ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Αποκάλυψη Ρώσου Αντιστράτηγου:Οι Ηνωμένες Πολιτείες Δημιούργησαν Μια Νέα Παραλλαγή Του Κορωνοϊού Η Οποία Προκάλεσε 80% Σε Θάνατο Των Εργαστηριακών Ζώων!

· Κατοχικά Νέα

Ο Αντιστράτηγος Igor Kirillov, Αρχηγός των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας, των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα σε ενημέρωση του Υπουργείου Άμυνας, ότι ένα νέο στέλεχος του Κορωνοϊού, έχει δημιουργηθεί σε Αμερικανικά Βιοεργαστήρια, το παθογόνο δοκιμάστηκε σε πειραματόζωα, και έδειξε ότι ως αποτέλεσμα μόλυνσης, τουλάχιστον το 80% των ατόμων πεθαίνουν από την νέα ασθένεια.

Το τεχνητό παθογόνο της μόλυνσης από τον Κοροναϊό, ελήφθη ως αποτέλεσμα πειραμάτων με το στέλεχος Omicron, και τον αρχικό ιό Wuhan, στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στις ΗΠΑ, τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, ο τροποποιημένος ιός που έφτιαξαν οι Αμερικανοί, προκάλεσε το θάνατο του 80% των άρρωστων ζώων, και την ανάπτυξη άτυπων νευρολογικών συμπτωμάτων, με σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες.

Ο Αντιστράτηγος Igor Kirillov, είπε ότι όταν αλληλεπιδρούν με ένα νέο παθογόνο, οι προστατευτικές ιδιότητες των αντισωμάτων, ενός μολυσμένου οργανισμού, μειώνονται κατά έντεκα φορές, και τα υπάρχοντα εμβόλια εναντίον του, είναι αναποτελεσματικά, παρά τους υψηλούς βιολογικούς κινδύνους, η μελέτη διεξήχθη με Κρατικούς πόρους των ΗΠΑ, χωρίς την κατάλληλη έγκριση της εθνικής ρυθμιστικής αρχής Βιοασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κιρίλοφ τόνισε, ότι το Πεντάγωνο παρακολουθεί τη χρήση επικίνδυνων παθογόνων σε Βιοεργαστήρια, που είναι διάσπαρτα σε όλο τον Κόσμο, σε πραγματικό χρόνο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, σκοπεύουν να ενισχύσουν τον παγκόσμιο έλεγχο της βιολογικής κατάστασης στον Κόσμο, με στόχο, η συνέχιση της μελέτης παθογόνων παραγόντων, ιδιαίτερα επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών, που ενδημούν σε συγκεκριμένες περιοχές!

priftisnews.blogspot.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Χαρτονομίσματα ευρώ και διεθνής αγορά συναλλάγματοςΔΙΕΘΝΗ

Το ευρώ έπεσε σε χαμηλό 17 μηνών – Γιατί το δολάριο δυναμώνει και τι σημαίνει για την τσέπη μας

Ευρωπαϊκή Ένωση και ενεργειακό κόστοςΔΙΕΘΝΗ

Η Ευρώπη πλήρωσε ήδη 17,9 δισ. ευρώ για το νέο ενεργειακό σοκ – Και η Κομισιόν προειδοποιεί ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί

Μετανάστες και ευρωπαϊκά σύνοραΔΙΕΘΝΗ

Η Ελλάδα ζητά ευρωπαϊκό «φρένο» στις αιτήσεις ασύλου σε μαζικές κρίσεις – Τι αλλάζει στο μεταναστευτικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *