Διαφημίσεις

Έχω μία παρατήρηση που ήρθε η ώρα της να κοινοποιηθεί σε κάθε μέλος κάθε ψυχής και σώματος ….

[Βασικά σας τα είπα ξανά αλλά τώρα θα τα αναγνώσετε ψυχοπνευματικώς με άλλα Οφθαλμά ή Offθαλμά ή Ofθαλμά ή τριοσυνταυτοχρόνως, και εννοείται ότι θαλμά σημαίνει θέα άλμα ήτοι θέας άλμα και άλμα σημαίνει πήδημα, ανύψωση και βεβαίως Αλ μα = Θεού μου]

Ασπούμε ότι έχουν το κόλπον Χ ,

Μόλις το μάθει ο Χ , γίνοντε 2 τα Χ ή ΧΧ ….

Δύο Χ σημαίνει Πολλαπλασιασμός , που σε κληρονομικότητα σημαίνει τουλάχιστον 3 Χ ή ΧΧΧ ,

Αμέσως τα τρία Χ ή 3 Χ πολλαπλασιάζοντε και βεβαίως το τρίτον Χ πάντοτε είναι το Χ τέκνον ,

Όταν το Χ συνέλθει συνειδητώς γίνεται συναισθητώς , όταν το Χ συνέλθει συνειδητώς με τον Χ ή το Χ ον ήτοι το Χ κόλπον με το Χ ον συνέλθουν συνειδητώς , τότε γίνεται Ομαλότητα ήτοι Αρρέν/Θηλέν και γίνεται τέκνον ώστε ΧΧΧ ….

Εξυπακούει ότι άμα το Χ κόλπον ληφθεί το το Χ πρόσωπον ον , συνειδητώς , τότε παύει το μυστήριον και η ασυνείδητη επήρρεια , και η επήρρεια του Χ κόλπου είναι αδύνατη εκτός εάν το Χ ον αποδεκτεί συνειδητά το Χ κόλπον ως ασυνείδητον , ήτοι με ανεπιφύλακτη εσκεμμένη επήρρεια του Χ κόλπου εις βάρος του Χ όντος !….

Όποτε το Χ ον γνωρίσει το Χ κόλπον και αρνηθεί την ανεπιφύλακτη ή και ολική επήρρεια του Χ κόλπου , τότε το Χ κόλπον εξουδετερώνεται [γίνεται τουλάχιστον ουδέτερον] και εάν το Χ ον θυμώσει και καταπολεμήσει το Χ κόλπον , τότε το Χ κόλπον γίνεται εξαφανισμένον [γενοκτονείται εκ των γεννοφάσκιων του και σε επέκταση προέκτασης απειλείται η πηγή και δομή της πηγής, αυτόν είναι έναν μυστικόν το οποίον εν μέρει κρύβεται εις τον μύθον του Ηρακλέως κατά της Λερναίας Ύδρας και των άλλων μύθων, όπου η κεφαλή της Λερναίας Ύδρας συγκρατείται κάτω από μία βαρετή πέτρα , διότι εις την φύση και ζωή , μία αιτία ει δυνατόν να επανέλθει και δρακιάσει εκτός εάν την συγκρατείς σε προσυρρικνωμένη εξαφάνιση , να διατί εις το φεγκ σούι τοποθετούμε πέτρες πλάϊ εις την αρνητική λεκάνης αφόδευσης και κατούρησης , ώστε να συγκρατάει κάτω συμβολοσυχνοτικώς, συχνοτικώς και κυριολεκτικώς την κακή ενέργεια]….

Παρατήρησα λοιπόν, εδώ και πολλά έτη, ότι άμα έστω και ένας συνειδητοποιήσει τα μυστικά τους κόλπα, τα κόλπα τους μέσω εκμετάλλευσης των συχνοτικών ενεργειών από πάσα πηγή της φύσης, αλλάζουν άρον άρον μονομιάς τα κόλπα και τους συνδυασμούς κόλπων [ιδές το και ως κόλπος γυναικός ως τρύπα και του γκόλφ = από το κόλπος και πως παίζοντε αυτά τα παίγνια, βάλε και βολιστήριον Ελληνοβυζαντινών ήτοι το μπιλιάρδων και όλα τα παίγνια με τρύπες ή θύρες ή θυρίδες κ.α.]…. Μόλις μάθει έστω και ένας τους συνδυασμούς των Θηραυροφυλακίων τους ή της φύσης ή της εκμετάλλευσης τους, αμέσως απαιτείται αλλαγή κωδικού, έτσι δεν θα κάνατε και εσείς εάν διάρρευε έστω και σ’ έναν ο μυστικός συνδυασμός του Θησαυροφυλακίου σας;…. Ελληνοκυπριακή παροιμία: όταν ένας γνωρίζει το μυστικόν σου το γνωρίζουν όλοι…. Αυτόν ισχύει επειδή ο ένας θα το κάνει τούμπανον και βίκινον και επειδή συνάμα, η γνώση του ενός στέλλει σήματα ασυνείδητα και ασυναίσθητα παντού προς πάσαν κατεύθυνση και το λαμβάνουν ασυνείδητα και ασυναίσθητα και συνειδητά και συναισθητά άμεσα ή με τον καιρόν !…. Τώρα όμως η εξάπλωση δεν γίνεται μόνον άμεσα από εγκέφαλον, καρδία και νεφρά προς εγκέφαλον, καρδία και νεφρά αλλά και από τον Εγκέφαλον όπου δημιουργήσαμε όλοι έξω από τους εγκεφάλους μας, όπως λέγει και ο φίλος μου νευροψυχολόγος/υπνωτιστής/ψυχολόγος Μάρκος Γιαννή….

Συνεπώς, μόλις ένας πειάσει τα Χ Επί/Χ πολλά Χ τότε έχουν διαρρεύσει οι συνδυασμοί των Θησαυροφυλακίων και τα μυστικά χακκαρίσματος/σπαζοκωδικισμού των Θησαυροφυλακίων των ψυχών μας !!!!! Και τότε προστρέχουν να αλλάξουν τους συνδυασμούς διά να μην τους αρπάξουμε επ’ αυτοφόρω [και δεν φαίνοντε πια άπειστος κλέπτης νοικοκύρης αλλά εμείς το κάνουμε: άπειαστος κλέπτης ψευδονοικοκύρης, χαχαχα, το σπάσαμε, αντιλαμβάνεσαι;]….

Όταν τα Χ όντα ήτοι όλα τα Χ όντα ήτοι το κάθε Χ όν γίνει έναν σύσσωμον σώμα ως έναν Χ σώμαν όν ψυχή και όταν αυτόν το σώμα σύσσωμον και το καθέναν μέλος του επιτεθεί, υποψιάζεται, κακοβλέπει, δεν εμπιστεύεται κάθε καινούργιον κόλπον, ανακοίνωση, είδηση, τότε αχρηστεύοντε όλες οι ειδήσεις = συχνότητες επηρεασμού! Αμήν λέγω υμίν καλύτερα να μην πιστεύετε τίποτε και σε αυτές να συμπεριλαμβάνοντε και οι αλήθειες τους παρά να πιστεύετε τά πάντα τους και να έχουν έστω έναν πονηρόν ψεύδος μέσα κάθε 10 δεκακισεκατομμύρια αλήθειες ή έστω έναν ψεύδος σε όλες τις αλήθειες !

Όταν βλέπεις έναν μελανόλευκόν [ασπρόμαυρόν] μοτίβο, πως δεν βλέπεις όλα τα άλλα χρώματα ;  IQ TEST = Test Intelligent Quantum = Δοκιμασία Εξελιγμένης/Υπερευφυούς Ποσότητος/Θεοφωτοδεσμομηχανικής [Intelligent = in telling/tell.ing gent = εντός του λόγου του ευγενικού = υποκριτικού = διπλωμματικού = δόλου/πονηρού/ύπουλου, gent/gentle = εκ του γένος = γενναίος = από γενεά = από γενιά = εκ γενετής = ιπποτικός ήτοι φαινομενικώς ή αληθώς ανιδιοτελώς γενναίος]….

Δύο χρώματα σου κρύβουν όλα τα άλλα, μπορείς να το καταλάβεις; Σε ή χωρίς την συνεργασία των άλλων χρωμάτων! Κάθε χρώμα κρύβει όλα τα άλλα άπειρα χρώματα και είναι γονείς, γόνοι και γονίδια του, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του !….

Εν τέλει , όμως , εάν έναν Χ κόλπον δεν μπορεί να αλλάξει ή μία Χ απόφαση , τότε διά βίας , άμεσης ή έμμεσης , όπως η επιβολή μικροψήγματος , και ηλεκτρονικού χρήματος διά μικροψήγματος και μέσω των οπτικών νημάτων / ινών ή και ειδικών καθεστώτων υλικοτεχνολογίας Quantum Financial Satansystem , τότε δύο τινά γίνοντε , είτε με εξαπάτηση το δέχοντε κάποιοι είτε υπό πίεση , επειδή όμως Ο Θεός κανόνισε να το διαρρεύσουμε , διότι η εξαπάτηση δεν μετράει εις την Άρνηση εναντίον Θεού 100% , όλοι θα γνωρίζουν και θα αφήσουν το Χ κόλπον να έχει πλήρη επήρρεια επάνω σε Χ ον με την Χ 100% προαποδοχή του Χ όντος , γνωρίζοντας το θάνατος ή Θάνατος , και επιλέγοντας πολλοί το Θάνατος [Ψυχής = Τριαδικής Ψυχής ήτοι Τριαδικού Θεού και Αυτής ή και Αυτοτριαδικής εντός κάθε ψυχής επειδή έτσι θα αυτοπαρηγορούντε ή δαιμονοποιούντε ως θεοί δίχως την Θέληση Του Ακτιστοτριαδικοθεού] αντί θάνατον [σαρκίου]… Το δίλημμα έκτοτες είναι ο δύο θανάτοι ! Ψυχής ή σώματος , το σώμα αποθαίνει μία φορά , η ψυχή καμμία ή μία , ….. Το πνεύμα ή αύρα παραμένει χωρίς ψυχή = χωρίς ζωή άμα αποθάνει η ζωή εν πνεύματι = η ψυχή εν πνεύματι….

Με τις διαρρεύσεις μας συντείνουμε να έρθει η Ευδιάκρισις του τι επιλέγει ο καθένας συνειδητώς και συναισθητώς και να μην παραμείνει ουδείς όπου να μην επιλέγει συνειδητώς και συναισθητώς, διότι δεν είναι δίκαιον είτε η είναι υπέρ του είτε εναντίον του να επιλέγει ασυνείδητα και ασυναίσθητα !…. Ο Θεός απαιτεί να πάρουμε θέση, θέλαμε Κόμματα, παίζει με τα Κόμματα, συνευθυγραμμίζει όλα τα κόμματα του σατανά και αντίπερα Το Άκτιστον Ιδικόν Του ήτοι η δοκιμασία, μαρτυρία, πειρασμοί, επιμονή μέχρι θανάτου υπέρ Της Υπεράσπισης – Της – Αγιότητας , [Ή Άγιος ή Χωμάτινος = human being ή soul being]. Η Βασιλεία Των Ουρανών είναι απείρως περισσότερου Δέους από τους Ναούς και Τα Άγια Τοις Αγίοις και ο Παράδεισος, πώς λοιπόν να εισέλθεις λερωμένος και με ψέγος , όχι εις την περισωματική ενδυμασία αλλά εις την Συν+Είδηση και Συν+Αίσθηση, πώς να αντέξεις την ενοχή και την τύψη εις Τα Άγια Τοις Αγίοις =Τριαδικού Θεού; Δεν αντέχετε , να διατί ο κολλασμένος τρέχει μακρυά, προτιμάει την βάσσανον του σατανά και της αφωτείας του διαβόλου….

Ασπούμε ότι ένας φοράει μία στολή ώστε να αντέχει και κάνει κανονικόν ανεκτόν περιβάλλον το κέντρον και πυρήνα του ήλιου και ένας άλλος δεν την φοράει και έχει λημέριον διαφυγής τους εχθρούς. Συνάμα ο ήλιος δεν αφήνει να εισέλθει κάποιος δίχως στολή, τον τήκτει από πριν και τον απωθεί με αντιβαρύτητα ! Όχι κάπως έτσι , αλλά αναλόγως Εστί/έτσι !….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
3 σχόλια στο “Έχω μία παρατήρηση που ήρθε η ώρα της να κοινοποιηθεί σε κάθε μέλος κάθε ψυχής και σώματος ….”
  1. Η Ψυχή ταλανιζεται κάθε μέρα, από Χ κόλπα και Χ όντα. Λαβωνεται και πονά, πολλές φορές σα να θέλει να φύγει… Ας μην παίζουμε με τις Ψυχές.. Γιατί ο Θεός αν το αποφασίσει και όταν που δεν ξέρουμε και το πότε!!!? Συνήθως γίνεται στο π&φ. Άγνωστα Αι Βουλαι του Υψίστου για τα Δημιούργημα τα του. Ευχαριστώ κ. Δια που ανεχθηκατε το σχόλιο μου. Μια Ερώτηση εάν θέλετε μου δίνετε απάντηση. Τι περίπου έχετε Σπουδάσει; Ευχαριστώ και πάλι. Γειά σας και Χαρά Σας!

  2. Τότε να βγούμε κ να αποδείξουμε (γιατί μπορούμε) ότι ΚΑΙ ο Χριστιανισμός τα ίδια κόλπα χρησιμοποιεί. Κατασκευασμένη θρησκεία πάνω σε άλλη είναι. Με άλλη γλώσσα μιλάει το συνειδητό με άλλη στο ασυνείδητο. Το ξέρεις, αλλά τον υποστηρίζεις. Υποστηρίζεις το ψεύδος για χάρη ενός τάχα υψηλού στόχου. Ένα ψεύδος που αιώνες εξυπηρετεί την εξουσία. Γιατί σε έπεισε η “από κάτω θρησκεία” ότι ενδιαφέρεται για μας τους Έλληνες ενώ είμαστε οι αναλώσιμοι των καιρών. Ξύπνα. Η αλαζονεία είναι η ΛΕΠΡΑ που έρχεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *