Διαφημίσεις

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών «προειδοποίησε» ότι εάν η Ελλάδα δεν κάνει ένα βήμα πίσω, η Τουρκία «θα κάνει ό,τι χρειάζεται»

Στην πολεμική ρητορική επιμένει η Τουρκία συνεχίζοντας τις κατηγορίες για προκλήσεις από την πλευρά της Ελλάδας. Για ακόμα μία φορά, η Άγκυρα απείλησε την Αθήνα με πόλεμο επαναλαμβάνοντας το αφήγημα «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ». Αφορμή αποτέλεσαν οι στρατιωτικές ασκήσεις σε ελληνικά νησιά, όπως η Ρόδος και η Λέσβος.

«Η Ελλάδα να μην ξεχνά ότι όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες» είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Mevlut Cavusoglu, και ακολούθησε την… πεπατημένη ισχυριζόμενος «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ, δεν θα μείνουμε σιωπηλοί στις απειλές».

Παράλληλα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών «προειδοποίησε» την Ελλάδα πως «είτε θα κάνει ένα βήμα πίσω και θα τηρήσει τις συμφωνίες ή θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται», ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του υπογράμμισε «εάν η Αθήνα δεν θέλει ειρήνη, η Άγκυρα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο».

www.bankingnews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα για… προκλήσεις και απειλεί με πόλεμο: Εάν δεν θέλετε ειρήνη, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο”
  1. Πολύ καλά μας κάνει, εχουμε γίνει έρμαιο των ΗΠΑ.Μας βάλανε και στείλαμε όλα τα όπλα στην Ουκρανία και τώρα πήραν πίσω την τροπολογία που απαγόρευε την πώληση των F 16, στη Τουρκία.Μετά την εξέγερση των Ρομα,έχει αρχίζει να εφαρμόζεται το σχέδιο τυφώνας, που προβλέπει ταυτόχρονη εξέγερση Μεταναστών και Ρομά. Πολύ επικίνδυνα όλα αυτά, αλλά ο Μητσοτάκης θα φύγει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek