11:29 - 03/01/2023

Κάτι «μαγειρεύεται»!!! Επανέφεραν τον «ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ»: «Νέες δόσεις, νέα εμβόλια» – ΧΑΜΟΣ στο στούντιο

Διαφημίσεις

Με φόρα στο 2023…
Σας έλειψε ο «ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ»;;;

Επανήλθε δριμύτερος τώρα που ξεσηκώνεται νέο κύμα «τρομοκρατίας», καθώς προφανώς κάτι «μαγειρεύεται».

Αφού είπε πως δεν έπρεπε να βγάλουμε ποτέ τις μάσκες (τι κι αν διέλυσαν το ανοσοποιητικό σύστημα παιδιών και μεγάλων, σύμφωνα με επίσημες παραδοχές), ο τηλέ-ειδικός, Γιώργος Παυλάκης άρχισε να ισχυρίζεται πως «δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία» και σημείωσε πως «Όλοι φοβόμαστε την Κίνα, αλλά οι μεταλλάξεις «θερίζουν» στην Αμερική».

«Στην Κίνα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν ενάμιση εκατομμύριο μολύνσεις και ένα εκατομμύριο θάνατοι από κορονωϊό», ανέφερε ο κ. Παυλάκης εξηγώντας πως η ασιατική χώρα μπορεί να μην βρίσκεται ακόμα σε αυτό το στάδιο αλλά τα προληπτικά μέτρα πρέπει να παρθούν παγκόσμια και πριν είναι αργά.

Ο κ. Παυλάκης ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα και να επιβάλλουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς πριν υπάρξει εξάπλωση του ιού προσθέτοντας ότι ήδη έχει βρεθεί δήθεν νέο στέλεχος στην Αμερική που είναι 20% πιο μεταδοτικό από τα υπάρχοντα. «Ως ένα βαθμό ξεπερνάει και το εμβόλιο ωστόσο δεν είναι τόσο ανησυχητικό καθώς ο κόσμος έχει πλέον ανοσία», είπε προσθέτοντας ότι οι μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται παντού.

Τι κι αν ξεπερνάει όμως το εμβόλιο η νέα παραλλαγή;;; Ο κ. Παυλάκης είπε να γίνουν τα παρόντα εμβόλια και πως έρχονται και άλλα για νέες αρρώστιες και θα γίνονται και σε μωρά!!!

Οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν με… έκπληξη: «ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;;».

Όσο για τον COVID και την γρίπη, είπε πως έρχονται νέες δόσεις και πως θα γίνονται ενέσεις ετησίως. Ένας ΧΑΜΟΣ!!!

Δείτε το βίντεο:

«ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ», είχε πει τον Φεβρουάριο μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. bio-grafi..
    ccr.cancer.gov/staff-directory/george-n-pavlakis

  2. Ηρακλής 01/03/2023 @ 5:25 ΜΜ

    Βάστα – Βράστα

  3. ρε δεν ξαναγ@μιεστε ετσι να μην ξεχνατε????μια φορα μ@λακας για παντα μ@λακας!!παυλακη-παγωνη και τσιοδρα ερχεται και η σειρα σας…

  4. φτιάνει πια!! η ηλιθιότητα πρέπει να έχει και ένα τέλος. έχω να δώ τηλεόραση 4 έτη , και δεν μπορώ να απαλλαχτώ από τα τηλενούμερα ,και τον κάθε ηλίθιο Πολιτικό , γιατί ακόμα και στο Ιντερνετ τους βλέπω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*