21:12 - 10/12/2022

Μετανοιωνουν τα σκυλια ;..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μολις ειχα μια κουβεντα με αναγνωστρια του Κατοχικα Νεα , επρεπε να εξηγησω γιατι δεν δεχομαι την δογματικης της μονοπλευρη αληθεια στο κατοχικα νεα και ετσι δεν της επιτρεπω να σηκωνει αρθρα μονο απο μια κατευθυνση !
Απο τις κουβεντες της εμεινα μπορω να πω με το στομα ανοιχτο !

Ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που σκυλομετανιωνω που την γνωση μου την μοιρασα ελευθερα , 20.000 αρθρα με γεννημενη γνωση απο μενα , περιπου δηλαδη 200 βιβλια που δωθηκαν σε ολους ελευθερα …και οταν ρωτησα την κυρια εσεις γνωριζετε την δικη μου πληροφορια …μου ειπε ποια πληροφορια εχετε δωσει εσεις … τα υδροπονικα ; …

200 βιβλια ελευθερα οπου σημερα 100δες “ερευνητες” χρησιμοποιησαν και χρησιμοποιουν για να δημιουργησουν κοινο …και σημερα ακουσα οτι κακως δεν την αφηνω να προωθησει αλλο συγκεκριμενη σελιδα μιας και το 1 βιβλιο που εχουν βγαλει το εχουν δωσει ελευθερα !!Ουαουουου…και ολα αυτα βεβαια μετα απο 80 δημοσιευσης της συγκεκριμενης σελιδας και τους εργου της ..εδω και 7 χρονια απο το κατοχικα νεα !..

Ρωτησα ..εγω βοηθησα τοσα χρονια αυτον τον ανθρωπο …αυτος που με βοηθησε ; Ποτε η σελιδα του αναδημοσιευσε την δικη μου γνωση ..και ακουσα την φοβερη ερωτηση ποια γνωση σας;…

Η μεγαλυτερη μαλακια τελικα που εχω κανει στην ζωη μου δεν ειναι η δημιουργια του ελληνικου κρυπτονομισματος αλλα οτι μοιρασα ελευθερα τονους απο πνευματικη περιουσια σε αγνωστους ανθρωπους σε μενα !

Αν το ειχα κανει αλλιως , αν ο καθενας ειχε δωσει ενα εικοσαρικο να μαθει και να διαβασει ενα βιβλιο οχι 200…τωρα θα υπηρχε σεβασμος …αλλα ακομα υπαρχει το απολυτο τιποτα ..!

Καλιo αργα παρα ποτε η στερνη μου γνωση …

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. γιωργος τιμπολης 12/10/2022 @ 9:34 ΜΜ

    ετσι.το εχω διαβασει 1000 βιβλια κλαιν.απο 1000 βιβλια θα βγαλεις 200 ιδεες.γιατι πολλες επαναλαμβανονται και πολλα δεν εχουν καμια.οποτε με χιλια βιβλια που διαβασες μαθαινεις για 200 ιδεες που υπαρχουν ηδη.εαν το ατομο μπορεσει να προσφερει εστω και μια καινουργια ιδεα στο συνολο ειναι επιτυχια.

  2. Η σιωπή είναι
    ΧΡΥΣΟΣ
    Η Ευγένεια ξένε είναι Αρετή, και Τιμή,
    Και είσαι Ευγενικός άνθρωπος.

  3. πολιτης 12/11/2022 @ 7:44 ΠΜ

    Νικο μου !! εγω παντως προτιμω να ειμαι με την μερια του”μαλακα” γιατι και εγω με οσες δυναμεις εχω φωναζω στα πραιτα αλλα ειμαι μαλακαςκαι δεν τζιναβουν καλιαρντα!!

  4. Βασίλης 12/11/2022 @ 5:42 ΜΜ

    Άπειρη η βλακεία του κόσμου!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*