Διαφημίσεις

Απάντηση στην κριτική που δέχεται σχετικά με τις ελλείψεις στα φάρμακα που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας ότι «το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και ο χρόνος ο καλύτερος γιατρός».

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός τόνισε ότι «ο σοφός λαός μας λέει ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και το γέλιο το καλύτερο φάρμακο», προσθέτοντας ότι μετά την πάροδο του χρόνου μέχρι να βρεθούν φάρμακα για τους πολίτες, πολλοί από αυτούς μπορεί να έχουν θεραπευτεί από μόνοι τους.

Παράλληλα, ο υπουργός επεσήμανε ότι στα νοσοκομεία έχει δώσει εντολή το νοσηλευτικό προσωπικό να διαβάζει δηλώσεις του στους ασθενείς, ώστε να γελάνε και να βελτιώνεται άμεσα η κατάσταση τους.

Τέλος, ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε αποφασισμένος να φανεί αμείλικτος με τις φαρμακευτικές εταιρείες, τονίζοντας πως, αν χρειαστεί, δεν θα διστάσει να πάει έξω από τα γραφεία τους στις έξι το πρωί και να ψιθυρίσει τα μέτρα που πρόκειται να λάβει.

tovatraxi.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
5 σχόλια στο “Πλεύρης: Πιστεύω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και το γέλιο το καλύτερο φάρμακο”
  1. Εξέφρασε τέτοια άποψη ο κ. Πλευρης; Πολύ προχω, τον βρίσκω. Μήπως πριν άκουγε στο αυτοκίνητο το τραγούδι Γιορτή του Γ. Αγγελάκα;. Έτσι αρχίζει.. Ο Χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.. Τέλος π. Ξεφύγαμε πολύ βλέπω.. Μετά Λύπης. Γειά μας. Καλημέρα.

  2. εεεε …. τοτε τι το θελουμε το υποyργειο υγειας και το ΕΣΥ …. κλειστε τα μαγαζακια και στειλτε τον Πλευρη σπιτακι να γελαει για οσο χρονο θελει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek