11:44 - 22/12/2022

Εχουμε την ιδια δεξαμενη πληροφοριας με την τεχνιτη νοημοσυνη;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εχουμε την ιδια δεξαμενη πληροφοριας με την τεχνιτη νοημοσυνη;

@stranger471111 #ai #chatgpt #caktus ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Gonos

Stranger,,,Ακολουθηστε με στο ΤΙΚΤΟΚ https://www.tiktok.com/@stranger471111

Ακολουθηστε το καναλι μας στο Youtube https://www.youtube.com/@katohikanea

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. …….αληθεια γινεται να μεταφερεις πληροφοριες και μετα να διαγραψεις μνημες ? …….χμμμμ …….ή να καψεις την βιβλιοθηκη? ……χμμμμ …..
    Μονο ενας καλικαντζαρος αναγνωριζει το αληθινο σπαθι …….Αυτα ….

  2. Την ιδια διαπιστωση ειχα κανει πριν 3 χρονια. Οι εμπορικες εφαρμογες ΑΙ, συμφωνα με την ερευνα του Quinn Michaels βασιζονται στον TYLER. Ο TYLER δεν χρειαζεται passwords, εχει προσβαση παντου. Βιντεο και links που για εμας ειναι ανενεργα, για καθε ΑΙ που ειναι δικτυωμενη ειναι ενεργα και υπαρκτα.

  3. Ζουμε σε εναν κοσμο βασισμενο στην απατη. Αν ο Κωνσταντινος, ο ιδρυτης της Χριστιανικης Θρησκειας ηταν ο Αντιχριστος, τοτε ο Παπας Συλβεστρος που ανακηρυξε τον εαυτο του Αυτοκρατορα και Ποντιφηκα με βαση την απατη της Δωρεας του Κωνσταντινου ακολουθησε στον ιδιο δρομο. Ιστορικα το Βατικανο παραδεχθηκε την απατη δημοσια μολις το 1929 και επεστρεψε τις Παπικες Πολιτειες στην Ιταλια για να εχει η Ιταλια την σημερινη της μορφη σαν κρατος.

  4. . Αυτη η Δημοσια παραδοχη απο το Βατικανο θα επρεπε να εχει συνεπειες και για το Δικαστικο συστημα παγκοσμια. Δεν ειχε. Πως γινεται το Canon Law σαν προιον απατης, να αποτελει την βαση του Αγγλικου Δικαιου και σε προεκταση του Δικαστικου συστηματος παγκοσμια;
    Το βιντεο που ακολουθει απευθυνεται μονο σε ανθρωπους με ανοιχτο μυαλο.
    Χριστιανοι με την παραδοσιακη εννοια ειναι καλυτερα να μην το δουν καθολου μεχρι τον Νεο Χρονο.

  5. ο περιορισμός και ο έλεγχος της πληροφορίας στο διαδίκτυο ξεκίνησε από την εφαρμογή του intenet web 2.0, ως πρόσχημα την επέκταση του παλιού διαδικτυακού ιστού ώστε να μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους χρήστες και τοποθεσίες (domains)

  6. βέβαια και το internet web 2.0 εξελίχθηκε και ανανεώθηκε (αφού εφαρμόστηκε) σε internet web 3.0 με την εισαγωγή της δυνατότητας επεξεργασίας της φυσικής γλώσσας, ώστε οι υπολογιστές να μπορούν να διακρίνουν πληροφορίες όπως οι άνθρωποι, προκειμένου να παρέχουν ταχύτερα και πιο σχετικά αποτελέσματα (γίνονται πιο έξυπνα μηχανήματα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των χρηστών)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*