01:28 - 29/08/2022

Θελω να μην ξεχασεις κατι πολυ σημαντικο !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Απο την αρχη που αποφασισα να εκτεθω με την κοσμοθεωρεια μου ειπα ενα πραγμα , ΜΗΝ γινεις αφυπνισμενος απο φοβο γιατι τοτε θα εισαι το ιδιο επικινδυνος με τον εχθρο της ανθρωποτητας !

Θελω να το θυμαστε αυτο για τα χρονια που ερχονται , να το εχετε στο πισω μερος του μυαλου σας για οποια πληροφορια πλεον λαμβανετε και αφηνετε να μπει μεσα σας !

Ο λογος που στο υπενθυμιζω και επιμενω στην προσοχη σου ειναι γιατι σημερα και ειμαι σιγουρος το εχεις παρατηρησει εχουν αφυπνιστει παρα πολλοι αφυπνιστες , σελιδες , ομαδες , ερευνητες κοκ …που θελουν παρα πολυ να τους κοιτας , να τους ακους κοκ , δεν ειναι κακο απλα λειπουν απο ολο αυτο καποιοι σημαντικοι παραγοντες ασφαλειας πχ..που ηταν ολοι αυτοι ΠΡΙΝ συμβουν τα γεγονοτα και τι ρολο βαρουσαν ΠΡΙΝ συμβουν τα γεγονοτα !

Το να ακολουθεις το ποταμι δεν ειναι παντα και το σωστο ..και αυτη την στιγμη ολο το ..ας το πουμε κινημα αφυπνισης ακολουθει ενα αφηγημα … ενα αφηγημα που ισως και να αφεθηκε να υπαρχει γυρω μας !

Δεν γνωριζω αν υπαρχει γνωση σε βαθος απο ολους οσους σημερα αποφασισαν να μας μιλησουν για το τι συμβαινει , ολους οσους αποφασισαν να ηγηθουν σε ομαδες για να διεκδικησουν το δικαιο … δεν γνωριζω αν εχουν ιδεα για να πω την αληθεια για το τι συμβαινει σημερα στην ανθρωποτητα ..και με τρομαζει οτι ολοι αυτοι “φυπνιστηκαν” κατοπιν της επιθεσης με εργαλειο τον φοβο !…

Αν λοιπον σημερα η ανθρωποτητα θα επρεπε ηδη να σκαβει τα χαρακωματα ενος τεραστιου πολεμου και εσυ δεχεσαι πλεον πληροφορια απο αθρωπους που χτες φωναζαν για συνωμοσιες αλλα σημερα ειναι αρχηγοι ομαδων κατα …οτι τους εχει φωτισει θεος τοτε καταλαβαινεις οτι ξανα για αλλη μια φορα καταφερε το συστημα να εργαλειοποιησει τον φοβο και να χειραγωγησει και την δηθεν “αντισταση” !

Αν δεν γνωριζεις τον εχθρο τι σχεδιο επιθεσης να κανεις με απλα λογια …!

Θα αναρωτηθεις ισως τωρα για τον σκοπο που σου γραφω αυτο το μηνυμα , ειναι απλο αν μπεις στα παπουτσια μου , η πληροφορια ειναι οπλο , το σκαφος για την μετακινηση της (ιντερνετ) με τον ενα η τον αλλο τροπο ελεγθηκε , οι πληροφοριες μου , η γνωση μου , ολα οσα ειμαι εδω για να πω την καταλληλη στιγμη δεν ειναι πια εφικτο να ειπωθουν οταν το κουτι που σε παρακολουθει μπορει και να σε μιμειτε ,και να σε αντιγραφει (κλεβει) και να ενημερωνει “εχθρους” και και και ..!

Τον τελευταιο καιρο παρατηρω τον ιστο της αραχνης που χτιζεται γυρω σας και τους αραχνουφαντες …τους νεους αραχνουφαντες που εχουν ερθει να σας ενημερωσουν η οτι αλλο …και η εικονα δεν μου αρεσει καθολου !

Αν μεχρι σημερα δεν εχεις κανει ξεκαθαρισμα …τοτε εισαι σε επικινδυνο δρομο , αν μεχρι σημερα δεν εχεις ωριμασει μεσα στην πληροφορια ωστε η κριση σου να αντιλαμβανεται την ενεδρα παλι εισαι σε δυσκολο δρομο ..!

Ακολουθηστε την καρδια γιατι αυτη μονο στο τελος θα ειναι ικανη να γνωριζει και οχι ο νους , θεληστε να δημιουργησετε και οχι να καταστρεψετε , θεληστε να ενωθειτε και οχι να αντιπαραταχθειτε , θεληστε να θεραπευσετε και οχι να νοσησετε τους αλλους , θεληστε την υπερβαση του ανθρωπινου ειδους και οχι την λατρεια στους κυκλους της ιστοριας ..μιας και ισως να ειναι η πιο χαλκευμενη επιστημη και τεραστιο οπλο χειραγωγησης μας !

ΟΛοι μας εχουμε μια αποστολη , ολοι ειναι και πρωταγωνιστες και κομπαρσοι , ολοι ειναι χρησιμοι ..ακομα και οι ηλιθιοι, ο καθενας απο εμας αναλογα την δυναμη του λογου της υπαρξης του θα αφησει και το πετραδακι της αποστολης του , αλλες φορες ανοικτα στο πεδιο και αλλες αορατα !

Να ειστε προσεκτικοι γιατι το μελλον δεν ειναι καθολου οπως το εχετε φανταστει και θα χρειαστει να αλλαξετε σε κυτταρικο επιπεδο τον εαυτο σας ωστε να ειστε στην σωστη πλευρα αυτου του πολεμου!

Μην ξεχασετε , νικητης θα ειναι αυτος που δημιουργησε το πεδιο της μαχης ..οπου νικητης και χαμενος μπορει να ονομαστει καποιος παντα σε σχεση με εναν παρατηρητη του αγωνα ..η περισσοτερους …η πλανητικα συστηματα ολοκληρα..και οπως καταλαβαινεις η αποσταση της παρατηρησης εχει τεραστια σημασια για το ποιος τελικα ειναι ο νικητης …ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Κλεπτης
    Κύτταρο
    Παρατήρηση
    Αλήθεια

  2. Ότι πιο απαραίτητο, άμεσο και απόλυτα αναγκαίο για κάθε επόμενο βήμα, είναι αυτό το άρθρο. Στο κοσκίνισμα που γίνεται, όσοι ακολουθούν λόγω συνθηκών θα είναι οι μόνοι χαμένοι. Ευχαριστώ και εύχομαι και παρακαλώ για την συχνή επαναδημοσιευση του άρθρου!!!!!

  3. ΕΛΛΑΝΙΑ 08/29/2022 @ 11:16 ΠΜ

    Όσοι έχουμε επιλέξει ένα συγκεκριμένο δρόμο, τον επιλέξαμε από πολύ νωρίς. Είχαμε συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και αντίληψη. Συμπεριφερόμαστε διαφορετικα από τους υπόλοιπους. Διαβάζαμε, αναζητούσαμε, κάναμε συγκεκριμένες ερωτήσεις και ψάχναμε απαντήσεις. Εμείς λοιπόν που εξακολουθούμε να είμαστε σε αυτό το μονοπάτι, πολύ δύσκολα θα πάνε σε κάποιο άλλο. Η πληροφορία βρίσκεται μέσα μας και στους ακομα πιο σκοτεινούς καιρουςπου έρχονται, θα πρέπει να βρούμε το μέσω για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.

  4. ΚΑΝΕΝΑΣ 08/29/2022 @ 11:35 ΠΜ

    Στην Αλήθεια σχεδόν κανένας, σε έναν σατανικό πλανήτη, δημιουργειμα ενός θεού, κάτω από Τον Αληθινό Τριαδικο Θεό, σχεδιασμένο μαθηματικά, ένα ονειρικό matrix, ένα ψεύτικο κόσμο διτοτιτας και ψεύδους,όπου ελαχιστοι κατανοούν.

  5. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ 08/29/2022 @ 2:37 ΜΜ

    Όπως πάντα, σοφά εύστοχος ο Stranger! Όσον αφορά το να ακούμε την καρδιά μας συμφωνώ απόλυτα, αρκεί να την διατηρούμε καθαρή από δόλο, κακία, αδικία και ψεύδος. Διαφορετικά… μπορεί να μας πάει κατά διαόλου. Προσωπικά ως πρωταρχικό βήμα αφύπνισης θεωρώ το να αποβάλλει κάποιος από μέσα του όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Αλλιώς είναι “αν-αφύπνιση” ή μάλλον “δήθεν αφύπνιση”. Πράγματι, τόσοι κήρυκες της αφύπνισης, Πού βρίσκονταν και Τί έλεγαν έως τώρα;

  6. Το ένστικτο είναι η εγγενής τάση ενός ζωντανού οργανισμού προς την κατεύθυνση συγκεκριμένων συμπεριφορών ή αντιδράσεων, υπό συνθήκες.Αυτη η τάση προϋπάρχει της μνήμης που προκύπτει από τη μάθηση και παραμένει αναλλοίωτο χαρακτηριστικό ενός βιολογικού είδους Το εμπιστεύομαι πάντα…

  7. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 08/29/2022 @ 8:07 ΜΜ

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΣ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ Η’ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ.
    ΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ…

  8. Τι να γνωρίζουν ρε συ Stranger… Εμείς είμαστε σε άλλο “επίπεδο” και πάλι δεν ξέρουμε… Το ξέρεις αυτό…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*