19:25 - 11/10/2022

Βρετανία: νοσοκόμα σκότωσε 7 νεογνά

νοσοκόμα σκότωσε 7 νεογνά
Διαφημίσεις

Χθες ξεκίνησε η δίκη της Λούσι Λετμπάι, της 32χρονης νοσοκόμας στη Βρετανία, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε επτά πρόωρα νεογνά και επιτέθηκε γερμανικη κουζινα σε άλλα δέκα στο νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη δηλητηρίαζε τα νεογνά, χορηγώντας τους ινσουλίνη, πραγματοποιώντας έγχυση αέρα στο αίμα τους ακόμη και με υπερβολικό τάισμα με γάλα!

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της δράσης της, οι οποίες κατατέθηκαν στο δικαστήριο του Μάντσεστερ, με την ίδια να κατηγορείται ότι δρούσε κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιάς της, όπου οι γονείς των νεογνών απουσίαζαν. Κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας της είχαν διαπιστωθεί οι θάνατοι, ενώ μόλις μεταφέρθηκε σε πρωινή βάρδια, διαπιστώθηκαν επίσης “ανεξήγητοι θάνατοι”.

Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν ιατρικά έγγραφα των νεογνών που βρήκαν τραγικό θάνατο στα χέρια της 32χρονης, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία ότι η νοσοκόμα “παρακολουθούσε” τις οικογένειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι υπόλοιποι ιατροί του νοσοκομείου, δήλωσαν στο δικαστήριο πως πριν την πρόσληψη της συγκεκριμένης νοσοκόμας δεν υπήρχαν τόσα αυξημένα περιστατικά θανάτου νεογνών. Και μάλιστα ότι τα στατιστικά θανάτου νεογνών του ιδρύματος μπορούσαν να συγκριθούν με άλλα παρόμοια ιδρύματα. Ωστόσο, μετά την πρόσληψη της 32χρονης Λούσι Λετμπάι, οι “ξαφνικοί” και “ανεξήγητοι” θάνατοι αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Όταν ανέλαβαν την υπόθεση οι Αστυνομικές Αρχές, διαπίστωσαν πως σε δυο αγόρια είχε χορηγηθεί ινσουλίνη. Ο Εισαγγελέας τονίζει ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να χορηγηθεί ινσουλίνη στα νεογνά καθώς και ότι η πράξη αυτή έγινε σκόπιμα, με απώτερο σκοπό την ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παράλληλα, τόνισε ότι οι εμπειρογνώμονες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας ανακάλυψαν το μοτίβο στις εγκληματικές ενέργειες της 32χρονης και ότι “δεν επρόκειτο για ατυχή περιστατικά”.

Πηγή: Gobeawesome



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ηρακλης 10/11/2022 @ 11:42 ΜΜ

    και που νάξερε ο κόσμος στην Ελλάδα ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*