00:02 - 15/12/2022

Εχω πληροφοριες οτι το κλασιμο θα μου τα αερισει καλα ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πρεπει να μην εχετε καθολου προσωπικη ζωη και απλα το χιουμορακι να σας κρατα λιγακι ενεργους , αν δεν ειναι ετσι και εχετε μαυρισει τοσο πολυ στην υπηρεσια του μαυρου τοτε τα πραγματα δεν θα εξελιχθουν καλα πιστεψτε με !

Το παιχνιδακι αυτο το εχετε ξεκινησει κοντα δυο χρονια , τον τρυποκαρυδο δηλαδη που ειναι συγκεκριμενη εκπαιδευση αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι την εχετε λαβει σωστα , ισως και μαλλον αυτο ειναι σαν πιονια να ειστε πιο ευκολα χειραγωγισιμοι απο μια πηγη για να μπαινετε σε μικρες ανοησιες χωρις να γνωριζετε που μπορειτε να μπλεξετε !

Ο λογος που δεν δινω μεχρι σημερα καθολου σημασια ειναι οτι πρωτον η σημασια θα ξεκινησει μια αμφιδρομη σχεση αρα θα ενισχυθει το “τιποτα” σας και δευτερον γιατι δεν θελω με αυτη την σχεση να αναγκαστω να ληξω και το θεμα στο επιπεδο που νομιζετε οτι μπορειτε να κανετε οτι σας ειπαν να κανετε!

Σας προστατευει δηλαδη μεχρι στιγμης η αποψη μου οτι ειστε αμυαλα παιδια ασχετου ηλικιας σε υπηρεσια χωρις συνειδηση ..δηλαδη εκτελειτε και δεν εχετε ιδεα !

Αυτο ομως που θελω να σας πω με πασα ειλικρινεια ειναι οτι ειμαι σε μια κατασταση τον τελευταιο καιρο οπου αναλυω την ενοια της επιβολης και της αντικρουσης , ειμαι χρονια τωρα στο διλλημα του τι θα επρεπε να κανει καποιος αν εβλεπε οτι τιποτα στο πεδιο δεν αλλαζει με την αφυπνιση και αν θα επρεπε ολοι πλεον να μαυρισουμε το καρμα μας με επιβολη και οποιον σηκωσει πλεον ο μαυρουλης !

Δικαιολογιες μου εχετε δωσει απειρες και για των ανωτερο εαυτο μου αλλα και για την ιδια την δικαιοσυνη του συμπαντος ετσι ωστε να πεις οτι θα μπορουσα να εχω καποιους ενδοιασμους , απο την αλλη μου αρεσει παντα το my way και σαν τραγουδι και σαν διαδικασια !

Το θεμα μας ειναι ομως που θα καταληξω στο θεμα της ενδοσκοπησης μου για την επιβολη …γιατι αν ειναι θετικο το καλεσμα νομιζω θα εχετε μεγαλο θεμα !

Ολοκληρωνω λοιπον με απλοτητα, μην ξεκινατε κατι που δεν γνωριζετε που μπορει να φτασει , το ξαναλεω να σας γινει κατανοητο ..η εκπαιδευση σας , η καθοδηγηση (ειτε γινεται με συνειδηση ειτε αορατα χωρις να το χαμπαριαζεται ) θα σας οδηγησει σε ενα πεδιο που θα ειστε απλα τα θυματα ! Την μεθοδο του τρυποκαρυδου αν σας την εμαθαν θα σας την εμαθε καποιος μαθητης μου , αν θελετε να μπειτε σε ψιονικο πολεμο επιβολης μαζι μου καλο ειναι να σκεφθειτε τι εκπαιδευση μπορει να εχω εγω ωστε σημερα καποιος η η συνειδηση σας μεσω καποιου που δεν γνωριζεται σας οδηγει στο να βρεθειτε απεναντι μου με αυτον τον τροπο!

Αν καποιοι ηθελαν να με φανε θα προσπαθουσαν ισως να το κανουν με ποιο απολυτο τροπο , μια σφαιρα ειναι ποιο γρηγορη απο τον τρυποκαρυδο ..η οχι;… Μηπως βρισκεστε λοιπον εκει που ειστε τωρα (ξανα θα το πω ..το γνωριζετε δεν το γνωριζετε ) ωστε καποιοι να κανουν μετρησεις στο πεδιο ..μεχρι ποια bar μπορει να φτασει η εκτονωση;

Συμβουλευτικα λοιπον, πηγαιντε φατε ενα σουβλακι , πιειτε ενα ποτακι , αγκαλιαστε το κοριτσι σας η αναποδα , καντε σεξ , γελαστε και περαστε καλα και βγειτε απο την ενεδρα που σας εχουν στησει , μην συνεχισετε να ειστε τα θυματα τους !

Στην εκκινηση της επιβολης δεν μπορει να υπαρχει συγνωμη δεν ηξερα λυπησου με ..!

Stranger…Ακολουθηστε με στο ΤΙΚΤΟΚ https://www.tiktok.com/@stranger471111

Ακολουθηστε το καναλι μας στο Youtube https://www.youtube.com/@katohikanea

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. Σιγουρεύτηκα πλέον ότι μόνος του τα γράφει ο Γκόνος στον εαυτό του ώστε να βρίσκει αφορμές να γράφει αυτά τα ανορθόγραφα κείμενά του χωρίς τόνους!!! Το άλλο ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για πολλαπλή προσωπικότητα και να έχει ο Νίκος θέματα ψυχικής υγείας, κοινώς να μιλάει μόνος του απλά σε δημόσιο βήμα γράφοντας χωρίς τόνους… Έχει ξεφύγει πια η κατάστασή του και χρειάζεται βοήθεια ο φαλάκρας… Ψιονικές ιστορίες και παραμύθια της Χαλιμάς. Ο φαλάκρας ξέρουμε ότι παράτησε τότε το σχολείο του…

  2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΣΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΜΕΝΕΓΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ… Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΓΡΗΓΟΡΟΣ!! ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!

    http://www.youtube.com/watch?v=poJdlg0b258

    • Κατοχικά Νέα 12/15/2022 @ 4:03 ΠΜ

      Νομιζω πας για κλαμα , να παραδεχεσαι δολοφονια στο ιντερνετ γιατι πιστευεις οτι εισαι ανωνυμος μαλλον για πολυ χαζος μου κανεις και οχι ικανος ..

  3. Ο βλακάκος βγαίνει στο public μέσω τορ exit node και νομίζει έχει ανωνυμία;
    Με κάποιες τεχνικές ΑΙ σε 10 ωριτσες εμφανίζεται η ip του…
    Δεν φοβάται μην βρεθεί με το κεφάλι στο χαντάκι;

  4. Σου ευχομαι γερο στομαχι Νικο …….αν και με πολλα δεν συμφωνω μαζι σου …….
    Θα συμφωνησω ομως με το ……..στην εκκινηση της επιβολης δεν υπαρχει δεν γνωριζα συγνωμη λυπησου με……..και αυτο ισχυει για ολους ……..ποσο μαλλον οταν παιζεις βρωμικα …….υπαρχουν Νομοι Φυσικοι Νομοι πανω απο ολα ……

  5. Ακόμα τά ίδια,,,
    Το ίδιο πρόβλημα,,,
    Τρως μακαρόνια με κιμά, και στο τέλος αντιλαμβάνεσαι ότι έχει περισσέψει κιμάς, και όχι μακαρόνια,,,
    Είναι θέμα βαρύτητας?
    Είναι θέμα σκευών?
    Είναι θέμα αντίληψης?
    Είναι θέμα πρακτικής άσκησης?
    Ή? Θα ήταν πιο πρακτικό ός αποτέλεσμα ίσης κατανομής και μεταχείρισης τά κανελόνια?
    Τότε όμως θα άλλαζε το όνομα του πιάτου,,,

  6. Κράτος Νεκρών 12/15/2022 @ 8:54 ΠΜ

    Μετάφραση του ανωθεν μυνηματος:Στο γράφοντα του έχουν κοπεί τα φρενα γιατι δε του παρέχεται καθόλου προστασία πλέον αφού αυτοκτονικα μονος του άνοιξε τη πόρτα στο Κλέφτη για να μπει εντός της… Οικίας του. Για το Ποιος προστατεύει τα Φρενα απλά θα πουμε:”Χαίρε η τον Φθορέα των Φρένων Καταργουσα”. Βρείτε τώρα και το ποιος είναι ο Κλέφτης και ποια η Οικια.Τα υπόλοιπα σας τα έχει πει ο ιδιος.

  7. ma ti blakes ..eina aytoi oi aoratoi ….se dimosio kai grafeis paparies axxaxaxaxa prepei na einai blakentios giati den einai dyskolo na ton broun apo to server sas .

  8. μεχρι ποια bar μπορει να φτασει η εκτονωση;

  9. Αντώνιος όχι ο πάτερ όμως 12/15/2022 @ 3:40 ΜΜ

    Ποτέ μη λογομαχείς με ηλίθιους, θα σε παρασύρουν κάτω στο επίπεδο τους, και μετά θα σε νικήσουν λόγω εμπειρίας. MARK TWAIN.

  10. Το ξέραμε ότι διαβάζουμε ένα σωστό site γιατί έχουμε κρίση και καταλαβαίνουμε τόσα χρόνια 5 πράγματα παραπάνω.

    Εννοείται ότι το επιβεβαιώνουν με όσα συμβαίνουν, σε κάθε περιστατικό και λίγο παραπάνω.

    Εννοείται ότι ενοχλείς κόσμο και κοσμακη με τα άρθρα που επιτρέπεις να γράφονται εδώ μέσα.

    Εννοείται ότι και κάποια άρθρα δεν διαβάζονται από όλους(εμένα πχ) και τα προσπερνάω γελώντας η και αγανακτώντας(αυτη η βιασμενη καθαρεύουσα με σκοτώνει) πολλές φορές.

  11. Εννοείται ότι δεν μπορώ να γράψω όλο το σχόλιο μου και σπαζομαι για μια ακόμα φορά με το site. Απορώ που δεν τα έχω σβήσει όλα αυτή τη φορά…

    Τέλος πάντων. Μπράβο στα κουράγια σου για το κυνήγι που τρως και συνεχιζεις.

    Μασονακια ο Χριστός θα νικήσει ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

    Τουλάχιστον εμείς έχουμε μια μικρή ελπίδα να αναπαύσουμε τις ψυχές μας.

    Εσείς κατευθείαν παρεα με τον εγρηγορο

  12. ΧΡΉΣΤΟΣ ΤΣΙΑΚΑΣ 12/15/2022 @ 5:26 ΜΜ

    ΙCXN

  13. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΓΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΕΑ 12/15/2022 @ 6:14 ΜΜ

    Πες τους να κόψουν τα τσιγαριλίκια επιγόντως, η έστω όταν κάνουν να αποφεύγουν να σπάνε πλάκα σε ακατάλληλο χώρο, όπως ένα δίκτυο που ασχολείται με την διασταύρωση/ διάσπαση και μελέτη της πληροφορίας που επικρατεί στο πεδίο.
    Το χουμε κάνει κι εμείς στο παρελθόν 2-3 φορές αλλά τόσο πολύ δεν ξεφύγαμε ποτέ, υπάρχουν όρια. Όταν σοβαρευτήκαμε τις κόψαμε τις βλακείες.
    Σειρά τους. Εκτός κι αν είναι φαντασμένοι ψυχάκιδες. Έχει πολλούς.

  14. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΤΡΟΛΛΑΡΩ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΚΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ! ΣΟΥ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ. ΚΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΙΕ. ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΟ TOR, ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ;; ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ; ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗ JAVASCRIPT ΣΤΟ TOR. ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!

    • Κατοχικά Νέα 12/15/2022 @ 8:24 ΜΜ

      Ναι να εισαι ησυχος εισαι απολυτα προστατευμενος , δεν σε ξερουμε ειναι δυσκολο να σε βρουμε ..

  15. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΜΕ JAVASCRIPT ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕ ΣΕ ΔΙΝΕΙ ΤΟ TOR, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥ BROWSER ΔΗΛΑΔΗ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ. ΠΩΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΣΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΦΙΛΤΡΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ.

    • Κατοχικά Νέα 12/15/2022 @ 11:18 ΜΜ

      Γιατι νοιωθω λιγο μεντες να μυριζουν, πες στον Απολλων τωρα να σε βοηθησει ..

  16. Χαχαχαχαχα στάνταρ έχεις κάνει 4 εμβόλια covid

  17. Η ψυχραιμία έχει και ένα ανθρώπινο όριο…. καλό κουράγιο Νίκο…… Ίσος κάποιες φορές πρέπει να μαυρίζουμε το κάρμα μας είμαι σε δυλημα αλλά ένα μπουύύυυυυ το χρειάζονται σίγουρα.Ευχομαι δύναμη….κ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*