Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:06 - 03/08/2022

ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΨΩΝΙΑ

Cheap frozen food

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι Αμερικανοί αλλάζουν τις αγοραστικές τους συνήθειες για τα τρόφιμα τους και τώρα ψωνίζουν από  φτηνά καταστήματα του $1 ως την τελευταία απελπισμένη στρατηγική τους πριν από την μαζική πείνα… και την εξέγερση.

Κατά σχεδιασμό, η Αμερική βυθίζεται στην εξαθλίωση, την χρεοκοπία και τον μαζικό λιμό. Κατά την πορεία αυτού του αποτελέσματος, ο αμερικανικός λαός μετατοπίζει γρήγορα τις αγορές ειδών παντοπωλείου μακριά από τα συμβατικά παντοπωλεία σε εκπτωτικά καταστήματα «του ενός δολαρίου», όπου βαριά επεξεργασμένα και  κατεψυγμένα τρόφιμα μπορούν να αγοραστούν με 1,25$.

ποπ τάρτςΦανταστείτε την εξάντληση των θρεπτικών συστατικών σε ένα κουτί με τάρτες ποπ που πωλούνται για 1,25$.

Φανταστείτε τις συντομεύσεις στην ασφάλεια  τροφίμων και την έλλειψη ποιοτικού ελέγχου  μιας κατεψυγμένης πίτσας του 1,25$ που πωλείται σε ένα τέτοιο κατάστημα.

Συνειδητοποιήστε ότι, για πολλούς Αμερικανούς, τα καταστήματα δολαρίων είναι το τελευταίο βήμα στην πορεία προς την πείνα. Εάν οι τιμές των τροφίμων συνεχίσουν να αυξάνονται—όπως τώρα—οι ίδιοι άνθρωποι που μόλις και μετά βίας έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν επεξεργασμένα τρόφιμα του 1,25$ αυτή την στιγμή θα βρεθούν σύντομα χωρίς επιλογές τροφίμων. Θα πεινάσουν.

Ή, ίσως ακριβέστερα, θα επαναστατήσουν καθώς η πείνα θερίζει και θα κάνουν τα πάντα για να μην πεινάσουν.

Κάθε έθνος, λέγεται, απέχει μόλις εννέα γεύματα από την αναρχία (ή μια επανάσταση). Δεν είναι δύσκολο να δεις ότι όλα αυτά οδηγούνται γρήγορα.

Το 61% των Αμερικανών ζουν από μισθό σε μισθό

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, το 61% των Αμερικανών ζουν τώρα από μισθό σε μισθό. Έχουν μηδενική αποταμίευση. Δεν έχουν κανένα μαξιλαράκι όταν όλα φτάσουν στο αμήν.

Αυτοί οι σχεδόν χρεωκοπημένοι Αμερικανοί στρέφονται όλο και περισσότερο σε καταστήματα δολαρίων για να προμηθευτούν φθηνές θερμίδες. Το ίδιο άρθρο από την Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου εξηγεί: «Οι πωλήσεις ειδών παντοπωλείου στα εκπτωτικά καταστήματα αυξήθηκαν κατά 71% μεταξύ Οκτωβρίου 2021 και Ιουνίου 2022».

Εν τω μεταξύ, οι λιανικές πωλήσεις ειδών διατροφής στα Walmart, Costco, Sam’s Club και ακόμη και στο Amazon.com πέφτουν. Χάρη στον πληθωρισμό των τροφίμων και των καυσίμων – το δώρο του Τζο Μπάιντεν στην Αμερική – οι άνθρωποι που κάποτε είχαν την οικονομική δυνατότητα να ψωνίσουν σε ένα κανονικό παντοπωλείο αναγκάζονται τώρα σε καταστήματα δολαρίων, όπου οι επιλογές τροφίμων είναι ζοφερές.

«…Από τα περίπου 18.000 τέτοιου είδους μαγαζιά, ΜΟΝΟ τα 2.300 προσφέρουν φρέσκα προϊόντα», προειδοποιεί η Daily Mail. Η συντριπτική πλειονότητα των αγοραστών καταβροχθίζει βαριά επεξεργασμένο, φτωχό σε θρεπτικά συστατικά, χαμηλής ποιότητας junk food, καθιστώντας τους πιο ευάλωτους σε λοιμώξεις, διαβήτη, καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και παχυσαρκία, μεταξύ άλλων χρόνιων εκφυλιστικών καταστάσεων.

Όπως αναφέρει το SHTFplan.com, το 50% των ΗΠΑ μειώνει ήδη τις αγορές τροφίμων, φτάνοντας μπροστά σε ένα αδιέξοδο μη προσιτών τιμών. Ο πληθωρισμός των τροφίμων έχει γίνει τόσο σοβαρός που η καλλιέργεια του δικού σου φαγητού είναι πλέον σχεδόν εξίσου καλή με την εκτύπωση χρημάτων, γι’ αυτό αποκαλώ τα λαχανικά του κήπου, «πράσινο χρυσό».

Έχουμε δύο χορηγούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον δικό σας «πράσινο χρυσό»:

Φροντίστε να βρείτε κιτ σπόρων συσκευασμένα για ανθεκτική αποθήκευση. Παρακολουθήστε δωρεάν  σεμινάρια ή βίντεο στο Youtube, για να μάθετε  να καλλιεργείτε τρόφιμα εκεί που μετράει (σε εκπληκτικά μικρό χώρο όπως το μπαλκόνι σας).

Φροντίστε να επενδύσετε επίσης στον δικό σας «μαύρο χρυσό» (κομπόστ ή λίπασμα) και «μπλε χρυσό» (νερό), που είναι και τα δύο απαραίτητα για να επιβιώσετε από την επερχόμενη μηχανική πείνα και την μαζική πείνα.

Ο μαζικός λιμός είναι το αποτέλεσμα της εκτύπωσης χρημάτων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve).

Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑΓια τον πληθωρισμό στις τιμές τροφίμων δεν φταίει  ο Πούτιν: προκαλείται κυρίως από την ατελείωτη εκτύπωση χρημάτων από την Federal Reserve, ένα εγκληματικό καρτέλ που τυπώνει “χρήματα” χωρίς αντίκρισμα ασύστολα, κλέβοντας ουσιαστικά την αγοραστική δύναμη από τον κόσμο, οδηγώντας δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανούς στην φτώχεια και την πείνα.

Υπό κάθε πρόεδρο στην διάρκεια της ζωής μας, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει διοχετεύσει πλαστά νομίσματα fiat (παραστατικό χρήμα) στο σύστημα, ληστεύοντας ουσιαστικά την εργατική τάξη πλουτίζοντας τους απατεώνες τραπεζίτες φίλους τους που λαμβάνουν πάντα διασώσεις και μπόνους, ανεξάρτητα από το πόσοι Αμερικανοί οδηγούνται στην φτώχεια και την πείνα.

Οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν σκόπιμα να πεθάνουν από την πείνα τον κόσμο ως μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου ερήμωσης του πληθυσμού που περιλαμβάνει επίσης θανατηφόρα  «εμβόλια» που λανθασμένα ονομάζονται  «εμβόλια». Εκτός από την μηχανική της παγκόσμιας μαζικής πείνας και χρεοκοπίας, οι μισάνθρωποι μεσίτες  εξουσίας του κόσμου  επίσης προωθούν:

Τον κανιβαλισμό, μεταξύ άλλων μέσω των Νιου Γιορκ Τάιμς (NYT) που ισχυρίστηκαν πρόσφατα, «Η ώρα είναι τώρα» για κανιβαλισμό.

Προωθητική ευθανασία ηλικιωμένων, ακόμη και παιδιών. Ο Καναδάς πιέζει τώρα τα βιβλία για την ομαλοποίηση της ευθανασίας των παιδιών.

Προώθηση της ανακύκλωσης νεκρών ανθρώπινων σωμάτων σε «λίπασμα» μέσω «αλκαλικής υδρόλυσης» σε συνδυασμό με εφαρμογές βιολάσπης σε φάρμες τροφίμων. Αυτό σημαίνει ότι οι νεκροί ξεχύνονται στο αποχετευτικό σύστημα, όπου η «σάρκα τους» αναμειγνύεται σε βιολάσπη και μεταφέρεται με φορτηγά στην ύπαιθρο για να πεταχτεί σε αγροτικές φάρμες και ράντζα. (Δείτε το Biosludged.com για την πλήρη, δωρεάν ταινία ντοκιμαντέρ.)

Δεν είναι μόνο ότι προσπαθούν να πεθάνουν από την πείνα την ανθρωπότητα, βλέπετε, είναι ότι προσπαθούν να ταΐσουν τους νεκρούς στους ζωντανούς ενώ διατάζουν τους ανθρώπους να σταματήσουν να τρώνε κρέας. (Κρέας ζώων, δηλαδή. Η κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας είναι προφανώς εντάξει για τους παγκοσμιοποιητές…)

Με αυτόν τον ρυθμό πληθωρισμού των τροφίμων, οδηγούμαστε σε μια μαζική εθνική εξέγερση πεινασμένων, θυμωμένων ανθρώπων που θα προετοιμαστούν να σκοτώσουν και να φάνε σχεδόν οτιδήποτε… συμπεριλαμβανομένου του άλλου.

Ακούστε τις πλήρεις λεπτομέρειες στο σημερινό podcast της

Πηγή: Natural News

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου, Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών. Πολιτεύομαι από το 2012 ενώ από το 2015 και μετά είμαι στέλεχος του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιατί, εδώ εμείς τι κάνουμε ς

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*