Διαφημίσεις

Για ακόμη μία περίοδο των Χριστουγέννων οι υγειονομικοί οι οποίοι δεν θέλησαν να σκύψουν το κεφάλι στη δικτατορία των εμβ#λίων και του υγειονομικού φασίστα Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται χωρίς χρήματα αφού η κυβέρνηση τους έχει εδώ και 16 μήνες σε αναστολή.

Για ακόμη μία Πρωτοχρονιά δεν θα μπορέσουν να πάρουν ένα δώρο στα παιδιά τους και να τους χαρίσουν το χαμόγελο και τη χαρά.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εδώ και πολλούς μήνες έχει καταρριφθεί το παραμύθι του κακού ανεμβολίαστου που μεταδίδει τον ιό ανεξέλεγκτα.

Έίναι μία καθαρά τιμωρητική απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θέλει να στείλει το μήνυμα σε όσους δεν σκύβουν το κεφάλι σε όλα αυτά που θα έρθουν και που θα επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μία κυβέρνηση που ουδέποτε νοιάστηκε για την υγεία των πολιτών και το έδειξε από την πρώτη στιγμή αρνούμενη να ενισχύσει το σύστημα υγείας επενδύοντας στο φόβο την τρομοκρατία και την απειλή των αστυνομικών με προστίματα και συλλήψεις.

Ένα κράτος πρόνοιας οφείλει να επενδύει στην ενημέρωση στην προστασία και στην πειθώ και όχι να εκδικείται όσους δεν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την παρωδία.

Αυτό ακριβώς πλήρωσαν και υγειονομικοί οι οποίοι αποτελούν μία εργασιακή ομάδα που δέχτηκε όλα τα κύματα εκδίκησης από έναν παρανοϊκό άνθρωπο ο οποίος άρπαξε χιλιάδες ευρώ από τις φαρμακευτικές εταιρείες και από τα κέντρα εξουσίας ώστε να προωθήσει το παραμύθι της πανδημίας.

Ακόμη και τώρα που δήθεν τους έταξαν ότι από την καινούργια χρονιά θα τους πάρουν πίσω τις εργασίες τους συνεχίζουν και τους βρίζουν και να τους θεωρούν ως απειλή για την υγεία ενώ είναι ακριβώς το ίδιο με τους υπόλοιπους υγειονομικούς και τους υπόλοιπους πολίτες οι οποίοι δεν εμβολι@στηκαν.

Σε όλα αυτά συνέβαλε και η πουλημένη δικαιοσύνη η οποία είναι καθοδηγούμενη από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα οι οποία έβγαζε συνταγματικά όλα τα μέτρα εξαθλιώνονται πολίτες και επιχειρήσεις.

Η ευχή όλων μας είναι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν πίσω όλους τους μισθούς που έχασαν άδικα και να μην ξαναχρειαστεί ποτέ να εκδιωχθούν με τέτοιο τρόπο από τις εργασίες τους.

Να τους ευχηθούμε όλοι καλή χρονιά με υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

karditsastakra.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Δευτέρα Χριστούγεννα που περνάνε οι υγειονομικοί χωρίς χρήματα και μισθό… Στερούν σε αυτούς και τα παιδιά τους το γέλιο και την ευτυχία παρανοϊκοί δικτάτορες που θέλουν να στείλουν το μήνυμα της υποταγής”
  1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ-ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ … ΤΟΣΟΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ , ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ … ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ , ΠΑΡΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ … ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ … ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ … ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ … Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΩΡΕΕΕΕ ΠΟΛΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek