Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:56 - 06/12/2022

«Παιδιά» ο ραββίνος Γιαννούκα/Yanuka = θεός Ιανός κάνει «θαύματα», τρέξετε να προσκηνύσετε….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Παιδιά» ο ραββίνος Γιαννούκα/Yanuka = θεός Ιανός κάνει «θαύματα», τρέξετε να προσκηνύσετε….

Το όνομα Γιαννούκκα αριθμολογικώς = 625, υπόλοιπον 41, το μι = 40 και το άλφα = 1 = Γιαννούκκα+μα = Γιαννούκκα μου = 666, ήδη αρχίσαμε να ασχολούμαστε μαζύν του είτε είναι ο κορυφαίος είτε όχι ο κορυφαίος Αντίχριστος….

Γνωρίζοντας ότι το Ιησούς έγινε παραφθορά Yeshua = Γεσούα, ευκόλως το Yanuka = Ιανός.

Διπρόσωπος θεός των Ρωμαίων, που σημαίνει διπλωμμάτης και υποκριτής! Ο Ιανός είναι ο θεός των ενάρξεων και μεταβάσεων, όπως λέμε έναρξη και μετάβαση εις την νέα αταξία σατανικών απραγμάτων…. Παρουσιάζεται συνήθως με έναν πρόσωπον γέρικον με γενειάδαν και έναν νεαρόν εξυρισμένον [δεν είναι οπωσδήποτε κακόν αλλά μπορεί να συμβολίσει και το κακόν μέσα από αυτά και άλλα χαρακτηριστικά του].

Ο Θεός Ιανός κατονομαζόταν πάντα πρώτος στον κατάλογο των θεοτήτων, ενώ σε εκείνον αφιερωνόταν το πρώτο μέρος κάθε προσφοράς – θυσίας στους θεούς κατά την ρωμαϊκή παράδοση φύλακας των εισόδων και των εξόδων, είναι και Λογιστής, Τραπεζίτης και επεκτατιστής, ταιριάζει γάντι εις την νέα σατανική αταξία απραγμάτων, τώρα έρχεται νέος ήτοι νέα εποχή, νέα σατανική εποχή, νέος μεσσίας/μεσάζοντας, νέος σωτήρας, νέος φωστήρας, έστω και εάν ο Γιαννούκκας έχει γένι δεν είναι μεγάλον όπου του γέρου Ιανού αλλά μικρόν σε νέον… Εάν ο Γιαννούκκας είναι 30 ετών ακριβώς τότε γεννήθηκε το 1992 μ.Χ…. =21=3 και 21+12=33 [αυτά θα μας χρειαστούν]. Έως το 2025 μ.Χ. όπου θα επιβληθούν οι ηλεκτρονικές ταυτότητες Γιαννούκκα θα είναι 33 ετών, όπως οι 33 βαθμοί της Μαύρης Σκιάς….

Από τον Ιανόν ο πρώτος μήνας Ιανουάριος = Ιανού Άριος…. Ή Ιανού Άρια Φυλή [χουμ!, κάτι λέγει]….

ο Ιανός απεικονιζόταν με δύο πρόσωπα, ενώ στις πρώτες απεικονίσεις σε ναούς της Ρώμης, το ένα πρόσωπο ήταν γενειοφόρο και το άλλο ξυρισμένο. Για πολλούς αυτή η αντίστιξη σηματοδοτούσε τα ζεύγη αντιθέτων, τον ήλιο και τη σελήνη ή το γήρας και τη νιότη. Το καλόν και το κακόν, το γυν και τον γιάνγκ ή yin yang = Yin/Γην και Yan+uka ή Yan+uga ή και Yan Yogi…. Σας έγραψα προ πολλού ότι είναι γυν = γυνή και γιάνγκ = ανήρ/άνδρας = γυνή και άνδρας/yan+uga/uka. Ukar = κιτρινωπός κροατιστί, όπως λέμε η εποχή του κιτρινοπράσινου ίππου και uga = μάτι νορβηγιστί, όπως ψευδοπανόπτης οφθαλμός… Γερμανοϊουδαϊκή διάλεκτον Ιουδιστικά σημαίνει πίττα το uga και σομαλέζικα από….

Συνάμα yan, yanu = Janus = Ιανούς σημαίνει young = youn[u]g[a] ήτοι ο νέος, το νέον αίμαν, ο νέος μεσσίας και Ιάνης αλλά και Ιωάννης = ή Ιωάν [Ίωνας] ως πρόδρομος Αντι+Ιωάννης Βαπτιστής του θηρίου και προφύτης, όπως και ο προφύτης Ιωάννης ο Θεολόγος όπου έγραψε τες προειδοποιήσεις εις την Αποκάλυψη!….

Το όνομα του θεού των Ρωμαίων συνδέεται με την ετρουσκική λέξη Janua, που σημαίνει θύρα, κάτι που καταδεικνύει τη σημασία που είχε ο Ιανός ως φύλακας σε εισόδους και εξόδους ναών, κτιρίων, ακόμη και ολόκληρων πόλεων. Ήταν παρών στη γέννηση, το γάμο και στο θάνατο, σε όλες δηλαδή τις μεταβάσεις της ανθρώπινης ζωής. Η λέξη έναρξη ούτως ή άλλως υπονοεί και τη μετάβαση από μια πρότερη κατάσταση ύπαρξης.

Οι Ετρούσκοι είναι Έλληνες και τα Ετρουσκικά Ελληνικά ιδιαιτέρως από εκεί εις την Χαλκίδα, την Κύμη και άλλα μέρη της Εύβοιας. Ως φύλαξας των εισόδων και των εξόδων σημαίνει φύλαξ, ελεγκτής και λογιστής ηλεκτρονικός της φωτοδεσμομηχανικής/κβαντομηχανικής μηχανής όπου ετοιμάζεται σε «Ισραήλ» και άλλες χώρες ως μετεξέλιξη του διαδικτύου και του ψευδάνθρωπου = κενόδοξου και ματαιόδοξου σε ψευδομετάνθρωπον!  Παρών σε γέννηση, γάμον και θάνατον όπως ο Χάρος και σε κάθε Άνοιξη, άλλωστε το όνομα του σημαίνει αφετηρία, εποχή, εκκίνηση, άνοιξη = θύρα ! Αλλά θύρα ελληνιστί σημαίνει και θήρα ήτοι η άνοιξη της όρεξης και της μεταδιάρκειας και επέκτασης της ζωής και της καταδίωξης και τις θύρες τις ανοίγουντα θηρία = θηρ+ία/ιοί και ιός σημαίνει ακτίνα, βακτηρίδια, μικροψήγματα, μικροκυκλώματα, εξού και ελληνιστί θηρίον είναι το ίδιον το ίον/ιός εκτός από το μεγάλον θηρίον όπως ο λέων ή ο όφις….

Ποία άλλη είναι θύρα; Η Γενετικοβιολογία και η Ηλεκτρονικοσυχνοτητολογία, δηλαδή αυτά όπου ανοίγουν τις επτασφράγιστες θύρες εκ Θεού της φύσης και της Γονιοδομής/DNA κάθ’ ανθρώπου ώστε να έχει ελευθερίαν ήτοι ελευθέραν βούλησιν και ελευθέραν ηθέλησιν ! Θυμάστε τι λέγαμε διά την Έχιδνα = εξ/έξηdna και έχειdna για φαντάσου σημαίνει έχει το dna όπου κάθε γράμμα είναι από ελληνική λέξη και ορίζει την προελευθερία σου….

Deoxyribonucleic acid = DNA:

Deo = δύο, Δίας, Θεός = και Deus [όπως και De U.S. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, όχι Αμερικής όλης της Γής, χαχαχα]

Oxy = οξύν

Ribon = κορδέλα

Ribbon = ταινεία, όπως και η κορδέλα

Nucleic = πυρηνιστικόν, όπως nuclear = πυρηνικόν ήτοι και πυρηνιστικόν, από το πυρ και αιθήρ/αιθέρα… μέσα μας…. Και Ιχώρ, να θυμηθούμε τα παλαιά, των Ελλήνων ή Γνήσιων Ελλήνων [Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου» (Ιω. 12,20 – 23]

Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλλαίας και ηρώτων αυτόν λέγοντες: κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. 

Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού, ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων:

 “ Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του Ανθρώπου”. 

Η φράση αυτή του Ιησού είναι ημιτελής, διότι δεν δίδεται εξήγηση πώς θα δοξασθή ο “Υιός του Ανθρώπου”. 

Όπως αναφέρει ο Μενέλαος Παγουλάτος εις το βιβλίον του “Ανθολόγιον Πατριδογνωσίας”, το έτος 1974 ο καθηγητής Ελευθ. Πρόκος –επίτιμος καθηγητής ξένων πανεπιστημίων- συμμετέχων σε επιστημονική επιτροπή της UNESCO, ανεκάλυψε σε μία βιβλιοθήκη του Βατικανού, χειρόγραφο του ΕΥΣΕΒΙΟΥ του ΠΑΜΦΙΛΟΥ, επισκόπου Καισαρείας, 265 μ.Χ., το οποίον περιέχει την συνέχεια της ως άνω φράσεως ως εξής:


“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.” = Ιχώρ…. Και όπως πριν καμπόσα έτη διεξακριβώθηκε το
DNA = Γονιοδομή των Ελλήνων διαφέρει πολύ από των άλλων εθνοτήτων και είναι μία μακρόσυρτη λέξη πολύ μεγάλη…. Την οποία σκοτώνουν με διάφορα υλικά που εισάγουν εις τα διάφορα φάρμακα, τρόφιμα, ποτά που είναι συνσκευασμένα, εις το φθόριον των οδοντόπαστων και εις τα υδραγωγεία και προσφάτως εις τα εμβόλια κοροϊδοκορωνοϊού….

Συνεχίζουμε:
Deoxyribonucleic acid = DNA:

Deo = δύο, Δίας, Θεός = και Deus [όπως και De U.S. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, όχι Αμερικής όλης της Γής, χαχαχα]

Oxy = οξύν

Ribon = κορδέλα

Ribbon = ταινεία, όπως και η κορδέλα

Είναι δύο οξέα σε κορδέλα ήτοι ως μία κορδέλα που μαζύν είναι πυρηνικόν οξύν, μεταξύ άλλων το αρσενικοθήλυκον έμφυτον με έκφανση όμως σε κάθε πρόσωπον υγειές του μεν ή του δε, ήτοι είτε αρρέν είτε θηλέν, ενώ σε διαστροφή είναι ανάμεικτον ή με γεννητικά όργανα του μεν και ορμόνες του δε και άλλες ανισόρροπες ποσότητες και πολυδιατάξεις, όπως εξηγούμε εις το άρθρον εις το τέλος….

Είναι δυοξυκή κορδέλα/ταινεία πυρηνικής ισχύος οξέος ή και ως έναν οξύν, τούτον σημαίνει θετικόν/αρρέν και θηλυκόν [ή γυν και γιανγκ όπου το καθένα φέρει σπόρον και το άλλον, εξού πότε γεννάται τέκνον θηλέν και πότε αρρέν] και το ενδιάμεσον τους είναι η βαρύτητα/προπέδη [Εύδοξου Μαθηματικού ονοματοδοσία εύστοχη!] ή και ουδέτερον, όπως εις τα υποκυματίδια ή υποσωματίδια είναι πρωτόνιον = αρρέν/θετικόν, ηλεκτρόνιον = θηλέν/αρνητικόν και ουδετερόνιον = ουδέτερον άνευ φύλου ή και ανεύφυλον ή και προευνουχισμένον ασπούμε εκ φύσεως !

Επιστρέφουμε:

Janua = Ιανούα = Θήρα = Ιάνοιξη = Ιανού ίξη = ερχομός Ιανού = ερχομός = αφ’ ίξη = Ιάνιξη = Ιάν[ο]ιξη = Ιανό ίξη = Ιάνοιξη = Η Άνοιξη = Ηάνοιξη ή Ηανό ίξη = Άνοιξη = και το ανοίγω ή ιανοίγω σημαίνει θήρα πέρα δώθε ήτοι εισέρχομαι και εξέρχομαι, είσοδος, έξοδος!

Εάν μία τεχνολογία κάνει τούτον μέσα σου, τότε είσαι λοβοτομημένος και ελευθεροβουλησιοπαγωμένος ή και ελευθεροβουλησιοκαταργημένος, όπως και ηθελοπαγωμένος και ηθελοκαταργημένος !

Οι ναοί του Ιανού στη Ρώμη ήταν πολυάριθμοι και ο σημαντικότερος ανάμεσά τους ήταν ο Ianus Geminus, ένα διαμπερές οικοδόμημα με δύο αντικριστές πύλες, εκ των οποίων η μία έβλεπε προς την Ανατολή και η άλλη στη Δύση.

 

Βρισκόταν στη Ρωμαϊκή Αγορά μέσω του οποίου βάδιζε ο ρωμαϊκός στρατός για τη μάχη. Αυτός ο ιδιαίτερος ναός είχε μια συμβολική λειτουργία. Όταν οι πύλες του έκλειναν, αυτό σήμαινε ότι υπήρχε ειρήνη στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Όταν οι πύλες του άνοιγαν, όλοι γνώριζαν πως οι Ρωμαίοι ήταν σε πόλεμο.

Ianus Geminus σημαίνει Ιανός Δίδυμος και Δίδυμη Άνοιξη…. Όταν άνοιγαν σημαίνει ότι οι εχθροί εισέρχονταν και εξέρχονταν όποτε ήθελαν, όπως τούδε τα μικρόβια, τα μικροψήγματα, τα θηρία, τα μικροκυκλώματα, η κβαντοτεχνολογία !….

Η ρίζα ια = ίαση και Ιαχά [Πατήρ παραφθρμένη σε Γιαχβέ και Ιαχωβάς = Ιαχά και Ιαχής βίος ή αύρα] είναι ιερή και είναι συνώνυμη με την ρίζα ίε = ιερεύς και ιέραξ = σύμβολον της μεγίστης ταχύτητος εξού και το γρηγορότερον ζώον είναι το πτηνόν ιέραξ = ιέρακας = γέρακας = γεράκι. Ιη = Ιησούς όμοιον με την ίαση, ιατρός, υι = υιός, ιου = ιουδαίος αν και σημαίνει χωμάτινος ως υιουδαίος και υιουδέος = προς Τον Υιόν Δέος, Ιώ η Ιώ όπου εις την προφυτεία του Προμηθέα Δεσμώτη είναι Η Παρθένος Παναγία η οποία γεννάει Υιόν Θεού….

Και εις τον Ιανούκα ή Υανούκα, είναι Ιανού [που ελληνιστί σημαίνει Ιερού νού και Ιαχά νου = Θεού νους, αλλά αυτός ως ψευδοπροφύτης σφετερίζεται] = Ιανου κα’ όπου κ=20 και α=1 = Ιανού 21 = Ινού 21ος αιώνας [μ.Χ.] και συνάμα 21+12 αναγραμματιστί = 33 όπως έτη Χριστού, βαθμοί μασονίας, σκαλοπάτια προς ναόν Σολομώντα και 33 σπονδύλοι σπονδηλικής στήλης, λέγεται ότι θ’ αρχίσει η ανοικοδόμισης ναού Σολομώντα, ίδωμεν.

Ιανού 21 σημαίνει νέα εποχή = νέα αταξία σατανικών απραγμάτων 21ου αιώνα μ.Χ. ήτοι νέα άνοιξη = νέα ιάνοιξη !

Ο Ιανού κα’ φοράει σαγιά λευκή όπου είναι φόρεμα των Λευϊτών και δη της αθωότητος και αγαθότητος αλλά από μέσα είναι λύκος, όπως λέγεται διά τον Αντίχριστον ψευδοπροφύτην !….

Συνάμα σημαίνει Ιάν ου !

Ο Ιανού κα’ έρχεται με έμφαση εις το τέλος του 2022 μ.Χ. και αρχή του 2023 μ.Χ. αλλά οπωσδήποτε από περύσι έγινε αντιληπτός ήτοι το 20 21 μ.Χ. = κκα…

Γιαννούκκα = 625 [=13] + μα = 41 = 666…. 13+31=44, 41+14=55+44=99. Γιαννούκκα μα = 666, μαμωνά = 932 = 14 και μαμονά = 202=22 [22+14=36 = ένας κύκλος] Γιαννού κκαμ α = Γιαννού/Ιανού ερχομός πρώτος = α ή νέος ερχομός Ιανού, τροφή διά σκέψη…

 

[Παραλειπόμενα:

Άγγελος Παν. Σακκέτος

(Η ιστορική αλήθεια)

Από το Ευαγγέλιο μαθαίνουμε ότι μια ομάδα Ελλήνων, που επισκέπτονται τα Ιεροσόλυμα με την ευκαιρία της εορτής του Ιουδαϊκού Πάσχα, θέλησαν να δουν τον Ιησού Χριστό την εποχή πριν από το Άγιον Πάθος Του και απευθύνθηκαν, φυσικά, στους δύο Ελληνιστές μαθητές του Κυρίου, τον Ανδρέα και τον Φίλιππο. Ο Χριστός, μόλις αντίκρισε τους Έλληνες, είπε το περιλάλητο εκείνο:«Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου» (Ιω. 12,20 – 23).
Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι ο πανεπιστημιακός δάσκαλος Λουκάς Χαρ. Φίλης εις το βιβλίο του: «Η «ΚΟΙΝΗ» ΩΣ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 27 ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ Κ.Δ.» και δη εις την σελίδα 146, γράφει ότι οι Έλληνες που ζήτησαν να δουν τον Ιησούν ήσαν Έλληνες από την Μακεδονία, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι τηρούν τις επιφυλάξεις τους ως προς την πληροφορία αυτή.
Ο λόγος αυτός έμελλε να επαληθευθεί από την ιστορία πολύ σύντομα, όταν το χριστιανικό ευαγγέλιο το ανέλαβαν στα χέρια τους οι Έλληνες και οι Ελληνιστές για να το μεταφέρουν δια της ελληνικής γλώσσας σε ολόκληρη την Οικουμένη!
Και μία σημαντική λεπτομέρεια:
Γράφεται ότι το 1974 ο Καθηγητής Ε. Πρόκος, ως επίτιμος καθηγητής ξένων πανεπιστημίων, είχε εισδύσει στις βιβλιοθήκες του Βατικανού και ιστοριοδιφώντας ανακάλυψε ότι σε ένα χειρόγραφο του Ευσεβίου του Παμφίλου, υπάρχει ένα συμπληρωματικό κείμενο του Ιωάννου όπου, σύμφωνα με το χειρόγραφο, ο Χριστός λέει:
« … μόνη γαρ η Ελλάδα αψευδώς ανθρωπογονεί φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη…».
Την ως άνω πληροφορία διέψευσε ο γνωστός Πρωτοπρεσβύτερος π. Γιώργος Μεταλληνός σε συνέντευξη που είχε με τον γράφοντα την Κυριακήν, 13 Ιουνίου 1997 στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Ντοκουμέντο της Εβδομάδος» («Τηλετώρα»). Επί πλέον άρχισε μια σειρά πολλών δημοσιευμάτων, ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Γιώργος Καράγιωργας (και καθηγητής του γράφοντος στη Σχολή Δημοσιογραφίας) αποκάλυψε ότι η περιβόητη αυτή φράση («μόνη η Ελλάς κλπ») δεν ανήκει στον Ιησού, αλλά στον ιστορικό Φίλωνα. Μάλιστα μας έστειλε και ένα σχετικό ντοκουμέντο από το έργο του ΙΩΑΝΝΟΥ Φ. ΔΗΜΑΡΑΤΟΥ: «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣ», Τεύχος Α΄ Εν Αθήναις 1935-1937 (Απόσπασμα εκ του Α΄ Τόμου της «ΑΚΑΔΗΜΕΙΑΣ») όπου εις την σελίδαν 250 αναγράφει την φράσιν του Φίλωνος: «μόνη η Ελλάς αψευδώς ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον, ηκριβωμένον λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη».
Δεν θα μπορούσε, όμως για το ως άνω θέμα, ο γράφων να μείνει «με τα χέρια σταυρωμένα». Με τη βοήθεια του γνωστού Έλληνα φιλολόγου και ιστορικού ερευνητού κ Αντωνίου Αντωνάκου, που γνώριζε πολύ καλά τότε το ηλεκτρονικό πρόγραμμα «Μουσαίος», ερεύνησε την «Ελληνική Πατρολογία»του Μιγνίου (MIGNE) και επεσήμανε το συγκεκριμένο χωρίο, το οποίο βρίσκουμε σε δύο κείμενα:
α) Στον Φίλωνα τον Ιουδαίο (De Providentia, Fragment 2 Section 66 Line 9) και:
β) Στον Ευσέβιο Καισαρείας, Ευαγγελική Προπαρασκευή, Βιβλίο 8, κεφ. 14, παρ. 66, στ.7 ».
Αυτά για την ιστορική αλήθεια, ώστε να μην παραπλανώνται διάφοροι φίλοι ή φίλες. Τίποτε άλλο.]

Πολύ ανυπόμονοι με τον μεσσία, να τους σώσει από τι;… αφού τα έχουν όλα [;] τότε από τι; θα σώσει τες ψυχές τους ένας άνθρωπος; και όσων απόθαναν; συνεπώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται, τους πήραν γαζί οι χαζζάροι, ενώ μέρος των χαζζάρων και αυτοί, άντε να βρούνε άκρη…. Ναι θέλουν έναν να χαραρίσει τα πάντα, να χακαρίσει τα πάντα, να ψοφίσει όλους τους Ευανθρώπους και ανθρώπους, να μείνουν μόνοι τους, αυτός είναι ο μεσσιανισμός τους, αφού έκτοτε το λένε, ένας “Μέγας” Υπεραλέξανδρος” να εκκαθαρίσει τους πάντες ως Υπερτζιέκινγξ Χάνς/Χ+άναξ = άναξ = βασιλεύς…. Πολύ πονηρόν αρνίον αυτός ο γιαγκούλλας, γυρτοημιπεσμένος προσποιείται το αρνί που του φιλούν το χέρι, αλλά άλλον αρνί και άλλον προσποιούμενον αρνί, άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάριν και του αμνού και του πονηρού αντίστροφα διά τους μεν και δε εις τα αντίστροφα τους….

Ο Ιανός παρακάτω εις το 2ον βίντεο βαστάει και έναν Υ = όπως Yanuka…. και άλλα της μασοναρίας συνδετά… και ο Αντίχριστος θα είναι όλες οι πανθρησκείες σαλάτα… ωραιογοητευτική…. Επίσης Ιανός Ερμαφρόδιτος και αλά καύλα διεστραμμένος…. [εκτός των σοβαρών συμβολισμών του μεν και δε = αρρέν θηλέν, διότι ο διάβολος γνωρίζει να διαστρέφει]…

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 12/06/2022 @ 2:43 ΜΜ

    TO 99.999% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

  2. Συμφωνώ κατά 99,9% με του “η πικρή αλήθεια.
    Διαφωνώ μόνο στο 99,999%……………. 100% βλακίες είναι αυτά που γράφει!!!!!

  3. Δόξα λοιπόν στο μεγάλο Γιαννούκα! Hail Yanuka! Αν είναι ο Μεσσίας θα του ζητήσω μια μεγάλη χάρη, να φτιάξει αρένες όπως το αρχαίο Κολοσσαίο, να φέρει λιοντάρια από την Αφρική και να πετάει τους χριστιανούς στα λιοντάρια, να πηγαίνουμε εκεί να απολαμβάνουμε το σόου γελώντας και τρώγοντας ποπ κορν, πατατάκια και φιστίκια. Άντε καιρός να θυμηθούμε τα παλιά και να ξεμπερδεύουμε με όλη τη σαβούρα. Κάθε Κυριακή πρωί να οργανώνεται η ψυχαγωγία μας, να πηγαίνουμε να βλέπουμε το σόου με τα λιοντάρια. AVE

  4. ΠάνοςΓέριμου 12/07/2022 @ 8:02 ΜΜ

    Ave Yanuka, ο πρώτος που θα γα….σεί ο γιαννούκα είναι εσένα χαχαχα, τώρα εσύ είσαι εβραίος ή ειδωλολάτρης, διότι πρώτος το πρόσεξα ότι είστε ίδιοι! “Χαίρε” κτήνος!!!! Μόνος σου έβαλες κατάρα στον εαυτόν σου τα υπόλοιπα έπονται….

  5. ΠάνοςΓέριμου 12/07/2022 @ 8:06 ΜΜ

    Ψηλά πόσα ονόματα θα αλλάξεις; εσύ που μισείς τους ελαμίτες και τους χρυσαυγίτες….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*