Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:27 - 24/12/2022

Ο Βιασμός του 15χρονου Αντανακλά τον Συνολικό Βιασμό της Νεολαίας!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θυμάμαι τις μέρες που πέθανε ο MadClip, είχα βρει την αφορμή να γράψω ένα άρθρο ως μουσικός αλλά και ως θεολόγος*1 και να λέω τα πράγματα με τ όνομά τους ως προς το Trap, αναμφισβήτητα την χειρότερη μουσική όλων των εποχών, που φυσικά πάει πακέτο με την χειρότερη εποχή όλων των εποχών, αυτή που ζούμε τώρα στις τελευταίες ημέρες του 2022. Θυμάμαι στο περίπου τι απίστευτο βρισίδι έφαγα από αγνώστους τόσο στην καλλιτεχνική μου σελίδα Romanos The Melodian όσο και σε μια ομάδα ψυχολογίας στην οποία ανέβασα το κείμενο.

Αναρωτιέμαι, μετά από το γεγονός του ομαδικού βιασμού 15χρονου παιδιού στο Ίλιον από 8μελη ομάδα συμμαθητών του*2 (το Bullying πήγε σε άλλο επίπεδο, δεν νομίζετε;) όλοι αυτοί που μ έβρισαν τόσο χυδαία εκείνες τις μέρες επειδή είπα τα αυτονόητα (όπως πάντα) τι θα λένε;

Που είπα ότι η Trap είναι κάτι που καταχρηστικά και μόνο λέγεται “μουσική”, που προτρέπει στο έγκλημα και απευθύνεται σε άτομα με μηδενική κουλτούρα, μόρφωση και παιδεία, (ακόμα κι αν μιλάμε για τα παιδιά μας, ναι φίλοι, ας δούμε την πραγματικότητα. Τι είδους παιδεία έχει ένα αγόρι ή ένα κορίτσι που βλέπει μπροστά στα μάτια του βιασμό συμμαθητή του και το βγάζει βίντεο για να τον διαπομπεύσει στο διαδίκτυο;

Και ποιος ή τι σας εγγυάται ότι αποκλείεται να βρεθεί στη θέση αυτών των 8 παιδιών το δικό σας παιδί;*3) οι δε Trap “καλλιτέχνες” πρέπει να θεωρούνται εγκληματίες ή κοινωνικά επικίνδυνοι, να τους κλείνουν στη φυλακή για προσβολή της δημοσίας αιδούς και της έμμεσης προτροπής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά) σε εγκληματικές πράξεις.

Θυμίζω το επεισόδιο του ξυλοδαρμού ανάμεσα στους μπράβους του #light και του #snik στο Mad Awards τον Ιούνιο του 2022*4, όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για συμμορίες του περιθωρίου που όμως εντάχθηκαν στο Σύστημα και στην ουσία αυτό υπερθεματίζουν όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Το γεγονός ότι όλοι οι συντελεστές των #Mad_awards έσπευσαν να καταδικάσουν το γεγονός, εμένα ως Συνωμοσιολόγο*5 δεν με πείθει. Διότι ήξεραν από πριν ότι όλοι αυτοί είναι και πρέπει να παραμείνουν στο περιθώριο της Κοινωνίας, και ουδένα μουσικό βραβείο, ουτε καν υποψηφιότητα σε αυτό, τους αξίζει. Αφού όπως είπαμε η Trap εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων σε επίπεδο τραγουδιών, δεν είναι μουσική. Αυτό μπορεί τα τεκμηριωθεί και Μουσικολογικά.

Να τες λοιπόν οι εγκληματικές πράξεις. Και φυσικά να απαγορευτεί οποιοδήποτε #Τραπ videoclip από το Διαδίκτυο! Βρε μλκ #Κούλη, κάνε και κάτι σωστό επιτέλους! Βάλε #Λογοκρισία εκεί που πρέπει κι όχι εκεί που δεν σε βολεύει εσένα για να συγκαλύπτεις τα δικά σου εγκλήματα.

Γιατί μην ξεχνάμε ποιον έχουμε #Πρωθυπουργό την ώρα που μια ολόκληρη κοινωνία καταστρέφεται με 1002 διαφορετικούς τρόπους: έναν παρανοϊκό εγκληματία, έναν #Νέρωνα του 21ου αιώνα, που σχεδόν ηδονίζεται με το να σκορπάει γύρω του τον θάνατο και την αυτοκτονία, και την βρίσκει με το να έχει υπό τον έλεγχό του την #ΕΥΠ και να παρακολουθεί τους προδότες της χώρας τους υπουργούς του, μην τυχόν και προδώσουν τώρα και τον ίδιο! Στην ψυχολογία του #Προδότη όλοι προδότες είναι!*6

Επιστρέφω ομως στο θέμα μας. Δεν θυμάμαι κανέναν μεταλά (και μη μου πείτε τον τραγουδιστή των #Mayhem που σκότωσε έναν μαύρο, αφού ήταν Ναζιστής) να έκανε τέτοια πράγματα*7. Αυτό το λέω γιατί αυτοί που μ έβριζαν στο άρθρο*8, παρομοίαζαν το Trap με το Heavy Metal.

Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Το #Metal είναι μουσική, ενώ το Trap δεν είναι. Μέσα από το Metal προέκυψαν τραγούδια όπως το #Nothing #else #Matters και χιλιάδες άλλες Μέταλ μπαλάντες που τις ακούμε μέχρι σήμερα και αφυπνίζεται η ψυχή μας και ο συναισθηματικός μας κόσμος.

Η Trap τι αφυπνίζει; Το κτήνος μέσα μας μήπως; Στο τότε άρθρο μου ειπώθηκε ότι ο,τι έκαναν και οι Μεταλαδες τοτε, το κάνουν τώρα οι τράπερς. Το επιχείρημα που διάβασα ήταν ότι “Και πάλι τότε οι γονείς διαμαρτύρονταν για το τι μουσική ακούνε τα παιδιά τους”.

Εγώ θυμάμαι τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο, να ακούμε Τρίτο Πρόγραμμα και να παίζει ένα κλασικό συμφωνικό μέταλ τραγούδι, το Rise of Sodoma and Gomorrah*9 των #Therion, και να ακούω τον Ρωμανό τον Πρεσβύτερο που έκλεισε τα 80 προχθές να μου λέει “τι ωραίο τραγούδι είναι αυτό”, και να του λέω “Metal είναι, χαίρομαι που σου αρέσει”. Ουδεμία σύγκριση ξαναλέω χωράει ανάμεσα στο Ροκ & στο Μέταλ που ήταν μουσικές που εκπροσωπούσαν την αμφισβήτηση του Κατεστημένου, με το Trap που είναι η πλήρης επιβράβευση του Κατεστημένου (Establishment αγγλιστί) και η υπερθεμάτισή του.

Τα έχει πει κι ο #Sin_Boy αυτά για όποιον παρακολούθησε το πώς εξαφανίστηκε από την δημοσιότητα και τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με τους Illuminati και την Παγκόσμια Συνωμοσία!

Trap σημαίνει ακραίος Υλισμός, ακόμα περισσότερος απ’ αυτόν που ήδη έχουμε, σημαίνει αχαλίνωτη κερδοφορία κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες και με οποιοδήποτε μέσο, και μάλιστα εν προκειμένω όσο πιο αθέμιτο μέσο τόσο το καλύτερο. Τραπ σημαίνει σεξισμός, μισογυνισμος, ναρκισσισμός, παρότρυνση σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, σε βιασμούς και σε ξυλοδαρμούς.

Κι όλο αυτό τον οχετό τον ακούν τα παιδιά σας ρε παιδιά! Σας θυμίζω τι έγινε την τελευταία ημέρα της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, με τα παιδιά σας Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού να τσιρίζουν με μια φωνή “τα διαμάντια στο κορμί της είναι όλα τα λεφτά, της αρέσει να μ αλήτης κι εγώ να μαι μαντάμ”*

10. Η νεολαία χλευάζει και αγνοεί τον #Μάνο_Χατζιδάκη και θεωρεί αυτονόητο και σοβαρό άκουσμα (δηλαδή που η παρέα του θα κάτσει να ακούσει, άρα αφιερώνει χρόνο, άρα παίρνει στα σοβαρά) την Trap Υποκουλτούρα. Το έζησα εχθές, προπαραμονή Χριστουγέννων 2022, 20χρονος νεολαίος δεν είχε ιδέα ποιος είναι ο Χατζιδάκις και η μόνη μουσική που γνωρίζει είναι η Τραπ. Η βλακεία, η αμάθεια και η ακκαλιεργησία ήταν όλα ζωγραφισμένα στο ασίτευτο και αρυτίδωτο πρόσωπό του. Δεν έχεις τι να πεις εκείνη την ώρα. Εδώ πλέον δεν μιλάμε για χάσμα γενεών, μιλάμε για χάσμα Ανθρωποτήτων.

Δεν ξέρω αν τελικά μπήκαμε, μπαίνουμε ή θα μπούμε στη Νέα εποχή του Υδροχόου, αλλά θέλω να ρωτήσω: αργούμε πολύ ακόμα; Ήδη από τη δεκαετία του ’60*11 την περιμένουμε και από δεκαετία σε δεκαετία μας το πάνε. Στο μεταξύ ο κόσμος κάθε χρόνο γίνεται δραματικά χειρότερος από τον προηγούμενο.

Πριν 20 χρονια με θυμάμαι να νιώθω ο γραφικός που γκρινιάζω ότι η κοινωνία δεν στέκει στα καλά της κι ότι πρέπει να αλλάξουν όλα. Τοτε ακόμα η πλειοψηφία ήταν στην καρακοσμάρα της, στη χώρα της υπερκατανάλωσης, του Αθεϊστικου Υλισμού, του παρτακισμού, της απόλυτης εξουσίας του δικομματισμού ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και το πόσο αυτονόητο θεωρούνταν απ τους όχλους να είσαι ή το ένα ή το άλλο. Τότε ο κόσμος ήταν καλός και περίπου “μία χαρά” για τους πολλούς. Τότε ακόμα ο Αριστερός όντως ήταν μια λέξη με νόημα. Το πρόλαβα και το έζησα. Τώρα πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος -εκτος από κάτι γεροντια που είναι κάτι πολύ παραπάνω από αφελείς και πιστεύουν ακόμα στον Κούλη κι ότι τα κάνει όλα καλά- που να του αρέσει αυτός ο κόσμος έτσι όπως είναι κι έτσι όπως κατήντησε. Καλό είναι αυτό.

Όπως λέει κι ο Ρεμπώ, “η πραγματική ζωή ξεκινάει όταν συνειδητοποιήσεις ότι η αληθινή ζωή είναι απούσα” και ότι κάπου υπάρχει ένας χαμένος παράδεισος, όπου εκεί είμαστε προορισμένοι να επιστρέψουμε μια (άχρονη;) μέρα!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*1 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και του eshop www.eiselixibooks.gr και μουσικός.

*2 Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του Ελεύθερου Τύπου: Το επίσης εξοργιστικό είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες σκόπευαν να γράψουν ένα τραγούδι σε ρυθμό τραπ με τον βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους και μάλιστα, σκόπευαν να γυρίσουν και βίντεο κλιπ ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει να γράφουν στίχους.
ΠΗΓΗ: https://eleftherostypos.gr/ellada/omadikos-viasmos-15chronou-sto-ilion-pos-apokalyfthike-i-friki-ithelan-na-to-gyrisoun-se-trap-vinteo-klip

*3 Εδώ που φτάσαμε πλέον ως Κοινωνία, μπορεί κανείς να εγγυηθεί την ηθική υπόσταση του οποιουδήποτε; Φαντάζονταν οι γονείς των 6 ή των 8 μαθητών μέχρι προχθές 22/12/’22 ότι τα παιδιά τους θα βίαζαν συμμαθητή τους ή θα τραβούσαν σε βίντεο τον βιασμό του; Τελικά όλοι σ αυτή τη χώρα είμαστε αθώοι και καλά παιδιά αλλά όλοι είμαστε ικανοί και εν δυνάμει εγκληματίες, με την έννοια ότι εάν παιδιά 14 και 15 ετών, και μάλιστα κορίτσια (!!!!!!!) εμπλέκονται σε τέτοιες απεχθέστατες πράξεις, φανταστείτε που κατρακυλήσαμε πάλι ως Ελλάδα!! Ο πάτος μας δεν έχει τέλος και απόπατο!

*4 ΠΗΓΗ: https://www.lifo.gr/now/media/mad-video-music-awards-2022-xylo-metaxy-trapers-diakopisan-dyo-fores-ta-brabeia

*5 Τι είναι η Συνωμοσιολογία; Διάβασε το μόλις εκδοθέν Β’ Τόμο του Παντελή Γιαννουλάκη “Μυστικός Πόλεμος” και θα καταλάβεις επιτέλους τι είναι αυτή η περιβόητη λέξη!! Που κατά τη γνώμη μου μια χαρά λέξη είναι. Είναι το ίδιο σαν να λέμε Θεολόγος, Αρχαιολόγος, Φιλόλογος κλπ. Τώρα γιατί έχει περιπλακεί τόσο πολύ αυτή η δύσμοιρη λέξη στο μυαλό της συντριπτικής πλειοψηφίας, προφανώς Πολιτικό Σύστημα και ΜΜΕ έχουν παίξει καίριο ρόλο σ αυτό.

*6 ΠΗΓΗ: https://www.documentonews.gr/article/apokalypsi-ypoklopes-kai-parakratos-mitsotaki-prostasia-ntogiakoy-stoys-korioys-tis-eyp-tin-kyriaki-sto-documento/

*7 Εδώ φυσικά δεν θέλω να υπεργενικεύσω. Υπάρχουν μεταλάδες που και μασόνοι ήταν/είναι, και σατανιστές, και ναρκομανείς, και βιαστές. Λέμε όμως ότι σε γενικό πλαίσιο η Heavy Metal μουσική δεν σε ωθούσε σε ανήθικες και εγκληματικές πράξεις. Δεν ήταν αυτό το συστατικό χαρακτηριστικό αυτής της μουσικής, αλλά η συναισθηματική έκφραση, η δημιουργική έκφραση του θυμού, της ψυχικής οδύνης, της θλίψης και της κατάθλιψης, και η εκδήλωση της διαμαρτυρίας απέναντι σε έναν άκρως προβληματικό κόσμο. Το Τραπ δεν έχει καμία σχέση με διαμαρτυρία, ούτε προτείνει έναν άλλο κόσμο όπως πάρα πολύ συχνά έκανε η Rock και η Heavy Metal Μουσική.

*8 Διαβάστε το άρθρο εδώ

*9 Ακούστε το κομμάτι εδώ

*10 ΠΗΓΗ: https://www.sportime.gr/viral/ine-ta-nipia-pou-chorevoun-to-madame-tou-trannos-to-chirotero-video-pou-echis-di-fetos/

*11 Ακούστε το κομμάτι “New Age of Aquarius” των “Τhe 5th Dimension”. Ολόκληρες γενιές έχουμε μεγαλώσει με αυτό το εσχατολογικό όραμα της άρδην αλλαγής της Ανθρωπότητας προς το Φωτεινότερο. Τελειώνει το 2022 και ακόμα περιμένουμε. Στο μεταξύ έφυγαν ήδη εκατομμύρια άνθρωποι με αυτό τον καημό και την πίκρα. Ελπίζω να μην φύγω και εγώ και εμείς οι Εσωτεριστές με τον ίδιο πόνο. https://www.youtube.com/watch?v=kjxSCAalsBE



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*