Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:14 - 25/07/2022

Αυστραλός σεναριογράφος: Θέλαμε να συντρίψουμε νοητικά τους ανεμβολίαστους, είναι ήρωες!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Αυστραλός σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός Del Bigtree μίλησε δημοσίως για τους ανεμβολίαστους που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν τραβήξει τα πάνδεινα κι όμως αντιστάθηκαν ηρωικά στην υγειονομική δικτατορία.

Μεταξύ άλλων είπε: Αν ο ιός Covid 19 ήταν πεδίο μάχης, τότε αυτό θα έκαιγε ακόμα από τα σώματα των ανεμβολίαστων.

Ευτυχώς τα πράγματα έχουν αρχίσει να εξομαλύνονται, αλλά

οι ανεμβολίαστοι είναι οι ήρωες μας των τελευταίων δύο ετών, γιατί  χάρη σ΄ αυτούς έχουμε μία ομάδα ελέγχου σε σύγκριση με τους εμβολιασμένους, κάτι που μας επιτρέπει να δούμε όλες τις ελλείψεις και τις παρενέργειες των εμβολίων. Και συνειδητοποιούμε ότι οι εμβολιασμένοι είμαστε το μεγάλο παγκόσμιο πείραμα…

Ωστόσο, οι ανεμβολίαστοι έχουν υποστεί πολυάριθμα βάσανα, ουλές και πληγές, γιατί είναι αυτά ακριβώς τα άτομα που προσπαθήσαμε να συντρίψουμε νοητικά.

Βέβαια, κανείς δεν θέλει να ομολογήσει όσα κάναμε κατά των ανεμβολίαστων και κανείς δεν θέλει να αποκαλύψει όσα έπραξε η επιστήμη.

Πολλοί αυτοαποκαλούμενοι ειδικοί της υγείας και πρόσωπα της εξουσίας στην Αυστραλία (και παγκοσμίως) έχουν παραδεχθεί ότι ο σκοπός τους ήταν να κάνουν ανυπόφορη την ζωή των ανεμβολίαστων στην δουλειά, στις φιλίες, μέσα στην ίδια τους την οικογένεια, προκειμένου να υποκύψουν. 

Το ευχαριστιόμασταν που τους κάναμε αποδιοπομπαίους τράγους τους ανεμβολίαστους, γιατί μετά από τόσους μήνες καθοδήγησης από την τυφλή εξουσία, θέλαμε οπωσδήποτε να βρίσουμε και να κάψουμε κάποιον στην πυρά… 

Ο πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων τελείωσε, και τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη και αναγνώριση για την συμπεριφορά τους. (Πηγή:lemediaen442.fr)

Εδώ στην Ελλάδα συνεχίζεται ανεμπόδιστα ο πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων, οι υγειονομικοί που αντιστάθηκαν είναι για μήνες εκτός του συστήματος υγείας, απλήρωτοι και βασανισμένοι, ενώ και οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ένα τεστ την εβδομάδα, αν θέλουν να πάνε στην δουλειά. Προφανώς, εδώ στην Ελλάδα η εξουσία δεν έφτασε ακόμα στον στόχο της που είναι η νοητική, επαγγελματική και κοινωνική συντριβή των ανεμβολίαστων Ελλήνων..

helleniknews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ.

  2. Ανώνυμη 07/25/2022 @ 11:52 ΜΜ

    Θα πάρουν ένα πα@@ρι ότι και να κάνουν ας πληρώνω κάθε εβδομάδα, θα έρθει η ώρα που θα τα γυρίσουν πίσω πενταπλασια…

  3. ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 07/26/2022 @ 6:41 ΠΜ

    Έμενα δεν με νοιάζει που πληρώνω για τα τεστ. Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα η υγεία είναι ακριβή.

  4. Καθ' οδόν 07/26/2022 @ 9:54 ΠΜ

    Προς HellenicNews… Καμιά σχέση με Αυστραλία δεν έχει ο Del Bigtree. Είναι Αμερικανός, από το Κολοράντο.

  5. Το μόνο που μπορεί να μου κάνει η κυβέρνηση είναι μια ΠΙΠΑ..δεν πρόκειται να ξανακάνω τεστ..και ελάτε να με βρείτε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*