21:23 - 23/10/2022

VOILA!!! Έτσι θα προσπαθήσουν να πείσουν ΑΡΧΙΚΑ τους πολίτες να φάνε ΚΡΕΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Θυμηθείτε τα εμβόλια…
Δημιούργησαν την τεχνητή ενεργειακή και επισιτιστική κρίση και πλέον ετοιμάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο το πώς θα παίρνουν τρόφιμα, οι πολίτες, στους οποίους θα επιτρέπονται μόνο κοινές μικροκαλλιέργειες στις περιοχές που θα μένουν και τα υπόλοιπα (ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ) θα τα παρέχει η παγκόσμια εξουσία με τα εργοστάσια των πολυεθνικών. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Σε σχετικά πρόσφατο άρθρο του το ABC News γράφει για την Αυστραλία, η οποία παραδοσιακά είναι χώρα-ΤΙΤΑΝΑΣ στην εκτροφή προβάτων και στην εξαγωγή τους σε όλον τον πλανήτη, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Το να πετάς ένα παϊδάκι αρνιού στην σχάρα είναι αυστραλιανή κουλτούρα, αλλά πολλοί αναζητούν εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια των τροφίμων, την καλή διαβίωση των ζώων και το περιβάλλον.

Τι θα γινόταν λοιπόν αν μπορούσατε να βυθίσετε τα δόντια σας σε ένα ζουμερό αρνί που είχε αναπτυχθεί σε εργαστήριο;

Η νεοφυής εταιρεία Magic Valley από την Μελβούρνη κατάφερε να καλλιεργήσει κρέας χρησιμοποιώντας ένα μικρό δείγμα κυττάρων δέρματος που ελήφθη από την Λούσι το Αρνί, για την οποία η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να περιφέρεται χαρούμενη στην μάντρα της (σ.σ. για να πλασάρουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα στις φτωχοποιημένες μάζες λένε πως έτσι δεν θα σφάζονται τα καημένα τα ζώα!!! Ωστόσο ποιος ξέρει τι θα περιέχουν τα κρέατα που φτιάχνονται σε εργαστήριο! Ή για να το πει κάποιος αλλιώς: Ποιος ξέρει τι έχουν τα mRNA που φτιάχτηκαν σε εργαστήριο;;;).

Τα κύτταρα της Lucy τοποθετήθηκαν σε ένα μείγμα νερού, αμινοξέων και άλλων θρεπτικών συστατικών και αναπτύχθηκαν σε ένα μεγάλο δοχείο που ονομάζεται βιοαντιδραστήρας, πριν συλλεχθούν και μετατραπούν σε κρέας.

Ο ιδρυτής της Magic Valley, Paul Bevan, είπε ότι το “μη δομημένο” προϊόν μοιάζει με κιμά που βρίσκεται σε λουκάνικα και μπιφτέκια, ο οποίος θα παραχθεί σε μικρή κλίμακα για εστιατόρια και την βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων εντός 12-18 μηνών, εν αναμονή της ρυθμιστικής έγκρισης.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι «δομημένα» προϊόντα όπως παϊδάκια αρνιού, μπριζόλες και λωρίδες, τα οποία η εταιρεία στοχεύει να έχει στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας σε δύο με τρία χρόνια.

Περιτυλίγματα που περιέχουν αρνί

Το προϊόν αρνιού εξακολουθεί να χρειάζεται ρυθμιστική έγκριση για να μπορέσει να πωληθεί σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ.

Άρα έχει πραγματικά γεύση κρέατος;

«Το γευστικό προφίλ είναι, για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, πανομοιότυπο με ένα παραδοσιακό προϊόν αρνιού», είπε ο κ. Bevan και συνέχισε: «Τα πρωτότυπα που δημιουργήσαμε καραμελώνουν όπως το παραδοσιακό αρνί όταν το μαγειρεύετε και έτσι ελπίζουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στην αυθεντική γεύση».

Ο συνιδρυτής του Vow, Τζορτζ Πέππου, δήλωσε ότι το εργοστάσιο, το οποίο θα ανοίξει τις επόμενες εβδομάδες, θα αρχίσει να παράγει προϊόντα για εξαγωγή σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη και οι Ηνωμένες Πολιτείες, με την πρώτη τους αγορά-στόχο για εστιατόρια υψηλής ποιότητας (σ.σ. ΜΕ ΤΟΥΣ… ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΦ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΡΕΑΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ;;; ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID).

Ο κ. Peppou αναμένει ότι οι δέκα πρώτες εξαγωγικές αγορές της Αυστραλίας για βόειο κρέας και αρνί, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Μέσης Ανατολής, θα είναι επίσης μεγάλες αγορές για εναλλακτικές πρωτεΐνες.
el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. και για πρωτεΪνη;;
    “περσινά σταφύλια του 21” το παρακάτω..
    youtube.com/watch?v=bE1nTD-DR8I

    τα πλαστικά καπάκια να τα κρατάμε δηλαδή.. χαχαχα ..
    αφου πληρώσουμε το πλαστικό καπάκι του “καφέ πακέτο”..

  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

  3. ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 10/24/2022 @ 3:15 ΠΜ

    Θα έχετε απ’όλα,αλλά δεν θα μπορείτε να φάτε τίποτα.

  4. Να μάθετε να μην τρώτε κρέας ρε ζώα δίποδα..κανιβαλιζεστε κάθε μέρα..μόνο το φαι σκέφτεστε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*