Διαφημίσεις

Πόσοι είναι έτοιμοι διά τον Χορόν του Ζαλ_όγγου και της Ακρόπολης εις τους Θρακικούς Κρεμνούς;…. Εννοώ τι θα κάνουμε εάν ηττηθούμε;

Η διαχείριση της ήττας πιθανόν να αποβεί η μεγαλύτερη νίκη….

Σχεδόν όλοι, τουλάχιστον, κρυφά μέσα μας, ευελπιστούμε σε νίκη, την υστάτη στιγμή, αλλά εάν δεν έρθει τι θα κάνουμε; Θα γλείψουμε εκεί και εκείνους όπου πτύναμε;

Αυτοί όπου πτύνουμε με Μεθοδικότητα οδηγούν τις καταστάσεις, ώστε όλοι να τους γλείψουμε, ήτοι με την σειρά να τσακκίσει η αντίσταση κατά σειράν αντοχής ημών… Γνωρίζουν ότι κάποιοι δεν θα τσακκίσουν από μόνοι τους, αλλά γνωρίζουν με ακριβή ικανότητα πώς να τους τσακκίσουν οι ίδιοι! Δι’ αυτόν γελάνε και συνάμα κρυφογελάνε συνεχώς….

Θα προτιμούσες να σε τσακκίσουν και να μην έχεις μέλλον ή να τσσκκίσεις ήτοι αυτοτσακκίσεις διά της Μεθοδικότητος τους και να έχεις μέλλον;….

Βεβαίως, τι μέλλον θα έχεις, εξαρτάται από τις πεποιθήσεις σου! Ανάγνωσε το κατ’ επανάληψη αυτόν….

Τι μέλλον θα έχει ασπούμε ένας που προσδοκεί να γίνει Άγιος όταν αυτοτσακκίσει ή συναινέσει με τις απαιτήσεις του διαβόλου; Όταν λέγω να γίνει Άγιος εννοώ να σώσει την ψυχήν του, αλλά δεν αντιληφθήκατε πού παρατραβάνε τα πράγματα από μόνα τους, μεθοδευμένως δηλαδή! Σύντομα όποιος σώσει την ψυχή του θα είναι Άγιος, δεν είναι όπως και τώρα και πριν όπου έσωζες την ψυχήν σου αλλά δεν άγιαζες [χαχαχα]. Τώρα αυτόν το «χάσμα» χάνεται, ο σεσωσμένος τη ψυχή και Άγιος, συνεπώς μην σε ξενίζει ότι θα είσαι ή λέγω ότι θα είσαι Άγιος. Ήτοι μόνον οι Αγίοι θα σωθούν και όσοι σωθούν θα είναι Αγίοι!….

Αυτά όπου έκανε κάποιος διά να σώσει την ψυχήν του πριν μερικά έτη, όταν τα κάνει μετά από μερικά έτη θα είναι Άγιος, ακριβώς τα ίδια [χαχαχα, μπορείς να το αντιληφθείς]. Παραδείγματος χάριν, ένας έσωζε την ψυχήν του με το να μην αρνηθεί Τον Χριστόν αλλά δεν άγιαζε, μετά από μερικά έτη όποιος δεν αρνηθεί Τον Χριστόν θα είναι Άγιος. Το να μην αρνηθείς Τον Χριστόν μέσα εις την «φιλοξενία» του παλατίου του Διαβολαντίχριστου, έστω και εάν δεν σε πιέσει ή πριν να σε πιέσει εις τα άκρα, είναι Αγιότητα. Εξού και είπε Ό Χριστός ότι εις τους έσχατους καιρούς πολλοί θα σωθούν μόνον και μόνον διά την Πίστην τους έστω και εάν δεν διακατέχοντε με άλλη αρετή…. Το να τερματίσεις με το έναν πόδι τον Μαραθώνιον είναι εκατονταπλάσιον με το να τρέξεις έναν Μαραθώνιον ίσον με την περίμετρον της Γης….

Λουκ. 21,36 γρυπνετε ον ν παντ καιρ δεόμενοι να καταξιωθτε κφυγεν πάντα τ μέλλοντα γίνεσθαι κα σταθναι μπροσθεν το υο το νθρώπου.

Αρπάσσουν την ιδιοκτησία της γης άμεσα και έμμεσα με υποθήκες, συνάμα με συνεργασίες με σατανικές εταιρείες, κράτη και υπερκράτη, ο έχων περιουσία συνεχώς συμβιβάζεται με το θηρίον διά να κρατήσει αυτήν εις κατοχήν του, υπεξαναγκάζεται να υποχωρεί και προσαρμόζεται εις τις απαιτήσεις του θηρίου και των πράξεων αυτού προβλημάτων διά να επιβάλει τις λύσεις όπου προσχεδίασε…. Ενώ εμείς απασχολούμαστε με εμβόλια, καιρικές συνθήκες, πολέμους, κρίσεις, πτωχείες και τα συναφή, το θηρίον επιβάλλεται εις την γην και διαμορφώνει τον νόμον όπως το βολεύει, μη αφήνωντας περιθώριον επανασυγκρότησης και πόρων διά να το πολεμήσουμε.

Η προσυνεργασία των συνθηρίων Τράπεζες με κόλπα με επιτόκια και κρίσεις όπου δεν εξοφλούνται ποτέ, νομοθεσίας και εξηλεκτρονοποίησης πάσας κρατικής εξουσίας και του χρήματος, είναι η σαρκοφάγος της ελευθερίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου….

Σταδιακώς αδυνατίζουν τους πάντες σε χρήμα και περιουσία και εάν έχουν χρήμα και περιουσία διά των μοχλεύσεων και μηχανισμών εξουσίας, εξηλεκτρονισμού, πολιτικής και απειλητικής απαίτησης διά νόμου άμεσα και έμμεσα, και νόμου κράτους και νόμου παρακράτους και υποπαρακράτους και υπερυποπαρακράτους υπεράνω κρατών, τους υποεξαναγκάσουν να ίστανται με προσοχή προσαρμοσμένοι συνεχώς, πειθαρχημένοι σε όλες τις απαιτήσεις αυτών όπου ορίζουν και ρίζουν την εντολήν του θηρίου.

Ενώ αδυνατίζουν τους πάντες σε ελευθερία, δικαιώματα και δύναμη, ταυτόχρονα ανοίγουν καινούργια επαγγέλματα ή και επεκτείνουν τα επαγγέλματα και τις προτάσεις πλουτισμού, εξουσίας και κενοδοξίας προς ανθρώπους παντός έθνους και λαού, ώστε οι μονάδες αυτών των λαών και εθνών να προσηλυτίζονται την θρησκεία της εξουσίας του θηρίου και να γίνοντε αντίπαλοι των άλλων ανθρώπων του λαού και του έθνους. Δεν υπάρχουν νόμοι όπου να υπερασπίζουν την δύναμη του λαού τινός έθνους, αλλά κράτη τα οποία είναι υποχείρια και μονάδες ανθρώπων υποχείριες και συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός αυτών….

Η έννοια Πατριώτης υπάρχει ενόσω υπάρχουν άλλοι άνθρωποι με τα ίδια ιδανικά της αρετής δι’ αγάπη προς την Πατρίδα η οποία σημαίνει αγάπη και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους της Πατρίδας, αυτόν εξαλείφεται από παν έθνος και κράτος με αυξημένη ταχύτητα αυξημένων ποσοστών, ώστε κατά την προσδοκία τους όλοι οι άνθρωποι να συνηθείσουν την απάτριδην σκλαβιά, την ασέβειαν προς Τον Θεόν και είναι είναι προεκπαιδευμένοι να δεκτούν ως φυσιολογικόν μόνον την υποδούλωση εις το θηρίον, χωρίς να έχουν πλέον την ευφυΐα να σκεπτούν και αισθανθούν έτερα Καταστήματα και Διαστήματα Διαντίληψης, ήδη έχουν πείσει τους πλείστους να σκέπτονται υπό συγκεκριμένα μοτίβα προελέγχου του θηρίου.

Υπάρχει λοιπόν, επαναλαμβάνουμε:

[α] Η επέκταση του θηρίου και η ενρόφηση δι’ ελέγχου πάσας εξουσίας διά παρανόμου, διά εξηλεκτρονισμού, διά χρήματος, διά πολέμων, διά κρατών, διά διεθνών αντιεθνικών οργανισμών και εισρόφηση της ιδιόκτητης ή και διάχρηστης γης και κανένα από αυτά δεν θα ήταν εφικτόν δίχως την διαχρονική αισχρή και βδελυρή στρατηγική πτώχευσης των ανθρώπων και υποδούλωσης ακόμη και των πλούσιων ανθρώπων από τις συμπράξεις και πολιτικές των Τραπεζών οι οποίες διευθύνονται από σατανικά πρόσωπα.

[β] Ο κίνδυνος οι πολλοί να προσαρμοστούν, υποκύψουν, υποδουλωθούν, αυτοϋποδουλωθούν, προσυνεταιρισθούν το θηρίον, ουσιαστικώς τούτον γίνεται, εξελίσσεται και μετεξελίσσεται κατακτητικώς. Τι θα κάνουμε εάν οι πολλοί γίνουν ζόμπεις/κτηνόβιοι/ζωόβιοι του θηρίου; Εννοείται ότι σε τέτοια περίπτωση, δεν έχουμε τα απαιτούμενα να το πολεμήσουμε, η πάλη είναι άνιση, άδικη, προελεγχόμενη. Τότε κρυβόμαστε όσον δυνάμεθα, προσευχόμαστε να μας σώσει Ο Θεός και εις την εσχάτη γινόμαστε Μάρτυρες Θεού και της Τι+μη+ς μας και χορεύουμε εάν χρειαστεί τον Χορόν του Αγίου Ζαλόγγου ή Αγίας Αυτοκτονίας όπως έκαναν πολλές Αγίες, όταν προσποιούντο ότι θα εισέβαιναν σε άλλα δωμάτια διά να προετοιμασθούν διά την προσαρμοσμένη εκπόρνευση τους εις τους βιαστές του πνεύματος, της θέλησης και του σώματος τους…. Ελευθερία ή Θάνατος σημαίνει σε καμμία περίπτωση υποδούλωση και σκλαβιά και δη οπωσδήποτε μη πνευματική σκλαβιά, ατίμωση και αυτοατίμωση άρνησης Του Θεού. Συνάμα Ελευθερία ή Θάνατος σημαίνει ότι η Ελευθερία από τα δεσμά της ατίμωσης και αυτοατίμωσης και δη της πνευματικής ατίμωσης και Πίστεως εάν δεν έλθει με άλλον τρόπον είναι διά μέσω Θανάτου της ένωσης ψυχής και σαρκός ώστε το πνεύμα να φύγει αμόλυντον. Τρίτον, Θάνατος ή Ελευθερία ήτοι Θάνατος = Ελευθερία από την υποταγήν εις ό,τι θέλει να μας εξευτελίσει πρωτίστως πνευματικώς και συνάμα σωματικώς…. Βεβαίως να παρακαλούμε και προσευχόμαστε εις Τον Θεόν να μας εύρει χώστραν και λύσιν να μην γίνουμε αυτόχειρες και Χορευτές Ζαλόγγου και Ακροπόλεως και οπωσδήποτε να μην Τον αρνηθούμε, διότι τι αξία έχει οιαδήποτε λύση εάν Τον αρνηθούμε;….

Έχουμε την ψυχήν και το σώμαν και το πνεύμαν μας και το αυρόσωμαν μας όταν Αναστηθούμε, το θηρίον τα παίρνει όλα, τα θέλει όλα, θα τα πάρει όλα, αλλά δεν δύναται να πάρει αυτόν όπου δεν παίρνεται εάν δεν δοθεί, ψυχήν τε και πνεύματι και αυρόσωμαν….

Κύριος Απειροτρισκύριος ειμοί ΒοηΘείος και ου φοβηθήσομαι δαίμονες, ανθρώπους, καταδιώξεις και κακουχίες….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Πόσοι είναι έτοιμοι διά τον Χορόν του Ζαλ_όγγου και της Ακρόπολης εις τους Θρακικούς Κρεμνούς;…. Εννοώ τι θα κάνουμε εάν ηττηθούμε;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek