Διαφημίσεις

Δείτε το ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ με πολιτικούς και οικονομολόγους να παραδέχονται αρχικά την ανάγκη..παγκόσμιου πολιτεύματος που θα ελέγχει το σύνολο του οικονομίας του πλανήτη και θα στηρίζεται από τους γνωστούς μεγάλο-τραπεζίτες/ιδιώτες. Όταν αποτύχει και αυτό το εγχείρημα, γιατί είναι προγραμματισμένο να αποτύχει, τότε θα επιβληθεί η παγκόσμια δικτατορία και οι πραγματικοί κοσμοεξουσιαστές θα κάνουν την εμφάνισή τους, μιας και η πυραμίδα της παγκόσμιας διαπλοκής έχει πολλά επίπεδα, σίγουρα άγνωστα στους περισσότερους από εμάς.

Οι πολίτες απογοητευμένοι και εξαρτημένοι από το σύστημα θα αποδεχθούν την όποια λύση προσφερθεί και η οποία δεν θα έχει να κάνει πλέον με δημοκρατία. Όλοι θα έχουν πεισθεί ότι είναι υπαίτιοι για την κατάντια τους.

Η αστυνομία και ο στρατός θα δρουν ενάντια στους πολίτες, ενώ οι αντιφρονούντες θα ονομάζονται τρομοκράτες (τι άλλο) και θα τιμωρούνται παραδειγματικά για τους υπόλοιπους.

Αυτό είναι το σχέδιο και την αφορμή θα δώσουν οι τεχνητές κρίσεις, μιας και πρέπει να επικρατήσει η πλήρης αναρχία, προκειμένου να έρθουν οι «σωτήρες» να «επαναφέρουν» την τάξη.

Δείτε το ντοκιμαντέρ:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “H EΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ – ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ”
  1. Αργία μήτηρ πάσης κακίας.Οι τεμπέληδες του πλανήτη ενώθηκαν απο τον ίδιο το διάβολο

  2. ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ: Η ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΥΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΓΑΙΑ ΦΥΛΛΟ-ΦΤΕΡΟ Η ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ [ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.]. Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΥΣ, ΚΟΥΡΤΙΝΑ 2 + ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΙ Η 3 🙂 F A C K O F F

    Y.G. FACK OFF AGAIN

    AND AGAIN AND AGAIN

  3. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ…Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΒΥΖΑΝΤΙΟ)…Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ "ΒΑΣΗ"…ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ "ΙΣΛΑΜ ΤΟ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ-ADERFOI MOYSOULMANOI AL NOYSTRA AL KAINTA KAI TO KAKO SYNAPANTHMA)….ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΦΙΛΟΣΙΙΤΙΚΑ(ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ σουνιτες(ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ "ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ" ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ…ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ…ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ(siites ΜΑξιλαρι ρωσιας και ζωττικος χωρος)…ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ "ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ SIITIKOY ΙΡΑΝ"…ΜΕ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΚΙ "ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΖΡΑΗΛ(ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ), (gigantosi)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ(ΤΟ ΤΡΟΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ)….ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ "ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ ΣΟΥΝΙΤΗΣ)…ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΚΑΤΑΡ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥΝΙΤΕΣ)"ΔΕΝ ΑΛΑΞΑΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ"… ΑΠΛΩΣ "ΦΟΡΕΣΑΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΑΝΤΙΤΖΙΧΑΝΤΙΚΟ"…ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ"ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ"…ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ(ΗΜΙΧΡΟΝΑ)….ΚΑΤΙ ΣΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ….ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ "ΣΦΗΝΑ ΣΕ ΚΙΝΑ-ΙΡΑΝ-ΡΩΣΙΑ "ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ" Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤοτζιχαντιστες" ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ…ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ FILORoSOYS( Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ "ΣΙΙΤΕΣ ΑΛΕΒΙΤΕ" ΓΙΑ "ΓΕΦΥΡΑ-ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΦΑΓΕΑ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΙΙΤΩΝ ΑΛΕΒΙΤΩΝ TOYRK"…ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΕΡΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ":ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ(ΕΝΕΡΓΕΙΑ)…ΜΕ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΚrΟΑΤΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΥΦΟΠΑΙΔΙΟ…ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΣΕΡΒΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ…ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΡΟΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ…Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΚΠΕδΕΥΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΚΑΣΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛeΙΑ(IRAN)…ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ (ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ)ΧΟΝΚ-ΚΟΝΚ-ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ….ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…"ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ" …(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ)ΠΡΟΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ Η "ΕΞΟΔΟΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΤΩΝ ΡΟΣΩΝ-(S.O.S.)…ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ "ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΕΧΟΜΕΝΟ σε εκταση ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΣΕ ΙΡΑΚ-ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ kai ΛΙΓΟ(αμελητεα) ΤΟΥΡΚΙΑ…ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΛΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΗ ΚΡΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΙΑΓΟΥΑΡΟΥΣ ….ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΟΔΡΑΚΟΥ.

  4. ..ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ "ΕΛΙΓΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ"…ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…ΕΙΝΑΙ "ΜΕΤΡ-ΕΧΠΕΡ-ΠΡΟΦΕΣΙΟΡΕΣ-ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ"…ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥs ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ…ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΠΡΟΒΙΕΣ ΜΑΣ (ΓΟΥΙΝ-ΓΟΥΙΝ)._συμπερασμα το δογμα "(παπουλια-μπενακη)"(ΠΛΗΡΗ ΜΑΣΟΝΟΕΦΑΡΜΟΓΗ)…και (περιορισμο συνορων) και 'σκλαβακια με βραχιολακια'(ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΕΝΦΙΑ) χωρις ιδιωτικη και δημοσια περιουσια(ΑΤΖΕΝΤΑ 21)…καιχωρις ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ…(ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ)…επισημοποιηση ΜΕΣΑ απο "ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ alla"74"…η ΠΑΡΑΔΕΙΝΕΣΤΕ και ΙΣΩΣ…ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ…ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ…ΣΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣΑΜΕ…Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΤΩΣ?…ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ._"ΠΟΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ" ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ …ΑΠΟΛΚΕΙΕΤΑΙ…"ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ"ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ…ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΑΝ.ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ(ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ)…"ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ" ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ …ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ "Η ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ"…ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ "ΝΤΑΣΦΙΝΤΑΝΙΑ-ΙΣΧΥ στην πραξη"…Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΑΝΑΦΛΕΓΕΙ… Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΛΗ(ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ),ΚΑΙ "ΜΕΡΙΑΣΕ" ΣΑ ΚΑΛΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ,Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ "ΜΑΤΙ" ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ ολογυρα μας…ΜΙΑ (ΟΑΣΗ), ΣΤΗΝ "ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΡΗΜΟ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΕ…"ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ"…ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ "ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΣΕ "ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΖΡΑΗΛ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΛΟΓΩ…(ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ-ΕΞΟΦΘΑΛΜΗΣ),ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ(ΚΟΛΥΟΜΑΣΤΕ),ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ToRA syria-irak(ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ(ΡΩΣΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ(ΝΑΤΟ)…σΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ-PAPOYLOMPENAKH), ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ "ΓΟΥΡΟΥΝΟΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΕΣ",ΙΣΩΣ ΚΑ ΓΑΠ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ(ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ) ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΣΤΟΡΙΑ το "22" ,ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ "74"…ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΜΕ ΕΝΑΡΧΗ?ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ?ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ?… ΔΕ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ?…ΔΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ?…ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ?

  5. Άλλη μια προπαγάνδα της υπεροντότητας πληροφορίας.Μου κάνει εντύπωση που δείχνει μόνο "ηγέτες" προτεστάντες του δυτικού "πολιτισμού" ,λες και τα άλλα κράτη-έθνη είναι του χεριού τους. Θέλουν να μας πείσουν ότι είναι παντοδύναμοι και θα πετύχουν τον σκοπό τους
    Για αυτό το λόγο μας "ενημερώνουν" για τις προθέσεις τους και την ισχύ τους, διασπείρουν
    το φόβο γιατί αυτοί φοβούνται περισσότερο. Έχουν να χάσουν πολύ περισσότερα από εμάς.Και τελικά νομίζω ότι δεν τους βγαίνει ο σχεδιασμός. Το βαθύ λυπηρό είναι ότι με αυτά που κάνουν αφανίζουν ανθρώπους και περιβάλλον. ΩΣ ΠΟΤΕ ! Ψυχή βαθιά!!

  6. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ήδη εδώ. Η Δικτατορία των Βλακών έχει κυριεύσει τα πάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *