Διαφημίσεις

Με δύο λόγια ποία είναι η μάχη; Η ΥΠ’ ΑΚΟΗ ! Πίστη ανίκατε [ανίκα τε ] μάχα & ΑΚΟΗ = ΙΑΧΗ  ! Σε ποίον Ιαχά εισακούεις, τον κτιστόν ή Άκτιστον ;;;;

Τι είναι αυτό που λέγει η Αποκάλυψη με δύο λόγια;

Η Αποκάλυψη λέγει πολλά, όλα είναι σημαντικά, αλλά τα σημαντικότερα είναι ότι θα σε φέρουν Θεός και διάβολος, επιθυμία Θεού εν τη καρδία θηρίου, το λέγει μέσα, και επιθυμία διαβόλου διά να μπορεί να σε κατασπαράξει, το λέγει μέσα ότι με επιθυμία Θεού ρίπτεται τώρα που μιλάμε ο Πολιτισμός = Βαβυλώνα η μεγάλη ! Αυτός ο ασεβής πανβρωμοπολιτισμός που συνάμα δεν υπακούει απολύτως εις το θέλημα του διαβόλου ή έστω ηθελημένα και με επίγνωση ! Αλλά η εποχή του Υδροχόου μας το αποκάλυψε, θα έρθη η αφύπνιση ! Είτε θα αφυπνιστείς είτε θα κομηθείς εν μαύρω θανάτω αιωνίως ή έστω συνειδητά και συναισθητά θα επιλέγεις το αποδώ ή το αποκεί ! Εξεφανίζεται σιγά σιγά σταθερά η μέση λύση, μέση απόσταση, εξ’ άκρων αμφοτέρων ασπούμε η αποστασιοποίηση, θα έχεις την επιλογήν διά πιέσεως να επιλέξεις αποδώ ή αποκεί τελεία και παύλα τελεσίδικα τελεσίγραφα τελεσφορικά και εωσφορικά-[με την ουδέτερη έννοια όχι με την οπωσδήποτε ρετσινιά του διαβόλου] προς τον Εωσφόρο Σκοτοφόρο κτιστό διάβολο ή προς Τον Άκτιστον Θεόν ! Είναι μία δοκιμασία-τέστ ναι ή όχι, ναι πού όχι πού, μπλέ κόκκινο, μαύρο άσπρο, Θεός διάβολος !

Ουσιαστικά τι είναι αυτό που ζητούν σε αυτόν τον καιρόν Θεός και διάβολος;

Ζητούν ανεπιφύλακτα την πλήρην Υπακοή –[ υπό ακοής …] ήτοι συνστράτευση άνευ οίας απροσδιορισίας, δειλίας, αμφιβολίας, ελευθερίας, είτε αποδώ είτε αποκεί. Οι καιροί ωρίμασαν, τα σταμφύλια ψημένα, ο Τρύγος έν πλώ, επιλέγεις ποίος από τους δύο να σε Τρυγήσει  ! Τι ποτέ άλλον ή περιττόν ή αλλοπρόσαλλον ή περίεργον ή πολύπλοκον, είναι ναι και όχι σε ποίον Στρατόν, κανείς δεν μέν’ απέξω  !

Μετά το Ουσιαστικά !…. Το Κυριολεκτικά αυτά που θα παλεύσουν-[από το πάλλος, πάλλη, πάλλω & παλλάτιον-παλάτιον-παλλάς-παλάς-μπάλα-πολλά , θυμήθου εάν θέλεις και την θυγατέρα του Απόλλων Παλαίστρα , η οποία είναι η παλαίστρα, των μεν και δε, άλλη προέκταση μεγάλης σοφίας του μύθου αυτού και άφησε τους αδαείς να ειδωλολατρεύουν ! ] είναι ο Νόμος Του Θεού με τον Νόμον του Διαβόλου έν ανθρώποις ψευδοευδοκία  !

Παλαίς τρά = πάλη τριάς και τρισδιάστατη , πάντοτε γιουτάει-συνάδει με το Τρά ! όπως ηλ εκ τρον = τρά = τριάς = τριάδα = τρία ή τρ(ι)α ! Και πάλαις σημαίν,ει !

Απόλλων Παλαίστρα = Απολλύων Παλαίστρα που είναι ο Αβαδδών της Αποκάλυψης ήτοι κάτι ως άγγελος και απόφαση της Πανκαταστροφής εκ Θεού  !

Δύο Νόμοι θα παλεύσουν Κυριολεκτικά, ο ένας θα σου λέγει διά να επιβιώσεις και διά να είσαι κάτοικος γης πρέπει να τηρείς εμένα τον Νόμο και ο άλλος θα σου λέγει εάν τηρήσεις τον Νόμο του διαβόλου ναι θα ζηλεύσω διότι Είμαι Θεός Ζηλωτής –[εν δικαίω αφού Αυτός εποίησε τα πάντα, εσένα, εμένα, τον διάβολο κ.ο.κ..] όπως δηλώνω εις την Παλαιά = Παλλαιά Διαθήκη  και δεν θα σώσω την ψυχή σου αλλά απεναντίας θα την τσαλαπατήσω όπως τον τρύγον όπου δεν παράγει σταμφύλην εις τον αμπελώνα μου και Ομολογώ ως Θεάνθρωπος εις την Καινή Διαθήκη ήτις είναι συν/πλην ρώσις της Παλλαιάς/Παλαιάς Διαθήκης  = Συμφωνίας, Σύμβασης ! Υπάρχει ένας παγκόσμιος νόμος περί συμβάσεων όπου εάν σπάσεις έναν όρον της σύμβασης σπάζει όλος και αγγλιστί καλείται Breach of Contract = Παράβαση-Παραβίαση-Καταπάτηση Διαθήκης  ! Αυτόν είναι !!!! Ο Θεός θραύωντας ή μη τηρώντας έναν όρον ή μία παράγραφον θα θραύσει πάσα υπόσχεση και υποχρέωση εκ της υπόσχεσης της Διαθήκης μαζύν σου ως άνθρωπος, Χριστιανός, ψυχή  !  Να εξού διατί αναφέρεται εις την Αποκάλυψη ότι άνοιξε ο θρόνος Του Θεού και φάνηκε η Διαθήκη την οποία θα εξηγήσει πρωτίστως εις τους Εβραίους και Χριστιανούς και ύστερα εις όλους τους άλλους, διότι από τους δύο πρώτους έχει απαιτήσεις διότι Διαθήκευσε-Συμβασοποίησε-Συμφώνησε μαζύν τους     !

Θα παλεύσουν δύο Νόμοι μέσα σου Ήδη παλεύουν και όποιος νενικήσει θα λάβεις τα δώρα του ή και πανδώρα της Πανδώρας του όποια και εάν είναι αυτά σε κάθε περίπτωση περίστασης  ! Χωρίς κατά γράμμαν αποφυγήν     !

Η Πάλλη είναι Επιβίωση –[προσωρινή επί γης σαρκίου ] ή Ψυχοσωτηρία –[αιώνια εν τοις ουρανοίς ] , αυτά τα δύο είναι όπου υπόσχουντε έκαστος Νόμος εξεχωριστά και εις αντίθεσιν προς τον έτερον έκαστον      !

Θα πρέπει να παλεύσεις και αντέξεις  ! Ειδικά εάν ακολουθήσεις Τον Νόμον Του Θεού, δεν υπόσχεται καλοπεράσεις αλλά κακοπεράσεις  , σ’ αυτόν τον κόσμον , και όπως είπε ο εμπνευσμένος ομολογουμένως πολιτικός Ουίστων Τσιώρτζιηλ που ασχέτως που κατέληξε δεν είναι δουλειά μου αυτό και εχθρικός προς τον Ελληνισμόν είπε εις τους Άγγλους εις τον Β΄ΠΠ διά ραδιοφώνου : σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα !

Πόσον ειλικρινής και αληθινός ήταν διά να μην τον ακολουθήσουν συνσπειρωμένα   ! Ουσιαστικά τους έλεγε διά να παραμείνετε ελεύθεροι πρέπει να περάσετε από ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα απώλειας και φόνων από εσάς και προς εσάς    ! Αυτός είναι ο πόλεμος και ο αγώνας   ! Δεν είναι ίσως τυχαίον ότι ο Γέροντας Γαβριήλ του Αγίου Όρους εν ζωή μου ανάφερε δίχως «λόγο» τον Τσιώρτζιηλ και μία ρήση του που, μου κακοφάνηκε κάπως και μου πρόσθεσε είναι σοφός. Μου είπε την ρήση του Τσιώρτζιηλ και μου την σύνδεσε με κάτι από την ζωή μου. Το κελί του ευρίσκεται καθ’ οδόν εις την κάθοδον διά το κελί του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, τώρα είναι κατάκοιτος κλινίρης  και ένας υποτακτικός τον διακονεί…

Λοιπόν, κυριολεκτικώς Ο Θεός όταν και εάν παλεύσει διά Τον Νόμον Του και τηρώντας Τον Νόμον Του σου υπόσχεται 42 μήνες ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα !!!!    ! Με αυτά θα βαστάξεις την ψυχοελευθερία σου, διά της γνωστής στενής οδού, η δε άλλη η πλατειά οδός προς την κόλλαση θα είναι του βάλτε μικροψήγμα Νόμου γης και εξεμπερδεύουμε με τα βάσσανα, θέλει μικροκύκλωμα κβαντικό εντός σώματος ο Νόμος, σιγά τα ωά , θα το βάλουμε , λένε οι ανοητοκυνικοί   ! Οι άλλοι οι νοητοκυνικοί λένε ήδη παρά να βάλω εμβόλιον καλύτερα να αποθάνω ! Μα ρε εάν βάλεις το εμβόλιον μπορεί να μην αποθάνεις, χαχα, λένε, αλλά θα αποθάνει η ψυχή και συνάμα θα γίνει το θέλημα των εχθρών μου επ’ εμού με το θέλημα μου , τέτοια ξευτίλα ουχ εί!!!!

Ο Νομοταγής Του Θεού θα παλεύσει μόνος με όλα τα θερειά, ο Νομοταγής του διαβόλου θα ενσκύψει, υποκύψει, προενσκύψει, προϋποκύψει και ενγκύψει-προενγκύψει εις τον Αντι.Χριστόν   !

Αν τι Χριστό  !!!! Ανταυτού τι … Χριστός Ανταυτού ει εις άλλος !Αν = Εάν + τι = Εαντί = Έναντι και Εναντίον με αντίποδη πρόθεση Χριστού   !

Διατί όμως τώρα, τόσον συγκεκριμένα, ; Και άλλες φορές Μαρτύρησαν Μάρτυρες διό Χριστού και Νόμου Του όπου είν’ Ο Ίδιος, τώρα όμως με την κβαντική συνένωση όλων σε τράπεζες και Τραπεζίτες, αποθηκάριους και αποθήκες, θα ενωθούν, θα γίνουν μία ποίμνη ένα σώμα ένας ποιμήν διάβολος και διαβολοϋπάκουοι ! Και Χριστός και Χριστοϋπάκουοι, θα εξαναγκάστει να υπακούσεις σε έναν από τους δύο, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή από την Υπακοή = υπό ακοής διαταγής του μεν ή δε   !

Τέλος ελευθερίας, ήτοι τέλος άλλης ελευθερίας, δεν θα μπορείς καν να ειπείς ούτε τον μεν ούτε το δε που λές τώρα, έστω και εάν αυτόν σύμφερε τον διάβολον, με το μικροψήγμα ως σατανική κοινωνία και Τον Θεόν ως άμεση Θεία Κοινωνία, θα πρέπει να επιλέξεις και αρνούμενος τον έναν από τους δύο συνταυτοχρόνως συντάσσεσαι με τον άλλον, μόνον η Πίστη θα είναι αρκετή να σωθείς εις τους εσχάτους καιρούς είπε Ο Χριστός, θα είναι τόσον χαλεποδύσκολα τα πράγματα, ώστε η επιλογή και μόνον πού πιστεύεις και αργότερα διά ποίον από τους δύο Νόμους θα πορευθείς έως τέλους είναι αρκετόν !

Ο δύσκολος θα είναι Του Θεού αλλά μπορείς να φύγεις ανά πάσα στιγμή, ο εύκολος θα είναι του διαβόλου αλλά δεν θα μπορείς να φύγεις  ! Και διά να διαφύγεις θα χρειάζεσαι υπεργενναία υπεράνθρωπη προσπάθεια, έστω να ειπείς δόξασοι Ο Θεός με επίγνωση ποίος είναι Ό Θεός ! Διά να σπάσεις τα μικροψηγματικά δεσμά που θα σε βομβαρδίζουν με βλασφημίες Αγίου Πνεύματος και άλλες   !!!!

Αλλά διατί θα σ’ εγκαταλείψει Ο Θεός; Διότι διά να μην υπάρχει αμφιβολία ότι είσαι δίκαιος θα παραμείνεις αβοήθητος ή με ελάχιστη βοήθεια καθημερινής επιβίωσης σε κατατρεγμό ώσπου να Μαρτυρήσεις ή περάσουν τα 3,5 έτη ! Όπως έγινε με Τον Υιόν  Ος δεν βοήθησε το σώμα Του να αγιάσει, αλλά το δίδαξε τι να κάνει και πώς να υπακούει διά ν’ Αγιάσει ως άνθρωπος όπου είναι το σώμα και η ζωή μέσα του είτε λέγεται ψυχή είτε όχι ! Εάν βοηθάσαι, τότε ο διάβολος θα ειπεί ένσταση Κύριε Κύριε Άκτιστε Πρόεδρε! Αυτός είναι που σ’ αγαπάει; Μα αυτός δεν άντεχε ούτε ημέρα χωρίς τις βοήθεια σου άλφα, βήτα, γάμμα, δέλτα και ούτω καθεξής θα τις παράσχει εις δίκην ή και απόδειξη με τεκμήρια   !

Οι άλλοι θα αρνηθούν Τον Χριστόν που θα τους εγκαταλείψει όπως τους Χριστιανούς διά να μην βασανισθούν, ήτοι όλοι ή και αμφότεροι εγκατελειμμένοι διά να φανή ποίος αντέχει Την  Πίστη , ποίος αντέχει να Πιστεύει , Ποίος αντέχει να Πιστεύεις παρόλες τις υπεραντίθετες αποδείξεις   !  Αυτή είναι η Πίστη να επιμένεις και έχεις την δύναμη να Πιστεύεις ενώ όλα τα τεκμήρια, φαινομενικώς δείχνουν εξευτελισμό, παραλογή και τεκμήρια εναντίον-κατά-δυσμενικά προς την Αλήθεια Της Πίστης ! Και από πού κατανοείς την Πίστη ότι είναι αληθινή; Από τα διδάγματα της και εις εμάς υφίσταται έναν μόνον αρκετόν γεγονός, ότι Αυτός ανεβάστηκε επάνω εις τον Σταυρόν αδιαμαρτύρητα και χωρίς την χρήσιν οίας δύναμις ! Ώστε ποίος κατόπιν να τον κατηγορήσει ότι καταχράστηκε την εξουσία Του διά να μας εμπαίζει ;;;;;

Πίστη ανίκαται-ανίκατε μάχα ! και όχι μάχα ανίκατε πίστει ! Ανίκητος δεν είναι αυτός όπου δεν αποθαίνει, Ανίκητος είναι αυυτός όπου αρνείται να ηττηθεί έστω και εάν διά να το καταφέρει αυτόν πρέπει ν’ αποθάνει    ! Αυτό είναι χαρακτηριστικό των ψυχών, διότι ο θάνατος δεν είναι εμπόδιον ή το τέλος τέλο ς !

Χριστοπίστη ανέκατε μάχα και μάχαρα = μάχαιρα = μα χαίρα = με χαίρα = με χείρα, διότι το μαχαίρι είναι του χειριού το ταίρι & όπλον  ! Μάχη Χριστού ανέκατε μάχη διαβόλου, Πίστη Χριστού ανίκατε πίστη διαβόλου   ! Αυτά από τον Κυπραίον Όμηρον !

Είσαι όμηρος; Το σώμα ομηρείται έστω και αθελήσει του, η ψυχή ενδόμυχα δεν ομηρείται άνευ της έν συμβάσεως τινού τρόπου συγκατάθεση, συναίνεση, συμφωνία, κατάφαση εμφανή με Μάρτυρες κακοδιαβόλου   ! και Μάρτυρες Θεού και Θεόν Μάρτυραν   !!!!

Νόμος ψευδοαποκρηών-καρνα.βάλια παροργασμών μετ’ ανθρωπίσεως σε μηχανή και αχαλίνωτη καύλα μαζύν ή Νόμος Νηστεία από πάσα απόλαυση, χαρά δικαιοσύνη, ελευθερία επιλογής εν ειρήνη ! Αυτή θα είναι η διά την ψυχή τε και σώματι πάλλη !!!!

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Με δύο λόγια ποία είναι η μάχη; Η ΥΠ’ ΑΚΟΗ ! Πίστη ανίκατε [ανίκα τε ] μάχα & ΑΚΟΗ = ΙΑΧΗ  ! Σε ποίον Ιαχά εισακούεις, τον κτιστόν ή Άκτιστον ;;;;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek