Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:02 - 10/11/2022

Θοδωρής Αθερίδης σε διασώστη σε αναστολή: “Είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Καλά σας κάνουν. Δεν θέλω να μπω στο νοσοκομείο και να με κολλήσει κάποιος ανεμβολίαστος και να πεθάνω”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μία απίστευτη ιστορία διηγήθηκε στον Focus FM 103.6 και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο διασώστης του ΕΚΑΒ κ. Χρήστος Κοκκινέλης, ο οποίος βρίσκεται όπως και χιλιάδες συνάδελφοί του, στον 15ο μηνα της αναστολής της εργασίας του, μετά από 22 χρονια υπηρεσίας.

Στην εκπομπή «8-11» ο κ. Κοκκινέλης περιέγραψε την εμπειρία του όταν προχθές, συνάντησε και συνομίλησε με γνωστό ηθοποιό στην πλατεία Αριστοτέλους.

“Την περασμένη Τρίτη, ενώ βρισκόμασταν στην πλατεία Αριστοτέλους και ενημερώναμε, όπως κάνουμε πάντα, τους πολίτες, για αυτο που βιώνουμε, έτυχε να περάσει ο κος Θοδωρής Αθερίδης μαζί με την κα Σμαράγδα Καρύδη. Πήρα το θάρρος λοιπόν να του ζητήσω, να μιλήσει για την αδικία που υφιστάμεθα σχεδόν 15 μήνες τώρα, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, Είναι κάτι που το εχουμε επαναλάβει αρκετές φορές απευθυνόμενοι σε δημόσια πρόσωπα. Ο συγκεκριμένος λοιπον κύριος, εκτός του ότι μας χαρακτήρισε αντιεμβολιαστές, με ενημέρωσε ότι είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και ολοκληρωσε με την ατάκα “καλά σας κάνουν”. Μετά το αρχικό σοκ, προσπάθησα να του ζητήσω να διευκρινίσει την απάντηση του. Δεν πρόλαβα ομως γιατί εκείνη τη στιγμή μου είπε ότι δεν μπορώ να είμαι ανεμβολίαστος σε ένα νοσοκομείο και να τον κολλήσω και να πεθάνει. Για μία ώρα προσπαθουσα να οργανώσω τη σκέψη μου. Γιατί, αυτό τον άνθρωπο τον έβλεπα στο θέατρο και τον χειροκροτούσα. Και ανέβασα την ιστορία αυτή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, για να καταλάβει ο κόσμος”, ανέφερε.

“Οι περισσότεροι ζούμε με μαύρη εργασία. Κάποιοι εργάζονται σε εποχιακές δουλειές παράνομα, γιατί από την υπηρεσία μας αναφέρεται ότι είναι πειθαρχικό παράπτωμα εάν εργαστούμε αλλού. Καθημερινά μοιράζουμε ενημερωτικά για την κατάστασή μας φυλλάδια στον κόσμο και προωθούμε λαχνούς κληρώσεων με δώρα από φίλους. Η ανταπόκριση του απλού κόσμου, είναι ιδιαίτερα συγκινητική”, σημείωσε ο κ. Κοκκινέλης.

 

 focusfm.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (20)

  1. Ιωάννης Κομνηνος 11/10/2022 @ 9:25 ΜΜ

    Ήμουν υπέρ του γενετικού εμβολιασμού του Θοδωρή Αθεριδη. Καλώς έγινε Το θέμα είναι ότι άρχισαν οι νοητικές παρενέργειες απότομα σε αυτον και πλέον δεν ελέγχεται η κατάσταση από το Θοδωρή. Ο Αθεριδης τον κάνει ότι γουστάρει

  2. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 11/10/2022 @ 9:26 ΜΜ

    Ότι μπορεί να κολλήσει από εμβολιασμένο δεν περνάει από το μυαλό του. Εύχομαι να μην του συμβεί ποτέ, ούτε καμιά ξαφνικίτιδα.

  3. Ευχαριστώ για την επαλήθευση αλλά την γνώμη μου την είχα σχηματίσει προ καιρού.
    Ούτε για φτύσιμο…
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

    • Πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου, δεν μου έβγαζε πότε κάτι καλό ο Αθερίδης, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο.Τωρα όμως υπάρχει λογος

  4. Κύριε Ηθοποιέ , το μπόλι σας έκαψε και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που είχατε στην διάθεση σας, απλά Κρίμα. Πρός ενημέρωση σας, θα πεθάνετε ούτες και αλλιώς , όπως όλοι μας . Κανένας δεν είναι άτρωτος , απλός εσείς επιλέξατε να επισπέυσετε τον θάνατο σας.

  5. H ΧΑΙΒΑΝΙΤΙΔΑ ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ…

  6. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΕΡΙΔΗΣ?ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΜΠΑΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.

  7. Τι να πει κανείς; 11/10/2022 @ 11:26 ΜΜ

    Θλίψη! Δεν ξέρει ότι οι πάντες κολλάνε τους πάντες; Δεν πήρε χαμπάρι ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν από δυο και τρεις φορές; Μου ήταν συμπαθής. Από δω και πέρα κάθε που θα βλέπω την φάτσα του στην τηλεόραση θα αλλάζω κανάλι. Δεν καταδέχομαι να χαλαλίσω ούτε πεντάλεπτο σε έναν άνθρωπο με μηδενική ενημέρωση και μηδενική ενσυναίσθηση.

  8. ΗΡΑΚΛΗΣ 11/10/2022 @ 11:48 ΜΜ

    ευτυχως που ηρθε αυτη η εποχή που η βλακεία του καθενός βγαινει στην επιφάνεια , να ξερουμε με ποιους εχουμε να κάνουμε …

  9. Oι επιπτωσεις της κοκκα(κολας) ειναι εμφανεις. Τα καμενα κυταρα δεν επανερχονται οποτε χρησιμοποιει φρασεις που του λενε.

  10. εντάξει 11/11/2022 @ 12:54 ΠΜ

    δεν θα χάνουμε τον χρόνο μας με τον κάθε νεοταξίτη μαλάκα του Μπαφομέτ και του Σβαμπ

  11. Ρέβης Ασύστολος 11/11/2022 @ 6:43 ΠΜ

    Γιατί φοβάται τους ανεμβολίαστους ο Αθερίδης, ενώ είναι προστατευμενος με όλες τις προβλεπόμενες δόσεις; Μήπως έχει συνειδητοποιήσει ότι τα τρυπήματα που έχει κάνει, δεν του προσφέρουν καμία προστασία, απλά τα έκανε για να συνεχίσει τον τρόπο ζωής που είχε μάθει; Ότι κάποιοι του άρπαξαν τη ζωή και και του την ανταλλάσουν με δόσεις δεν του περνάει από το μυαλό;
    Προσωπικά αισθάνομαι σαν βιονικός εξωγήινος. Τον έχω τον κοροϊδοιό, δεν με με αρρωσταίνει και τον διασπείρω στους προστατευμένους!!!!!

  12. Ρε τι μυαλό ο μαλακας. Εντελώς αδιάβαστος. Και δυστυχώς έτσι είναι οι περισσότεροι. Κρίμα !!

  13. Γεωργιος... 11/11/2022 @ 8:29 ΠΜ

    Αν εχει κανει το μπολι του θανατου,καποια στιγμη θα βαρεσει και γιαυτον η καμπανα αργα η γρηγορα..Οσο για αυτους που το επιβαλαν,καλυτερα να ανοιξουν απο μονοι τους απο τωρα τον ταφο τους..Θα δικαστουν οσοι προλαβουν απο αυτους και οι υπολοιποι θα λιντζαριστουν απο το πληθος,των εξαπατημενων ετοιμοθανατων..

  14. ΚΑΝΕΝΑΣ 11/11/2022 @ 8:41 ΠΜ

    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΗΣΚΟΣ ……. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ …….. ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ….. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ……..

  15. και ελεγα γιατι μυρίζει η αθερινα αφου υποτιθετε πως πειρα φρεσκο πραμα, μαλον ήταν εμβολιασμένη.

  16. καποιος να του πει να κανει ΑΜΕΣΑ την διαθηκη του. ολοι θα πεθανουμε , ειναι το μονο σιγουρο, μονο που αυτο το τσολι θα φυγει πιο πριν απο τους ανεμβολιαστους. ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΘΕΡΙΔΗ.

  17. Σιγά τον παπάρα που θέλει να κάνει και δηλώσεις ! Ποιός είσαι ρε νούμερο; Μήπως νομίζεις ότι έγινες Χόρν; Άει να παίξεις παραπέρα!

  18. Και εμείς δεν θα πηγαίνουμε στα θέατρα που παίζει ο τύπος. Αει στην ευχή …

  19. Άλλος ένας που γνωρίσα προσωπικα,και ηταν ειδωλο στα νιατα μας αλλά ξεφτελισε τα πάντα για την καριερα… όσο ο θεος σας είναι τα λεφτα τόσο θα παραλογιζεστε και θα ξεφτιλιζεστε…βουλοσε το Θοδωρη!μην παίρνεις ανθρώπους στο λαιμό σου….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*