08:38 - 17/11/2022

Τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα

Διαφημίσεις

Τα πολυτελή διαμερίσματά σου θα γεμίσουν ανθρώπινα κουφάρια Gucci, Tom Ford και πάει λέγοντας

Καθώς θα βρίσκονται στα πολυτελή ανά το πλανήτη διαμερίσματά τους, πιστεύοντας ότι έχουν κατακτήσει τον κόσμο θα σωριάζονται στην αιωνιότητα, όπως οι πρωταγωνιστές της ταινίας Το Σύνδρομο του Αμβούργου με το οποίο (και πολλές άλλες παρόμοιες παραγωγές) αι ημέτεραι δυνάμεις φρόντιζαν να βάλουν τα κουνούπια δεκαετίες τώρα στη ψυχολογία του θύματος και στη ματαιότητα της ύπαρξής τους.

Βy Summoning His Legions

Κάπως έτσι ξεκινάμε σήμερα πριν πάμε στην αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Σωτήρη Τσιόδρα (γύρευε τι θανάσιμες συνομιλίες και αντίστοιχη ηλεκτρονική αλληλογραφίας έχουν καταγράψει τα διάσπαρτα καλοχετενισμένα Predators) o οποίος έντρομος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι αφ΄ενός μεν τα θύματα αντιλαμβάνονται τον ρόλο του, οι δε δράστες που τον ελέγχουν ως τηλεδιαχειριζόμενο εργαλείο του ζητάνε όλο και πιο πολλά. Όλο και πιο πολλούς από τα κουνούπια στη θέση “ραδίκια ανάποδα”.

Στους αμύητους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ένας πρωθυπουργός προέτρεψε τους πολίτες του να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της γρίπης και έσπευσαν να αποδώσουν την προτροπή του Κυριάκου στην από κοινού εμφάνιση με το εργαλείο Τσιόδρας σε υπόγεια σχέση εξαγοράς με την Pfizer. Ανοησίες. Δεν έχετε παρά να δείτε πόσα εκατομμύρια φορές το κέρινο εργαλείο Joe Biden προέτρεψε τους Αμερικανονούς πολίτες να εμβολιαστούν. Άλλωστε γι΄αυτό τοποθετήθηκε στο Λευκό Οίκο. Για να φέρει σε πέρας την αποστολή του-τον θανατούλη σου. Η αποστολή του Τσιόδρα ο οποίος βρισκόταν στην ίδια θέση στο πλευρό των Αβραμόπουλου-Κοντοζαμάνη όταν έγινε η πρώτη προπόνηση ελέγχου και εξόντωσης των κουνουπίων.

Σε εκείνη τη περίπτωση αι ημέτεραι δυνάμεις απέτυχαν γιατί υπήρξαν άμεσοι θάνατοι ηλικιωμένων που έλαβαν δημοσιότητα.

Αυτή τη φορά η προαναγγελθείσα πανδημία στήθηκε με πιο αυστηρές προδιαγραφές και με τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας μας σε όλο το δυτικό κόσμο να ξεκινάνε μεταδίδοντας εικόνες τρόμου με ανθρώπους που κατέρρεαν στους δρόμους της Κίνας από τον κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό ο οποίος θα εγκαινίαζε την πιο βίαιη φάση του σχεδίου.

Αυτή τη φορά τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του Τσιόδρα είναι ο τρόμος του ενόχου ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του. Ο Τσιόδρας γνώριζε και μίλησε για την “πανδημία” ήδη από το καλοκαίρι του 2019. Βρισκόταν στη θέση βάσει του ρόλου που είχε από την δήθεν προσομοίωση πανδημίας EVENT 201 για να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι πριν καν ανακηρυχθεί πανδημία από τον ελεγχόμενο από τις ημέτεραι δυνάμεις ΠΟΥ ο Τσιόδρας και η παρέα των πεκινουά επιστημόνων έσπευσαν, μόλις τον Ιανουάριο του 2020, να εκπονήσουν μελέτη με την οποία συμπέραναν ότι ο ιός COVID-19 ήταν φυσικής προέλευσης και είχε διαφύγει από τον πογκολίνο Μαγιορκίνη.

-Μαρία, τα επόμενα χρόνια θα γεμίσουμε αυτοάνοσα (καρκίνους) εξαιτίας των εμβολίων COVID-19…, εξήγησε Γάλλος φαρμακοβιομήχανος σε Ελληνίδα δημοσιογράφο. Φυσικά τα ανά το κόσμο φερέφωνα επιχειρούν να αποδώσουν τη κόλαση που έρχεται στα lockdowns και όχι στις ενέσεις. Πάρτε κι ΕΔΩ μία γεύση από το κοντινό μέλλον

Τη μελέτη του Σωτήρη Τσιόδρα με τα αλλοιωμένα πλέον χαρακτηριστικά μαζί με 7 άλλες αξιοποίησε ο εργολάβος των gain of function ιών Peter Daszak, ένα πραγματικό μούτρο που εργάζεται ταυτόχρονα σαν επιθεωρητής του ΠΟΥ για να εξαλείψει κάθε αναφορά σε εργαστηριακό ιό.

Οχι δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά για ένα project στο οποίο αι ημέτεραι δυνάμεις ήταν αυτή τη φορά πιο καλά προετοιμασμένες και έτσι “ Summoning His Legions“.

Εκτός από τον πρόθυμο οφικιάλιο υπάρχουν και οι πρόθυμοι μηντιάρχες, εκδότες, διευθυντές, συντάκτες σε ολόκληρο το κόσμο και στη χώρα μας φυσικά. Όλος αυτός ο στρατός των ανοήτων έχει την ψευδαίσθηση ότι εκείνοι και τα παιδιά τους που βιώνουν τη μαλθακή ζωή σπουδάζοντας στη Νέα Υόρκη, τα Λονδίνα, στα Λος Άντζελες, στη Μασαχουσέτη με τα κλεμμένα λεφτά που δεν τους ανήκουν αλλά ανήκουν στις ημέτεραι δυνάμεις θα αποτελέσουν εξαίρεση. Πως προκύπτει αυτό; Πως προέκυψε αυτή η χωροθέτηση για τα παιδιά του μαλθακού Έλληνα τηλεπερσόνας; Κανείς δεν θα εξαιρεθεί από το δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος. Γιατί στη πραγματικότητα δεν σου ανήκει τίποτε.

Με παγκόσμιο χρέος 400 τρις, με χρέος της χώρας σου 400 δις πως είναι δυνατόν εσύ να πιστεύεις ότι σου ανήκουν τα 50 εκατ. ευρώ που πήρες δήθεν δάνειο από τη Τράπεζα. Είναι χρήματα των ημετέρων δυνάμεων ηλίθιε και η μοναδική δική σου αποστολή πλέον είναι ο θανατούλης σου. Σε μια νύχτα θα γίνουν καπνός οι καταθέσεις σου στις τράπεζες του κόσμου γιατί θα τραβήξουμε τη πρίζα από το ρεύμα που κινεί τους servers. Θα πέσει το διαδικτυακό σύμπαν σου. Τα πολυτελή διαμερίσματά σου θα γεμίσουν ανθρώπινα κουφάρια Gucci, Tom Ford και πάει λέγοντας. Στο μεταξύ το χρήμα θα έχει γίνει ψηφιακό-δλδ αέρα πατέρα, μια εφαρμογή στον υπολογιστή και όταν πέσουν οι servers εσύ δεν θα έχεις παρά μόνο το σκοτάδι σου.

Στο μεταξύ αι ημέτεραι δυνάμεις με εργαλείο τον τρόμο θα γράψουν ένα ακόμη κεφάλαιο της ιστορίας. Συμβαίνει ήδη ανόητε χάρη στη μαλθακότητα αλλά και την έπαρση που σε τυφλώνει. Εάν το καλοσκεφτείς είναι τα 8 Θανάσιμα Αμαρτήματα 1) Γαστριμαργία, 2) Πορνεία, 3) Φιλαργυρία, 4) Υπερηφανεία, 5) Λύπη, 6) Οργή, 7) Κενοδοξία και 8) Ἀκηδία που μας βοήθησαν στην υλοποίηση του σχεδίου μας.

Ακόμη και περισσότερο από τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του Σωτήρη Τσιόδρα είναι η δική σου μαλθακότητα που αυτή τη φορά μας άφησε χώρο.

Οι μαλθακοί καιροί δημιουργούν αδύναμους ανθρώπους, οι κακοί καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους…

Αυτή είναι η ιστορία της ανθρωπότητας. Το video που ακολουθεί ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης επέλεξε για την ώρα να το ανεβάσει μόνο στο instagram και όχι στη προσωπική του σελίδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*