Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!
Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!
Το Gallo pinto είναι ένα παραδοσιακό πιάτο από την Κόστα Ρίκα που παρασκευάζεται με ρύζι και φασόλια. Για να το φτιάξετε, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά:
Πιπεριά Ρίντο Ρίντο:
1 φλιτζάνι λευκό ρύζι
1 φλιτζάνι μαύρα φασόλια (ή φασόλια νεφρών)
1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
1/2 κόκκινη πιπεριά, σε κύβους
1/2 φλιτζάνι κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
Αλάτι και πιπέρι για γεύση
Ακολουθεί μια απλή συνταγή για την παρασκευή gallo pinto:
Μαγειρέψτε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Σε ένα ξεχωριστό τηγάνι, ζεσταίνετε το φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε το κρεμμύδι και την πιπεριά στο τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Προσθέστε τα μαύρα φασόλια στο τηγάνι και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά μέχρι να ζεσταθούν.
Προσθέστε το μαγειρεμένο ρύζι στο τηγάνι με τα φασόλια και τα λαχανικά και ανακατέψτε να ενωθούν.
Προσθέστε τον κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε για να συνδυαστούν.
Σερβίρετε το gallo pinto ζεστό, γαρνιρισμένο με επιπλέον κόλιανδρο αν θέλετε.
Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διαφορετικά υλικά και γεύσεις ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε στο πιάτο μερικές ντομάτες σε κύβους ή μαγειρεμένο λουκάνικο ή να χρησιμοποιήσετε γάλα καρύδας αντί για νερό για να μαγειρέψετε το ρύζι για ένα πιο πλούσιο, πιο γευστικό πιάτο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . Gallo Pinto Κοστα Ρικα
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!
Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;
Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Be the first to comment