ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα κατήργησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19 και όρισε ως παράνομη κάθε ενέργεια-κύρωση εναντίον κάθε ανεμβολίαστου

· Κατοχικά Νέα

Ζήτησε έρευνα για συμβάσεις τ.κυβέρνησης με εταιρίες όπως AstraZeneca και Pfizer!

Τέλος εποχής……Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα κατήργησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19 και όρισε ως παράνομη κάθε ενέργεια-κύρωση εναντίον οποιουδήποτε είναι ανεμβολίαστος. Σε κοινή συνέντευξη τύπου με Υπουργό ο Πρόεδρος τοποθετήθηκε και διασαφήνισε το τέλος του υποχρεωτικού εμβολιασμού για κορωνοιό.

Πρόεδρος : “Καλά κ. Υπουργέ, αρχικά και πρωτίστως και για να προχωρήσουμε νόμιμα από πότε το εμβόλιο παύει να είναι υποχρεωτικό ;” Τον διακόπτει η Υπουργός: Από αυτή τη στιγμή, επειδή τα μέλη της Επιτροπής κάθονται παράνομα.

Eπανέρχεται ο Πρόεδρος: Εντάξει από σήμερα τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά κι οποιαδήποτε ενέργεια που γίνεται εναντίον οποιουδήποτε δεν θέλει να εμβολιαστεί είναι αντίθετη με το νόμο».

Χειροκροτήματα…..

Η νέα κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα στις 3 Αυγούστου 2022 κατάργησε τον υποχρεωτικό χαρακτήρα των πειραματικών ενέσεων κατά του COVID και ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας για τις συμβάσεις που είχε συνάψει η προηγούμενη κυβέρνηση με πολυεθνικές εταιρείες εμβολίων όπως η AstraZeneca και η Pfizer.

dimpenews.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

FEATURED

ΕΚΤΑΚΤΟ – Μαύρη Θάλασσα: 2 νεκροί μετά από φωτιά σε πλοίο – Η Ουκρανία κατηγορεί ρωσικά drones

ΝΑΤΟϊκό αεροσκάφος και ευρωπαϊκή ασφάλειαFEATURED

ΕΕ: «Η Ρωσία θέτει ζωές σε κίνδυνο σε όλη την Ευρώπη» – Προειδοποίηση για κύμα υβριδικών επιθέσεων

Στρατιωτικά αεροσκάφη σε αεροπορική βάσηFEATURED

ΗΠΑ απομάκρυναν B-1 βομβαρδιστικά από βρετανική βάση μετά από ύποπτο σχέδιο που συνδέεται πιθανώς με το Ιράν

Μία απάντηση στο “Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κόστα Ρίκα κατήργησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19 και όρισε ως παράνομη κάθε ενέργεια-κύρωση εναντίον κάθε ανεμβολίαστου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *