20:47 - 18/12/2022

Καλεσμα , μπας και μερικους τους φτασουμε στον εικονικο τους κοσμο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτο το κειμενο το εδωσα πριν λιγο μεσα στο facebook , ο λογος ειναι πολυ απλος , μεσα στα κοινωνικα δικτυα που εμεις καναμε να ειναι κολλοσοι τελικα καταφεραμε με την προσωπικη μας εργασια να γινουμε τα σκλαβακια τους !

Ως γνωστο δεν υπαρχει η ελευθερη επιλογη , δηλαδη αυτος που εχει επιλεξει να με ακολουθει γιατι θελει να μαθαινει την δικη μου αποψη ..δεν την μαθαινει γιατι ετσι αποφασιζει καποιος του Facebook !

Απο την αλλη αν βγει ενα κοριτσακι που μια χαρα ακολουθει το αφηγημα και δειξει λιγο μπουτι το ιδιο το facebook , instagram κοκ θα την γεμισει με ακολουθους μιας και το αυριανο εμπορευμα θα ειναι ο ιδιος ο ανθρωπος και τι θα δαφημιζει στους συννθρωπους του…εν πασει σελιδες επι σελιδων να εξηγησω τι γινεται και με ποιον τροπο !

Βαζω λοιπον και εδω αυτο το αρθρο δηλωση καλεσμα που εκανα μεσα στο προφιλ μου για ολους εσας που δεν θα διαβασετε το προφιλ μου επειδη ετσι θελει ο ζουκι η επειδη δεν ειμαστε φιλοι (εχω φτασει τους 5000 και μεχρι εκει ) …Ελπιζω να γινει κατανοητο ..

Εχω δημιουργησει μια σελιδα στο fb που εχει να κανει με diy – how to και παρα πολλα ακομα , την δημιουργησα γιατι συντομα συγκεκριμενη πληροφορια σε πολυ σημαντικα θεματα για το μελλον μας θα πρεπει να περασει παντου χωρις να υπαρχει η ΤΑΠΑ της δημοκρατιας μας !

Σ ε αυτη την σελιδα στο κοντινο μελλον θα σηκωθουν οδηγοι που πρεπει να περασουν στο ευρη κοινο χωρις να υπαρχει κανεις να πει σου μου του μην το αφηνεις αυτο να φανει !

Βεβαια το fb με ενα μαγικο κολπο δεν με αφηνει να καλεσω τους ακολουθους μου , εχει λεει τεχνικο προβλημα ..!
Δεν σας λεω να βγειτε απο το αγαπημενο σας στρατοπεδο , δεν ψαχνω για κλικ δηλαδη στην εξωτερικη σελιδα , εκει ξερω πως και τι θα κανω και η σελιδα θα παει εκει που ειναι να παει , σας λεω οτι πρεπει να συμετεχετε σε αυτη την σελιδα facebook για να εχετε αμεση προσβαση στην πληροφορια οταν θα ειναι εκει !…

Εγω κανω αυτο που θεωρω σωστο , μην πειτε αυριο δεν ηξερα δεν γνωριζα , εδω μεσα σας ελεγχουν στο τι θα δειτε και τι θα ακουσετε , σας εχουν ψυχογραφησει και σας εχουν κλεισει τον καθενα σας σε ενα προσωπικο εικονικο κοσμο , οταν θα ερθει η ωρα να βγει πληροφορια πραγματικα χρησιμη για τον καθενα δεν θα μπορειτε να την παρετε απο της ηδη στοχευμενες προς αποδομηση σελιδες ! Εχουμε να κανουμε με τεχνιτη νοημοσυνη που ακουει με συγκεκριμενες λεξεις κλειδια …εν πασει δεν μπορω να εξηγω χρειαζομαι μηνες να το κανω !

Η σελιδα ειναι αυτη hhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100088444934670 ακολουθηστε την και αν δεν σας ειναι και κοπος μεγαλος καντε το Αδιανοητο να παρετε μια ευθυνη και να την μοιρασετε και εσεις σε αλλους (ψιλοτρολαρισμα αλλα σε πολλους χρειαζεται) …Το παρον αρθρο θα σας το σπαμαρω καθε μερα στα μουτρα , επισκεψιμοτητα εχω εξω απο το ιντερνετ , τον κοσμο του ιντερνετ και τους ακολουθους μου θελω να εχω προσβαση σε πληροφορια για το αμεσο μελλον ! Κανεις οτι σε φωτισει θεος !

Stranger,,,Ακολουθηστε με στο ΤΙΚΤΟΚ https://www.tiktok.com/@stranger471111

Ακολουθηστε το καναλι μας στο Youtube https://www.youtube.com/@katohikanea

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Να συμπληρωσω να ειναι νεα και ομορφη …….
    …….ή να πω παιδι καλυτερα ……..
    δωσε στα πσιδια …….ειπε ……..
    ας μεινουν στα παιδια ειπε ο αλλος εμεις μπορει να σκοτωθουμε…. ……
    τι ειπες τωραααααααα……….
    ενιωθα λες και υπεγραφα σιγουρο θανατο και τα υπουλα χαμογελα δεν κρυβονταν ……..

  2. Αν δεν έχει κάποιος fb ?

  3. @FUKA – Αν δεν έχει κάποιος fb τότε σίγουρα δεν είναι συνωμοσιολόγος. Όλοι οι συνωμοσιολόγοι έχουν φακελωθεί από μόνοι τους στο φατσοβιβλίο κι ανταλλάσσουν απόψεις και μηνύματα σε γκρούπ λες και δε ξέρουν ότι τους παρακολουθούν, και τους τοποθετεί το σύστημα ανάλογα στην κατάλληλη λίστα. Στο μέλλον θα πηγαίνεις ή όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ανάλογα με το προφίλ που σου έχουν φτιάξει στα social. Για αυτό ο Γκόνος είναι υποκριτής και σας βάζει όλους σε μια παγίδα στη σελίδα του στο facebook.

  4. news247.gr/sunday-edition/to-pio-akrivo-farmako-toy-planiti-kostizei-3-500-000-dolaria-i-mia-dosi.9860160.html

    Το μέλλον είναι η αλλαγή του dna …. Ουαου… Σήμερα την διάβασα και είναι 2 ημερών..

  5. Το έχετε παρεξηγήσει το “ζώον”. Έναν επιβλητικό ζώον φέρουν να εμφανίζουν!
    Η επιβλητικότητα κατανοήθηκε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*