01:02 - 08/09/2022

Ο Πετρος ο Αστεγος απλα τελειωνει ……!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με λιγα λογια , οτι μαθαινω απο τον ιδιο , ο Πετρος σημερα εμαθε οτι εχει 11 μηνυσεις απο την γυναικα του , μερικες απο αυτες εχουν δικαστει ερημην … !

Ο Πετρος προσπαθησε και βρηκε δικηγορο για της 20 Σεμπτεμβριου ..απο το κρατος ..αλλα ο δικηγορος μπορει να ασχοληθει με μια μονο υποθεση και οχι με 11…αρα ο Πετρος πρεπει να βρει αλλους δεκα ..εκτος και αν υπαρχει καποιος δικηγορος που θελει να βοβηθησει την υποθεση …και εμεις να στηριξουμε οσο μπορουμε !

Εγω μαθαινω απο τον Πετρο .. την ιστορια δεν την εχω ζησει δεν εχω αποψη για την πραγματικοτητα αλλα με βαση αυτα που ακουω νομιζω οτι ο Πετρος ειναι θυμα μια καληστεκουμενης οικογενειας που αποφασισε για τους δικους της λογους να τελειωσει τον Πετρο μεσω της δυναμης που εχει *ασχετο αν μπορει να υπαρχουν και καποια δικαια απο την μερια τους*, βλεπετε ο Πετρος δεν μπορουσε να προσφερει στην κορη , δεν μπορουσε να υποστηριξει εναν τροπο ζωης κοκ ..!

Στο ανθρωπινο κομματι ειναι λαθος η μια πλευρα , σε αλλο κομματι σιγουρα φταινε και οι δυο ..αλλα οταν φτανεις στο δια ταυτα μετραει η ψυχη και οχι η υλη ..!

Τωρα ο Πετρος περαν του οτι δεν μπορει να δει το παιδι του γιατι ετσι αποφασιζει η μια μερια …επειδη ετσι γουσταρει ισως να παει και φυλακη γιατι δεν εχει να αντιμετωπισει ..δωδεκα μυνησεις ..που απο οσο ξερω εχουν γινει για ενδοοικογενειακη βια …που κανεις δεν γνωριζει αν στεκουν η δεν στεκουν …αλλα 12;;;; ..12;;;;…Και μετα απο 12 μυνησεις που δεν της γνωριζει τον διωχνεις στο δρομο; .. Αν ειχες βια δεν τον διωχνεις με την πρωτη; .. εν πασει σκεψεις δικες μου, δεν μπορω να ανακατευτω δεν γνωριζω και της δυο μεριες για να ξερω …αλλα γνωριζω σιγουρα οτι οταν ενα ζευγαρι φτασει σε τοσο μεγαλη ριξη οπου θυμα ειναι σιγουρα το παιδι ..και το ενα μερος θελει την εξωντοση του αλλου …τοτε φταινε και οι δυο !!!…

Δουλεια του βρηκαμε παρτ ταιμ αλλα τι να προλαβεις με μια αντε δυο μεροκαματα… η δουλεια με τον δημο δεν βλεπω να μπορει να γινει ..μιας και τωρα ο Πετρος πρεπει να τρεξει να προλαβει για να μην μπει και φυλακη …οσο βεβαια ζει στη αγωνια αν αυριο θα εχει να φαει η αν θα εχει να πληρωσει για να μην μεινει στο δρομο ..!

Παμε λοιπον να το δουμε ολικα… οποιος μπορει να φλοξενησει εναν μελλοντικο πλεον κατεστραμενο ανθρωπο καλο θα κανει , οποιος μπορει να βοηθησει νομικα παλι καλο θα κανει , ..και οσο αυτα δεν συμβαινουν …εμεις ζητιανοι συνεχομενα για να μπορσουμε να κανουμε τον Πετρο να μην γινει αστεγος ..!

Πετρος τηλεφωνο 6949050011
Τραπεζα Πειραιως GR2801721040005104087617538 Πετρος Αργυροπουλος..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Βασιλική 09/08/2022 @ 7:07 ΠΜ

    Οι σημερινοί χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες έχουν εξευτελίσει το ιερό μυστήριο του Γάμου και το βεβηλώνουν βάναυσα. Κάτι ανάλογο με τα κουαλάκια μιάς χρήσεως στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας! Τα μυστήρια του Χριστού τελούν σήμερα υπό διωγμόν από βαπτισμένους! Όνειδος μέγα και πνευματική αυτοκτονία!

  2. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 09/08/2022 @ 7:38 ΠΜ

    Ο ΑΗΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ;

  3. Για να κάνεις μήνυση πρέπει να πληρώσεις κι απο όσο θυμάμαι πρίν δέκα χρόνια ήταν φιξ 100 ευρώ τώρα δεν ξέρω πόσο κάνει έστω κι 100 να κάνει δηλαδή είχε η άλλη 100 ευρώ διαθέσιμα επί δώδεκα και το πρόβλημα ήταν ο Πέτρος που δε πήγαινε λεφτά σπίτι? Μεταξύ μας εδώ όλη η παρέα ξέρουμε ότι και λεφτά να πήγαινε η γυναίκα του δε τον ήθελε σπίτι!

  4. Βλαξ ασυγχωριτε αμαρτωλε Πέτρο , η αυτοκτονεις και σωνεσε, η ζεις φτωχός και βασανίζεσε,.λεφτά ο τραπεζίτης Χριστός δεν θα σε δώσει 09/08/2022 @ 1:32 ΜΜ

    Αμαρτωλέ αντιχριστε Πέτρο,καλά να παθεις.Πληρώνεις δικαια για τις μεγάλες θανάσιμες ασυγχωριτες ελληνοχριστιανικές αμαρτίες σου..Γ@μησες ρε αμαρτωλέ βλάκα σαβουρογ@μη μ@λ@κ@ Πέτρο το μ@νι αυτής της βρωμας γυναίκας,κανοντας δυστυχο παιδι(διαβολάκι)μαζί της.Ματαια έχεις την απαίτηση να σε συγχωρήσει ο άγιοτραπεζίτης αρχικαπιταλας μασόνος Έλλην Χριστός,και να σου δώσει απο τα άγια ιερά ελληνικα χριστιανικα ευρω λεφτά του να συνεχίσεις να κσλοπερνσς..Καλύτερα να μην είχες γεννηθεί Πέτρο αργυροπουλε.

  5. αγνωστος 09/08/2022 @ 4:07 ΜΜ

    πρεπει να αναλαβει η προνοια και κοινωνικος λειτουργος να βρεθει μια ακρη δεν μπορει να κανει καποιος τοσες μηνυσεις και πανω σε τι;

  6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 09/08/2022 @ 9:54 ΜΜ

    ευεργέτημα της πενίας. Αρθρο 194. «1. Το ευεργέτημα της πενίας παρέχεται σε όποιον αποδεδειγμένα δεν μπορεί να καταβάλει τα έξοδα της δίκης και τα παράβολα χωρίς να περιορισθούν από αυτό τα απαραίτητα μέσα για τη διατροφή του ίδιου και της οικογένειας του.» *** Η παράγραφος 1 αντικαταστάθηκε ως άνω με την παράγραφο 8 άρθρου 6 Ν. 4055/2012, ΦΕΚ Α 51.`Εναρξη ισχύος από 2 Απριλίου 2012.

  7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 09/08/2022 @ 9:55 ΜΜ

    Αίτηση για την παροχή του ευεργετήματος. Αρθρο 196. Το ευεργέτημα της πενίας δίνεται ύστερα από αίτηση,από τον ειρηνοδίκη,το δικαστή του μονομελούς πρωτοδικείου ή τον πρόεδρο του δικαστηρίου στο οποίο εκκρεμεί ή πρόκειται να εισαχθεί η δίκη και, αν πρόκειται για πράξεις που είναι άσχετες με δίκη,από τον ειρηνοδίκη της κατοικίας του αιτούντος.

  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 09/08/2022 @ 9:56 ΜΜ

    Εκδίκαση της αίτησης παροχής του ευεργετήματος πενίας. Αρθρο 197. 1. Οταν δικάζεται η αίτηση,δεν είναι υποχρεωτική η παράσταση με δικηγόρο και μπορεί να διαταχθεί η κλήτευση του αντιδίκου του αιτούντος.Για την παραδοχή της αίτησης αρκεί Πιθανολόγηση,το δικαστήριο μπορεί όμως να ζητήσει και αυτεπαγγέλτως συμπληρωματικές αποδείξεις,να εξετάσει μάρτυρες,καθώς και τον αιτούντα,με όρκο ή χωρίς όρκο,όπως επίσης να ζητήσει πληροφορίες από τον δικαστή της υπόθεσης και γνώμη δικηγόρου ότι η διεξαγωγή της

  9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 09/08/2022 @ 9:59 ΜΜ

    Διορισμός δικηγόρου, συμβολαιογράφου, δικαστικού επιμελητή – Βοήθεια στον άπορο. Αρθρο 200. 1. Υστερα απο αίτηση του διαδίκου, η απόφαση που χορηγεί το ευεργέτημα της πενίας ή και μεταγενέστερη απόφαση διορίζει ένα δικηγόρο ή δικολάβο, ένα συμβολαιογράφο και ένα δικαστικό επιμελητή, με την εντολή να υπερασπιστούν τον άπορο, να τον εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο και να του δώσουν την βοήθεια που χρειάζεται για να γίνουν οι διάφορες πράξεις. Αυτοί έχουν υποχρέωση να δεχτούν την εντολή και να δίνουν

  10. για σταθείτε ρε παιδιά! 11 μηνύσεις ??? 09/11/2022 @ 11:09 ΠΜ

    Για σταθείτε ρε μάγκες! Εδώ ξέραμε, ότι ένας άνθρωπος ας πούμε ότι έχει προβλήματα με την οικογένεια του και βρέθηκε εκτός σπιτιού. Που είναι περίεργο μεν αλλά δεν ρωτάμε δε μας νοιάζει δε. Όμως, 11 μηνύσεις δεν είναι “τακτική” απλά! Κάτι συμβαίνει με αυτόν. Τι συμβαίνει; τι λένε αυτές οι μηνύσεις; Δεν είναι τόσο απλό να βγάλεις έναν άνθρωπο από το σπίτι που μένει (δικό του ή όχι) και να τον ταράξεις στις μηνύσεις! Κάτι έχει κάνει. Τι;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*