09:13 - 10/09/2022

Σε ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ο Παυλάκης! Σοκαριστικές δηλώσεις για τα παιδιά: «ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ»

Διαφημίσεις

Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ημιμαθείς ακόμα και φίλους του τηλέ-ειδικούς που ζητούν χαλάρωση – Απίστευτα λεγόμενα…

Ο τηλέ-ειδικός γιατρός – ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, χαρακτηρίζοντας ημιμαθείς όσους τηλέ-ειδικούς συναδέλφους του, βλέποντας πως τα ψέματα για τα εμβόλια και τον COVID καταρρέουν, λένε πως ο κορωνοϊός θα καταλήξει να είναι όπως μια απλή γρίπη, συνεχίζει να ζητά με πάθος εμβόλια και μέτρα ειδικά για τα παιδιά:

«Θα πειθαρχήσουν τα παιδιά. Είναι οι πιο πειθαρχημένοι πολίτες, δεν έχουν κουραστεί»¸ τόνισε για τις μάσκες και τα μέτρα στα σχολεία.

Υπερασπίστηκε δε το εμβόλια, για τα οποία εξακολουθούν να παρουσιάζονται συγκλονιστικά ντοκουμέντα από είμαι εμβολιασμένων ακόμα και από το ίδιο το περιεχόμενό τους.

Πέραν τούτου έχουν αυξηθεί δραστικά οι ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ, ενώ υπάρχει παραδοχή από το ίδιο το κράτος πως η συνεχής μάσκα στα παιδιά δεν κάτι το ΥΓΙΕΣ!!!

Δείτε:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ιωλκαίος 09/10/2022 @ 10:11 ΠΜ

    Φαυλάκης. Και αγράμματος. (Εκτός από ξεροκέφαλος.)

  2. Πραγματική ψυχοπαθητική περίπτωση παράνοιας και σκατο ψυχιάς.

  3. Έλα αν σου βαστάει ο κωλος να το κάνεις εσύ ο ίδιος στο παιδί μου..να σου πω εγώ μετά που θα σου βάλω την βελόνα πουστοπαιδο..αδερφαρα του κερατά

  4. Μαριονέτα τις νέας τάξης!!ο Έλληνες θα ξεσηκωθεί με 2 πράγματα οταν θα του πάρουν τα παιδιά γιατι αυτο θελουν και οταν θα του πάρουν το σπιτι!αν δεν τσιπαριστουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους!τοτε θα ανατρηχιασει όλη η υφήλιος!!

  5. Ενας ο Ιερωνυμος,η Κεραμεως,ο Πλευρης[δεν λειτουργει το παιδων,μαλακες τί ανεχεστε] ο Παυλακης και οποιος βριζει και κακοποιει τα παιδια,αλατι Μεσολογγιου χοντρο,σε πληγες απο νυστερι,γαμιοληδες.

  6. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚ@Σ ΟΠΟΤΕ ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*