Διαφημίσεις

Δεν έχουμε λεφτά;; Ξύνουμε τα αρχίδια μας;; Μας λένε να το καθυστερήσουμε, για να μην νευριάσει κι άλλο η Τουρκία;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Τουρκία λέει χαιρετίζει το τελικό κείμενο του αμυντικού προϋπολογισμού των ΗΠΑ. Λογικό. Στο μεταξύ τα δικά μας F16 ακόμα δεν φέρουν Harpoon και agm 88. Γιατί άραγε;; Δεν έχουμε λεφτά;; Ξύνουμε τα αρχίδια μας;; Μας λένε να το καθυστερήσουμε, για να μην νευριάσει κι άλλο η Τουρκία;;

Κάποιοι σας έγραφαν για 10 πλοία με 4 δις. 4 MMSC, 4 LCS, 2 Tico, ενώ η DSCA ανέφερε ξεκάθαρα πως το κόστος των 4 MMSC είναι στα 6 δις, το κόστος αναβάθμισης των 4 meko είναι στα 2,5 δις. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε καν για σαπάκια LCS και σκουριοντερόγκα με πυραυλάκια του ’88.

Σφίξτε τα κωλαράκια σας, γιατί οι Τούρκοι θα αναβαθμιστούν τα F-16 τους και τα μόνα που πρακτικά μας προσφέρουν ξανά ποιοτική υπεροχή, είναι και πάλι τα γαλλικά συστήματα (FDI, Aster 30, Rafale, Meteor, Mica NG, Scalp, Exocet). Βάλτε λοιπόν στους κώλους σας τους maverick, που θέλετε να πετάξετε και τους scalp στα σκουπίδια και σηκώστε τα f-16 με iron bombs να βομβαρδίζουν το τίποτα, γιατί πρακτικά ούτε αποστολές TASMO μπορούν να κάνουν, ούτε τίποτα.

Μόνο για αερομαχία κάνουν και εκεί τελειώνει η δουλειά. Δώσαμε δισεκατομμύρια για να κάνουν μόνο αερομαχίες και δεν έχουν όπλα αέρος εδάφους και τώρα κοιτάμε πως θα βρούμε λεφτά για τα F35, ενώ ο κορμός της αεροπορίας είναι άοπλος. Τα οποία F-35 λειτουργούν με λογισμικό που ελέγχει η LM. Μπορεί δηλαδή. να μην πετάξουν καν.

Υ.Γ Οι νατοϊκοί σύμμαχοι δεν πρέπει να πραγματοποιούν υπερπτήσεις σε εναέριους χώρους άλλων συμμαχικών χωρών, αναφέρει το τελικό κείμενο του αμερικανικού αμυντικού προϋπολογισμού .Βέβαια για τους συντάκτες του κειμένου ο ελληνικός εναέριος χώρος είναι μέχρι τα 6 ν.μ. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, δεν φταίνε αυτοί γι αυτό.

http://zeys-elaynon.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Στο μεταξύ τα δικά μας F16 ακόμα δεν φέρουν Harpoon και agm 88. Γιατί άραγε;;”
  1. Ότι και να ‘χουν πάνω, άλλοι κάνουν κουμάντο, οπότε είναι ασήμαντο για μας. Ίσως αν είχαμε μια σφεντόνα νάμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τα όπλα τα χρησιμοποιούν αυτοί που παίζουν τα γεωπολιτικά τους παιχνίδια, εμείς, δηλαδή τα κορόιδα απλά πληρώνουμε όπλα που ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσουμε, για το καλό μας φυσικά. Πληρώνουμε δηλαδή, προστασία και νταβατζιλίκι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek