08:32 - 06/10/2022

Αίγιο: Πέθανε ξαφνικά, ενώ έκανε ακτινογραφία

Διαφημίσεις

Ένα νέο συγκλονιστικό περιστατικό, με αιφνίδιο θάνατο ασθενούς συνέβη στην Αχαΐα. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τραγική κατάληξη ενός 65χρονου ασθενούς που έφυγε χωρίς εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ρίου και κατέληξε λίγα μέτρα έξω από την πύλη του νοσηλευτικού ιδρύματος, μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε αυτή τη φορά στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αιγίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας pelop.gr μία 67χρονη που είχε υποστεί κάταγμα και ενώ βρισκόταν στο Ακτινολογικό Τμήμα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Οι γιατροί έσπευσαν να την βοηθήσουν, όμως παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη γυναίκα στη ζωή.

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Νοσηλεύτρια 10/06/2022 @ 2:42 ΜΜ

    Στους ασθενείς με κατάγματα δίνουμε αντιθρομβωτικη αγωγή, είτε σπάσουν, χέρι, λεκάνη κτλ. Απλά πρώτα τους βγάζουμε ακτινογραφία για να γίνει η διάγνωση και μετά δίνουμε την αγωγή. Όταν σπας τα κόκκαλά σου έχεις υψηλό κίνδυνο θρόμβωσης, σπάνιο αλλά συμβαίνει, απλά ήταν άτυχη η γυναίκα και δεν πρόλαβε. Μην το σχετίζετε με το εμβόλιο αυτό.

  2. Το σχόλιο είναι σωστό? ? ? ? ? Για να είναι σωστό θα πρέπει να έχουμε περισσότερα στοιχεία. 1) Η θανούσα είχε δεχτεί το εμβόλιο και αν ναι πόσες δόσεις?
    2) Η ακτινοβολία της ακτινογραφίας είναι ακίνδυνη ?
    3) Εάν αντιδρά το εμβόλιο με την ακτινοβολία που δέχεται κατά την ακτινογραφία ο αργανισμός του εκάστοτε λαμβάνοντας υπόψιν και τη δόση της αντιθρομβωτικής αγωγής.
    4) Πόσα κιλά ήταν η θανούσα και πόση δόση αντιθρωμβοτικής αγωγής της χορηγήθηκε.

    • Κατοχικά Νέα 10/06/2022 @ 5:08 ΜΜ

      Δεν της χορηγηθηκε αυτο λεει το σχολιο , δεν προλαβε να παρει αντιθρομβοτικη αγωγη , βαλε και αν εχει κανει το εμβολιο οτι θα επρεπε να παιρνει εδω και καιρο κοκ…αλλα αυτο που θελει να πει πιστευω ειναι να μην γινουμε και εμεις απο και με εμβολιο ….εχουμε 100δες χιλιαδες καραμπινατους θανατους απο εμβολιο δεν ειναι αναγκη να πουμε οτι ολα ειναι απο αυτο ..μπορει και να ειναι και αυτο της γυναικας ..μπορει να επεσε και να χτυπησε απο τοεμβολιο αλλα υπαρχει δικαιολογια οτι στο σπασιμο λεκανης ποδιου κοκ ..εχουμε θρομβωση !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*