Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:15 - 30/09/2022

Αποκάλυψη: διατί απαγορεύτηκε το οινόπνευμα, επετράπη η μαστούρα, επετράπη ο κιναιδισμός, από τον ΤΙΚ ΤΟΚ Δράκων Ψευδοαλλάχ μέσω Μωάμεθ…. 

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αποκάλυψη: διατί απαγορεύτηκε το οινόπνευμα, επετράπη η μαστούρα, επετράπη ο κιναιδισμός, από τον ΤΙΚ ΤΟΚ Δράκων Ψευδοαλλάχ μέσω Μωάμεθ…. 

[όπως βλέπετε εις την εικόνα εξωφύλλου της ροής Μουσουλμάνων εις την Μέκκα, σχηματίζονται δύο εξάρια ή έναν 69, αριστερόστροφη πορεία όπως η γραφή των Ιουδαίων, της Αραβικής Γραφής -που έχει 28 γράμματα με μόνον 3 φωνήεντα επισεσυρώμενα μακρυά- και άλλων μυστήριων λαών, αντίθετα από την δεξιά ροή του ωρολόγιου – υδρόγειου σφαίρας – Σύμπαντος – Γονιοδομής/DNA, κάτι ως μαγικός μετ’ ανθρωπισμός, βλέπετε ακόμη μία φορά την σύνζευξη Ισλάμ και σατανοσιών, οι αριστερόστροφες συχνότητες δημιουργούν διαφορετικούς συνειρμούς από τους δονητικούς κραδασμούς των δεξιόστροφων συχνοτήτων.

Επί παραδείγματι, εάν φυτέψετε έναν παραπούλι-παρακλάδι από έναν οπωροφόρον δένδρον ανάποδα, οι οπώρες-φρούτα θα είναι όξυνα-ξινά διότι διαταράσσεται η αλκαλικότητα. Επειδή η ροή του παράκλαδου-μασχαλιού είναι από κάτω προς τα άνω φυτευμένον από άνω προς τα κάτω αλλάσσουν οι συχνότητες, ομοίως και όταν περιστρέφεσαι αντί με την φορά περιφοράς και αυτοπεριφοράς της γης αντίστροφα, αυτά επίσης είναι Μυστικά της Αντιβαρύτητας-Βαρύτητας που μπορεί να αναφέρουμε άλλη φορά, αυτά είναι το 69, γυν και γιανγκ, ένας άνθρωπος με την κεφαλή-νου-πνεύμα προς τα κάτω ζαλίζεται και τα πόδια προς τα άνω ατονούν αιματικά διότι είναι παρασκευασμένα σε κανονικές συνθήκες σε σχέση με τον βαθμόν έλξης της Προπέδης-Βαρύτητας και Αντιπροπέδης-Αντιβαρύτητας, πρωτεϊνες και αμινοξέα/αμυνοξέα, αλκαλικά/βάσεις και οξέα, βάση είναι η ρίζα, το έδαφος, το θεμέλιον, κ.α., η φωτοδεσμομηχανική είναι ταυτόχρονα και συνταυτόχρονα αυτά σε διάφορες ταχύτητες το καθένα με κενά ουδέτερου και ανάμεικτα αυτών, Τετραπιθανότητα. Το τι συμβαίνει με τους αρι.στερό.στροφούς σκεφθείτε το]….

Η Ιστορία πολλές φορές δεν γράφεται αλλά είναι ολοφάνερη από μία πληροφορία, μία ύπαρξη, έναν συνεχές… Πολλές περισσότερον από εκατομμύρια τόμους Ιστορίας που φλυαρούν διά να κρύψουν την Ιστορία παρουσιάζονταν μία «Ιστορία»….

Έναν μέρος της Ιστορία μετά το Κοράνι και πριν το Κοράνι, εξεπροβάλλει από τις αρχές που επέβαλε διά πυρός, φοβίας, βίας και σιδήρου το Κοράνι…

Το Κοράνι είναι το μεγαλύτερον Αντιχριστιανικόν πραξι.κόπημα όλων των εποχών, έναν διαίρει και βασίλευε με πλήρη επιτυχία, ή μάλλον τεράστια επιτυχία που έρχεται και αισιοδοξεί να συμπληρώσει με πλήρη επιτυχία η Νέα Τάξη Πραγμάτων….

Την εποχή εκείνη το Ελληνοβυζάντιον και όλος ο Χριστιανικός κόσμος μαστίζετο από διχασμούς, όπως και τώρα, θυμάμαι όταν διάβαζα παλαιότερα τους πολυθεϊστές αθεϊστές ταυτοχρόνως όπως οι ίδιοι δηλώνουν τις πλείστες των περιπτώσεων σε ίδιες ή διαφορετικές δηλώσεις τους σε διαφορετικές συνήθως σελίδες ή σχόλια, να υποστηρίζουν ότι τίποτε δεν έγινε εις τον Μεσαίωνα, τους απαντώ με ειρωνεία αλήθεια: και είστε εσείς οι μόνοι ζώντες και αυτοί ήσαν χαζοί; Χαχαχαχα!….

Τότες όπως και τώρα υπήρχαν-υπάρχουν: α) Ορθόδοξοι εις Πίστη με παραδοχή των αμαρτιών τους β) οι σε αφασία Ορθόδοξοι που γνωρίζουν τις αρχές-δόγματα-οργανισμόν της Πίστης:-[σημειώνω ότι εσύ ο καθένας είσαι έναν δόγμα ζωής με αρχή και τέλη, και κάθε ζωή με διαφοροποιήσεις εις το δόγμα του ή Γονιοδομή του και άλλα χαρακτηριστικά και ότι η ίδια η αθεΐα, αναρχία, απροσδιορισία, πολυθεΐα είναι δόγματα, ό,τι έχει τινές αρχές, αποδοχές και αρνήσεις συγκεκριμένες είναι δόγματα, συνεπώς, ένας δογματικός κατηγορεί ενδεχομένως τον άλλον διαφορετικόν δογματικόν] γ) Χριστιανοί με πίστη ότι Ο Χριστός είναι μόνον Θεός Υιός δ) Χριστιανοί με πίστη ότι Ο Χριστός είναι μόνον άνθρωπος ε) εκείνοι όπου πίστευαν ότι Ο Χριστός δεν υπήρξε καν στ) εκείνοι όπου πίστευαν ότι είναι πράκτωρ των Ιουδαίων ζ) εκείνοι όπου πίστευαν ότι Ο Χριστός ήταν ένας ρωμαντικός και Φιλέλλην πολλοί εξ’ αυτών και συνάμα αναρχικός έως και μαστούρης η) εκείνοι όπου αδιαφορούσαν παντελώς περί Χριστού και γελούσαν ή δεν τους καιγόταν καρφί θ) αλλόθρησκοι. Δηλαδή όλοι οι τύποι που υπάρχουν και τώρα και που υπάρχουν κατά προσέγγιση έναντι οιασδήποτε θρησκείας ή ηγέτη ή θεού ή θεών…. Δύο τετράδες ή τετραπιθανότητες….

Οι Ιουδαίοι παρακολουθούσαν και εγρηγορούσαν χωρίς να βιάζονται. Δύο παροιμίες: εάν θέλεις να πάς γρήγορα πήγαινε μόνος, εάν θέλεις να πάς μακρυά πήγαινε με άλλους…. Την κατάλληλη στιγμή και με προοργανωμένα άτακτα σύνολα στρατού σε συνδυασμόν με ελλείψεις στρατιωτικής δυνάμεως του Ελληνοβυζαντίου και άλλων Βασιλείων και με Ιουδαίους εις τες αυλές ή και ίδιους βασιλείς εν αγνοία ή εν γνώσει των πολλών του λαού ότι εισίν Ιουδαίοι, ο κύβος ερρίφθην!…

Ο Μωάμεθ δηλαδή η μυστική κλίκα της σατάνα σιώνα, προώθησε και ένωσε τις αιρέσεις ότι Ο Χριστός είναι μόνον άνθρωπος, και που συνήθως αυτοί πίστευαν ότι είναι προφύτης. Έρχεται ο Μωάμεθ τους συνάγει διά βίας, συμφέροντος, πλάνης, μαγείας, ρητορείας σοφιστικής και τους γοητεύει, παρουσιάζεται ως πέμπτος-πεμπτός προφύτης και τον πιστεύουν αφού και Τον Χριστόν προφύτη αυτοί Τον πιστεύουν, ύστερα επιβλήθη με την φοβέρα και το συμφέρον περισσότερον σε επιρρεπείς και προπαρασκευασμένες κοινωνίες και συνεχώς επεκτεινόταν από τους ηγεμόνες της ίδιας νοοτροπίας του Ισλάμ ή με μανδύα και κάλυψη δήθεν το Ισλάμ που δεν διάφερε από τις δολοφονικές τους καταγοητευτικές παρορμήσεις. Είναι μία θρησκεία απελευθέρωσης περιορισμών, αποτέφρωσης των εγνοιών, όπως λέγεται η μασονική τελετή πρίν από μεγάλες επιβαλλόμενες καταστροφές διά την καταστολή των ηθικών αναστολών και τις τύψεις της συνείδησης και της ευανθρωπιστικής συναίσθησης.

Ό Μωάμεθ απαγόρευσε το οινόπνευμαν, ώστε να γίνει προαπευκταίον και κανείς Χριστιανός που αμφιταλαντεύετο, ή αγαπών Τον Χριστόν έστω ως άνθρωπον, να μην προχωράει προς την Θεία Κοινωνία και συνάμα να είναι μισητή Η Θεία Κοινωνία ώστε να τους φέρει εις την υπέρτατη βλασφημία και οπωσδήποτε την έκαμαν και έπαθαν πολλοί, ενώ άλλοι δεν παρέχουν σημασία σε αυτόν αλλά τίθεται θέμα βλασφημίας ίσως έστω και ακούσια, Ο Θεός γνωρίζει.

Ο Μωάμεθ επέτρεψε την μέθη της μαστούρας διά να γίνονται αλλόκοτοι οι Μωαμεθανοί, μανιακοί σε τελετές και όργια και συνάμα να αντικαταστήσει την μέθη του οινοπνεύματος.

Ο Μωάμεθ απαγόρευσε τις σχέσεις με γυναίκες πριν τον γάμον αλλά δεν απαγόρευσε τις σχέσεις μεταξύ ανδρών πριν τον γάμον, εν μέρει αυτόν γίνεται σε κάθε κοινωνία όπου απαγορεύεται η συνουσία με γυναίκες πριν τον γάμον ή προφυλάσσονται τα κοράσια να παραμένουν παρθένα και εις την Αρχαία Ελλάδα εν μέρει και σε όλον τον κόσμον. Συνεπώς, με αυτήν την πρακτική του που πρέπει να την διέδωσε εξού και ισχύει έκτοτες από τον 7ον αιώνα μ.Χ. προώθησε την ανωμαλία του κιναιδισμού. Συνάμα πολλές Μωαμεθανές όπως από άλλες θρησκείες, δέχονται την ανωμαλία του σοδομισμού παραμένοντας παρθένες εις τον γάμον, ενώ είναι χειρότερον από το να μην είναι παρθένα και μη πούστης….

Αυτά κατά προσέγγιση, τουλάχιστον, θυμίζουν, την καταδιώξη της Εκκλησίας εις την έρημον, όπως αναφέρει η Αποκάλυψη, εδώ εις την Ανατολή και ύστερα εις την Δύση. Αφού καταστράφηκε η Χριστιανοσύνη εις την Ανατολή, από Μαρόκο έως Ινδίες και Αφρική και χωρίς ανάπαυση εκεί, η σατάνα σιώνα στράφηκε εις την Χριστιανοσύνη της Δύσης. Αμφισβήτησε την διεφθαρμένη ή μη κατά καιρούς Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία όπου εις τους κόλπους της υπήρχαν πάντοτε στρατευμένοι ειδικοί σατανομασονιστές και μετά εκστράτευσε με αιρέσεις με γοητευτικά αλλά συνήθως ανόητα πασιφανώς λόγια ψευδοφιλοσόφων, οι οποίοι εισίν άσωτοι, εγωπαθείς, αιρετικοί, σατανιστές κρυφά ή φανερά ή και συνειδητά και ασυνείδητα, δηλαδή χρησιμοποιήθηκαν εις την Δύση, λόγω ελληνογονιδιακού χαρακτήρα χιλιάδες Μωάμεθ, διά να διεφθαρή η Χριστιανοσύνη και τα κατάφεραν σε τεράστιον βαθμόν!… Εντέλει προώθησαν τα ίδια με τον Μωάμεθ αλλά με πρίσμα την Φιλελευθερία όχι τον σεβασμόν δήθεν σε γάμον και αμεθύα:

Συκοφαντήθηκε και δήθεν απομυθοποιήθηκε Ο Χριστός και η Χριστιανοσύνη. Με αυτόν απεκτηνώθη η Χριστιανική νεολαία και διαδοχικά όλον και περισσότερον προχωράει προς την αντίπερα όχθη με μερικές οπισθοχωρήσεις.

Συνεπεία αυτού, η αδιαφορά και μη ικανότητα κατανόησης των Μυστηρίων Του Θεού από την νεολαία όπου εν τέλει γίνεται ενήλικη και παραδίδει την σκυτάλη ίδια ή και χειρότερη σε κάθε νεολαία. Συνάμα, από πριν η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία καταργεί την Θεία Κοινωνία όπως είναι η σωστή, σώμα και αίμα Χριστού με έναν μπισκότο… όλα είς το κόλπον και την προετοιμασία. Το μπισκότο αυτό σωστό ή λάθος προξενεί αποστροφή και γέλιος εις την νεολαία και εν τέλει αποσχίζεται, αποστασιοποιείται, αποστοιχίζεται, συνάμα ενδοοικογενειακή διχαστική έχθρα, κόβει την Εκκλησία αυτή σε διάφορες Διαμαρτυρώμενες Εκκλησίες όπου ακόμη κόβονται και έχουν φθάσει εις την αντίπερα όχθη κυριολεκτικώς, όπως η ούτω καλούμενη Αγγλικανική Εκκλησία η οποία έχει ιέρειες και κίναιδους ιερείς έως και γάμους μεταξύ κίναιδων…. Αυτόν δεν διαφέρει σε αμαρτία από το ένας Ισλαμιστής να πιστεύει ότι πρέπει να πουστεύει ώσπου να νυμφευτεί, πρόκειται είς αμφότερες περιπτώσεις διά κτηνονοησία ή και κτηνοανοησία σατανά…

Η Δυτική νεολαία δεν έχει και δεν πίνει Θεία Κοινωνία αλλά κάνει παντός είδους όργια και αμαρτίες με αφορμή την κατανάλωση πολλού οινοπνεύματος και της μέθης, ενώ ταυτόχρονα μαστουρώνει με παντός είδους φάρμακα, φαρμακείες, παραισθησιογόνα, ψευδαισθηιογόνα κ.α. Αυτοί έγιναν ενήλικες και με τις επαναστάσεις μουσικής κατάστρεψαν από μέσα τους σε πολλούς κάθε ίχνος Χριστιανικού Ήθους… ήτοι αυτοσυγκράτησης, εγκράτειας, ταπεινοφροσύνης και αναγνώρισης της αμαρτίας, έως του σημείου της τρέλλας που επικρατεί σήμερον και την αποκτήνωση της υποτέλειας σε ηλεκτρονικά και εμβολιαστικά προγράμματα και χρηματολαγνεία…

Η Δυτική νεολαία πουστεύει από «μαγγιά», η Ισλαμική νεολαία πουστεύει από διαταγή, δήθεν εγκράτειας, ποία η διαφορά; Είναι ωσάν να σκοτώνεις επειδή το απολαμβάνεις ματαιόδοξα ή σκοτώνεις επειδή το κτήνος του σατανισμού σου το ψευδοδικαιολογείς ότι θα σου παραχωρήσει θέση εις τον Παράδεισον, επειδή ο άλλος είναι κτήνος, όπως νοιώθουν και οι σιωνιστές, ο ουροβόρος όφις όλους τους μετατρέπει, άλλωστε, η λέξη Αλλάχ είναι όφις εις τα αραβικά και σημαίνει ταυτοχρόνως 666 και 6666 όπου είναι το αδέλφι του ήτοι ο αριθμός στίχων του Κορανίου….

Δηλαδή, αναλόγως ψυχοσύνθεσης, νοημοσύνης, ματαιοδοξίας, βλακείας και υπερηφάνειας, ο Διάβολος χρησιμοποιεί ειδικές μεθόδους «καμακιού» διά να ρίψει την γκόμενα εις τα χορχίδια του και το έχει επιτύχει !….

Ισλάμ και Δύση πουστεύουν, όχι όλοι, δήθεν ή μη δήθεν ένεκα διαφορετικών λόγων.

Ισλάμ και Δύση αρνείται Την Θεία Κοινωνία και τα Μυστήρια, και το Ισλάμ το επέτυχε με την απαγόρευση προς το οινόπνευμα ως παλαιότερη σατανική μεθόδευση, ενώ η Δύση από αθεΐα, αλλοθεΐα, πολυθεΐα και άλλα…

Όρκος 33ου βαθμού μασονίας: θεός είναι ο σατανάς και ο θεός αυτός ίδρυσε όλες τις θρησκείες του κόσμου εκτός από Τον Χριστιανισμόν, συνεπώς ο στόχος είναι ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ και η Δυτική Αποχριστιανοποίηση είναι μασονικές επιτυχίες….

Όλα αυτά, όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως, όλα όσα συμβαίνουν σε κάθε θρησκεία έως και σύγκλιση θρησκειών περιλαμβανομένης της υπνωτισμένης και από κατάσκοπους παραποιημένης και διαμαρτυρώμενης Χριστιανοσύνης του Οικουμενισμού, όπου ως όρος δεν είναι ο επιτυχέστερος, καθότι προσδιοριστικά είναι Σατανοοικουμενισμός, διότι και Ο Χριστός διά Οικουμενισμόν ωμίλησε, μία ποίμνη ένας ποιμήν, αλλά όπως σας επανάλαβα πολλές φορές ποίος ποιμήν; Αναλόγως του ποιμήν και η ποίμνη, διότι ψάρι βρωμάει ή μυρίζει από την κεφαλή!…

Τυχαία είς την μέση η Ελλάδα, η Ελλαδίτσα, η Κύπρος, η Κυπρίτσα οι οποίες μαστίζονται από τα ίδια, όπως και άλλες Ορθόδοξες χώρες, τι μέλλει γενέσθαι ίδωμεν συντόμως….

Το ότι με την πτώση του Ελληνοβυζαντίου το οποίον ήταν επίσης γεμάτον αμαρτίες, επιβίωσαν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ενώ από την Ανατολή είχαν την Σατάνα Ισλάμα και εκ Δυσμών την Σατάνα Δύσα, είναι Θαύμα, όχι τυχαίον αλλά λόγω Πίστης, Μετάνοιας και Προσευχής των έκτοτε προγόνων μας όταν ευρέθησαν εις την αδυναμίαν και χωρίς κράτος !….

Ο Θεός δεν σε σώζει όταν είσαι ισχυρός, ό ισχυρός δεν εισακούει και δεν υπακούει ως επί τω πλείστον, εις Τον Θεόν, αλλά κάνει ό,τι του δόξει και πολλάκις αυτά είναι εναντίον και Του Θεού… Ο ανίσχυρος γνωρίζει ότι κανένας ισχυρός άνθρωπος δεν θα τον σώσει, εξ’ άλλου Ο Χριστός είπε μην ελπίζετε σε υιούς ανθρώπων, και ως εκ τούτου καταφεύγει εις Τον Άκτιστον Απειροϊσχυρόν Τριαδικόν Θεόν…. Εάν δεν έπεφτε το Ελληνοβυζάντιον, πιθανότητα, τώρα να μην υπήρχε πούποτε ή έστω εν Ελλάδι Χριστιανός, διότι η ακμή είναι απομάκρυνση εκ Θεού, η ακμή είναι παρακμή Πίστης, και η παρακμή κοσμικοφρονήματος και κοσμικοδυνάμεως ακμή Πίστης ! Ήτοι μία Τετραπιθανότητα… συνδυαστί και χιαστί …..

Ο πτωχός = πτωξ = πτώμα και πτωμένος/πεσμένος φωνά.ζει βοή.Θεία, ενώ ο ισχυρός δεν έχει «ανάγκη»….

Παρατηρήστε το ΤΙΚ ΤΟΚ όπου είναι όφις, αντίστροφον κοίταγμα του 2-[5ος προφύτης = 5 = ανάποδον 2 και όφις από την άλλη πλευρά ορμώμενος, το 5 ο 6ος αριθμός] = όφις, Αλλάχ και ξ πεσμένον = Αλλάχ, ΤΙΚ ΤΟΚ = Κοράνι-Δύση μασονικά αδελφάκια και μεριές του ίδιου σατανικού νομίσματος-μαμωνά…. Η διαφορά Ισλάμ και Δύσης, έναν ιώτα και έναν όμικρον = Τ[Ι]Κ Τ[Ο]Κ…. Αντίστροφα ΚΟΤ ΚΙΤ ασπούμε God Kit…. = Ψευδοθεός….

Δεν γνωρίζεις την Ιστορία εάν δεν γνωρίζεις την αλήθεια διά το Κοράνι, ούτε γνωρίζει την Ιστορία και την αλήθεια εάν δεν γνωρίζεις τον συνδυασμόν Κορανίου-Μασονίας Δύσης και αρχαίων σατανικών θρησκειών….

Θα έχεις ασυμπλήρωτα τα οποία σε οδηγούν εις ενσφαλμένα συμπεράσματα….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (41)

  1. δημοσθενης 09/30/2022 @ 10:36 ΠΜ

    οτι ναναι…
    ο προφυτης δεν εχει να κανει με φυτειες η,…ειναι
    ”προφητης”θα ξεχασουμε την γλωσσα μας με τοση χριστιανοσυνη πια!!

  2. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 09/30/2022 @ 10:52 ΠΜ

    Να αφοριστούν όλοι οι αιρετικοί αστρολόγοι, και αλχημιστές, και όσοι πιστεύουνστον θεό της αλχημειας/μαγείαw τον Ερμή τον Τρισμεγιστό. orthodoxia.online/%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1/%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC/

  3. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:14 ΠΜ

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ, υπάρχει έναν δεδομένον, ότι ο Ερμής είπε ότι Ο Θεός είναι Τρισμέγιστος, πριν καν οι εβραίοι πάρουν ευλογία και οι οποίοι ουδέποτε αντιλήφθηκαν την Τριαδικότητα-Τρισμεγιστοσύνη Του Θεού, ακόμη και οι Χριστιανοί απλά την αποδέχονται και δεν μπορούν να αντιληφθούν. Αυτόν δεν μπορεί να του το πάρει κανείς. 2ον δεδομένον η λέξη μάγος στην υπεραρχαιότητα ήταν και ο ιερέας, φύλαρχος κτλ΄, τρίτον δεδομένον ο μέγας μάγος Σολομών ζωγραφίζεται στις εκκλησίες και είχε χιλιάδες

  4. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:17 ΠΜ

    παλλακίδες, όργια και έκανε και βωμόν με είδωλον, άλλωστε αυτόν γίνεται διαχρονικά στους Ιουδαίους και Χριστιανούς διότι ουδείς αναμάρτητος. 4ον δεδομένον όταν μιλάμε για έναν άνθρωπον πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν την εποχήν που έζησε και τους όρους της εποχής και όχι όποτε μας συμφέρει να τους λαμβάνουμε υπόψιν για να δικαιολογούμε και όποτε δεν μας συμφέρει να μην τους λαμβάνουμε υπόψιν. Ουσιαστικά κανείς δεν μπορεί να κρίνει το ποιόν του Ερμή που είπε πρώτος Ο Θεός είναι Τρισμέγιστος ούτε

  5. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:19 ΠΜ

    ποίος ήταν ο Ποιμάνδρης ή δεν ήταν, διότι δεν είμαστε παρόντες, και κάθε γνώμη ετεροχρονισμένη και ύστερη είναι εικασίες ή πολιτική, όσον για τα όσα γράφουν Θεολόγοι, μπορώ να σου παραθέσω βιβλία με αντιφάσεις, ακόμη και οι Άγιοι κάνουν αντιφάσεις, αλλά είναι Άγιοι, ουδείς αναμάρτητος, χαρακτηριστικόν φαινόμενον, ο Άγιος Νεκτάριος έλεγε ότι άγιος που δεν θαυματουργεί δεν είναι Άγιος και εννοούσε τον Άγιον Νικόδημον τον Αγιορείτη, και ο Άγιος Παϊσιος είπε παρόλα αυτά είναι αμφότεροι Άγιοι,

  6. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:22 ΠΜ

    συνεπώς, άλλον Ορθοοδοξία καί άλλον φανατισμόν. Η Σοφία Σολομώντα είναι του πατέρα ή έστω αναφέρεται στους ψαλμούς του Δαυίδ, συνεπώς γιατί έχουμε τον μάγον στους ναούς; Άλλωστε και ο Δαυίδ αμάρτησε βαριά και έκλαψε, που ξέρεις τι έκανε ο Ερμής και τον κρίνεις; Το βέβαιον είναι ότι είπε το καταπληκτικόν ότι Ο Θεός είναι Τριαδικός = Τρισμέγιστος και αυτόν είναι θαυμάσιον, το είπε και ο Θουκιδίδης… Δεν το είπαν οι εβραίοι προφύτες δεν το ήξεραν ή δεν το είπαν. Για τον Ποιμάνδρη = ποιμήν ανήρ/

  7. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 09/30/2022 @ 11:23 ΠΜ

    Οι αλχημείες μαγείες του Ερμή του Τρισμέγιστου όπως και οι αστρλογιες είναι αίρεση για την ορθοδξία μας, που είναι η μοναδική αληθινή πίστη και θα πρέπει να αφοριστούν όλοι οι αιρετικοί.

  8. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:25 ΠΜ

    άνδρας ήτοι όπως αργότερα Ο Χριστός είπε εγώ ειμί ο ποιμήν κτλ, είναι καταπληκτικόν ότι αυτός που είπε στον Ερμή ότι Ο Θεός είναι Τρισμέγιστος λέγεται και Ποιμάνδρης = Ποιμήν άνδρης/άνδρας, αυτά είναι τα βέβαια, τίποτε άλλον, αυτή είναι η γνώμη μου ταπεινά, Ο Θεός πάντοτε είχε τους δικούς Του, ο Λάο Τσού μίλησε για τον Ουρανάνθρωπο και ο Βούδα για αυτόν που θα διαλύσει την φιλοσοφία του, αμφότεροι 500 π.Χ. και ήρθε Ο Χριστός. Ο Πλάτων έκανε την καταπληκτικότερη προφυτεία, ελπίζω να την

  9. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:25 ΠΜ

    γνωρίζεις…. Ο Τριαδικός Θεός μαζύν μας !

  10. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:29 ΠΜ

    Δημοσθένη, ό,τι νάναι ακριβώς, η απάντηση μου είναι όσα έγραψα ανωτέρω στον Ορθοδοξία ή Θάνατος, ο Σολομών μέγας μάγος αλχημιστής και βάλε, η γιαγά του Δαυίδ ήταν μία πουτάνα της Ιεριχώ, κρίνετε με λάθος τρόπον και άκαμπτον ως να είμαστε αναμάρτητοι, είτε ως Χριστιανοί είτε ως μη Χριστιανοί, ενώ Ο Χριστός συγχωρούσε και η Ιστορία δεν είναι γραμμένη όλη και κανονικά, η γιαγιά του Δαυίδ υποτίθεται μετανόησε, δεν ξέρουμε, αλλά υποτίθεται άλλαξε, οι εβραίοι έκαναν σφαγές που δεν δικαιολογούνται

  11. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:32 ΠΜ

    χριστιανικά, αλλά υποτίθεται θεωρούμε κάποιοι βάσει γραφών ότι ήταν θέλημα Θεού διότι λέγεται και γράφεται, ο Δαυίδ έσφαξε πολλούς ακόμη και τον αθώον για να πάρει την γυναίκα του, η μαγεία τότε ήταν σε όλους τους οίκους ως θεραπεία, έλεγχος συχνοτήτων και άλλα, απλά διάβασε Παλαιά Διαθήκη, το βέβαιον είναι ότι ο Ερμής έζησε πριν από αυτούς, δεν είναι θεός αλλά άνθρωπος, και είπε το καταπληκτικόν: Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ.ΜΕΓΙΣΤΟΣ = ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ και το εξήγησε, όποιαδήποτε άλλη πρόσθεση είναι εικασία του

  12. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:35 ΠΜ

    καθενός, σημείωση ότι για αιώνες οι Αιγύπτιοι πίστευσαν εις Τον Τρισμέγιστον Θεόν και μετά βάσει αναφορών ένας θεός-δαίμων ο Άνουβις έβαλε στην θέση Του με τον Φαραω τον πολυθεϊσμόν, ήτοι οι Αιγύπτιοι πίστευαν σε έναν Τρισυπόστατον Θεόν πολύ πριν ανακαλύψουν έναν Θεόν οι εβραίοι και άκουσαν δι’ Αυτόν βάσει Ιστορίας από την Αίγυπτον, βάσει 14 γενεών Χ3 από τον Αδάμ, τα οποία δεν συνάδουν, δεν θα το κρίνω τις απόψεις μου τις είπα άλλες φορές. Πράγματα που τώρα παρεξηγείς τα επέπτρεπε Ο Θεός στους

  13. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:37 ΠΜ

    Άγίους τους, ο Ιωσήφ και η Παναγία ήταν πρώτα ανήψια, δεν λέγω ότι είχαν σχέση βεβαίως δεν λέγω κάτι τέτοιον, αλλά βλέπεις ότι ήταν συνήθες τότες ο γάμος μεταξύ πρώτων ανηψιών και έγινε με πολλούς. Βεβαίως ο κόσμος αυξήθηκε με αδέλφια και δεν είναι ιδική μου απόφαση αλλά Του Τριαδικού Θεού. Ο Αυραάμ με την Σάρρα είναι αδέλφια, ετεροθαλή αλλά αδέλφια, και ήταν ευλογημένος, ενώ άλλοι δεν είναι αδέλφια και δεν είναι ευλογημένοι, διότι σημασία φίλε δεν έχουν οι τύποι αλλά η καρδιά, η ταπεινότητα, Η

  14. Διάβασα προσεκτικά όλο το κείμενο. Δεν είμαι πιστός καμίας θρησκείας. Σίγουρα έχω κάνει τα λαθοι /αμαρτίες μου στην ζωή μου. Όμως αυτό που θυμάμαι από το δημοτικό και μου είχε αρέσει πάρα πολύ από τα λόγια του Χριστού και το κρατάω έως σήμερα είναι το “αγαπάτε αλλήλους και το Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”. Αντί να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον ας μιλήσουμε και ας αγαπήσουμε τους συνανθρώπους μας όπως είπε αυτός στον οποίο πιστεύεται εσείς οι χριστιανοί.

  15. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:39 ΠΜ

    ΠΙΣΤΗ! Το πόση λάσπη ρίχθηκε στον Ερμή τον Τρισμέγιστον έκτοτε, καλύτερα να το ψάξεις με νούν όχι με εικασίες “κομματικές”, το ότι τον θεοποίησαν οι Αιγύπτιοι δεν σημαίνει ότι είπε ότι είναι θεός, ενώ συνάμα τότες δεν υπήρχε η έννοια άγιος και κατά κάποια έννοια η λέξη θεός σήμαινε άγιος, χωρίς να υποστηρίζω ότι ισχύει ή δεν ισχύει, επαναλαμβάνω, το ότι είπε διά Τρισμέγιστον Έναν Θεόν και Ποιμάνδρην πριν γεννηθείς εσύ και εγώ, λίγο σεβασμόν και προβληματισμόν, όλα τα άλλα είναι συκοφαντίες και

  16. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:40 ΠΜ

    είπα μάγοι υπήρχαν και άλλοι αλλά κάνουμε ότι δεν βλέπουμε, π.χ. Σολομών και δεν λέγω ότι δεν σώθηκε ή δεν μετανόησε ή δεν το επέτρεπε Ο Θεός, δεν θα το κρίνω, απλά λέγω τα δεδομένα, και ουδείς αλάνθαστος !….

  17. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:45 ΠΜ

    Δημοσθένη, την γλώσσα σου την έχεις ξεχασμένη, διεφθαρμένη και παροποιημένη από την Αλεξάνδρεια κυρίως και μετά, δεν πταίω εγώ που δεν σου γράφω φταίω ή που δεν σου γράφω ξέρω αλλά εξεύρω δηλ. όπως είναι η γλώσσα σου αφού υποτίθεται την σέβεσαι, ούτε το ξεχασμένον που είναι εξεχασμένον = εξ+χάνω, και όπως ωμιλείς ή μιλάς ούτε το προ+φύτης γνωρίζεις τί είναι ούτε το προ+φήτης, ούτε ότι το χημεία ήταν πολύ παλαιότερα χυμεία από το χυμός = οι χυμοί, ούτε ότι το φύτης είναι από το φύση που

  18. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:47 ΠΜ

    παλαιότερα γράφετο και φήση, άντε τράβα την μάθεις και άμα θέλεις να φέρω μάρτυρες φέρνω αυτόν που δεν διάβασες και γεννήθηκε πριν από εσένα και εμένα, τον Σωκράτη, άντε ίδρωσε να εύρεις = βρεις [άκου λέξη = βρεις] πού τα γράφει και τι γράφει ο Πλάτων δι’ όσα είπε διά την γλώσσα ο Σωκράτης, εκτός και εάν και αυτός σου ξεχνά την σύγχρονη slang ελληνική γλώσσα. Ο Θεός μαζύν σου δήμου σθένος !….

  19. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 09/30/2022 @ 11:49 ΠΜ

    Εμείς είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί που γνωρίσαμε το μοναδικό αληθινό θεό της ορθοδοξία μας και δεν έχουμε καμία σχέση με τους εθνικούς ειδωλολάτρες. Για να σωθούμε πρέπει να επιστρέψουμε στην αληθινή πίστη και να επαναφέρουμε τον κώδικα του Άγιου Ιουστινιανού και να απαγορεύσουμε δια νόμου τους εθνικούς που μολύνουν την Αγία πίστη μας με τα μιάσματα των ειδωλολατρών όπως οι νεοπλατωνικοί. Θυμίσου τι μας έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτώλος για τους αιρετικούς Έλληνες που δεν είναι ορθόδοξοι χριστιανοί

  20. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:49 ΠΜ

    Καί τι σημαίνει δήμος δημοσθένη; κυριολεκτικά όχι πολιτικά, όχι ως πολιτική έννοια; άντε να δούμε ή να ιδούμε…. περιμένω να μου πείς ή ειπείς …. Διά να μην το πάμε πάρακατω τί σημαίνει θένος διά να σημαίνει σ+θένος = σθένος….

  21. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:51 ΠΜ

    Καιρός να αποφασίσουμε τί πρέπει νά ξεχάσουμε ή μάλλον, τι έχουμε ξεχάσει εξε+χάσει = έξω χάσει, διότι είμαστε αιρετικοί αυτού όπου λέγουμε Ελληνική Γλώσσα και η δημοτική είναι οι Προτεστάντες της ελληνικής γλώσσας, όπως οι άλλοι Του Χριστιανισμού….

  22. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:56 ΠΜ

    Ράνος, σ’ εσένα με αυτά που είπες, δεν μπορεί να απαντήσει κανένας ότι σφάλλεις και μιλάς σαν Χριστιανικότερος. Αυτόν έκαναν οι Αγίοι άλλωστε, το να αποκαλύπτεις όμως τον σατανιστή δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς, όπως ο ιατρός αποκαλύπτει την ασθένεια δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά τον ασθενή, και ο εξεταστής στο πανεπιστήμιον αποκαλύπτει την αξία του φοιτητή δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάει. Μετά από αυτόν υπάρχει και έναν άλλον, που πολλοί δεν θέλουν να παραδεχθούν, αλλά είναι ολοφάνερον, τόσον

  23. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 09/30/2022 @ 11:58 ΠΜ

    Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Και εγώ αδελφοί μου, όπου αξιώθηκα και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν, δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέταξα πρώτον δια λόγου σας και έμαθα πώς με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού, δεν είσθενε Έλληνες, δεν είσθενε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είσθενε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί…».

  24. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:58 ΠΜ

    στην Παλαιά όσον και στην Καινή Διαθήκη, όταν ο Θεός έβλεπε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος φυσιολογικός να μην γενοκτονηθούν οι Πιστοί Του επέπτρεπε και νικούσε Ο Ίδιος στον Πόλεμον, αυτά είναι γραμμένα μέσα και έχουν Λογική, άλλωστε ως Θεός Αυτός γέννησε τον θάνατον αργά ή γρήγορα, δίκαια ή άδικα. Το άλλο είναι ότι όσους είναι δήθεν δικοί του αλλά ασπούμε είναι χειρότεροι από εσένα που δήθεν δεν είσαι δικός του, για παράδειγμα το λέγω, επιτρέπει σφαγή των δήθεν δικών Του διότι αυτοί Τον

  25. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 11:59 ΠΜ

    περιπαίζουν, ενώ οι άλλοι είτε δεν Τον κατανοούν είτε με ειλικρίνεια και θάρρος Του λένε κύταξε να δεις εμείς δεν σε Πιστεύουμε ή δεν Εμπιστευόμαστε ή δεν σε αντιλαμβανόμαστε, οπόταν συμφωνώ και επαυξάνω με αυτά, Ο Θεός μαζύν σού!

  26. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 12:02 ΜΜ

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΄΄Η ΘΆΝΑΤΟΣ, δεν διαφωνώ μαζύν σου, αλλά μην είσαι των άκρων, διότι μπορώ να σου φέρω άλλους Αγίους που έλεγαν άλλα ή ηπιότερα, μαζύν και Ο Χριστός που ένας λόγος που καταδικάστηκε ήταν επειδή έκανε παρέα με πουτάνες, τελώνες και εθνικούς που αργότερα έγιναν οι καλούμενοι Ελληνορθόδοξοι, συνεπώς, φρένον διότι τα πράγματα είναι ανακτωμένα και ο κόσμος ζαλισμένος όπως λένε άλλοι Αγίοι, δείξε συμπόνοια και παράλληλα σιγά σιγά με το μαλακόν αλλά εν επί τάξει ΕΠΑΝΑΟΟΡΘΟΔΟΞΟΠΟΙΗΣΗ, Ο Θεός

  27. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 12:03 ΜΜ

    μαζύν σού!…. Και μ’ εμένα ελπίζω τον μεγαλύτερον αμαρτωλόν όλων των εποχών, άν -προσευχηθείς διά εμένα θα κάνεις τεράστιον καλόν, ευχαριστώ!

  28. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 12:06 ΜΜ

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ναι άλλα όταν πήγαν να Τον δουν οι Έλληνες είπε ότι ήρθε η ώρα να δοξασθεί Ο Υιός του ανθρώπου, ίδιες λέξεις αλλάζουν νοήματα και έχει δίκαιον ο Άγιος Κοσμάς αλλά το εννοεί ειδωλολατρικά όπως λέγεις, όχι αιματικά-γονιδιακά ούτε για αμαρτωλούς, αλλά για εκείνους που είναι πολυθεϊστές και ασεβείς και ουσιαστικά ούτε σε πολλούς θεούς πιστεύουν, όλον υποκρισία, τους έχω δοκιμάσει, πότε άθεοι, πότε πολυθεϊστές , φύρδην μίγδην,..Αλλά από μέσα τους αντιλαμβάνονται το πνεύμα του σατανά…. έστω κρυφά και δεν το λένε, κάποιοι θα το πουν αργότερα, όταν ο σατανάς θα είναι βασιλέας με βούλλα και με νόμον,

  29. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 09/30/2022 @ 12:22 ΜΜ

    Αυτό το είπε ο Κύριος γιατί ήλθε η ώρα να κατατροπώσει τους ειδωλολάτρες που επανήλθαν στις μέρες μας, και μολύνουν την μοναδική αληθινή και Αγία πίστη μας με τις ακαθαρσίες των Ελλήνων. Αυτοί που μας μιλάνε για κάποιον Έλληνα Χριστό Ιάσονα Απόλλωνα και όλες αυτές τις ανοησίες είναι ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ της Αληθινής ορθόδοξη πίστης του μοναδικού Αληθινού Τριαδικού θεού. https://www.impantokratoros.gr/xristos-neopaganismos.el.aspx

  30. ερχεται η ωρα που η κρυμμενη γνωση του Θεου θα βγει απ τις στοες και θα αποσυμβολιστει στον κοσμο.. θα καταλαβουμε οτι ολες οι γραφες,οι μυθολογιες,θεογονιες,κοσμογονιες εχουν να κανουν με αλχημειστικες διεργασιες της ψυχης. ολα εχουν να κανουν με τη γη,το νερο,τη φωτια,τον αερα και τον αιθερα οπως επισης με το θειο,το αλατι και τον υδραργυρο.ολα εχουν να κανουν με την ενωση συνειδητου(Αδαμ) και ασυνειδητου(Eυα) ωστε να γινουμε ξανα η ερμαφροδιτη ψυχη που ημασταν και χασαμε(Θεωση)..

  31. θα αποσυμβολιστουν ολα τα συμβολα της ορθοδοξιας στα εικονισματα..οπως πχ τι ειναι τα 2 τετραγωνα-ρομβοι που αποικονιζονται πισω απ τον Χριστο (σταθερος σταυρος και ισημεριες) οπως επισης ο αετος,ο ανθρωπος,το λιονταρι και το μοσχαρι στα οραματα(4 στοιχεια)..ακομα οτι οι μαθητες του Χριστου συμβολιζουν το ζωδιακο.. θα καταλαβουμε επιτελους τι πραγματικα συμβολιζουν τα 7 μυστηρια της εκκλησιας (7 αλχημειστικα σταδια)…

  32. αυτη θα ειναι η αναλαμπη της ορθοδοξιας (εποχη αγιου Πνευματος) πριν την εποχη του αντιχριστου…απλα πολλοι θα μεινουν πισω σ αυτα που μαθανε,θα τα παρουν ως σατανιστικα και δεν θα τα αποδεχτουν ως αληθεια (πχ.εβραιοι οταν ηρθε η εποχη του Χριστου)…

  33. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 09/30/2022 @ 4:53 ΜΜ

    ΤΟΜ πήγαινε σε ένα πνευματικό παιδί μου να βγάλει από μέσα σου τον Σατανά. Η ορθδοξία μας δεν έχει καμία σχέση με τις αλχημείες και τις μαγείες των θεών της Αιγύπτου και όλα αυτά οδηγούν στην οικουμενική παναίιρεση του Εωσφόρου των μασόνων και όχι στον μοναδικό αληθινό θεό της ορθοδοξίας μας που κατοικεί μεσα στα φωτισμένα κεφάλια των Αγίων Πατέρων μας που θα αφορίσουν και πάλι τους αιρετικούς μόλις γίνει η αναλαμπή της ορθοδοξίας μας της μοναδικής αληθινής αλήθειας του μοναδικού αληθινού Θεού.

  34. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 09/30/2022 @ 5:18 ΜΜ

    Η αναλαμπή της μοναδικής αληθινής αλήθειας της ορθοδοξίας μας θα επαναφέρει τον ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟ ΚΩΔΙΚΑ 1.10.10
    «Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα) διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο (βιβλικό) θεό (μας)… Αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας…(!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην έσχατη των ποινών.

  35. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 6:50 ΜΜ

    Ορθοδοξία, εάν έχεις τον ιουστινιανόν κώδικα, παράθεσε τον εδώ, δεύτερον, δεν είναι μόνον οι Έλληνες ειδωλολάτρες και ο Άγιος Κοσμάς το Έλληνας δεν το είπε ως καταγωγή, ασπούμε ειδωλολάτρες να φάνε και τα μάτια σου στην Ινδία, στην Wall Steer και κάτι άλλον για να δεις ότι είναι συγχυσμένα τα πράγματα. Ο Άγιος Παϊσιος είπε για τον Ιωάννη Μακρυγιάννη ότι με τις 5 με 6 χιλιάδες Μετάνοιες που έκανε καθημερινώς εάν δεν ήταν Αγωνιστής και δη φονιάς θα ήταν από τους μεγαλύτερους Αγίους και τον εξέθεσε

  36. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 6:53 ΜΜ

    με επευφημίες, ο Ιωάννης Μακρυγιάννης είπε στους Έλληνες να μην πουλάνε τα αγάλματα διότι αυτά είναι η ψυχή του έθνους, μεταφορικά θαρρώ, ο Ιωάννης Μακρυγιάννης είδε τον Ιωάννη Πρόδρομον μέσα στον Παράδεισον να βαπτίζει παιδιά από αμβλώσεις και εκτρώσεις, η επίσημη Εκκλησία δεν εγκρίνει την εξωσωματική γονιμοποίηση, ο Άγιος Εφραίμ της Νέας Μάκρης βοήθησε ζεύγη που δεν τεκνοποιούσαν να κάνουν παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση. Και έξ’ όσων λέγει Ο Χριστός και είναι ολοφάνερα, Ο Θεός κρίνει

  37. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 6:55 ΜΜ

    ξεχωριστά τον καθένα, αναλόγως των γνώσεων του, τον προθέσεων του σε κάθε καλή ή κακή ή ουδέτερη ή ανάμεικτη πράξη και κάθε θέμα διαφορετικά και με τα μέτρα που κρίνει ο ίδιος ο άνθρωπος και όπως ο καθηγητής βαθμολογεί ξεχωριστά το κάθε θέμα, και επειδή είχαμε εκπλήξεις στο παρελθόν από την Παλαιά και Καινή, η καλύτερη προσευχή είναι να παραδεκτούμε την πλήρη αναξιότητα μας, Ο Θεός να μας λυπηθεί, άλλωστε ο Άγιος Τύχων έλεγε υπερήφανον στον παράδεισο δεν θα δεις, ταπεινόν στην κόλαση δεν θα δεις

  38. ΠάνοςΓέριμου 09/30/2022 @ 6:56 ΜΜ

    Θα δεις παρθένον και δίκαιον στην κόλαση επειδή ήταν υπερήφανος και άσωτον και παλειάνθρωπον στον παράδεισον επειδή ήταν ταπεινός, εξου και η τελευταία στιγμή κρίνει τα πάντα, Ο Θεός να μας λυπηθεί…

  39. Στο οτι οδηγουν εκει εχεις δικιο,αλλα να θυμασαι οτι ο αντιχριστος θα κατσει πανω σε μεγαλες αληθειες σαν πονηρος που ειναι.. Η αναλαμπη θα φερει ενοτητα,αληθεια και θα σπασει τη ψευτια του ιερατιου. θα αποσυμβολισει τις γραφες και θα φερει ενοτητα μεταξυ των θρησκειων αλλα οχι ενωση.. θα δειξει οτι ολοι ειμαστε του ενος τριαδικου Θεου (μοναδας),θα αναδυξει την αρχαια γνωση πχ τετρακτυς,καμπαλα και θα καταλαβουμε επιτελους οτι οι 12 Θεοι ειναι αρχετυπικες καταστασεις του ασυνειδητου..

  40. το οτι καποιοι κλεψανε τη γνωση του Θεου και την χρησιμοποιουν για κακο,δεν την κανει σατανιστικη… το σκοταδι και το κακο πρεπει να το δουμε μεσα μας γιατι μονο τοτε θα εξαφανιστει. Τι εκανε ο καλος Ιωβ και εξοργισε τον Θεο; απλα ηταν ψευτοηθικιστης.. Γιατι του εδειξε τον λεβιαθαν και τον βεχεμοθ λεγοντας του κι αυτα τα τερατα δικα μου ειναι; Οσο ειμαστε χωρισμενοι μεσα μας,ετσι θα χωριζουμε και τον κοσμο εξω σε αμαρτωλους και μη…

  41. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 10/01/2022 @ 10:11 ΠΜ

    Οι νεοπαγανιστές λένε το απίθανο ψέμα ότι αμέσως πριν από την περίφημη φράση, υπήρχε στον Ευσέβιο το εδάφιο: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου» (Ιω. 12,23)… Ας δούμε όμως: μήπως ο Ευσέβιος κάπου εκεί γύρω στη φράση του Φίλωνα είχε βάλει και το εδάφιο Ιω. 12,23 με αποτέλεσμα οι «καημένοι» νεοπαγανιστές να μπερδευτούν και να τους κακολογούμε άδικα;

    https://www.oodegr.com/neopaganismos/ag.grafi/ellas_blasthma_1.htm

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*