15:22 - 16/08/2022

Συγκομιδη !! Και μετα ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι ξένοι ερευνητες αλλά και πολλοί Έλληνες πλέον χρησιμοποιούν την λέξη συγκομιδή για αυτό που έχει συμβεί.

Καλό σημάδι ότι αρχίζουν και βλέπουν σωστά, όταν θα τελειώσουν οι εγωισμοί και το προσωπικό συμφέρον ίσως βρούμε τον χώρο και τον χρόνο εμείς όλοι που δώσαμε μία μάχη να αφυπνίσουμε ΠΡΙΝ γίνει το κακό να αναλύσουμε και να συμφωνήσουμε πάνω στη συγκεκριμένη γνώση τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην ανθρωπότητα και με ποιον τρόπο μπορούμε πραγματικά να αντισταθούμε.

Αν συνεχίσουμε απλά να διαμοιράζουμε πληροφορία, να αναλύουμε μόνο τα γεγονότα και να περιμένουμε ποιος θα πει κάτι καινούργιο για να το υιοθετήσουμε δεν θα φτάσουμε ποτέ στην πραγματική κατανόηση του προβλήματος.

Αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο μεγάλο από ότι μπορούμε να φανταστούμε, ο εχθρός μας είναι τεράστιος, μας παρακολουθεί, σχεδόν μας κάνει να παίρνουμε αποφάσεις.

Όταν θελήσετε όλοι σας να αφήσετε πίσω το εγώ σας θα μπορέσουμε έξω από το ίντερνετ, με όρκο σιωπής, με συγκεκριμένη ανάλυση να αντιληφθούμε τον εχθρό και να σχεδιάσουμε τον τρόπο που θα νικήσουμε.

Εδώ θα είμαι και θα περιμένω, ίσως ποτέ να μη με σκεφτείτε, ίσως να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει, μα για όλα τα ίσως του κόσμου υπάρχουν πάντα οι ελεύθερες επιλογές, θα ξαναπώ επειδή κινδυνεύουμε πάρα πάρα πάρα πολύ, αφήστε πίσω τους εγωισμούς, κάντε μία σωστή κριτική του εαυτού σας, και λόγω τέραδτιου κινδύνου ελάτε να μιλήσουμε έξω από το κουτί που μας κοιτάει.

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. cyberpunk 2077 is the future 08/16/2022 @ 3:31 ΜΜ

    Μετά τη συγκομιδή ακολουθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δεν έρχεται δηλαδή το τέλος του κόσμου, αλλά η αυγή μίας χρυσής εποχής. Άνθρωπος και μηχανή θα γίνουν ένα. Νίκο, θες να δεις το μέλλον; Τότε ρίξε μία ματιά στο βιντεοπαιχνίδι: Cyberpunk 2077

    • Κατοχικά Νέα 08/16/2022 @ 3:34 ΜΜ

      Η αυγη μιας χρυσης εποχης ; Οπως ηρθε δηλαδη μετα την βιομηχανικη επανασταση ενας καλυτερος κοσμος; Οχι φιλε μου δεν χρειαζομαι βιντεοπαιχνιδια για να δω το μελλον που δεν εχει να κανει με καμια χρυση εποχη …

  2. SPECIAL EXECUTOR 08/16/2022 @ 3:48 ΜΜ

    Jeremiah 4:20-31
    Go up to Gilead for balm, O Virgin Daughter of Egypt! In vain you try many remedies, but for you there is no healing. Jeremiah 46:11
    Αν δεν βλέπουν ότι γράφω, θα δουν, ότι δεν γράφω, απλά. Εμένα το ίδιο μου κάνει.

  3. Loop, loop, …, loop…

  4. Αθανάσιος 08/16/2022 @ 3:59 ΜΜ

    Όλα αυτά που γίνονται, μέχρι τελευταίας λεπτομέριας, περιγράφονται στήν Αποκάληψη καί στά 3 πρώτα ευαγγέλια στά χωρία όπου ό Ιησούς μιλά γιά τά Σημεία τών Καιρών. “Βλέπετε αυτόν τόν Ναό (τού Σολομόντα). Σάς λέγω όταν γίνουν όλα αυτά δέν θά μείνει πέτρα πάνω στήν πέτρα”.
    Ξέρουμε τι θά γίνει καί δέν μπορούμε νά κάνουμε τίποτα γιά αυτό. Εκτός από τό νά μείνουμε όρθιοι.
    Στόμεν Καλώς !
    Όσοι δέν έχουν γραφτεί στό Βιβλίο τής Ζωής, από απαρχής τού κόσμου, θά πεθάνουν.
    Στό κάτω κάτω αυτή ήταν η θέληση

  5. Αθανάσιος 08/16/2022 @ 4:07 ΜΜ

    Στό κάτω κάτω αυτή ήταν η θέληση τούς. Ό Θεός σέβεται τήν ελεύθερη βούληση.
    Όλα αυτά τά επιτρέπει ό Θεός γιά χάρη τών λίγων, τών εκλεκτών. Γιατί ψυχράνθηκε η αγάπη τών πολλών, πληθήνθηκε η ανομία.
    Ο Θεός δημιουργεί ζωτικό χώρο στούς εκλεκτούς ώστε νά μήν χαθούν κί αυτοί.
    Αναμονή για τόν πόλεμο. Προετοιμασία. Δύναμη. Εμπιστοσύνη. Σκληρόπετση ψυχή ώστε νά αντέξουμε καί νά μπορέσουμε νά βοηθήσουμε αυτούς που αξίζουν βοηθείας !!!

  6. Μετά την συγκομιδή όπου θα έχουν φύγει όσοι επέλεξαν να φύγουν με αυτόν τον τρόπο,οι αδύναμοι, φοβισμένοι, ανήμποροι, δειλοί άνθρωποι
    θα μείνουν οι δυνατοί σε πνεύμα και νοημοσύνη, αντίληψη να πολεμήσουν το θηρίο… Αυτιά και μάτια ανοικτά μην τυχόν και πλανηθουμε, πίστη , υπομονή..Θα υποστούμε πάρα πολλά αλλά πρέπει να υπομένουμε γιατί θα έχουμε την προστασία του Κυρίου μας..Μας είπε πίστη μέχρι τέλος.. Αυτά είναι τα όπλα μας εναντίον του Θηρίου.. Ανυπακοή προς το παρόν…Συνταχθειτε σιωπηλά..

  7. Στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μας λέει για δύο θηρία,το πρώτο και το δεύτερο..Το πρώτο είναι η τεχνητή νοημοσύνη που θα το προσκυνήσουν οι κάτοικοι της Γης και το δεύτερο ο ερχομός του Αντιχρίστου ..Ο Σατανάς χωρίς την τεχνολογία δεν μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιο του γιατί δεν είναι πανταχού παρών σαν τον Θεό και Πατέρα Παντοκράτορα .. Μέσω της απάτης θα ελέγχει την ανθρωπότητα.. Ήδη η πλειοψηφία έχει υποταχθεί σε αυτόν και τώρα ετοιμάζονται να τον προσκυνήσουν..

  8. Με όρκο σιωπής? Μύηση?
    Έξω από το κουτί? Κύβο?
    Ερώτηση
    Διάνοια?
    Η
    Άνοια?
    Νοημοσύνη?
    Η
    Νόηση?
    Συγκομιδή?
    Η
    Θερισμός ?
    Σύνταξη?
    Η
    Διαμελισμός?
    ///
    Ένα νεογέννητο εξέρχεται της μήτρας μέσα στον κόσμο μας με το κεφάλι του,,,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*