20:28 - 11/11/2022

ΠΙΛΌΤΟΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΑΔΙΑΘΕΣΊΑ – ΚΆΠΟΙΟΙ ΦΕΎΓΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΆ ΚΑΙ ΑΙΦΝΊΔΙΑ

Διαφημίσεις

Μιλώντας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία, ο πρώην πιλότος Άλαν Ντάνα αναφέρθηκε σε μερικούς ανησυχητικούς τίτλους σχετικά με την αδιαθεσία των πιλότων στο πιλοτήριο.

1 Νοεμβρίου: Η πτήση OS235 της Austrian Airlines ήταν καθ’ οδόν από τη Βιέννη προς το Βερολίνο, όταν ο πιλότος άρχισε να κάνει εμετό πάνω από τον πίνακα οργάνων και λιποθύμησε, ακουμπώντας στο γκάζι.

3 Νοεμβρίου: Ένας πιλότος του Boeing 737 της Flydubai αισθάνθηκε αδιαθεσία. Στη συνέχεια, η πτήση έπρεπε να εκτραπεί σε αεροδρόμιο στο Ιράν.

21 Απριλίου: Ένας πιλότος υπέστη εγκεφαλικό. Αυτή η πτήση έπρεπε επίσης να αναβληθεί. Ο συγκυβερνήτης αεροπλάνου της Lufthansa κατέρρευσε μετά από διάλειμμα στο μπάνιο.

22 Οκτωβρίου: Ένας Ινδονήσιος πιλότος κατέρρευσε στο πιλοτήριο. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο. Ένας άλλος Ινδονήσιος πιλότος πέθανε, μετά τον οποίο ο συγκυβερνήτης έκανε αναγκαστική προσγείωση.

21 Δεκεμβρίου πέρυσι: Ένας Καναδός πιλότος της WestJet κατέρρευσε κατά τη διάρκεια πτήσης.

26 Σεπτεμβρίου φέτος: Μια πτήση της Air Canada χρειάστηκε να προσγειωθεί μετά από αδιαθεσία ενός από τους πιλότους.

22 Οκτωβρίου: Ο συγκυβερνήτης ενός αυστριακού Boeing 767 είχε μια  αδιαθεσία.

24 Ιουλίου: Ένα Airbus A320 της Eurowings χρειάστηκε να προσγειωθεί στο Μόναχο αφού ο συγκυβερνήτης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία.

22 Σεπτεμβρίου: Ένα Boeing 737 χρειάστηκε να προσγειωθεί στο Ομσκ της Ρωσίας μετά τον θάνατο του πιλότου.

22 Νοεμβρίου: Δύο μέλη του πληρώματος ενός Boeing 737 της Alaska Airlines αισθάνθηκαν μια αδιαθεσία.

Αύγουστος 2022: Ένα Jet2 Boeing 737 χρειάστηκε να προσγειωθεί μετά την αδιαθεσία του πιλότου. Ιούλιος: Ο πιλότος μιας πτήσης JetSmart αισθάνθηκε αδιαθεσία στην Αργεντινή.

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/11/2022 @ 8:50 ΜΜ

  2. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/11/2022 @ 9:12 ΜΜ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*