Διαφημίσεις

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε : Τί σημαίνει το “πάγωμα” της προμήθειας των SPIKE NLOS;

Όταν προτεραιότητα είναι τα AAV7 και τα whidbey, λογικό είναι να αποτυγχάνουμε στα ουσιώδη. Πλώρες της προκοπής δεν έχουμε, link 16 στη πλειοψηφία των αεροπλάνων δεν έχουμε, spice, rampage, harpoon, jassm στα f16 δεν έχουμε και κάποιοι ονειρεύονται αποβάσεις Νορμανδίας.

Εάν μας αφήσει η Αμερική και το ΝΑΤΟ, η Τουρκία θα ματώσει. Θα ματώσουμε κι εμείς βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία. Πρέπει να ανακόψουμε την δυναμική μια χώρας με 80 mil πληθυσμό. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να τους τελειώσουμε αεροπορία και ναυτικό, μαζί με κάποια χτυπήματα σε πολεμικές βιομηχανίες. Δεν χρειαζόμαστε ούτε αποβάσεις, ούτε άλλα τέτοια σενάρια.

Μετά θα πάνε σε εμφύλιο πόλεμο και αφού εξαντληθούν και αλληλοσκοτωθούν, τότε θα παρέμβουμε και θα πάρουμε εδάφη, διατηρώντας τον νατοϊκό έλεγχο ταυτόχρονα. Δεύτερο 1922 δεν θα ξανά υπάρξει. Δεν θα τους κυνηγήσουμε ξανά στα βάθη της Ασίας. Αυτή τη φορά θα τους αφήσουμε να σφαχτούν μόνοι τους, επιρρίπτοντας ο ένας στον άλλο ευθύνες για την ήττα. Δεν θα τους δοθεί ούτε ένας λόγος να συσπειρωθούν και να ξεχάσουν τις μεταξύ τους έχθρες.

Στην άνωθεν φώτο βλέπετε τα χριστουγεννιάτικα “δωράκια” για τους απέναντι…λείπουν οι HAMMER δυστυχώς ελπίζω κάποια στιγμή να διορθωθεί αυτό το λάθος.

http://zeys-elaynon.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
6 σχόλια στο “Δεύτερο 1922 δεν θα ξανά υπάρξει.”
  1. Το μόνο που χρειάζομαστε είναι να τους τελειώσουμε αεροπορία, ναυτικό, μη επανδρωμένα οχήματα, καμία 10.000 βαλλιστικους πύραυλους, τα 1μιση εκατομμύριο μισθοφόρους που στεγάσε η ΕΛΑΣ σε δομές, κανα εκατομμύριο στρατό απόβασης υπερσύγχρονα εξοπλισμένο, 250 διάσπαρτα εργοστασια ατέλειωτης παραγωγής πολεμικου υλικού στη καρδια της Τουρκίας… Λυκαστρος με τη μασκουλα, την αποστρατικοποιηση, και τις τιμητικές για μπολια θα πολεμήσετε; Ετοιμάσου να σ ζητήσουν να πας εθελοντής Ουκρανία..

    1. Σωστος. Και μόνο που λέει αν μας αφήσει το ΝΑΤΟ, δειχνει την νοοτροπία των στρατιωτικών μας, υπαλληλακια του ΝΑΤΟ. Θα έχουμε πάλι 22 , γιατί έχετε μάθει να μην κάνετε την δουλειά σας αλλά να περιμένετε εντολές από τις πολιτικές μαριονέτες. Τα Ίμια δεν θ γκριζαρονταν ποτέ,, αν τα ουκ είχαν ρίξει και καθαρίσει τους Τούρκους που ανέβηκαν σε Ελληνικό έδαφος, αλλά ακόμα και αυτοί περίμεναν εντολές μην τελοντας το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Στα λόγια και στις φανφάρες όμως είμαστε πρώτοι, πάντα ειμασταν.

  2. Ναι καλα… Περιμενε να σε αφησουν οι εβραιοαμερικανοι να χτυπησεις την τουρκια.
    Ακομα δεν μαθατε ποιοι ειναι οι πραγματικοι εχθροι. Ποιοι βαζουν τους χαζοτουρκους να κανουν τους μαγκες.
    Ακομα δεν μαθατε πως χασαμε κυπρο ιμια μακεδονια.

  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ.

  4. Αν γίνει πόλεμος με τη Τουρκία, μην ξεχάσετε να έχετε ξυρισμένο το κ@λοτρυπίδι σας και ένα βάζο με βαζελίνη, γιατί τα μογγόλια θα σας ξεπατώσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek