσει πως απειλείται η ζωή του και φοβάται!

Ο Γιάννης Πολιτίδης σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν νεκρός περίπου 1,5 μήνα, όσο δηλαδή διάστημα που έχει αναρτηθεί το βίντεο! Η Αστυνομία αντίκρισε την Τετάρτη το άψυχο σώμα του κρεμασμένο με ένα σχοινί σε μπαλκονάκι σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν τον είδε κανείς γείτονας ή περαστικός τόσο καιρό, ενώ παράλληλα, κανείς δεν τον είχε αναζητήσει.

Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με σκοπό να αποδειχθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία ή αν οι φόβοι του ήταν βάσιμοι. Σε κάθε περίπτωση η καταγγελία είναι εξαιρετικά σοβαρή, άπτεται της δημόσιας ασφάλειας, οπότε αναμένουμε απαντήσεις από το Υπουργείο προστασίας του πολίτη!

newsbreak.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Σοκ στην Μυτιλήνη: Δημοσιογράφος που είχε καταγγείλει κύκλωμα πορνείας με ανήλικη βρέθηκε κρεμασμένος!”
  1. Όπως καταλαβαίνετε, αν συμφέρει η αποκάλυψη το σύστημα τότε γίνεται θέμα. Αν όχι , όποιος αποκαλύπτει πεθαίνει. Προφανώς ήταν πολλοί και “υπέρ άνω υποψίας” μπλεγμένοι…
    Ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει καλέ μου…Πλήρωσες για μια ηρωική πράξη…Να ξέρεις όμως ότι καταγράφηκε…

  2. Ο/Η Χαράλαμπος Παπανικολάου Εξάρχεια Λυκαβηττό Τσιμισκή λέει:

    Τούρκοι πλούσιοι ολιγαρχες φίλοι του Ερντογάν και εκατοντάδες στρατιωτικοί Τούρκοι και πράκτορες της ΜΙΤ αλωνιζουν τα ελληνικά νησιά Αιγαίου και κάνουν ότι θέλουν. Και όργια κάνουν βέβαια. Με την ανοχή των Αμερικανών και Ευρωπαίων και με οδηγίες από Ρότσιλντ Ροκφέλερ CIA ελέγχει εποπτεύει διαχείριση τραφικινγκ με τουρκικές ΜΚΟ και ΜΚΟ του Τζώρτζ Σόρος.

  3. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΥΤΟ.
    ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ΄.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *