10:53 - 12/11/2022

Αύξηση των πάντων εκτός από τα εισοδήματα. Φαντάστου να έκαμες εμβόλια, να πληρώνεις αυξημένα επιτόκια και να μην έχεις ασφάλεια θανάτου….

Διαφημίσεις

Αύξηση των πάντων εκτός από τα εισοδήματα. Φαντάστου να έκαμες εμβόλια, να πληρώνεις αυξημένα επιτόκια και να μην έχεις ασφάλεια θανάτου….[Εάν δεν είσαι αυτός που του ανάβουν με τριβή την καπνοσύρριγγα, τότε ποίος είσαι;] Το IQ τους είναι βρώμικον, το έχεις αντιληφθεί [μεγαλοευφυϊα];

Αύξηση ρεύματος.

Αύξηση ύδατος.

Αύξηση καυσίμων.

Αύξηση τροφών και και ποτών.

Αύξηση μεταφορών.

Αύξηση φόρων.

Φ,Π.Α.

Δάνεια.

Τόκοι.

Αύξηση επιτοκίων εις την Κύπρον, εικάζω και εις την Ελλάδα, γνωρίζω και σε όλη την Εβρόπη την σκλάβα της εβραϊκής εβροπαϊκής ένωσης.

Πληροφορία ότι το βασικόν επιτόκιον κλοπής της κεντρικής τράπεζας του Ηνωμένου Βασιλείου θα αυξηθεί σε 5,5% συν περίπου τουλάχιστον 2,5% με 3,5% περίπου ήτοι έως 9% αρχικώς και ύστερα άνω έως 11% και αναλόγως θα πράξουν, εννοείται ότι τα χρήματα αυτά καταλήγουν εις τις τζέπες των διεθνών τραπεζίτων. Διεθνής δεν σημαίνει πολυεθνής αλλά αντικαταστάτης και καταργητής των Εθνών, όπως τα Ηνωμένα Καταργημένα Έθνη μέσω του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου/Κεφαλαίου/Fund και τα οποία χρήματα κατατίθοντε από τα κράτη διά να καταργηθούν τα έθνη τα οποία δήθεν αντιπροσωπεύουν πατριωτικώς τα εκατέρωθεν κράτη, και όστις νοήσει νόησε, τα έχω αναλύσει σε άλλα άρθρα και βεβαίως δεν εξάντλησα ούτε 1% από όσα συμβαίνουν, ειδικώς σε λεπτομέρειες…. Τούτον σημαίνει τέλος σε τουρισμόν, το Ηνωμένον Βασίλειον πρέπει να πεινάσει, να υφαρπάξουν τα σπίτια και περιουσίες των ανθρώπων και συνάμα να είναι έτοιμοι διά πολέμους και νεοφανείς επιχειρηματίες να κοπιάσουν δεκαετίες και των πλείστων να τους πάρουν τις περιουσίες, τους κόπους, τα χρήματα με τον ίδιον τρόπον….

Αντί να μειώνουν τα επιτόκια τα αυξάνουν, πως αγαπούν τα κράτη και οι κεντρικές τράπεζες τους σκλάβους υπήκοους τους; Αφού τους λένε υπήκοους που σημαίνει δεν είναι άνθρωποι, διότι ο άνθρωπος δεν νοείται σκλάβος άλλου ανθρώπου και ο άνθρωπος συνάμα δεν είναι αυτός όπου καταδέχεται να σκλαβώνει συνανθρώπους του διά να απληστοκακοκαλοπερνάει και να χαιρεκακεί και οι υπερμεγαλοευφυϊες νοούν τι λέγω!….

Όλα αυξάνοντε εκτός από τα εισοδήματα, συνεπώς φανταστείτε το αποτέλεσμα, γενοκτονία, εξόντωση, εξαφάνιση, μείωση πληθυσμού, αύξηση εγκλήματος διά επιβίωση και από θυμόν, φόβον και ανάγκη, ψύχρανση της αγάπης όπως λέγει Ο Χριστός και αποστασιοποίηση, ήτοι όλα αυτά με τα συναφή πολέμων, παιδοβιαστών, κωλόπορνων, πούστηδων και άλλων το Θέατρον Διαβόλου….

Φαντάστου κάποιον όπου είναι εμβολιασμένος, καταχρεωμένος, πτωχός, νεοχρεωμένος με αισιόδοξα όνειρα τα οποία δεν προαφήνοντε να έχουσι αίσιον τέλος ή πορεία εντός της πραγματικότητος της προανέκαθεν συνωμοσίας μεταξύ κράτους και τραπεζών/τραπεζιτών, να του αυξήσουν τα επιτόκια και όλα τα άλλα και να μην έχει κάνει ασφάλεια θανάτου χαχαχα, διά να πληρώσει τα δάνεια και άλλα ψευδή και εξ’ απάτης και κακομεταχείρισης χρέη του, βεβαίως σας το εξηγώ και άλλως πώς, Ασφάλεια Ζωής σημαίνει Μετάνοια, Εξομολόγηση, Αγάπη, Δικαιοσύνη, Πίστη, Θεία Κοινωνία, ώστε να είσαι εξοφλημένος από αμαρτίες όταν περάσεις τις Συμπληγάδες Θύρες της Πολύπαθης Αργοναυτικής Εκστρατείας σου! Ο Θεός να σε βοηθήσει ψυχή όποιος και εάν είσαι !….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΓΑΊΑ=ΉΛΙΟΣ
    ΧΘΩΝ=ΠΛΑΝΉΤΗΣ
    ΑΝΤΙΧΘΩΝ=ΔΟΡΥ-ΦΟΡΟΣ ΠΛΑΝΉΤΗΣ

    ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΎΟ, ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΆΝΤΑ ΈΧΕΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ!

  2. ΠάνοςΓέριμου 11/13/2022 @ 4:02 ΜΜ

    Γεώργιε, σοφή εξακρίβωση Ο Θεός μαζύν σου!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*