Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:41 - 04/10/2022

Τι είχα προβλέψει διά τον εμβολιασμόν των Ρώσσων στρατιωτών;…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι είχα προβλέψει διά τον εμβολιασμόν των Ρώσσων στρατιωτών;…

Διότι το εμβόλιον μικροψήγματος μπορεί να λειτουργήσει και ανακόπτης σηματοδότησης και εντοπισμού, άρα να κόβει ενέργεια και μετάδοση σήματος αντί να στέλλει, μέσω συσσώρευσης-απορρόφησης του σήματος από ραντάρ χωρίς να το στέλλει πίσω, είναι ως να στέλλεις έναν αγγελιοφόρον και ο εχθρός να τον σκοτώσει!…. Αυτήν την παράμετρον επισήμανα σε παλαιότερα άρθρα, διά τον Ρωσσικόν Στρατόν, ότι εξ’ ανάγκης θέτει ανακόπτη σηματοδότησης εντοπισμού-jammer ήτοι microjammer ή μικροανακόπτης σηματοδότησης εντοπισμού = μικροψήγμα… ανακοπής σήματος…. Και τι άλλον είπα; Ότι διά τους εμβολιασμένους είναι αναγκαίος ο φορητός ανακόπτης σήματος εντοπισμού και ισχύει διά ομάδες, φίλους συγγενείς όπου κρύβοντε μαζύν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι διά μην θυματοποιηθούν οι ανεμβολίαστοι οι οποίοι δεν εκπέμπουν, παρότι, κάποιοι ίσως εκπέμπτουν διότι γέμισαν οξείδια γραφενίου διά της χρήσης συγκεκριμένων βιομηχανοποιημένων τροφίμων, ποτών και φαρμάκων…. 

Στρατηγικά: εάν δεν εμβολιάσεις με μικροψήγμα ελέγχου του δικού σου μπορεί να το κάνουν οι εχθροί, και να γνωρίζουν αυτοί σε ποίον στρατόπεδον είναι αντί εσύ με ποίους εχθρούς, φίλους, αμφιλεγόμενους και άλλους μιλάει, για να παρακολουθάεις….

Πρώτον, οι Ρώσσοι δεν εμβολιάστηκαν, όταν πήγαιναν στον γιατρόν, αυτός έχυνε το υγρόν φιαλιδίου εις τον νεροχύτη, ή απλά τους έδιδε το πιστοποιητικόν. Όποιος ήθελε να εμβολιαστεί κυριολεκτικά, τον εμβολίαζαν, μάλλον με έναν τίποτε…

Σας είπα όμως ότι θα παικτεί παιχνίδι, ελέγχου των στρατιωτών κάθε παράταξης και δη αξιωματικών και κατασκόπων, γνωστών και άγνωστων, έτσι με τον εμβολιασμόν θα γνωρίζουν εάν δραπέτευσε ή έχει μυστικές αντιεθνικές δραστηριότητες, ένας στρατεύσιμος και δη αξιωματικός και διά να μην φανερωθεί η σκοπιμότητα αυτή, εμβολιάζουν όλους, ενώ συνάμα, προσέχουν και από απλούς στρατιώτες πράκτορες ή αυτόμολους….

Σας είπα ότι εάν κάποιος Ρώσσος στρατιώτης οιουδήποτε βαθμού ή της άλλης παράταξης, εμβολιαστεί από τον εχθρόν και όχι από τον στρατόν του, τότε μέσω του θα βλέπουν την πορεία της ομάδας ή τάγματος ή σμήνους ή φάλαγγας, συνεπώς, αφού υφίσταται αυτή η δυνατότητα από τον εχθρόν θα αναγκαστούν να το κάνουν ο καθένας εις τα στρατεύματα του…

Σας είπα ότι θα βάλουν εμβόλια εις τους Ρώσσους, όπου δεν θα είναι διά κορωνοϊόν ή έστω κορωνοϊόν όπως τον γνωρίζουμε αλλά διά ισχυρότερον και διά πολλές  ασθένειες, ούτως ώστε να προλαβαίνεται η οποιαδήποτε επιδημία, διότι οι Δυτικοί έχουν αναπτύξει σωρείαν χυμικών και βιολογικών όπλων….

Και βεβαίως, η πιθανότητα, ο Πούτιν να είναι προδότης, ήτοι η πρώτη σκέψη όπου είχαν οι περισσότεροι όταν άκουσαν την είδηση, αλλά μην ξεχνάς, συνάμα, ότι η δήθεν άρνηση εμβολιασμού, από κάποιους να είναι σοβαρή επειδή δεν γνωρίζουν, ενώ από άλλους προσποιητή, ώστε δημιουργούν ενσφαλμένες εντυπώσεις εις τους εχθρούς, νομιζόμενοι ότι μπορούν να τους εντοπίζουν επίσης; Ναι αλλά υπάρχουν μυστικά εις τις συχνότητες….

Ποίον ή ποία από αυτά ισχύουν, ίδωμεν !….

Αυτά σχετικά με το παρακάτω άρθρον:

https://katohika.gr/diethni/polloi-rosoi-apofevgoun-tin-epistratefsi-eksaitias-tou-ypochreotikou-emvoliasmou-afto-tha-mporouse-na-tous-odigisei-se-10-chronia-fylaki/

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ... 10/04/2022 @ 2:37 ΜΜ

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ!

  2. Σωτήρης 10/04/2022 @ 3:01 ΜΜ

    Θα μπορούσαν να ισχύουν όλα αυτά και άλλα τόσα ΕΑΝ εμβολίαζε για οτιδήποτε άλλο, με πρόσχημα οτιδήποτε άλλο. Από την στιγμή που εμβολιάζει για «Κορονοϊό», ακόμα και τσίπουρο να έχει η σύριγγα, ο Βλαδίμηρος υιοθετεί το αφήγημα άρα από αυτό και μόνο δηλώνει πού ανήκει. Εάν έκανε πόλεμο στη Νέα Τάξη, όπως αρνείται τα ουράνια τόξα, με την ίδια παρρησία θα είχε αρνηθεί την πλανδημία. Γιατί δεν το κάνει παρά συμπλέει από την αρχή σε όλα, μέτρα, μάσκες, εμβόλια; Επειδή είναι δικός τους και στο κόλπο.

  3. δε νομιζω να υπαρχει μικροτσιπ που να διακοπτει την εκπομπη σηματος , μιλαμε για νανοτσιπ που σου βαζουν με τα εμβoλια

    Ο ΜΟΝΟΣ τροπος να ακυρωσεις ενα τσιπ γενικα ειναι να το σπασεις ή να το καψεις και ο μονος τροπος που μπορω να σκεφτω να μπορει να καει ενα τσιπ ειναι με emp , αλλα ενα νανοτσιπ μεσα στο σωμα δεν ξερω ισως και να μονονετε απο το σωμα και να μην χαλαει

    γενικα οσοι εχουν κανει τα νεα εμβολια ακομα και της γριπης τα τελευταια 10 χρονια απο Η1Ν1 και μετα εχουν τσιπαριστει.

  4. Πιθανοτατα ? Μια ανθολογια ειδησεων της τελευταιας 15 ετιας.

    κλινταινα και αλμπραιτ 2000κατι παμε σε πυρηνικο πολεμο με ρωσσια και κινα.
    Αμεσως μετα AMD, δινουμε εργοστγασιο κατασκευης η/γων στη ρωσσια. 0.18μ, για στρατιωτικες εφαρμογες ειναι μια χαρα.
    2011. Ομπαμα- η DARPA θα εξκινισει ενα εργο για δικτυο εμφυτευματων εγκεφαλου. Για καλους σκοπους. Μεντβεωτεφ – Καλη ιδεα, και εμεις θα κανουμε το ιδιο.
    2014 – Τα συντροφια και λενε οτι προγραμματιζουμε τo DNA με μηχανικα και οπτικα κυματα.

  5. Γρήγορα τα χάπια σας γιατί έρχεται ο μπόγιας να σας μαζέψει, σούργελα.

  6. καποιος πληρωνε κρατικα χρηματα για αυτο το εργο. Περιπου οταν δημοσιευτηκαν οι ιδιοτητες του γραφενιου για ηλ/κες εφαρμογες εβγαιναν και δημοσιευσευς για χρηση DNA σε ιδιες εφαρμογες.
    2018 – thales – δνουνμε σκοπευτικα ρματων μαχης στον αντιπαλο μας.
    2018 -Το μετρο της μοσχας εχει αναγνωριση προσωπου (ταυτοποιηση) και tracking στις καμερες και τα συντροφια εχουν και βιομετρικες ταυτοτητες. Απο τον χριστιανο τον μεντβεντεφ που εστελνε την γυναικα του στον αγιο κυπριανο.

  7. 2022 – τωρα αυτη την στιγμη με τις κυρωσεις η ρωσσια παιρνει FPGAs και αλλα υλικα που χρησημοποιουνται σε μικρες ποσοτητες παραγωγης οπως ειναι τα οπλα.
    2022 – υποχρεωτικος εμβολιασμος.
    Μπορει να λετε οτι ο πουτιν ειναι σκευος εκλογης , αλλα αυτη η λογικη ισχυει για σταλιν, φρανκο,ν κλπ. Το σχεδιο του Θεου περιλαμβανει την ελευθερη βουληση του καθε καθαρματος αναμεσα μας.
    προσωπικα απο αυτα που διαβαζω νομιζω οτι ο πουτιν εχει την ιδια σχεση με τον Θεο που εχει και ο κουλης. Ειδομεν.

  8. i can see the “sky” is about to cry
    ή
    i can see the “sky” is a battlecry

    .;.;.

    youtube.com/watch?v=zF9PyS3ZDI4

  9. η στρατηγικη νομιζω βασιζεται στο επιθυμητο αποτελεσμα….που ειναι η ανατολικη και παραλιακη ουκρανια με την οδησσο….η καθηστερηση ωριμαζει τις καταστασεις συσπηρωσης και προσαρτησης και οικονομικη αναδιαταξη παγκοσμια….το οποιο δεν το εχεις με κεραυνοβολο πολεμο…σε επιθεση θα εριχνα παλμο+ποσειδων σε USA…θα χτυπουσα Αγγλια Γερμανια με sarmat,ταυτοχρονα θα επιδιωκα πρωτα χτυπημα κινας σε Ταιβαν με ναυμαχιες κιμ σε νοτιοκορεα και japan..και ιραν σε ισραηλ τουρκια vs ελλαδα natoκαταρευση

  10. ΠάνοςΓέριμου 10/07/2022 @ 9:54 ΠΜ

    Χάος, πολύ λογική και σωστή αιφνιδιαστική επίθεση,, αυτή που αναφέρεις, όντως αντιλαμβάνεσαι την στρατηγική, εντούτοις, τι θα έκαναν οι άλλοι με τις πυρηνικές, δυστάζουν όλοι, ή πρέπει να ρικτού και αυτές ταυτόχρονα σε κάθε μέρος του ΝΑΤΟ, 1,5 λεπτόν υπόθεση τα πυρηνικά, δεν αναπαύεσαι, ρίχνεις, να προλάβεις να κάνεις τους αντιπάλους πρώτους πρωτόγονους περιλαμβανομένων και των “αστρικών” όπλων, δορυφόρους κτλ., το άλλον, πολλή συμμαζευμένη ραδιενέργεια σημαίνει εξάπλωση σε όλη την γη; Όντως Χάο

  11. ΠάνοςΓέριμου 10/07/2022 @ 9:55 ΠΜ

    ADS, αυτά που λές είναι τεκμήρια, τα οποία ολίγοι αντιλαμβάνοντε, πραύω σου διά τις παρατηρήσεις-συνσχετίσεις!

  12. ΠάνοςΓέριμου 10/07/2022 @ 9:56 ΠΜ

    ΑΑΑΑ, ναι ήρθε η ώρα, και από δύο φίλους που με διαφορετικές πηγές, γνωρίζω ότι προβλέπουν αρκετά τι μέλλει γενέσθαι, έχω την ίδια πληροφορία, ότι το 2023 μ.Χ. αν μη τι άλλον είναι έτος κρίσης πείνας… Ο Θεός να μας φυλάξοι όλους!…

  13. ΠάνοςΓέριμου 10/07/2022 @ 9:59 ΠΜ

    Σωτήρη, δεν αποκλείεται να ισχύει αυτόν όπου λές, εντούτοις, το να φαίνεται ότι συμπλέει με την πλανδημία είναι στρατηγική, ενώ όπως αναφέρω εις το άρθρον, τι τους εμβολιάζει είναι έναν θέμα, τι λέγει ότι είναι το εμβόλιον είναι άλλον….

  14. ΠάνοςΓέριμου 10/07/2022 @ 10:02 ΠΜ

    Φασόλι, τι είναι το emp ; με jammer απορροφάται κάθε ραδιοσυχνότητα, είναι γεγονός, μπορεί να κάνει δορυφόρον, περιοχή όσον το Παρίσι να μην ανάβει ούτε καν ένας ρευματοδότης ή ρευματοδέκτης, ήτοι αναλόγως εμβέλειας και δυναμικής, αυτά είναι τα μυστικά, που δεν μπορούν να μείνουν και τόσον μυστικά….

  15. ΠάνοςΓέριμου 10/07/2022 @ 10:03 ΠΜ

    Μη, Ο Θεός μαζύν μας είθε να έχουμε ψυχαίσιον τέλος!…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*