Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:04 - 20/12/2022

Ποίον μήνα γεννήθηκε ο Ήλιος; Τι μήνα γεννήθηκε το Σύμπαν; Τι καιρόν είχε; Ποίος το γέννησε; Πώς το γέννησε το κάθε Σύμπαν;…. 

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποίον μήνα γεννήθηκε ο Ήλιος; Τι μήνα γεννήθηκε το Σύμπαν; Τι καιρόν είχε; Ποίος το γέννησε; Πώς το γέννησε το κάθε Σύμπαν;….  Ποία ημερομηνία ποίου αριθμού σε ποία θέση γεννήθηκε το Σύμπαν [και ό,τι γεννήθηκε]; Αγαθή Υπεραπειροχριστουγέννηση να έχετε εις τους ψυχοπαλμούς σας.

Θα μπορούσα να προσθέσω χιλιάδες τέτοιες ερωτήσεις άγνοιας, η επίγνωση της άγνοιας είναι η μύηση εις την κυριότερη τελετή της γνώσεως, η Προσυνέπεια της Προπανμαθηματικής Προοσιοταπεινοφροσυνοφιλίας!!!! Προσποιειθείτε ότι δεν αναγνώσετε τούτο και προχωρούμε.

Τι μήνας ήταν όταν γεννήθηκε ο Ήλιος; Δεκέμβριος, Απρίλιος, Αύγουστος, και ποίας χώρας και ακριβής περιοχής καιρός μήνων αυτών ή άλλων;

Υπήρχε καιρός όταν γεννήθηκε ο Ήλιος και τι μηνός; Και ποίας ημέρας και με ποία διάθεση αυτή; Σ’ αρέσει η Ποίηση; Είναι επειδή δεν την φτάνεις που σ’ αρέσει ή δεν σ’ αρέσει! Σου την είπα ανώτερη Νόηση!… Σου την είπα πεζή ποίηση την γλώττα Του Χριστού μας, κβαντομηχανική ή και ελληνιστί Υπεραπειροφωτοδεσμοζωντανομηχανική προ πάντων των αιώνων.

Λοιπόν κυριολεκτικώς τι μήνα είχε όταν γεννήθηκε το Σύμπαν; Έβρεχε; Τι έβρεχε πως έβρεχε πού ίστατο τα σύννεφα, είχε ξηρασία και ερημική ηρεμία;

Πότε γεννήθηκε το Σύμπαν; Πώς το γέννησε εκείνον όπου το γέννησε ό,τι και εάν είναι αυτόν δι’ εσένα και πως είναι δυνατόν να μην ζούσε ή και υπήρχε αυτόν όπου το γέννησε;

Γεννήθηκε σε χρόνον, καιρόν, τόπον, προτόπον, το Σύμπαν; Γέννησε ο χρόνος μέσα εις τον χρόνον; Γέννησε ο τόπος μέσα εις τον τόπον του χώρου και μέσα εις τον χώρον του τόπου; Και τι ήταν και τι είναι αυτός ο Πρόχωρος και Πρότοπος, έχουμε, έχεις, αίσθηση αυτών;

Το Σύμπαν είναι μία ευτέρμονη ατέρμονη διακλαδική άσκηση δημιουργίας; Και η Αρχή δεν είναι υπερλογικόν να είναι εκτός από αυτήν την διακλαδική άσκηση; Ο Χρόνος γεννήθηκε εις την αυτοπεριοχή του από κάτι εκτός Χρόνου, είναι το άκρον άωτον μυστήριον της διανόησης, πόσον γλυκύν, πόσον ελαφρύς σε ηθική πρέπει να είσαι διά να πετάξεις σκέψη εκεί, δεν υφίσταται άλλη Ελ+αφρύτητα και δεν δύνησαι να εύρεις άκρη άκρης διότι δεν υφίσταται, είναι απειροδικλαδική παναπειροπροέκταση….

Ποίος γέννησε το Σύμπαν; Ποίος γέννησε τον Ήλιον; Το Σύμπαν γέννησε τον Ήλιον ή ο Ήλιος γέννησε το Σύμπαν; Όλα είναι πιθανά, ακόμη και η Γη να γέννησε τα πάντα και συνάμα να γεννήθηκε από τα πάντα όπως ομοίως και τα Όλα Άλλα….

Άλλα όσα γεννήθηκαν, όσα προορίζονται να γεννηθούν και να αποθάνουν και παραμείνουν αιώνια και όσα δύναται να γεννηθούν, γεννήθηκαν σε Μήτρα Αρχιμήτρα Απειροαρχιμήτρα, ποία είναι; Ό,τι και να ειπούμε η απάντηση είναι το Άπειρον Πανάπειρον Υπεραπειροπαναλειπτοάπειρον και η προέκταση του σε είδη, μυστήρια, δυνατότητες και Λόγον Ονόματος Του έως το παντός είδους λεξοσυνθετειμένον Λογοσυνθετοζωτάνευμα όχι τέχνημα με την έννοια του χαμηλού κόσμου….

Τι ημέρα ήταν όταν γεννήθηκε ο Ήλιος, τι μήνας; Δεκέμβρης 25 μηνός; Υπήρχε τότε Δεκέμβριος και ο καιρός του; Υπήρχε η 25 ημέρα;….

Η γέννηση του Ήλιου είναι Ιστορικόν γεγονός πριν την Ιστορία και δη πριν την Προϊστορία της Ιστορίας του ανθρώπου, ήτοι Υπερπροϊστορικόν Γεγονός. Λένε γεννήθηκε 4 δισεκατομμύρια ασπούμε έτη πριν αλλά ποτέ δεν λένε πόσα μετά από την αρχή, ποία είναι η αρχή της Ιστορίας της Αιώνων Ιστορίας! Ποίος γέννησε τους αιώνες και πότε; Ούτε αγγέλοι ούτε διαβόλοι [ποίος θυμάται την πρώτη ημέρα όποια ημέρα και εάν γεννήθηκε όταν έχουν περάσει άπειρες ημέρες πριν την γέννηση του; Όποτε γεννήθηκες υπήρξαν άπειρες ημέρες πριν και ό,τι κτίσθηκε και εξελίχθηκε μετά την πρωτημέρα σε ον ή θεός είναι ον και θεός κτίσμα και είναι ανάξιον να ιδεί την πρώτη, δεύτερη, τρίτη και ούτω καθεξής ημέρα και πριν από την πρώτη ημέρα ειδικώς όταν δεν υπήρχε η δημιουργία και ανάξιον ον και θεός να λατρεύεται. Ούτε έναν υποαπειροδευτερόλεπτον πριν ποιηθείς ή συλληφθείς ή γεννηθείς δεν θυμάσαι και ούτε αγγέλοι και διαβόλοι θυμούντε αυτά] γνωρίζουν ούτε καμωμένοι κτιστοί θεοί φαντασίας ή ύλης όπως ο Ήλιος! Συνεπώς, όταν ιόρταζαν τα Ηλιούγεννα ιόρταζαν μία Προσμείωση την οποία συμφώνησαν να θέσουν την ημέρα όπου ο Ήλιος είναι κατά προσέγγιση μακρύτερου σημείου εκ της Γης κατά την περιφορά του έτους, εξού και κάνει πολύ κρύον εις τις 25 Δεκεμβρίου. Αλλά όταν γεννήθηκε ο Ήλιος ίσως ήταν Θέρος ή Άνοιξη ή Φθινόπωρος ή Εποχή άγνωστη και ανέμπειρη δι’ ημάς, τίποτε δεν γνωρίζουμε, ούτε καν εάν υπήρχε εκείνη την ώρα Εποχή, ούτε εάν το Σύμπαν και πόσα άλλα Σύμπαντα γεννήθηκαν εκτός Εποχής, ημέρας, χρόνου, ημερομηνίας, μηνός και πώς το μεταμεγαλοπώς!

Όσον σαφέστερα γνωρίζουμε την άγνοια μας τόσον υπερσαφέστερα γνωρίζουμε την γνώση μας, όσον μεγαλύτερα μηδενικά γνωρίζουμε και αισθανόμαστε μετά από αυτά, τόσον μεγαλύτερα όντα είμαστε και δη τούτον επειδή είμαστε ταπί πατωμένα ταπεινά!

Γεννήθηκε πρώτα το Σύμπαν ή η Μήτρα του; Γεννάει η Μήτρα δίχως Πήτρα ήτοι η Μητρός δίχως Πατρός ήτοι η Μητήρ άνευ Πατήρ; Και αφού εις όλα τα κύτταρα υπάρχει το θετικόν και αρνητικόν δεν είναι Ο Πατήρ Μητήρ και Η Μητήρ Πατήρ δίχως ανάγκη φύλου σάρκας, από Πνεύμα σε Πνεύμα εκ των προτέρων Προπνεύμα Αθάνατον και Άκτιστον;

Όταν ιορτάζεις Ηλιούγεννα ιορτάζεις έναν μύθον και έναν γεγονός το οποίον δεν γνωρίζεις πότε και πώς ακριβώς συνέβη! Όταν ιορτάζεις Χριστούγεννα ιορτίζεις γεγονός Ιστορικόν το οποίον συνέβη σε ημερομηνία, μήνα, ώρα Γης, όπως κάθε άλλη επί γης γνωστή γέννηση! Είναι συγκεκριμένα! Αλλά εις Την Χριστουγέννα ιορτάζουμε Αυτόν όπου γέννησε τα πάντα γεννημένον μέσα σε συγκεκριμένη σάρκα. Εις τα Ηλιούγεννα είναι οπωσδήποτε φανερόν ότι ιορτάζουμε κάτι το οποίον γεννήθηκε από κάτι μεγαλύτερον, ισχυρότερον, Μήτρα προ αυτού και κατά σειρά Μήτρες ως το Προ πάντων των Αιώνων Τριζών Θεόν!

Δεν έχει σημασία το μέγεθος, το μεγαλύτερον δεν είναι οπωσδήποτε ισχυρότερον από το μικρότερον, απεαντίας πριν δομηθούν τα μεγάλα, υπήρχαν τα μικρά τα οποία δόμησαν ως τούβλα και δη μικροτούβλα τα μεγάλα, και το μικρότερον όλων σε μέγεθος ύλης [διότι περί ύλης πρόκειται το μέγεθος όπως το αντιλαμβάνονται οι πλείστοι των ανθρώπων] γεννήθηκε πριν το μεγάλον, ή έστω το μικρότερον όλων είναι η αϋλία και η μικρότερη σε μέγεθος αϋλία είναι Τω Αγίω Πνεύματι εξού και είναι πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών Ο Άκτιστος Άγιος Παράκλητος Το Πνεύμα της Αλ Ηθείας και Α ληθείας προσυνταυτοχρόνως!

Ο Ήλιος δεν είναι υλικός κτιστός μεγαλύτερος από τα σωματίδια του ή από σωματίδια εις την άλλη άκρη του Σύμπαντος ή από το ίδιον το Σύμπαν και εάν είναι θεός ύλης κτιστός ο Ήλιος τότε το Σύμπαν είναι υπερθεός ύλης κτιστός! Αλλά όλα αυτά είναι κτιστά ποιημένα σε Μήτρα φυσημένης ψυχής εκ Του Άκτιστου Παράκλητου Του Πνεύματος Της Αλ Ηθείας και της Α Ληθείας!

Εις την Μήτρα Της Παναγίας Ό Άκτιστος Τριαδικός Θεός έλαβε μορφή μικρού, μικρού σώματος σε σάρκα και εντός Η Αγία Τριάδα….

Ο Ήλιος δεν έκτισε τα πάντα και δεν είναι άκτιστος, το Σύμπαν δεν έκτισε τα πάντα και δεν είναι άκτιστον… Οι αριιθμοί εισίν οι μικρότεροι όλων και εισίν πανταχού παρόντες και τα πάντα προπληρώντες, εισίν οι Άκτιστοι Κτίστες, το σύνολον των Δέκα Ταγμάτων Προγεωμετρίας ή και Προϋλομετρίας του κόσμου των υλικών Συμπάντων-Απείρων και των άκτιστων αγγέλων θαρρώ ως άϋλες μορφές αϋλοαριθμών! Πού οίδες τον αριθμόν, δείξε μου τον; Όχι σε σχήμα και μορφή σημειογραφίας σε ύλη υπόστασης όπως λέγεις αυτός είναι Ιγνάντιος Γεωργίου γεννηθείς την τάδε ημέρα εις τον τάδε χώρον και χρόνον με σαρκόψυχους γονείς τον τάδε και την τάδε, δύνησαι; Άϋλοι, μικροί, πνευματομικροάπειροι ήτοι παντοδυναμοϋπεράπειροι! Όλοι δρόμοι οδηγούν σε όλα τα είδη και εκφράσεις Άλειπτου Άπειρου….

Όποιος Θεός δεν είναι άπειρος και άλειπτος δεν είναι Θεός και όποιος Θεός μοιράζεται Την Θεότητα και Αυτοθεότητα Του δεν είναι Θεός και όποιος Θεός είναι περιορισμένος δεν είναι Θεός και Ο Τριαδικός Θεός δεν είναι τέτοιος αλλά Προπανυπεραλειπτοάπειρος ήτοι Ένας και Μοναδικός εν Τριάδι Θεός!… Οι Υποστάσεις είναι Τρεις πάντοτε, το αναλύσαμε τόσες φορές με την Τετραπιθανότητα ασπούμε ύψος, πλάτος, μήκος = χώρος-βάθος-πάχος,… θετικόν, αρνητικόν, ουδέτερον = σύν+παν ενέργειας,…. Πρωτόν+ιόν, ουδετερόν+ιόν, ηλεκτρόν+ιόν = άτομον = α+τομή, ήτοι δεν δύναται να υφίσταται τομή ή και έλλειψη τινής εκ των τριών ειδών ιών ή ιόντων ή κυματιδίων και σωματιδίων και να υφίσταται οργανικόν άτομον ήτοι σύνολον ήτοι ανάμεικτον,…. Πατήρ, Υιός, Παράκλητος Πνεύμα Της Αλ Ηθείας και προσυνταυτόχρονης προαυτοεννόητης Α Ληθείας = Θεός = Άτομος με καμμία δύναμη, Προαπειροαιωνοάτομος, Άλειπτος, Αδιάλειπτος, Μήτρα = Μέτρα = με + τρά = με τρία των πάντων! Και Πήτρα = Πέτρα = Πατρί = πα+τρι των πάντων…. Οι λέξεις ωμιλούσαν και ωμίλησαν συντυχάνωντας.

Τι μήνας ήταν όταν γεννήθηκε ο Ήλιος; Τι εποχή και ποία ημέρα όταν γεννήθηκε το Σύμπαν; Ερώτησον την Αριθμολογία! Είναι κανείς άξιος να ανεβεί τοιαύτη κλίμακα και να συναντήσει με Δέος την απάντηση προαπάντηση; Έναν είναι βέβαιον, ότι δίχως δέος ευσέβειας καθαρότητος ψυχής προκοπής αγαθότητος παιδικής αθωότητος εν Χριστώ αμνοεγκάρδιας Παλμοσύνης δεν αξιώνεσαι να ανεβείς ούτε απειροελάχιστον βήματι εις την κλίμακα του Ελέους της Γνώσης προς την Θεραπεία της Σκιάς της Άγνοιας σου, αλλά η επίγνωση της άγνοιας αρκεί διά να γνωρίσεις όχι τα ενδιάμεσα αλλά την Πηγήν της Γνώσεως, Τον Τριαδικόν Θεόν, τι χροίαν έχεις και ζη εις τα ενδιάμεσα άμα ζη οδός προς την Πηγήν;

Καλή Αγαθή Μετανοητική προς Αγίαν Ταπεινοφροσυνοστροφοδάκρυση Καρδίας Χριστουγέννηση….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ 150ΧΡΟΝΙΑ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

  2. ΠάνοςΓέριμου 12/21/2022 @ 6:14 ΜΜ

    Δήμος, στο Δημοτικό δεν μάθαμε ότι ο Ήλιος [το άστρο] γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου, ούτε ποία χρονολογία. Ο γείτονας σου ο Γιάννης έχει μαρτυρία και στοιχεία ότι γεννήθηκε 10 Απριλίου, ο Ήλιος; Ούτε μάθαμε ότι οι Ρωμαίοι ήσαν παρόντες στην γέννηση του Ήλιου {άστρου], πού στέκονταν; Ούτε μάθαμε ότι οι Ρωμαίοι σου έβλεπαν αυτά που έγιναν πριν γεννηθούν. Ασπούμε ότι ο Ήλιος είναι 4 δισεκατομμυριών ετών φέρε αποδείξεις Γυμνασιόπαιδον σε εμάς του Δημοτικού! Όχι ισχυρισμούς, αποδείξεις! Ή να μας φέρουν αποδείξεις εκείνοι που σε έπεισαν χωρίς αποδείξεις ότι είναι τότε και ότι γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου [το άστρον]. Αφού γνωρίζουν πότε γεννήθηκε ο ήλιος 25 Δεκεμβρίου θα γνωρίζουν και τι έγινε στις 23 Δεκεμβρίου, έτσι δεν είναι; Και άμα τους βάλω 100 ανθρώπους στην σειρά να πουν πόσων ετών είναι ο καθένας και από πού είναι, ξέρεις κάποιοι ανθρώποι φαίνοντε μεγαλύτεροι ή μικρότεροι από την ηλικία τους και αυτόν μπορεί να συμβαίνει και με κάποια άστρα. Δεν μπορεί να βλέπουν 4 δισεκατομμύρια έτη πριν γεννηθούν αλλά να μην βλέπουν την ηλικία του τυχαίου ανθρώπου στον σταθμόν λεωφορείου, εμάς αυτά μας έμαθαν στο Δημοτικό, εσείς αποδείξετε ότι είσαστε του Γυμνασίου και ότι η παιδεία σας δεν είναι τόσον χάλια όσον αυτή που διδάσκεται τώρα ως γυμνασιακή ύλη.

  3. ΠάνοςΓέριμου 12/21/2022 @ 6:20 ΜΜ

    Κώστα ευχαριστώ φίλε είδα έναν μέρος θα ιδώ και τ’ άλλον αργότερα, Ο Θεός μαζύν σου.

  4. ΠάνοςΓέριμου 12/21/2022 @ 6:20 ΜΜ

    (/) Φίλε τέλειον, Ο Θεός μαζύν σου!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*