01:04 - 27/08/2022

Πως ειπαμε αποφασισες να κανεις το πειραματικο;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πως ειπαμε αποφασισες να κανεις το πειραματικο;

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Καθ' οδόν 08/27/2022 @ 1:57 ΠΜ

    Δεν υπάρχει πιο επιβλαβές ελάττωμα από την βλακεία. Οι πραγματικά ευφιείς έχουν και ενσυναίσθηση. Γι’ αυτό επιλέγονται βλάκες και άπληστοι σε αυτά τα πόστα, για να γίνεται όπως πρέπει η “δουλειά”.

  2. τι μουτρα ειναι αυτα ρε…. και δεν του μιστερ μπιν

  3. Ένας εισαγγελέας με ουμπαλα δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα … Στη χώρα που όποιος φελλός κυβερναει….κάνει ότι γουστάρει……

  4. μα.. ο τσ.ιο.δρας τοχε πει.. με/απο κατα.γραφονται ..
    Βεβαια οταν η “οδηγία” βασίζεται στο “gaslighting” ήρθε η ώρα να ανα.γνωρίζεται τώρα το ανα.μενώμενο απο την μνήμη.. αυτή ειναι η χειραγώγηση του νου και νοών νοείτω.

  5. ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 08/27/2022 @ 9:16 ΠΜ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

  6. Καλημέρα! Νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από αυτήν που είπες με κάλυψε!

  7. Τοτε να κανουν οι συγγενεις μηνύσεις κατα των υπευθυνων διοικητων νοσοκομειων , κατα των δημοσιογραφων που τρομοκρατουσαν και λοιδορούσαν οσους και οσες δεν μπολιαστηκαν και τους αποκαλουσαν αγραμματους ,τζαμπατζηδες ,επικινδυνους κ.λ.π.και να μηνυθουν ολοι οσοι απο τα υπουργεια Υγειας ,Προστασιας του Πολιτη ,τον Εοδυ τον ΕΟΦ και ανεξαρτητες αρχες συνεβαλαν στην παραπλανηση του πολιτη ..ακομα και συγγενεις ,φιλοι ,συχυγοι που χωρις δευτερη σκεψη καταφερθηκαν εναντιον των δικων τους ανθρώπων .

  8. αγνωστος 08/27/2022 @ 4:07 ΜΜ

    και ποιος φταιει γι αυτα κυρα παγώνα; τι εντολες ειχαν τα νοσοκομεια κυρα παγωνα; αντε να παραιτηθει κανενας ή και πάλι δε φταιει κανενας κυρα παγώνα; τρομοκρατήσατε τον λαο για να παει στον “αποκεφαλισμο του”

  9. … και γιατί μπαίνεις με καρκίνο ή καρδιά και πεθαίνεις από covid κυρα’γιατρίνα”; Αφού οι εμβολιασμένοι ιατροί και νοσηλευτές ΔΕΝ μεταδίδουν (έτσι μας πριξατε τ @ρχ1δ1@ να λέτε) από πού κόλλησαν;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*