Διαφημίσεις

«Νιώθουμε οργή και αγανάκτηση για τον διαχωρισμό αυτό. Να ακούμε από τον Πρωθυπουργό ότι η παροχή των 600 ευρώ θα δοθεί προς τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού διότι εκτελούν 24ωρες υπηρεσίες και προστατεύουν τα σύνορα της χώρας ενώ ο κατεξοχήν αρμόδιος φορέας που απασχολείται επίσημα με αυτά τα θέματα είναι οι ένοπλες δυνάμεις, μας εξοργίζει.

Να αμφισβητείται ευθέως η αρμοδιότητα του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων; Αυτό είναι αδικία. Ο εμπαιγμός απλώνεται, μας χρησιμοποιούν ενώ μας χρωστούν τόσα» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον FM 103,6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Όπως επεσήμανε ο κ Δημήτρης Μεθενίτης «Ορθά λαμβάνουν το επίδομα αυτό οι συνάδελφοι μας αστυνομικοί και λιμενικοί, όμως το γεγονός ότι το συγκεκριμένο επίδομα δε θα το λάβουν οι στρατιωτικοί, είναι άδικο. Η προσφορά των ενόπλων δυνάμεων δεν μπορεί να τίθεται υπό αμφισβήτηση» τόνισε.

Τα στελέχη των Ε.Δ. δεν φυλάνε σύνορα και δεν διασφαλίζουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας;

Ακούστε εδώ:

focusfm.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Στα “κάγκελα” οι Ένοπλες Δυνάμεις: «Η προσφορά μας υπό αμφισβήτηση»; – Οργή και αγανάκτηση για τον αποκλεισμό από το επίδομα”
    1. Ξέρεις εσύ κανένα φαντάρο να βγαίνει περίπολα για τους λαθρομετανάστες? Να μας το πεις να τους στείλουμε τα λ7

    2. είναι η εργασία τους αυτη ρε μπαγλαμά? Μηπως νομιζεις οτι ειναι υποχρεωμενοι οι στρατιωτικοί να κυνηγουν λαθροπιθηκια,να σβηνουν φωτιες, να απεγκλωβιζουν ανθρώπους απο χιονοπτωσεις,πλημμύρες, σεισμούς κτλ??? Αντε βουλωστε πανυβλακα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek