Διαφημίσεις

Πόσα γνωρίζεις διά το δεν δρον;

Εις την αρχήν βάζουν 1% δόλου μέσα εις το αγαθόν και εάν καταλάβεις, λες ε δεν πειράζει, υπερβολές, να χαιρόμαστε και να χαίρονται τα παιδιά… Ύστερα γίνεται 2%, 3% και ούτω καθεξής…..

Ο στολισμός του δένδρου τα Χριστούγεννα άρχισε κατά τα λεγόμενα εις την Γερμανία [ένας μασόνος Άγγλον μου είπε ότι από την μασονία άρχισε και είναι παγανιστικόν σύμβολον, το έλεγε και χαιρόταν, ότι μας έμπιξαν παγανισμόν εντός Χριστιανισμού και γελούσε, αυτά μου τα έλεγε κάποτε ημέραν Χριστουγέννων].

Τι γίνεται μετά από αυτά; Αντί ο ενήλικας και το παιδί να έχουν ταπεινότητα και απορία να διαλογιστούν διά Τον ενσαρκωμένον Θεόν, ασχολούνται με το φαντακτερόν εωσφορικόν δένδρον και τους συνεπαίρνει με χαρά αντί με περίσκεψη διά Χριστόν και ψυχήν….

Μετά έρχονται τα δώρα τα οποία συνεπαίρνουν ακόμη περισσότερον, διότι τα δώρα είναι εξαγορά, κολακεία, παραπλάνηση και αποπλάνηση προς άλλην κατεύθυνση και γοητείαν, ενώ συνάμα κάνει τον δωρισάμενον να νοιώθει σημαντικότερος από την ψυχή του και Τον Ιησόν Χριστόν….

Και τότε αρχίζουν τα γλέντια και οι ορέξεις και οι καύλες σε μεγαλύτερη ηλικία και καθέ άλλον να ακούσεις διά Θεία Λειτουργία ή έστω σέβας και προσευχή προς Τον Θεόν! Άσε που ασπούμε εις την Ευρώπη είναι μόδα τα ναρκωτικά την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι σκασμού πώς να σηκωστούν να επισκεφθούν ναόν και τι να ακούσουν πλέον εδώ και αιώνες εκεί;….

Εν τέλει το όνομα Χριστούγεννα άλλα λέγει και άλλα εννοεί εις το υποσυνείδητον και υποσυναίσθητον πλέον, όπως και το αντίστροφον πλέον, ασπούμε πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο Ιανουάριος προέρχεται από την λέξη θεός Ιανός και πολλά παρέμειναν εκεί εσκεμμένα διά να ενεργοποιηθούν αργότερα και να φέρουν σύγχυση και αμφισβήτηση προς Τον Ενσαρκωμένον Θεόν, όπερ και γίνεται δεκαετίες….

Εφέτος ασπούμε, αντί να νηστεύεις ή προσεύχεσαι έστω παρακολουθούσες το παγκόσμιον πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε μωαμεθανή χώρα Χειμώνος αρχήν με το όνομα Καταρ’ ά!….

Και έτσι αλλοιώνεται ο άνθρωπος σταδιακώς, πολλές δεκαετίες βλέπουμε στολίσματα δήμων χωρίς φάτνες ή με μία φάτνη και πολλά ειδωλολατρία, άσχετα και αντίστροφα….

Παραδοσιακώς με βλασφημία εις την Ευρώπη και την Αμερική με βιβλία και ταινείες είναι έναν εξωτικόν ήτοι ένας καλικάτζαρος ή δαιμόνιον….

Αντικατάσταση και σφετερισμός όπου σας γράφω σε πολλά άρθρα, διά αριθμούς [όπως ισογώνιον ισόπλευρον τρίγωνον] και άλλα, γίνοντε και εδώ, σε όλα.

Ακόμη και η λέξη Χριστούγεννα ήτοι τα Χριστούγεννα έχουν την παραπληροφόρηση και συμφόρηση του εγκεφάλου, αφού δεν είναι τα πολλά Χριστούγεννα και πολλοί οι Χριστοί αλλά Ένας Χριστός και είναι Η Χριστούγεννα ή και Η Χριστουγέννα!!!!

Ποίον όμως είναι το δένδρον = δεν δρον = δεν δρω = άνευ δράσης = δεν δράει;…. Και αυτόν μετασφετεριζόμενον εκ κρυπτοσατανιστών από αιώνων….

Είναι το Δένδρον ή Ξύλον όπως αναφέρεται της Ζωής εντός Παραδείσου, αυτόν όπου κανένας θνητός τουλάχιστον δεν δοκίμασε και είναι Τα Άγια Τοις Αγίοις η ίδια η σάρκα και γεύση Του Τριαδικού Θεού!… Η ίδια η Προαπειροαθανασία εκ Θεού…. Αυτόν το Ξύλον/Δένδρον δύναται να έχει άπειρου αριθμού μορφές και συνμορφές και εξ’ όσων θυμάμαι αναφέρεται έναν Δένδρον εις την Αποκάλυψη με 12 Καρπούς έναν κάθε Μήνα!…. Ήτοι είναι ασπούμε έστω αυτόν εις την Αποκάλυψη Δωδεκάκαρπον και συνάμα Πολύκαρπον…. Είναι Μυστήριον και Απροσέγγιστον σε βάθος εκ θνητού και μη Αγίου….

Εκεί εις τον Παράδεισον έχουμε ακόμη έναν δένδρον/ξύλον, αυτόν της γνώσης του καλού και του πονηρού το οποίον άνοιξε οφθαλμούς Αδάμαντος και Εύας….

Το Δένδρον της Ζωής είναι όπως η κεντρική κουκκίδα από τις 73 εντός της Εξάλφας αρχίζοντας από μία κουκκίδα από κάθε ακμή των έξη τριγώνων του και δη με άστρα σε μορφή επίσης Εξάλφας και η οποία τροφοδοτεί ή είναι η κεντρική πηγή ή και δύναμη με πέριξ 72. Τα έχω αναφέρει σε άλλα άρθρα. Το Δένδρον της Ζωής ήταν εις το κέντρον του Παραδείσου επίσης….

Η εξάλφα ή εξάκτινον άστρον ή εξάκτινον ισομετρικόν πολύγωνον είναι ιερόν σύμβολον, ουσιαστικώς είναι δύο αλληλοεισερχόμενα τρίγωνα όπου συμβολίζει την πορεία του ανθρώπου προς τα άνω [προς Θεόν ήτοι άνω θρήσκω πόποτε ή όποποτε = πάντοτε] και Του Θεού προς την ανθρώπινη ψυχή και ψυχή φύσημα πνεύμα εκ Θεού….

Μετά έχουμε το μυστηριακόν δένδρον της ζωής των Καμβαλιστών με 13 σφαίρες και διάφορα να λέγουν….

Άλλον δένδρον είναι εκείνον του Ερμή του Τρισμέγιστου όπου δύο όφεις αναπτύσσονται, περιτυλίσσονται και ζευγαρώνουν [όπως περιγράφεται αργότερα ο Ηλεκτρομαγνητισμός] επάνω σε μία ράβδον με το όνομα κηρυκείον και η οποία κατά την πεποίθηση μου είναι η Σταθερά Προπέδη/Βαρύτητα επί της οποίας και δίχως της δεν γίνεται, αναπτύσσεται ο Ηλεκτρομαγνητισμός ήτοι επί συνόλει τρία Ηλεκτρισμός, Μαγνητισμός, Προπέδη/Βαρύτητα και το ανάμεικτον αυτών είναι το παν εν τω κοσμικώ Σύμπαν ήτοι γνωστόν ότι είναι αυτά τα τρία και τα οποία καλώ Ηλεκτρομαγνητοβαρυτισμόν και όχι Ηλεκτρομαγνητισμόν διότι τα πάντα είναι Τριάδες όπως και Ο Θεός [ό,τι επάνω και κάτω κατ’ ομοίωσιν και προσομοίωσιν Τριαδικού Θεού]…

Οι νευροδιαβιβαστές, το νευρικόν σύνστημα και όλα τα άλλα συνστήματα, οι συχνότητες, όπως και ο κεραυνός εισίν διάφορα δένδρα ή ξύλα ή ασπούμε άδενδρα διότι εισίν εν δράσει και όσον είναι σε δράση. Ο στατικός ηλεκτρισμός και άλλα στατικά ασπούμε είναι δένδρα [δεν δρουν] ενώ όσα κινούνται εισίν δένδρα [ουσιαστικώς τα πάντα κινούνται και ρει συνεπώς και τα δένδρα δεν είναι απολύτως δένδρα, διότι μέσα τους και έξω τους έστω στατικώς κινούνται και πάλλονται]….

Το Δένδρον/Ξύλον της Ζωής είναι Ο Ίδιος Ο Ιησούς Χριστός ως Άμπελος Αθάνατος με τις διακλαδώσεις της σε καρπόν Αγιοποίησης και όποιος κλάδος ή κλιματσίδα δεν παράγει κόβεται και τοποθετείται εις το πυρ το εξώτερον…. Αυτόν είναι το Δένδρον/Ξύλον της Ζωής εν Παραδείσω, Τα Άγια τοις Αγίοις Του Τριαδικού Θεού….

Το Δένδρον/Ξύλον της Ζωής γεννήθηκε από Παρθένον σε μία φάτνη των ίππων εν σαρκί, Ο Ιησούς Χριστός εκ Της Παναγίας….. Αυτόν είναι το Δένδρον και Άμπελος ημών…. Και Η Χριστουγεννα είναι η Γέννησις Του Δένδρου/Ξύλου Της Ζωής εν σαρκί…. Έναν Δένδρον Άδενδρον εν σαρκί ανθρώπου διά τον άνθρωπον.

Το Δένδρον της Γνώσης του καλού και του πονηρού είναι κοσμικόν και σε κάνει κοσμικόν, το Δένδρον της Ζωής είναι Θείον, αμφότερα σε κάνουν ασπούμε Θεάνθρωπον…. Είναι το καλόν, το πονηρόν και η ελευθερία επιλογής συνάμα, θυμάστε σας το ανάλυσα πως δράει αυτή η τριάδα και όλα μαζύν το ανάμεικτον της ύπαρξης, με δίκαιον, άδικον και επιλογή/ελευθερία διά το καθένα και ότι δεν δύναται να υπάρχει έναν από τα τρία [όπως και εις τις διαστάσεις όπου υπάρχει μία μόνον εάν υπάρχουν και οι άλλες δύο] χωρίς να υπάρχουν τα άλλα. Πώς θα είσαι δίκαιος εάν δεν έχεις ελευθερία να αδικήσεις; Πώς είσαι δίκαιος εάν δεν υπάρχει δυνατότητα αδικίας; Πώς θα είσαι άδικος εάν δεν υπάρχει δυνατότητα αδικίας; Πώς θα είσαι ελεύθερος εάν δεν έχεις επιλογή να πράξεις με ελεύθερη βούληση καλόν ή κακόν και να μετανοήσεις διά το καθένα;

Αλλά ας επιστρέψουμε εις Την Χριστουγέννα, οι καλικάτζαροι ήταν κατάλοιπον και συνάμα εμβόλιμον παρασατανοθύμισης ώστε άμα έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθεί κατάλληλα, όλα από τον διάβολον, συνάμα όμως θύμιζαν τα παιδιά να φοβούνται τον διάβολον, αλλά πολλά όταν μεγάλωναν έλεγαν: αφού δεν υπάρχουν καλικάτζαροι δεν υπάρχουν ούτε δαίμονες; Είναι αμφότερα παραμύθια; Και αφού δεν υπάρχει εν δράσει Άγιος Βασίλης με τα δώρα την Πρωτοχρονιά [και όχι Την Χριστουγέννα ήταν παλαιότερα το έθιμον, λόγω της επιστροφής των αρπαχθέντων από ηγεμόνα των τιμαλφή των Χριστιανών μετά από νίκη του Αγίου Βασιλείου σε χαρτοπαίγνιον, ενώ διά Την Χριστούγεννα θύμισε τα δώρα των τριών μάγων]….

Αυτά διά να θυμόμαστε και προσέχουμε, και να γνωρίζουμε τι έρχεται…. Και έρχεται πολύ κακοπρόθυμον….

Η Κέρκυρα έχει παράδοση εις την μαζζωναρία του σατανά όπως και η Ύδρα, λόγω ναυσιοπλοΐας και ιδιαίτερου ναυτικού αισθήματος μετάδιδαν εκάτερος προς εκάτερον το αντιπνεύμα της Χριστουγέννας και άλλων ιδεών συμπεριλαμβανομένων όλων των νεοτερισμών κατά την Οθωμανική Αυτοκρατορία, ιδού το βίντεο[διά τα παραπόρνικα ψευδοχριστούγεννα] , κάνετε τον Στυαρόν σας εις Το Όνομα Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύνματος:

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
10 σχόλια στο “Πόσα γνωρίζεις διά το δεν δρον;”
  1. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    Ἡ γέννησίς σου Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν, ἀνέτειλε τῷ κόσμῳ, τὸ φῶς τὸ τῆς γνώσεως· ἐν αὐτῇ γὰρ οἱ τοῖς ἄστροις λατρεύοντες, ὑπὸ ἀστέρος ἐδιδάσκοντο, σὲ προσκυνεῖν, τὸν Ἥλιον τῆς δικαιοσύνης, καὶ σὲ γινώσκειν ἐξ ὕψους ἀνατολήν, Κύριε δόξα σοι.

    https://www.youtube.com/watch?v=Pe8cQEN88Fk

    …ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ …

  2. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    Χριστὸς γεννᾶται· δοξάσατε. Χριστὸς ἐξ οὐρανῶν· ἀπαντήσατε. Χριστὸς ἐπὶ γῆς· ὑψώθητε. ᾌσατε τῷ Κυρίῳ πᾶσα ἡ γῆ, καὶ ἐν εὐφροσύνῃ, ἀνυμνήσατε λαοί· ὅτι δεδόξασται…Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα όλοι μαζί να ακούσω με Δευτε ίδωμεν πιστοί που εγεννηθη ο Χριστός…Εύχομαι ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΓΑΛΗΝΗ σε όλους.

    https://www.youtube.com/watch?v=zO56g2AQEhU

  3. Η μυθολογια σετικα με το δέντρο της ζωής υπάρχει σαν ανάμνηση σε όλες τις παραδόσεις. Στην Αιγυπτιακή παράδοση σύμφωνα με τα πυραμιδικά κείμενα ο θεός μέσα μας, και δηλαδή ο Όσιρις/Διόνυσος έγινε ο ΛΟΓΟΣ του Θεού και ο Κορμός του δέντρου της ζωής. Μιλάμε για το ίδιο αρχέτυπο που ενσάρκωσε ο Ιησούς Χριστός που είναι η άμπελος η Αληθινή.

  4. Απόλλων Αφροδίτη, και πού ξέρεις ότι Ο Χριστός είναι ο ίδιος με τον Διόνυσον και τον Όσιρι; Εγώ λέω πως όχι! Καμμία ομοιότητα! Σώνει και καλά θα απορροφηθεί Ο Χριστός από τον Διόνυσον και Όσιρι; [κάτι τέτοιον βεβαίως δεν μπορεί να γίνει διότι Ο Χριστός Θεός και αυτοί ανύπαρκτοι και αν είναι δαίμονες είναι κτιστοί]. Ο Χριστός είναι Ιστορικόν Πρόσωπον, αυτοί είναι μυθολογικά! Αυτοί δεν γνωρίζουμε τι γνώμη έχουν ουδέποτε την είπαν και ουδέποτε γράπτηκε ή περιπάτησαν διά να διδάξουν ως ταπεινοί, να τρώνε βλασφημία και μίσος διά την Αγάπη, δεν είναι της αγάπης και δεν υπάρχει χρονολογία γέννησης τους ούτε ότι περιπάτησαν επί γης και βεβαίως και να υπήρχε αυτόν δεν ήσαν ταπεινοί εν πράξει αλλά μόνον ως παραμύθι μυθολογία [και περάσαμε εμείς καλά και αυτοί “καλύτερα”!]. Η Ηθική τους δεν είναι η ίδια, ούτε η Παρθενία τους και η Αγαμία τους, ούτε η Προσευχή τους, ούτε η εν πράξει Ανάσταση τους, η οποία αυτών που αναφέρεις είναι μύθοι, και επαναλαμβάνω καμμία σχέση σε Ηθική και ανωμαλίες, ούτε είναι πρόσωπα Της Αγίας Τριάδος, μπορεί να είναι των τριών βατράχων της Αποκάλυψης και Ο Χριστός αυτούς δεν αναγνώρισε και αποκάλεσε είδωλα και δαίμονες και η Μεγαλομάρτυς Αγία Παρασκευή εξανάγκασε το δαιμόνιον εις το άγαλμα του Απόλλων να παραδεκτεί ότι είναι δαίμων και πλανεί τους ανθρώπους. Και οπωσδήποτε εις τον Χριστιανισμόν δεν υπάρχουν μύθοι διά όργια και περιπτύξεις ανωμαλιών, εις την καλύτερη των περιπτώσεων αυτοί οι μύθοι δηλαδή κάποιοι εξ’ αυτών εξηγούν ή κρύβουν κοσμικές ενεργειακές δυνάμεις της Φύσης ήτοι της Δημιουργίας ήτοι Φυσική και Αστροφυσική αλλά αυτά είναι κτίσματα και κατώτερα από Τον Θεόν ή έστω δυνάμεις Θεού όπως κάθε ενέργεια αλλά όχι Ο Ίδιος Ο Τριαδικός Θεός και η ευσπλαγχνία Του Ιησού Χριστού, άλλωστε τα δαιμόνια παρεμβαίνουν και χειρίζονται δυνάμεις του Σύμπαντος κβαντομηχανικώς, καλείται μαγεία, προς κακόν, δεν ενδιαφέρονται αυτοί οι ψευτοθεοί ή ενέργειες διά την ψυχοσωτηρία όπως Ο Χριστός και η μοναδική οδός είναι το δίκαιον, η συγχώρεση, η μετάνοια, η εξομολόγηση, η αγάπη και αγαθότητα, η κάθαρση της ψυχής έως και η Παρθενία σε σώμα και πνεύμα… Ούτε καμμία προφυτεία αυτών έγινε ή θα γίνει, ούτε υπάρχει λογική εις τον λόγον τους αλλά μεταφορές συγχυστικές διά να νομίζει κάποιος ότι κάτι σπουδαίον λένε και δεν το αντιλαμβάνεται, δεν έφαγαν και δεν κτυπήθηκαν ιστορικά ούτε Αναστήθηκαν, ούτε έκαναν ποτέ εκατομμύρια Θαύματα όπως Ο Ιησούς Χριστός!….

  5. Χρήστο είθε μαζύν να είμαστε πάντοτε αδελφέ και εις την μετά θάνατον ζωήν εν Χριστώ εγκάλη φίλε μου ευλογημένε!

  6. Δεν είπα ότι είναι ο ίδιος. Μίλησα για το Αρχέτυπο. Ο Ιησούς Χριστός είναι η ενσαρκώση του ΜΥΘΟΥ που ήταν ο ΛΟΓΟΣ των αρχαίων παραδόσεων και ο προφητευόμενος ΣΩΤΗΡΑΣ-ΜΕΣΙΑΧ και αυτός είναι η Άμπελος η Αληθινή

  7. Διονύσιε Απόλλων Έρωτα, τι είναι αρχέτυπον; Μία λέξη που της προσέδωσαν θαύματα οι ποιητές και παραποιητές με την έννοια του πεζού ποιητή και του παραχαράκτη ενίοτε συνάμα; Είναι το αρχέτυπον copy paste ανώτερον από Τον Θεόν; Είναι Ο Θεός κόπου πέιστ; Καμμία σχέση, το τύπωμα είναι πράγμα, Ο Θεός Άκτιστος.

  8. Μέσα στην λέξη Δέντρο κρύβεται ή λέξη ΝΕΡΌ
    δΕΝτΡΟ
    δτ ΕΝ ΡΟ /
    δτ ΝΕΡΟ
    Δ ΕΝ ΤΡΟ
    Δ τρίγωνο*
    ΕΝ μονάδα
    ΤΡ(Ι)Ο τριάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *