Διαφημίσεις

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Εάν επιλέξετε να εμβολιαστείτε (ή πιστεύετε ότι δεν έχετε καμία επιλογή), ήρθε η ώρα για να αποτοξινωθείτε. Αυτό δεν είναι ένα άρθρο που προορίζεται για να συζητήσουμε την αποτελεσματικότητα(;) των εμβολιασμών.

Νομοθεσία Εμβολιασμών (Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια;)

Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε για την αντιμετώπιση της τοξικότητας από τους εμβολιασμούς και την παροχή συμβουλών σχετικά με την εξάλειψη των τοξινών. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η θέση σας σχετικά με τους εμβολιασμούς, κάθε λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τα συστατικά στα εμβόλια είναι τοξικά.

Ανάκληση εμβολίου μηνιγγιτιδόκοκκου

Στην πραγματικότητα, σχεδόν κάθε συστατικό σε οποιαδήποτε ανοσοποίηση είναι τοξικό για το ανθρώπινο σώμα. Εκτός από τις βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία, κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα έπινε μια παρασκευή από οποιοδήποτε ή συνδυασμούς με τα περισσότερα από τα συστατικά των εμβολίων (και αυτές οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που προσθέτουν είναι επίσης πάρα πολύ τοξικά).

Οι περισσότεροι εμβολιασμοί με ένεση απευθείας στο σώμα μας, επιτρέπουν στα συστατικά να εισέλθουν άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος, τα οποία λογικά, φαίνεται σαν μια ακόμα πιο επικίνδυνη προσέγγιση. Τα συστατικά των εμβολίων (πρόσθετα και συντηρητικά) και ουσίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων των μέσων παραγωγής εμβολίων-ότι είναι παρόντα μόνο σε ποσότητες ιχνών, που περιλαμβάνουν:

σακχαρόζη, φρουκτόζη, δεξτρόζη, φωσφορικό κάλιο, FD & C Κίτρινο # 6, χρωστική ουσία αλουμινίου, εμβρυϊκό βόειο ορό, όξινο ανθρακικό νάτριο, όξινο γλουταμινικό νάτριο, υδροξείδιο του αργιλίου, χλωριούχο βενζεθόνιο, λακτόζη, θειικό κάλιο αργίλιο, πεπτόνη , εκχύλισμα βοός, φορμαλδεΰδη, θιμεροσάλη, θειικό αμμώνιο, φορμαλδεΰδη, γλουταραλδεϋδη, εκχύλισμα βοοειδών), ορό μόσχου, φωσφορικό αργίλιο, θειικό αργίλιο υδροξυφοσφάτη, και αιθανόλη.

Οι εμβολιασμοί περιέχουν επίσης πολλά ανόργανα μέταλλα, βιταμίνες, αμινοξέα, άλατα, και σάκχαρα. Ενα μεγάλο μέρος του υλικού του εμβολίου δεν θα αφήσει το σώμα χωρίς βοήθεια, ιδιαίτερα με ένα τυπικό σύγχρονο τρόπο ζωής και μια διατροφή.

Τρώτε καλά

Ο στόχος για να αποτοξινωθείτε από τους εμβολιασμούς είναι να ξεπλύνετε το σώμα από τις τοξίνες, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων. Υπάρχουν ορισμένα καλά συμπληρώματα που διατίθενται για αποσιδήρωση, αλλά μπορεί επίσης να γίνει με τις σωστές τροφές. Μαζί με μια υγιεινή διατροφή, τα καλύτερα συστατικά για μια φυσική θεραπευτική αγωγή αποσιδήρωσης βαρέων μετάλλων είναι η χλορέλα, το κόλιαντρο, οι φλούδες εσπεριδοειδών, η σπιρουλίνα, και το σκόρδο.

Τα περισσότερα λαχανικά έχουν κάποιες ιδιότητες αποσιδήρωσης, και η κατανάλωση σε συνδυασμούς των λαχανικών αυξάνουν την ικανότητά τους να αποσιδηρώσουν εκθετικά (αυτό ισχύει για όλα τα οφέλη για την υγεία). Κάντε σαλάτες με περισσότερα από δέκα διαφορετικά λαχανικά με κόλιαντρο, αβοκάντο, και σκόρδο κάθε μέρα. Αποφύγετε τη ζάχαρη, και να αποφεύγετε όλα τα επεξεργασμένα, ραφιναρισμένα, μεταποιημένα τρόφιμα.

Σταθεροποιήστε το ανοσοποιητικό σύστημα

Τα σάκχαρα υπάρχουν στα εμβόλια, και τα σάκχαρα καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα σάκχαρα ταΐζουν επίσης τα παράσιτα, τους ιούς (έμμεσα), το μύκητα, τα βακτηρίδια, και οποιοδήποτε μικρό πλάσμα που θέλει να μας βλάψει. Αυτά τα εξευγενισμένα σάκχαρα ταξιδεύουν μέσω του αίματος, όπου η λοίμωξη μπορεί να τραφεί. Όπως αναφέραμε, συνιστάται πολύ το σκόρδο, καθώς και τα ακόλουθα συμπληρώματα: έλαιο ρίγανης, Εχινάκεια, ύδραστις, και goldthread. Αυτά τα συμπληρώματα, ειδικά όταν χρησιμοποιούται σε συνδυασμό με τα άλλα, θα βοηθήσουν για να καθαρίσει το αίμα, να απομακρύνουν τις τοξίνες και να κρατήσουν οποιοδήποτε μολυσματικό παράγοντα υπό έλεγχο, ενώ όλα βοηθούν για να επισκευάσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Εκτός από αυτά τα συμπληρώματα, συνιστάται ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β, για μερικές εβδομάδες μετά την ανοσοποίηση. Η φορμαλδεΰδη, και μέταλλα όπως ο υδράργυρος και το αλουμίνιο κάνουν την αφομοίωση των βιταμινών Β πιο δύσκολη. Εως ότου αφαιρεθούν τα βαρέα μέταλλα, η λύση είναι να παίρνετε ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα του συμπλέγματος Β και για να βεβαιωθείτε ότι το πεπτικό σύστημα είναι όσο το δυνατόν υγιέστερο.

Πίνετε πολλά υγρά, να ασκείστε, ζεστή και κρύα Υδροθεραπεία

Το Κράνμπερι στέβια λεμονάδα, η άσκηση, και η ζεστή και κρύα υδροθεραπεία είναι επίσης μια τεράστια βοήθεια με την αποτοξίνωση του οργανισμού. Ανεξάρτητα από την αποτελεσματικότητα τους, η ειρωνεία είναι, ότι όσο πιο υγιής είναι κάποιος, τόσο λιγότερο όφελος θα μπορούσε να αντλήσει από τα εμβόλια. Μετά από αυτό το είδος της αποτοξίνωσης (το επίπεδο της αποτοξίνωσης που απαιτείται για να αφαιρέσει τις τοξίνες από τους εμβολιασμούς), το σώμα σας θα έχει πραγματική ανοσία από ασθένεια.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

40 σχόλια στο “ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”
  1. Μην εμβολιάζεστε. Μαζική συμμετοχή. Θα κάνετε το μέγιστο καλό στην ανθρωπότητα γιατί έτσι θα λιγοστέψουν οι βλάκες.

  2. Κάνουμε ή όχι εμβόλια στα (μελλοντικά) παιδιά μας? Ποιος το έχει ψάξει υπεύθυνα?

    1. ΜΗΝ ΑΠΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΟΥ!
      Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ" ΓΟΝΙΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ "ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ" ΠΑΙΔΙΩΝ!

      ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ.

      ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!

      1. Δεν προκειται να τα δεις να μεγαλωσουν τοτε. Η μαλακια μερικων δεν περιγραφεται…

        1. εγω εδω και χρονια δεν εχω κανει κανενα εμβολιο απο τα απαραιτητα…ειμαι 48 ετων και δεν εχω αρρωστησει ουτε μια φορα……ερχομαι σε καθημερινη επαφη με λοιμωδη νοσηματα και παρολο που δεν εχω εμβολιαστει….σε ενεργης μηνιγγιτιδα στην αγκαλια μου σχεδον εβηχε επανω μου …κλπ….οσες συναδελφοι μου εχουν κανει και το εμβολιο της γριπης εχουν αρρωστησει εγω ποτε….ανηκωκαι στις ομαδες υψηλου κινδυνου….αν το ανοσοποιητικο σου δουελευει καλα μην φοβασαι τιποτε…

      2. Ε αφου θα κανεις αυτα που λεει το αρθρο, εισαι καλυμμενος τοτε!!!! Αει καλα κρασια….

      3. egw pantos sto paidi mou tou ekana 2 emvolia otan itan mwraki (den gnwriza) kai apo tote exw na paw ston giatro. Diavasa gia ta emvolia kai apofasisa oti oi giatroi einai anideoi.

        Frontiste mono na kratate ta paidia sas makria apo garidakia sokolates ximous psilikatzidikou karameles pagwta kai oti allo paremferes yparxei (etimatzidiki trofi). Oso to kaneis auto kai ta trefeis me alkalikes trofes (psakse to)…tha exei ena anosopoiitko piravlo. Kanena emvolio den tha exei anagi. 4 xronia den exw paei to paidi ston giatro giati apla kai na arwstisei tha to kseperasei o organismos apo monos tou.

        Antitheta….osa paidakia exw gnwrisei pou trefontai me auta ta dylitiria….synexeia trexoun stous giatrous.

        Ta paidia pou pethainoun apo atyximata einai poly perissotera. Den tha afysw to paidi mou na paiksei sto vouno mipws kai pathei atyxima? Egw proswpika (kai oloi sas sigoura) eimai poly tyxeros pou zw me ola ayta pou exw kanei ws paidi kai ws efivos. To emvolio tha me swsei? Oi pithanotites lene oti kyndineyw perissotero apo atyxima sto dromo para apo tin anemovlogia. Pera tou oti den einai ta idia pou itan prin 30 xronia. kratiste ton organismo sas alkaliko kai min fovaste tipota

        1. Ενταξει αφου οι γιατροι δεν ξερουν τιποτα, ειπες να το παιξεις εσυ ξερολας.Α ναι, φαε και κουκουτσια βερυκοκου που ειναι για πασα νοσο και μαλακιαν….Θα ζησεις εσυ και τα παιδια σου 300 χρονια!

          1. ποιοι γιατροι ρε ανιδεε,οι φαρμακοβιομηχανιες κανουν κουμαντο!
            αν δεν υπηρχαν τα εμβολια,οι παιδίατροι,απλως δεν θα υπηρχαν τοσοι πολλοι,
            για το κερδος όλα γινονται,

    2. Κι εσυ οταν ησουνα μικρος εκανες εμβολια για να μην πεθανεις απο τετανο και αρρωστησεις απο αρρωστειες του περασμενου αιωνα. Και ζεις. Να μην τους κανετε αλλα εμβολια οπως αυτο στα κοριτσια για τον ιο ΗPV (καρκινο της μητρας). Καλυτερα να προσεξουν με τον…παραδοσιακο τροπο. Κ εγω ειμαι κατα των εμβολιων για το παραμικρο αλλα να μην τα ισοπεδωσουμε και ολα.

      1. αν ξερεις..γραψε μας ποια εμβολια θεωρεις απαραιτητα να γινουν..

        και ποια ν αποφυγουμε..

        αν εχει καποιος αλλος…γνωση των παραπανω…ας γραψει.

        με τους ''ρυθμους'' του παιδιατρου..ενα μωρο εμβολιαζεται μια φορα ΤΟΝ ΜΗΝΑ για 24 ΜΗΝΕΣ !!!

        θεωρω υπερβολικο…το χημικο κοκτεηλ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ για δυο χρονια…

        ποια απ αυτα ν αποφυγουμε ;;;

        Αα

        1. Προς 7:26
          Κοιτα φιλε, ΔΕΝ ειμαι παιδιατρος αλλα μπορω να σου πω οτι εγω στο παιδι μου θα εκανα τα εμβολια που καναμε ολοι μας. Επειτα μην σε τρομαζει ο αριθμος των εμβολιασμων γιατι τα περισσοτερα γινονται σε δοσεις (4/5), δηλ.το ιδιο εμβολιο γινεται σιγα σιγα..
          Καλο ειναι να γινουν τα λεγομενα παραδοσιακα εμβολια πχ.
          Κατα της Πολιομυελιτιδας, το οποιο γινεται σε δοσεις, Διφθεριτιδα, τετανου, κοκιτη (γινονται μαζι, το λεγομενο τριπλο, 5 φορες στα πρωτα 5 χρονια του παιδιου), το αντιφυματικο ΒCG (με τοσους μεταναστες με φυματιωση και οι ενηλικες θα επρεπε να το κανουν…), ανεμοβλογια, Μηνιγγιτιδα(κ αυτο σε δοσεις), Πνευμονιοκοκκο,Ροτα-ιο.
          Σημερα οι περισσοτεροι παιδιατροι εμβολιαζουν για ασθενειες οπως η Ηπατιτιδα Β, συνηθως εμβολιαζονται οσοι εργαζονται στο χωρο της υγειας, η την Ηπατιδα Α, για οσους ζουν σε μερη ανεπαρκους υγειας…Αυτα δεν θα θεωρω απαραιτητα γι ενα παιδακι που ζει στην Ελλαδα σε ενα σπιτι με νορμαλ συνθηκες υγιεινης. Για ενα παιδι στην Ινδια ισως…
          Επισης δεν θεωρω απαραιτητο το εμβολιο εναντιον της Ερυθρας η της Ιλαρας η το εποχιακο κατα της γριπης…. Ανωφελο εως και επικινδυνο θεωρω αυτο εναντιον του HPV για τα κονδυλωματα που προκαλουν καρκινο στη μητρα και το κανουν 9-15 ετων… Βρωμαει πολυ η υποθεση με αυτο το εμβολιο. Εχουν αναφερθει θανατοι και μονιμες βλαβες…
          Επισης μην κανετε στο παιδι ολα τα εμβολια μαζι, αλλα αυτα θα στα πει και ο παιδιατρος.
          Παντως τα σημαντικα εμβολια ειναι υποχρεωτικα για την προστασια οχι μονο του παιδιου αλλα και της δημοσιας υγειας. Δεν ειμαι υπερ των μαζικων και μανιωδων εμβολιασμων αλλα τα βασικα εμβολια(που ναι, γινονται σε πολλες δοσεις και γι αυτο οι γονεις τρομαζουν) πρεπει να γινουν. Βρες ενα καλο παιδιατρο, οχι υπερβολικα μεγαλο ουτε υπερβολικα νεο, οι τελευταιοι κοπανανε εμβολια με το τσουβαλι… Μονο τα βασικα να κανει που καναμε κ εμεις. Ελπιζω να σε καλυψα.

          1. υπαρχουν ομαδες στο φβ,κατα των εμβολιων,μπες και διαβασε,ποσα παιδια παθανε χοντρη ζημια από τα εμβολια,θα φριξεις γιατι είναι παρα πολλες περιπτώσεις,κατ εμε,η ευθυνη είναι μεγαλυτερη αν κανεις εμβολιο,παρα να μν κανεις.

      2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

        ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ… ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!

    3. Οι υγιεινιστές γιατροί σε όλο τον κόσμο απαγορεύουν τα κάθε είδους εμβόλια στα παιδιά. Στην Ελλάδα ο γιατρός Κουμεντάκης και άλλοι υγιεινιστές γιατροί έχουν γράψει ολόκληρα άρθρα και βιβλία σχετικά με τις βλάβες που προκαλούν τα χημικά εμβόλια.
      Δυστυχώς αυτό άργησα να το πληροφορηθώ και έκανα όλα τα εμβόλια στο παιδί μου και το αποτέλεσμα ήταν να πάθει λέμφωμα και να ταλαιπωρηθεί με χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες σε μικρή ηλικία.
      Μακριά από εμβόλια και αγελαδινό γάλα.

      1. Φιλε ευχομαι το καλυτερο για το παιδι σου αλλα για τα αιτια δεν μπορεις να εισαι ποτε 100% σιγουρος.

        1. Ευχαριστώ φίλε μου για την ευχή σου, να είσαι καλά.
          Μετά από αυτό που έπαθε το παιδί μου, έγινα σχεδόν ειδικός στα ιατρικά θέματα και διάβασα πολλές επιστημονικές έρευνες ξένων πανεπιστημίων, που ενοχοποιούν εμβολιασμούς και αγελαδινό γάλα, ως προς τη δημιουργία λεμφωμάτων.
          Εμένα το παιδί μου από τη μια δέχθηκε στο σώμα του όλα τα κυκλοφορούντα εμβόλια, και από την άλλη στην παιδική και εφηβική του ηλικία έκανε μεγάλη κατανάλωση του αγελαδινού γάλακτος, το οποίο έπινε ακόμα και αντί για νερό.
          Εκ του αποτελέσματος στην περίπτωσή μας δικαιώθηκαν δυστυχώς οι επιστημονικές έρευνες των ξένων πανεπιστημίων.

      2. Κι εμάς ο Κουμεντάκης μας άνοιξε τα μάτια και δεν εμβολιάσαμε την κόρη μας. Μαζί με προσοχή στην διατροφή, μέχρι τώρα 15 χρονών δεν έχει πιεί ούτε ασπιρίνη. Έχει νοιώσει κάποιες αδιαθεσίες τις οποίες τις έχει ξεπεράσει αμέσως.

  3. Εγω παντως στα παιδια μου δεν εχω κανει ουτε ενα και τα παιδια δεν αρρωστενουν συχνα…και αν αρρωστησουν κανουν πυρετο 1.5 μερα εως 38 οχι παραπανω και πεφτει αμεσως με λιγο αντιπυρετικο

    1. mazi sou file mou. zwntano paradeigma o gios mou. Opws akrovws ta les.

      Exw na parw ntepon 10 xronia. Ean to mirisw tha mou fygoun ola. Omws etsi kai to aplo votano mporei na drasei giati o organismos den exei mathei se drastikes/dynates ousies

  4. Στο παιδικο αν δεν κανεις εμβολιο δεν παιρνουν το παιδι ομως.Εγω το μονο που μπορεσα να κανω ηταν να του βαλουν μιση δοση(η γυναικα το πηγε ελπιζω να το εκανε)

    1. Στον παιδικο και σε καθε σχολειο αυτο που κανουν ειναι παρανομο.Υποτηθετε οτι το βιβλιαριο ειναι ιατρικο απορρητο.Δηλαδη αν το εχασες σε μια μετακομιση και αλλαξες γιατρο και δεν το εχεις τι γινετε?Στο σχολειο με ενα χαρτι γιατρου οτι το παιδι μπορει να συμετασχει σε δραστηριοτητες εισαι καλυμενος (η).

    2. yparxoun aitiseis sto diadiktio pou anaferoun me kanonismo tou kratous oti ean ypograpseis me diki sou euthini den exei kanenas kanena dikaioma na emvoliasei to paidi sou. Tous to petas stin mouri kai tou les ean den to pareis tha sou kanw minisi prosopika.

      Kamia kuvernisi kai kamia etairia farmakwn den analamvanei tin euthini gia tis parenergeies twn emvoliwn (kati kseroun).

      Ean o kataskeuastis mias polukatoikias den empisteuetai na minei sto idio tou to dimiourgima…tha paw na meinw egw/ Re pate kala?

      1. Ναι, και όταν το παιδί σου κολλήσει κανέναν κοκκύτη θα πας να τους κάνεις μήνυση; Φορείς μπορεί να υπάρχουν αλλά επειδή είναι εμβολιασμένοι δεν αρρωσταίνουν. Το παιδί σου όμως;

  5. όσοι και όσες εμβολιάστηκαν έχουν αποδυναμώσει να μην πω καταστρέψει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Σε συνδυασμό με τους ψεκασμούς και τα δηλητήρια που τρώμε, σε μια επηδημία τύπου έμπολα που θα μας έρθει πολύ σύντομα, ο οργανισμός τους δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και σε αυτή την έπίθεση. Οπότε χαιρετίσματα στον Άγιο Πέτρο. Όλα τα κομμάτια του παζλ συνδέονται σιγά σιγά.( Υπάρχει σχέδιο χρατσ χρατσ… Τρίτσης, για όσους θυμούνται την διαφήμιση)

    1. Το τραγικό είναι ότι άτομα σαν και εσένα έχουν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους αντί να βρίσκονται σε κάποιο ίδρυμα ψυχικά αρρώστων.

  6. MAGES…EINAI POLLA TA LEUTA KAI OI FARMAKEYTHKES EXOUN KSAMOLHSEI TA TROLLAKIA TOUS NA TROLAROUN.

    OI ETAIRIES EXOUN TA SHORT TERM KAI TA LONG TERM PLANA GIA TA EPENDITIKA TOUS SXEDIA. STA LONG TERM KATATASONTAI KAI AYTA POU XRHMATODOTOUN EREUNES KAI PANEPISTHMIA GIA NA VGAZOUN MELETES POU THA DIDASKONTAI OI MELONTIKOI GIATROI WS AKSIOPISTES KAI WS OI MONES LYSEIS STON TOMEA POU ENDIAFEREI THN KATHE MIA.

    ETSI DIMIOURGOUNTAI GIATROI (EKSYPNOI ANTHRWPOI) POU EXOUN SAN EUAGELIO AUTA POU EMATHAN STO PAN/MIO DYXWS NA EXOUN THN DYNATOTHTA THS EPALITHEUSHS

    APOTELESMA EINAI NA LENE….MA TO EMATHA STO PANEPISTIMIO…DEN MPOREI NA EINAI LATHOS. ETSI H ETAIRIA SE 10-20 XRONIA ANEVASE TIS METOXES THS GIATI DIMIOURGHSE MIA STRATIA GIATRWN POU POULANE TA FARMAKA TOUS WS ANANTIKATASTATA.

    GI AUTO TROLLAKIA OLA SAS…KOUMPWTHEITE ME TA FARMAKA KAI TIS ENESEIS KAI MHN NOIAZESTE GIA TO KALO MAS. SIGA POU SKOTISTIKATE EAN EMEIS DEN PAROUME FARMAKA. SE LIGO THA MAS PEITE OTI NOIAZESTE KAI GIA EMAS.

    EISTE ENAS AKOMA LOGOS GIA NA FYGOUME MAKRIA APO TA FARMAKA (XHMEIA) DIOTI ALLIWS DEN THA PALEUATE GIA TO ANTITHETO.

    1. Δεν διαβαζουμε σχολια σε greeklish…Μαθατε να γραφετε ελληνικα. Και κατι ακομα: επειδη τους τσουβαλιασες ολους σε ενα σακι, μαθε οτι οι γιατροι (οπως και καθε αλλη επαγγελματικη ομαδα), δεν ειναι μια αμορφη μαζα, δεν ειναι ολοι ιδιοι ουτε ειναι ολοι τρολλακια της καθε κωλοφαρμακευτικης εταιρειας. Ειναι πλεον γραφικο και γελοιο να μιλατε με τετοια απαξιωση για ΟΛΟΥΣ λες και τους ξερετε προσωπικα! Κ εσυ κυριε, αν ζεις ακομα και δεν πεθανες σε μικρη ηλικια απο παιδικες αρρωστιες το οφειλεις στα βασικα παιδικα εμβολια που εκανες μικρος. Το οτι δεν πεθαινουμε στα 40 μας το οφειλουμε ΚΑΙ στα φαρμακα. Η ισοπεδωση ειναι δειγμα μηδενικου ΙQ. Αλλα οποιος μιλαει ετσι, κανονικα δεν θα πρεπε να παρει ουτε ασπιρινη, και αν του τυχει καποιο προβλημα υγειας, να μας κανει τη χαρη να κατσει σπιτακι του, αν εχει λιγη αξιοπρεπεια…

      1. EPHDH EISAI MAGAS KAI EKSIPNOS…NOMIZEIS OTI O POLITISMOS ANAPTYXTHIKE META TO 1800 KAI MEXRI TOTE OI ANTHRWPOI ZOUSAN MEXRI TA 40 !!! AM APO TO 1800 KAI META PEIRAME THN KATW VOLTA… ALLOS ENAS MESEWNAS.

        OUTE ASPIRINI DEN PERNW….EXW DILIADI 4 XRWNIA ZWHS ETSI ?

        KAI AMA THES MH TO DIAVAZEIS

  7. λοιπόν τα τσιράκια του ιατροφαρμακευτικού συστήματος να το βουλώσουν! δεν πρέπει να μιλάνε, να πάνε αλλού να πετάξουν τις βρωμιές τους, σε κανένα παππού ίσως. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

  8. Αυτοί που εμβολιαστήκανε δεν πρέπει να ανησυχούν και να φοβούνται τίποτα. ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ:::::::::::::::; Αυτοί να κοιτάξουν τους εαυτούληδες τους και να αφήσουν ήσυχους τους άλλους να ΚΑΝΟΥΝ ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ!

  9. ζω στον χωρο και ξερω τι γινεται………..δεν εμβολιαστηκα απο παιδι και ουτε προκειται….δεν αρρωστησα ποτε και μια φορα που χρειαστηκε να παρω αντιβιωση πηρα την πιο απλη ενω ο γιτρος μου ελεγε να πρω διπλη και δυνατη…………τοσο βαρια η κατασταση μου…αποτελεσμα εγινε καλα αμεσως με επιασε απο την πρωτη μερα ενω πρεπει να περασουν τουλαχιστον 2 εικοσιτετραωρα για να κανουν επιπεδα στο αιμα……..δεν ανεβαζω πυρετο και με τις βαριες ιωσεις που κυκλοφορουνε και γριπες πνευμονιες φυματιωσεις κλπ εγω αν κλοησω την κολαω με μια δυο ημερες με καταροη και φτερνισμα…..με μενει κι ενας μεταλοιμωδες βηχας που περναει με τα φυτικα ματζουνια που κανω….γιατι οι εισπνοες και τα καλσσικα φαρμακα της ιατρικης δεν με βοηθησαν……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *