Διαφημίσεις

Απίστευτη υπόθεση εξελίχθηκε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όπου δυο γονείς έκατσαν στο εδώλιο υπό ψευδείς κατηγορίες. Συγκεκριμένα, οι γονείς του 12χρονου κατηγορήθηκαν από τους συμμαθητές του παιδιού για ανάρμοστη συμπεριφορά και μάλιστα ο πατέρας του νεαρού, με την ψευδή κατηγορία ότι απείλησε τα παιδιά με καραμπίνα έξω από το σπίτι του.

Ωστόσο, οι κατηγορίες των τριών συμμαθητών γρήγορα διαψεύστηκαν και αποκαλύφθηκε ότι τα είχαν επινοήσει όλα αυτά σε συνέχεια… μπούλινγκ που έκαναν στον 12χρονο συμμαθητή τους!

Ο 12χρονος, θύμα μπούλινγκ από τους συμμαθητές του, αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι τα τελευταία 2 χρόνια δεχόταν μια αδιανόητη λεκτική αλλά και σωματική κακοποίηση από τους τρεις συμμαθητές του. Συγκεκριμένα, οι τρεις ανήλικοι φέρεται να του έδεσαν τα χέρια, να τον χαράκωσαν και στη συνέχεια… έκαψαν τις πληγές με τσιγάρο! Ένας εκ των τριών μαθητών είχε δεχτεί 6ημερη αποβολή από το σχολείο.

Το δικαστήριο έκρινε αθώους τους γονείς για τις ψευδείς καταγγελίες που δέχτηκαν, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Νικόλαος Μακρής, δήλωσε ότι οι κατηγορίες ήταν μια δημιουργία της φαντασίας των τριών μαθητών, προκειμένου να συνεχίσουν να βασανίζουν τον 12χρονο, εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημά του.

Πηγή: Κόλαση 12χρονου στον Βόλο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

Μια σκέψη στο “Βόλος: συμμαθητές 12χρονου χαράκωσαν και έκαψαν τις παλάμες του με τσιγάρο”
  1. Τα κωλοπαιδα. Βιυτηγμα και βρεγμένη σανίδα κανονικότητα. Ούτε ψυχολογικά ούτε τίποτα. Αν κάνουν αυτά στα 12 γυρεύει τι θα κάνουν στα 18. Τα βουτάς λοιπόν και τα τρία και που σε πονεί κ που σε σφάζει. Ξύλο να το θυμούνται και σου λεω εγωμετα το ξανακάνουν????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek