Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:53 - 22/11/2022

Η Μυστική Προμαθηματική Προσταθερά της Προσυνέπειας της Προΰπαρξης….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Μυστική Προμαθηματική Προσταθερά της Προσυνέπειας της Προΰπαρξης….

Πριν ο άνθρωπος πάρει χαρτί και καλαμάρι [και να λέγεται Καλαμαράς = Έλληνας ήτοι κάθε Έλλην και συγγραφέας κάθε Έλλην και εκατομμύρια ιδέες ασπούμε], πριν ο άνθρωπος πάρει λιθοκιμωλία να γράψει εις τον λιθοάβακα [πετροπίνακα] του κρεμνίου, πριν ο άνθρωπος περισκεπτεί να καθορίσει τους αριθμούς και να τους συμβολίσει βάσει των μυστηρίων του καθενός, υπήρχε το Σχύμα = εις χύμα = εις χύμαρος = εις χείμαρος = εις χυμός = εις χυμεία = εις χημεία εις χήμα = Σχήμα !

Ζη ο άνθρωπος σε περιβάλλον σχύματος μορφής, χρώματος, είδους, σκληρότητος, στοιχείων, ή διαφωνείς; Και είναι ο άνθρωπος έναν σχύμα όπως αυτά μέσα εις το Πανσχύμα ήτοι τον Πανκόσμον της Ύλης, ή διαφωνείς;

Το σχύμα είναι κτισμένον και ανακτίζεται με τα στοιχεία της φύσεως αφού χαλάται και μετατρέπεται, είναι όπως την αδελφή του την ενέργεια, μεταμορφώνεται διά της θερμότητος, ταχύτητος, συμπιέσεως, μία Τετραπιθανότητα σε όλα , πάντοτε !

Όταν ο άνθρωπος πήρε χαρτί και καλαμάρι και σχυμάτισε τα σχήματα, ανακάλυψε ότι αυτά είναι τα είδωλα, τα προσχέδια καθοδήγησης αναπαραγωγής και μίμησης παρομοίων σχημάτων με αυτά της φύσης !….

Οι Ελευθεροτέκτονες γνωρίζουν αυτά όπου σφετερίστηκαν από Φύλαρχους, Ιερείς, Μαθηματικούς, Φιλοσόφους, Παρατηρητές, Φυσικούς της Υπερχαιότητος, από τον πρώτον γραφών με πετροκιμωλία επάνω σε πετράβαξ ως υπαίθριου πίνακα θαλάμου διδασκαλίας σχολής [εις χολήν ! ] !

Επειδή τα πάντα είναι κτίσματα εξ’ αμνημόνευτων ετών κατανοήθηκε ότι τα σχέδια των σχημάτων γίνονται με μυρογνωμόνιον και διαβήτη και οι Ελευθεροτέκτονες το υιοθέτησαν ! [λες και είναι ειδική τους εφεύρεση, αν και παρακολούθησα τηλεοπτικώς Άγγλον Ελευθεροτέκτων ειλικιρνή να λέγει ουδέν σχήμα ή σύμβολον ιδικόν μας, τα παίρνουμε και τα υιοθετούμε ως ιδικά μας]. Άλλωστε ο Διονύσιος Σολωμός είπε: το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό.

Προσέξετε τώρα τον Προσυνειρμόν και τα Προυπερμαθηματικά Προϋπερτεκμήρια:

1] το σχήμα υπάρχει πριν τον άνθρωπο.

2] εάν το σχήμα δεν υπήρχε πριν τον άνθρωπο δεν θα υπήρχε ο άνθρωπος που είναι σχήμα.

3] άρα όταν ο άνθρωπος ανακάλυψε και συνειδητοποίησε το σχήμα, συναισθάνθηκε έναν μέρος του που είναι ποιημένο από το Χυτήριον που είναι όμοιο, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση με αυτό το μέρος του, δηλαδή το σχήμα. Ομοίως ισχύει και για όλα τα άλλα μέρη του, που είναι αλλοσχήματα είτε τα συνειδητοποιεί ο καθένας είτε όχι, είτε δεν του έγινε δώρον εκ Θεού να τα συνειδητοποιεί κανένας ποτέ και άλλα ποτέ πριν την Αγιότητα του σχήματος με το όνομα άνθρωπος.

4] αφού ο άνθρωπος είναι σχήμα τότε το σχήμα υπάρχει, ζη, βασιλεύει, πριν τον άνθρωπο. Διότι δεν μπορείς να ποιήσεις κάτι που δεν προϋπάρχει, προζή, προβασιλεύει, προείναι, και δεν μπορείς να είσαι κάτι που δεν προϋπάρχει, προζεί (προζή), προβασιλεύει, προείναι…. Συνεπώς ώδε τεκμηριώνουμε την Προσταθερά της Προσυνέπειας της Προμαθηματικής Προϋπαρξης, Προζωής, Προβασιλείας, Προϋφίστωσης/Προείναι….

5] πριχού ο άνθρωπος σχηματίσει τους αριθμούς υπήρχαν τα σχήματα, συνεπώς τα Προαπειρομαθηματικά είναι τα Σχύματα/Σχήματα {το αντιλαμβάνεσαι αυτόν; Εάν ναι τότε έχεις μυηθεί σε ανώτερη σφαίρα και διά τα ακόλουθα}….

6] Ποίον το Προμυστικόν της Προμυήσεως του Γενικότερου ΑπειροΕίναι;…. Πριν ανακαλύψουμε τους αριθμούς και τους άλλους δρόμους των Μαθηματικών υπήρχαν αυταπόδεικτα πέριξ μας, επάνω μας, μέσα μας, τα Σχήματα, ήτοι τα Προαπειρομαθηματικά [και συμπεριλαμβάνουν όλα τα Μαθηματικά ή και Προαπειρομαθηματικά ως Έναν Είναι]. Πριν προχωρήσουμε επισημαίνουμε ότι διά να αντιληφθεί τις τα Μυστικότερα Μαθηματικά πρέπει να πετάγεται από το μεν εις το δε και άλλον τινά Μαθηματικόν Κορμόν, Είδος, Πλαίσιον, διότι δεν υπάρχουν πλαίσια εις τα Υπεραπειρομαθηματικά ήτοι τα πανταχού παρόντα Μαθηματικά και τα πάντα Προαπειροπληρώντα Απειροϋπερπολυμαθηματικά δηλαδή με μία λέξη τα Μαθηματικά!

7] Οίδαμε ότι τα Σχήματα εις τον ανθρώπινον εγκέφαλον ζουν πριν τους αριθμούς όπως τους γράφει και αντιλαμβάνεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Κατά Προσυνέπεια [Προμαθηματική] εάν έναν Σχήμα είναι Αληθινόν και Σωστόν δεν μπορεί να το καταργήσει κανένας Αριθμός ή Αριθμική ή Μεταριθμιτική Μαθηματική Αξία [ανθρώπου και ανθρώπινων επινοήσεων διά να προσεγγίζει τα Πανμαθηματικά, όσον δη δύναται, αυτοεννοείται!].

8] Τώρα, ποία είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη όπου έχω κάνει σε τούτα τα Θέματα Θεάματα Θαύματα [Θεαύματα, όπου αυ σημαίνει τώρα, όπως αυ+θημερόν, αυ+ροή = αυ+ριον και αυ+τος κ.ο.κ.]; Το Συνκλονιστικόν Ότι πριν ανακαλύψουμε τις ενέργειες Προπέδη/Βαρύτητα, Ηλεκτρισμός, Μαγνητισμός, τις μεταμορφώσεις τους, τα υποείδη τους και τις άπειρες συνθέσεις ή και χυμικές/χημικές συνθέσεις τους, Ισχύει το Προγεγονός και Προαπειρογεγονός Ότι τα Σχήματα του Περιβάλλοντος είναι Είδωλα τους και οι Ενέργειες είδωλα των Σχημάτων και δεν αρκούσε τούτον, ότι τα επί χάρτας σχήματα με καλαμάρι παλαιόν ή σύνχρονον [κάθε εποχής, επιστήμης, τεχνολογίας, προοπτικής ζωγραφικής ή εικονικής απεικόνισης, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση εξεικόνισης] είναι είδωλον των Περιβάλλοντων Σχημάτων [εντός και εκτός μας και επάνω μας] και των Ενεργειών, δηλαδή είναι έναν Απειροθεαμαθεμαθαύμα το οποίον επειδή είναι Προδεδομένον εξ’ ώρας πρωτοϋπάρξεως μας, δεν του δίδουμε την ανάλογη σημασία [τόσον υπνωτισμένοι είμαστε με την υπερηφάνεια και την βιωτή μας και όχι άδικα, αφού έχουμε τους σατανάδες να μας τυραννούν διαρκώς!]…. Τι εννοώ; Όταν κάνεις έναν Σχήμα εις το χαρτί ανταποκρίνεται εις το Σχήμα όπου είναι προ+ήδη κτισμένον εκεί έξω ή εκεί μέσα σου ή απτόν εις το εξώτερον μέρον σου και με τις Ενέργειες παντός τρόπου Προαναπτύξεως! Ασπούμε, εάν μία γωνία είναι Ορθή/Όρθια ήτοι 90ο εις το χαρτί δεν γίνεται να μην είναι 90ο εις την Προγενετική της Προσυνέπειας της Προσταθεράς των Προμαθηματικών της Προϋπάρξεως των Ενεργειών και των Σχημάτων έξω από το χαρτί εις το Περιβάλλον όπως το προκαθορίζουμε. Άρα τε, Ό,τι ισχύει δηλαδή Ό,τι Ευ+ισχύει [Ευισχύει] δηλαδή είναι Αλήθεια και δη Ευαλήθεια [Ευ+Αλήθεια] Ευισχύει παντού, με απλά λόγια: ό,τι ισχύει ισχύει παντού και ό,τι δεν ισχύει δεν ισχύει πούποτε, ο Ορισμός της Αλήθειας και αυτή η Αλήθεια δύναται να φανεί με περισσότερα Τεκμήρια ή και με Απτά Τεκμήρια εις τα Προαπειρομαθηματικά = Παμμαθηματικά ήτοι όλων των Μαθηματικών τις Διαμείξεις! Κατά συνέπεια, όταν έναν Μαθηματικόν έχει άλλη γνώμη από έναν άλλον Μαθηματικόν, είτε δεν είναι σωστόν είτε δεν λογαριάζουμε με την σωστή Λογική έναν από τα δύο ή τρία ή περισσότερα Μαθηματικά, ήτοι Υφίσταται μία Προπανευθυγράμμιση όλων των Καταμερισμένων εξ’ ημών των ανθρώπων Μαθηματικών [η προσκόλληση σε μερική ή συγκεκριμένη ατραπόν Μαθηματικών είναι εκείνη όπου χαλάει την όλη Πανεικόνα των Μαθηματικών]…..

9] Εάν το Ισογώνιον Ισόπλευρον Τρίγωνον [διά παράδειγμα διότι είναι απλόν, αλλά ισχύει σε όλα τα σχήματα αναλόγως] διαθέτει τρεις γωνίες 60ο έκαστη, δεν γίνεται να το αλλάξει κανένας συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών = Απειροπανμαθηματικών! Και αυτά τα Προαπειροπανμαθηματικά είναι Άκτιστα δηλαδή Ο Ίδιος Ο Έχων Μαθηματικόν Όνομαν Ένας Θεός Ό Τριαδικός Θεός! Πώς γίνεται τούτον; Είναι αδυναμία των Μαθηματικών και Του Θεού να αλλάξουν τις μοίρες σε έναν Ισογώνιον Ισόπλευρον Τρίγωνον; Όχι! Απεναντίας είναι η Προσυνέπεια της Προσταθεράς της Προϋπαρξης της Προαλήθειας! Ασπούμε αφού Ο Θεός είναι Τριαδικός δεν είναι ούτε Διαδυκός ούτε Τετραδικός ούτε Πενταδικός κ.ο.κ…. Μέχρις εδώ έχουμε τεκμήρια διεννόησης ήτοι τεκμήρια τα οποία αντιλαμβανόμαστε ως κατ’ εικόνες και καθ’ ομοιώσεις Του Τριαδικού Θεού. Εντούτοις, όπως οι Έλληνες είχαν την υποψία του Άγνωστου Θεού και του είχαν και Άγαλμα, και τούτον είναι το Μέγιστον Επίτευγμα και Διανόηση τους και εκείνος όπου το πρωτοείπε εάν είναι τω όντι ένας, ήταν η μεγαλύτερη υπερμεγαλοευφυΐα διανόησης και διαίσθησης όπου εις έναν κράμα ονομάζεται Αγαθή Υποψία [υπό όψεως και Εποψία = επί όψεως = βλέψη = πρόβλεψη προοπτικής!], εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την Αγαθή Υποψία της κατάλυσης των Προσταθεών Προσυνεπειών των Προμαθηματικών διά Του Προθαύματος Της Άκτιστης Τριαδικής Θεότητος, ούτως ώστε να μας παρουσιάσει ή να κάνει έναν Ισοσκελές Ισόπλευρον Τρίγωνον να μην έχει τρεις γωνίες με 60ο έκαστη και τότε με πανηγυρισμόν να σηκώσουμε τα χέρια εις την ανάταση διά την ανακάλυψη και αποκάλυψη της άγνοιας μας, διότι η ανακάλυψη και αποκάλυψη της άγνοιας μας είναι Υπερεπίτευγμα, αντίθετον του Εγωκεντρισμού και εις αναβιβάζει εις δυσθερώρητες Θεωρίες [Θεού Ροές! Και Θέας Προσυνέπειας Προυπερακτιστοαπειροπανμαθηματικών Ροές, άντε να σου γράψει η μηχανική νοημοσύνη τους τέτοιες λέξεις πριν τις ειδεί εδώ και να εννοήσει το μυστικόν νόημα της, εκείνον όπου αντιλαμβάνεστε, εκείνον όπου κρύβω και εκείνον όπου βεβαίως Υφίσταται και Εννοεί Μόνον Ο Θεός και ίσως και κάποιες Ενουράνιες Αρχιυπερδυνάμεις Του εκ της Δημιουργίας Του! Μόλις εξήλθαμε εκτός των ορίων των τεχνητών μηχανικών ρομπτοεφαρμοσμένων μαθηματικών νοημοσυνών εις υπερύψιστα κλιμάκια ουρανών εννόησης και τούτον μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε αλλά με το καιρόν θα αντιληφθείτε ότι είναι Δοξολογία και Ευχαριστεία προς Τον Υπεραπειροάκτιστον Τριαδικόν Θεόν!].

10] Η Προσυνέπεια ότι επί παραδείγματι κάθε Ισογώνιον Ισόπλευρον Ευθύγραμμον Τρίγωνον έχει τρεις όμοιες πλευρές και τρεις όμοιων μοιρών γωνίες είναι Αλήθεια, εάν υφίσταται Αλήθεια πέραν τούτου ώστε αυτές οι γωνίες και πλευρές να είναι ανόμοιες και συνάμα να διατηρείται το Ισογώνιον Ισόπλευρον Ισοευθύγραμμον Τρίγωνον, δεν αναιρεί την Αλήθεια και δεν θέτει Όρια εις τις δυνατότητες Του Θεού, καθότι η Αλήθεια είναι πάντοτε μία και συγκεκριμένη και Ο Θεός δεν είναι ψεύστης, άρα δίδει την σωστή απάντηση προ πάντων των αιώνων ήτοι Την Άκτιστη Σωστή Απάντηση Αλήθειας!

11] Τι είναι Άκτιστη Σωστή Απάντηση Αλήθειας; Ότι πριν καν γίνει κάτι, όταν γίνει θα είναι όπως είναι η απάντηση, συνεπώς η απάντηση και η Προσυνέπεια και το Καλούπι/Εκμαγείον Απάντησης υπάρχει από πριν γίνει ή κατασκευασθεί κάτι, απλά εμείς όταν το κάνουμε ανακαλύπτουμε την απάντηση όπου υπήρχε εξ’ ανέκαθεν προ πάντων των Αιώνων, κατά συνέπεια, όλα τα Σχήματα και Δημιουργήματα υπάρχουν πριν καν γίνουν, ανακαλυφθούν, κατασκευαστούν και η Ύπαρξη τους αυτή ευρίσκεται εντός των Απειροπροπανμαθηματικών! Άρα τε, δεν υπάρχει κάτι και δεν μπορεί να υπάρξει κάτι σε οποιοδήποτε μέλλον και σε οποιοδήποτε πλαίσιον και μοτίβο ύπαρξης που να μην προϋπάρχει ήτοι: Ό,τι δεν προϋπάρχει δεν μπορεί να υπάρξει διότι Ό,τι υπάρχει προϋπάρχει και ό,τι προϋπάρχει υπάρχει προ πάντων των αιώνων, νυν και αεί ! [χωρίς διακοπή]…. Ούτως ώστε, εάν κατασκευάσουμε κάτι και μετά το χαλάσουμε και ειπούμε δεν υπάρχει πια, ψευδόμαστε, υπάρχει απλά δεν υπάρχει εις την μορφή και σχηματισμόν όπου το θεωρούμε ως [μοναδική ύπαρξη του] ύπαρξη, εντούτοις, Ό,τι υπάρχει, υπάρχει επειδή προϋπάρχει εις τα Προμαθηματικά!

12] Κατά Προσυνέπεια και δη Κατά Παναπειροϋπερπροσυνέπεια, Ο Τριαδικός Θεός γνωρίζει τα πάντα εκ των προτέρων διότι προγνωρίζει την Προσυνέπεια των Προμαθηματικών και ως εκ τούτου γνωρίζει την πορεία πάσας ύπαρξης η οποία ως ψυχολογία, πορεία, τύχη, κατάσταση, θρησκεία, κοινωνική κατάσταση, πλουτική κατάσταση και ούτω καθεξής εις το καθετί, ώστε εν Προσυνεπείας Λόγος Προφαίνεται το Αποτέλεσμα, ενώ συνάμα Προσυντρέχει πριν από το παρελθόν, παρόν και παν μέλλον και μεταμέλλον και παν πολυμεταμέλλον και παν είδος αυτών των ειδών και άλλων Μέλλοντων, διατί όμως;

13] Διότι το Μέλλον είναι Προσυνέπεια Μαθηματικής Προανασυνάρτησης [χαχαχα, το αντιλαμβάνεσαι;]. Ήτοι όπως εξηγήσαμε προηγουμένως, διά να υπάρχει κάτι πρέπει να προϋπάρχει, κατά Προσυνέπεια, το μέλλον διά να υπάρχει ή υπάρξει πρέπει να προϋπάρχει, άρα τε, πάσα ύπαρξη πεπρωμένη [κισμετική, καρμική, μοιρική] προϋπαρξη!

14] Επειδή εμείς είμεθα εντός Χρόνου, δεν βλέπουμε την Ύπαρξη ολότελα [χαχαχα] και τούτη η άγνοια είναι Υπεργνώση να την διανοηθείς και να την αντιληφθείς! Ο Χρόνος είναι περιπέτεια, είναι το ταξείδιον του Οδυσσέα από την Ιθάκη εις την Τροία και από την Τροία εις την Ισλανδία της Καλυψώς και από την Παγωμένη Νήσον = Ισλανδία εις την Ιθάκη, η Προσυνέπεια των Προπανμαθηματικών όμως Προδιέγραψε το ταξείδιον του αυτόν και δι’ έκαστον άλλον ον, πράγμα, σωματίδιον, κυματίδιον, αίσθημα κ.ο.κ. προ πάντων των Αιώνων ! Υπερκατά Υπερπροσυνέπεια, εάν είσαι Χρονικός αυτοπροπαύεσαι από το να είσαι Αχρονικός [και αυτήν την πνευματική σακκάτευση και κολόβωση του Χρονικού την ονόμασαν οι υπερήφανοι «Ορθολογισμόν» εκτός εισαγωγικών!]. Τα δε Υπεραπειροπροπαναλειπτομαθηματικά έκτοτε, πάντοτε αεί, εσαεί Ακτίστως Αυτοευαχρονομαθηματικά [αυτό+ευ+α+χρόνο+μαθηματικά]. Μπορεί να θέλετε να οιδείτε την υπερμεγαλοευφυΐα σκέψης [σε ανθρώπινα επίπεδα πάντοτε, εννοείται] αλλά δεν μπορείτε να την γυρεύετε σε μικροευφυΐας σκέψη της καθημερινότητος, ή σπαράσσετε τα στεγανά των καθορισμένων πλαισίων ή ματαίως κλαυθμυρίζετε ότι δεν την βλέπετε και άμα έρχεται μην την διώκετε, Ο Ευθρήσκος Της Αγίας Τριάδος είναι υπερμεγαλοευφυΐα και συν τω χρόνω θα Τεκμηριωθεί Προπανηγυρικώς! Όσον διά τα Τεκμήρια διατί Ο Θεός είναι Τριαδικός το έχω τεκμηριώσει ουκ ολίγες φορές με Τεκμήρια εις τον περιβάλλον κόσμον μας και εις το περιβάλλον πνεύμα μας….

Καλή Ανάσταση εν Χριστώ Θαλπωρές Εγκάλες….!

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Γεια και χαρά σου Πάνο.
    🙂.. Έτσι είναι, όπως τα αναφέρεις, ξεκάθαρα, όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς την αλήθεια!
    Από ΑΝΈΚΑΘΕΝ Υπάρχουν όλα!
    Από το πάντα για το πάντα.

  2. Όπως και στην εικόνα (σχήμα) του άρθρου σου,
    Έτσι, και όταν κοιτάζουμε με τά σύγχρονα τηλεσκόπια, βαθιά μέσα στο Σύμπαν, τόσο πιο πίσω στο παρελθόν δηλαδή, αρχίζουμε και Παρατηρούμε το Αρχέγονο Σύμπαν, Άρα και την Αρχέγονη Μορφή.
    Η Αρχέγονη Μορφή είναι Στρογγυλή, Άρα ολόκληρη,
    Στο Συμπόσιο του Πλάτωνα,ο Αριστοφάνης αναφέρει ότι ό Πρώτος Άνθρωπος είναι Στρογγυλός! Άρα Ολοκληρωμένος,,,
    Άριστο Φάνης,,,
    Μ ορφη
    Μ όρη Φ 1,618

  3. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 9:36 ΜΜ

    Γεώργιε εύγε σοι, Ο Θεός μαζύν σού φίλε μού!

  4. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 9:39 ΜΜ

    (/) τέλεια τα όσα λες και με το 1,618, έχω να συμπληρώσω ότι όταν βλέπουμε πίσω δεν σημαίνει ότι βλέπουμε πίσω, διότι είναι η τράμπουλα, τα ανακατωμένα χαρτιά της, δεν είναι υπάρχει σε όλα η σειρά, βλέπουμε έναν γεγονός που δεν ξέρουμε πότε έγινε και εάν ξέρουμε αυτό το γεγονός σε άλλη όμοια περίσταση η τράμπουλα θα το έρχινε πιο μπροστά ή πιο πίσω, Ο Θεός μαζύν σού φίλε μου!

  5. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 9:40 ΜΜ

    Ο Θεός να μας καθοδηγεί

  6. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 9:43 ΜΜ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*