Διαφημίσεις

Πόσα εκατομμύρια πρέπει να πεθάνουν για να αρχίσουν οι άνθρωποι να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει; Για χρόνια, προειδοποιούσα επίμονα ότι σύντομα θα εισερχόμασταν σε μια εποχή μεγάλων επιδημιών, και τώρα είναι εδώ.

Δυστυχώς, αυτό που είδαμε τα τελευταία χρόνια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Σε αυτό το σημείο έχουμε προετοιμαστεί τέλεια για μελλοντικές πανδημίες, επειδή τεράστιοι αριθμοί ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη κυκλοφορούν τώρα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι οι ασθένειες θα είναι πλέον σε θέση να εξαπλωθούν ακόμη πιο εύκολα, και αυτή είναι μια τάση που έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε σε όλο το 2022.

Ο στρεπτόκοκκος Α είναι η τελευταία ασθένεια που εξαπλώνεται στον δυτικό κόσμο. Ο αριθμός των παιδιών που εισάγονται στο νοσοκομείο με Strep A είναι πολύ πάνω από το κανονικό στις ΗΠΑ, και αυτό φαίνεται να ισχύει ιδιαίτερα στο δυτικό μισό της χώρας…

“Ένα θανατηφόρο κύμα λοιμώξεων από Strep A σε παιδιά φαίνεται να απογειώνεται στις ΗΠΑ – λίγες εβδομάδες αφότου το Ηνωμένο Βασίλειο επλήγη από μια σειρά θανάτων.

Τουλάχιστον δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο Κολοράντο μετά από τη φυσιολογικά ήπια ασθένεια και παιδιατρικά νοσοκομεία σε πέντε πολιτείες – Αριζόνα, Κολοράντο, Τέξας, Ουάσινγκτον και Δυτική Βιρτζίνια – αναφέρουν πολύ υψηλότερα επίπεδα εισαγωγών από ό,τι συνήθως.

Στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας στο Τέξας, οι γιατροί χειρίζονται ήδη τέσσερις φορές περισσότερους ασθενείς με Strep A σε σχέση με πέρυσι.”

Αλλά αυτό δεν ειναι ένα τυπικό ξέσπασμα του Strep A.

Στην πραγματικότητα, τα νοσοκομεία αναφέρουν ότι τα παιδιά έρχονται με πολύ περίεργα συμπτώματα που συνήθως δεν σχετίζονται καθόλου με τον Strep A…

“Ένα από τα μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία στο Μιζούρι βλέπει εισροή παιδιών με περίεργα συμπτώματα Strep A – καθώς η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται στις ΗΠΑ.

Το νοσοκομείο Children’s Mercy Kansas City Hospital είχε επτά παιδιά τις τελευταίες εβδομάδες με συμπτώματα όπως ένα “κολλημένο” μάτι, εξογκώματα πίσω από το αυτί και δυσκολία στην κατάποση – που οδήγησε σε σάλια.

Οι γιατροί ήταν αρχικά μπερδεμένοι από τις περιπτώσεις – αλλά περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν ότι κάθε παιδί έπασχε από Strep A. Η κανονικά ήπια βακτηριακή λοίμωξη προκαλεί μια πληθώρα νοσηλειών σε όλες τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη….”

Τι συμβαίνει λοιπόν;

Πρόκειται για μια νέα μορφή Strep A που είναι πιο σοβαρή από ό,τι έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν;

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τόσα πολλά που δεν γνωρίζουμε.

Αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Strep A εξαπλώνεται επίσης σαν πυρκαγιά στο Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού.

Αυτό είναι ένα ξέσπασμα που θα πρέπει να παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά, διότι θα μπορούσε να καταλήξει να σκοτώσει πολλά παιδιά.

Εν τω μεταξύ, μια “μυστηριώδης ασθένεια” που προκαλεί “αιμορραγία από το στόμα και τη μύτη” έχει ξεσπάσει στο Αφγανιστάν…

“Ένα άγνωστο παθογόνο έχει μολύνει περισσότερους από 80 ανθρώπους και έχει σκοτώσει δύο παιδιά στην αφγανική επαρχία Ζαμπούλ, ανακοίνωσαν οι αρχές των Ταλιμπάν. Η ασθένεια προκαλεί έντονο πυρετό και αιμορραγία από το στόμα και τη μύτη.

Ο επικεφαλής της δημόσιας υγείας των Ταλιμπάν Αμπντούλ Χακίμ Χακίμι δήλωσε ότι οι κλινικές στην περιοχή Σαχτζόι της επαρχίας έχουν δει μια απότομη αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που πάσχουν από την “ύποπτη” ασθένεια τις τελευταίες εβδομάδες, ανέφερε την Τρίτη η εφημερίδα Hasht-e Subh Daily του Αφγανιστάν.”

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ασθένεια θα μπορέσει να περιοριστεί στο Αφγανιστάν, διότι ακούγεται ότι είναι πραγματικά σοβαρή.

Στην Κίνα, οι υγειονομικές αρχές αντιμετωπίζουν ένα “θερμοπυρηνικό” ξέσπασμα του COVID. Σύμφωνα με μια πρόβλεψη, σύντομα θα υπάρξουν 800 εκατομμύρια κινεζικά κρούσματα…

“Η ΚΙΝΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια “θερμοπυρηνική” επιδημία του Κόβιντ, λέει ένας ειδικός, καθώς τα νοσοκομεία και τα κρεματόρια αρχίζουν να ξεχειλίζουν.

Σύμφωνα με μια εκτίμηση, το Covid θα μπορούσε να εξαπλωθεί ραγδαία έως ότου υπάρξουν 800 εκατομμύρια κρούσματα σε 90 ημέρες μετά την κατάργηση της πολιτικής Zero Covid των σκληρών αποκλεισμών.

Βίντεο εμφανίστηκε που δείχνει ασθενείς να έχουν στριμωχτεί σε ένα νοσοκομείο και να κοιμούνται στα πατώματα και πτώματα αποθηκευμένα σε διαδρόμους, σε μια ανατριχιαστική ηχώ της εποχής που το Covid έπληξε για πρώτη φορά την Κίνα.”

Εάν πρόκειται για ένα μόνο από τα συνήθη στελέχη του COVID που κυκλοφορούν σήμερα σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός των κρουσμάτων δεν θα πρέπει να πλησιάσει τα 800 εκατομμύρια.

Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν στην Κίνα αυτή τη στιγμή;

Μας προειδοποιούν ότι αυτό το νέο ξέσπασμα “θα μπορούσε να σκοτώσει έως και ένα εκατομμύριο ανθρώπους”, και αναφέρεται ότι ακόμη και τώρα τα κρεματόρια κυριολεκτικά ξεμένουν από χώρο για όλα τα πτώματα που καταφθάνουν…

“Τα κρεματόρια σε όλη την Κίνα δήλωσαν την Τρίτη ότι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την εισροή πτωμάτων, καθώς η χώρα μάχεται με ένα κύμα κρουσμάτων Covid που οι αρχές παραδέχτηκαν ότι είναι αδύνατο να εντοπιστεί.

Τα νοσοκομεία αγωνίζονται και τα ράφια των φαρμακείων έχουν απογυμνωθεί μετά την ξαφνική απόφαση της κινεζικής κυβέρνησης τον περασμένο μήνα να άρει σχεδόν τρία χρόνια αποκλεισμών, καραντίνας και μαζικών δοκιμών.”

Στο Chongqing – μια πόλη 30 εκατομμυρίων κατοίκων, όπου οι αρχές κάλεσαν αυτή την εβδομάδα τους ανθρώπους με “ήπια” συμπτώματα του Covid να πάνε στη δουλειά τους – ένα κρεματόριο δήλωσε στο AFP ότι δεν είχε πλέον χώρο για να κρατήσει τα πτώματα.

Θα παρακολουθώ πολύ προσεκτικά τις εξελίξεις στην Κίνα, διότι δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι έχουμε πάρει όλη την ιστορία.

Πάνω απ’ όλα, μας λένε ότι η γρίπη των πτηνών έχει γίνει “παγκόσμιο πρόβλημα”, καθώς συνεχίζει να εξαπλώνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο.

Εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο συνολικός απολογισμός των νεκρών έχει πλέον φτάσει τα 58 εκατομμύρια…

“Η άκρως μεταδοτική γρίπη των πτηνών εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά στο αμερικανικό πτηνοτροφικό κεφάλαιο φέτος, σκοτώνοντας περίπου 58 εκατομμύρια πτηνά – το πιο θανατηφόρο ξέσπασμα στην αμερικανική ιστορία, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ.”

Η γρίπη των πτηνών είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η γαλοπούλα, το κοτόπουλο και τα αυγά έχουν γίνει τόσο εξωφρενικά ακριβά.

Αν μπορείτε να το πιστέψετε, η χονδρική τιμή των μεγάλων αυγών των μεσοδυτικών πολιτειών έφτασε στην πραγματικότητα στο ιστορικό ρεκόρ των 5,36 δολαρίων ανά δωδεκάδα αυτόν τον μήνα.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που μπορούσα να αγοράσω μια ντουζίνα αυγά με 99 σεντς στο τοπικό παντοπωλείο.

Τα πράγματα αλλάζουν τόσο γρήγορα τώρα, και καμία από τις ζωές μας δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Νωρίτερα σήμερα, με λύπη μου έμαθα ότι το προσδόκιμο ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε για άλλη μια φορά πέρυσι…

“Το ποσοστό θανάτου για τον πληθυσμό των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 5%, μειώνοντας το προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση στα 76,4 έτη το 2021 από 77 έτη το 2020. Το CDC δημοσίευσε τον Αύγουστο προκαταρκτικές εκτιμήσεις που καταδεικνύουν παρόμοια μείωση. Πριν από την πανδημία, το 2019, το προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση στις ΗΠΑ ήταν 78,8 έτη. Η μείωση το 2020 ήταν η μεγαλύτερη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.”

Δυστυχώς, το προσδόκιμο ζωής θα μειωθεί πολύ περισσότερο, καθώς ο ρυθμός θανάτου συνεχίζει να αυξάνεται.

Αμέτρητος αριθμός ανθρώπων θα πεθάνει καθώς διάφορες επιδημίες και λοιμοί θα σαρώσουν τον πλανήτη μας τα επόμενα χρόνια.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει ριζικά, και έτσι συνεχίζουν να περιμένουν ότι η ζωή θα “επιστρέψει τελικά στο φυσιολογικό”…

theeconomiccollapseblog.com

 

 

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Τρομακτικές επιδημίες αρχίζουν να εξαπλώνονται σε όλη την υφήλιο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek