Διαφημίσεις

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο να απειλεί τον Τύπο που τον ελέγχει με φορολογικούς ελέγχους. Θα μπορούσε εύκολα να ισχυριστεί κανείς ότι αυτές οι τακτικές θυμίζουν περισσότερο μαφία παρά Εισαγγελία ευνομούμενης δυτικής χώρας, η αλήθεια όμως είναι ότι η στάση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

Ο κύριος Ντογιάκος ή Παναθηναϊκάκιας όπως μάλλον θα μείνει στην ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση την οποία διερευνά η Δικαιοσύνη, με αρνητικό τρόπο. Σήμερα, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της χώρας φαίνεται πως προσπάθησε να μπλοκάρει την έρευνα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, ενώ το ίδιο είχε καταγγελθεί πως έκανε και στο παρελθόν, με την ιδιότητα του εισαγγελέα Εφετών, κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Βγενόπουλου.

Και στις δύο αυτές σοβαρές υποθέσεις, υπάρχει όμως και μια σατανική σύμπτωση: ότι ο γιος του Ισίδωρου Ντογιάκου εργάζεται για λογαριασμό εκείνων που ο πατέρας του οφείλει να ελέγχει. Την εποχή της διερεύνησης του σκανδάλου Βγενόπουλου, εργαζόταν για λογαριασμό του ίδιου του Βγενόπουλου, ενώ σήμερα, εργάζεται ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή.

karditsastakra.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “Ισίδωρος Ντογιάκος: Παρεμπόδισε κι άλλη φορά να γίνουν έρευνες για υποκλοπές… Και στις δύο περιπτώσεις εμπλέκεται ο γιος του ως εργαζόμενος σε αυτούς που θα ελέγχονταν”
  1. Μας έταξαν προστασία και τους πιστέψαμε. Τίποτα δεν θα ‘ναι εύκολο από δω και πέρα, αν εμείς δεν αποφασίσουμε να δούμε το συμφέρον μας…

  2. Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά

    και να σε κλέβουν φανερά,

    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε

    τον κλέφτη να γυρεύουνε;
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *