Διαφημίσεις

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ-ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟ KAI ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣΩΝΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΚΑΪΛΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ-ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΚΑΪΛΗ”
  1. Τίποτα δεν φοβούνται, απλά προχωράνε στο επόμενο βήμα τους.Θα θυσιάσουν κάποια μικρά μασωνακια για τα εγκλήματα που διέπραξαν τα τελευταία τρία χρόνια και κάποια μασωνακια που έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματαπ.χ χρηματισμός, μαύρα λεφτά και όταν αυτοί τιμωρηθούν η πλειοψηφία του κόσμου θα νιώσει μια ” δικαίωση”και τότε θα μας πούνε για το ψηφιακό νόμισμα τι καλό που είναι γιατί καταπολεμάει την φοροδιαφυγή και δεν μπαίνει σε βαλίτσες , ούτε είναι μαύρο και τα ζα θα το δεχτούν ..

  2. Έτσι τα ζα θα το αποδεχτούν πιο εύκολα γιατί θα τιμωρούνται όλοι..Τα ζα κοιτάνε την πεδιάδα και το μικρό λιβάδι που βόσκουν αλλά στην κορυφή του βουνού ούτε ματιά…

  3. Η Ούρσουλα φορ ντε λαιν στην ευρωπαϊκή ένωση είναι υπόδικη για απάτη 200 εκατομμυρίων έτσι δεν έχει βγει τελική απόφαση για να την κρατάνε οι πολυεθνικές απ το λαιμό και να εκτελεί τις εντολές τους ‘η αλλιώς θα τη καταδικάσουν για απάτη διακοσίων εκατομμυρίων ο άντρας της ειναι σε μια θυγατρική της φαϊζερ διευθυντής την οποία την εχει χρηματοδοτησει το υπουργείο ανάπτυξης του αδωνη γεωργιάδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek