17:12 - 23/07/2022

Το να εισαι μαλακας δεν ειναι κακο ….το να σε κανουν μαλακα ειναι !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν μπορεις να τα βαλεις με την τυχαιοτητα , αν γεννηθεις γεννηθηκες τι να κανουμε τωρα !

Να τους αφησεις ομως να σε πεισουν οτι το μαυρο ειναι ασπρο …ε τοτε θα εισαι για κλωτσιες ..!

Η φωτο που θα σου δειξω ΜΠΟΡΕΙ να ειναι και πειραγμενη …για αυτο θα σε βαλω να ψαξεις μονος σου να βρεις παλια πληροφορια για το που ζουσες και το τι ζεις ! Μονο αν εσυ κανεις ερευνα θα το χωνεψεις !

Πηγαινε λοιπον μια δεκαετια πισω και δες τις τιμες στην θερμοκρασιας …και δες και σημερα πως σου παρουσιαζουν το φυσιολογικο , πως σε κανουν να φοβασαι αυτο που παντα υπηρχε , ακριβως οπως σε επεισαν και με τον θανατηφορο ιο ..οπου οι καθε χρονο απωλειες απο την γριπη ντυθηκαν σαν δημιος για να σε κανουν να δεχθεις το αορατο …και οτι ειναι αορατο μπορει ο καθενας να του δωσει οτι εικονα θελει !>..

ΑΛΛΑ ..ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΦΩΤΟ …ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΦΑΝΗ ΨΕΜΑ …ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ , ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ …ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ …ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ 07/23/2022 @ 5:25 ΜΜ

    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΡΙΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ >>> https://www.facebook.com/panagiotis.t.zachariou/videos/360865696231397/

  2. Και τωρα που ειμαι στο καμινι των 33 κελσιου.[αν.Καλαμαρια τωρα]αναπολω την υπεροχη δροσια των 44 βαθμων υπο σκια το’87 στη Θηβα[τοτε που καηκε η Καβαλα]Δεν γαμιομαστε διολου βλεπω.Α!τυχερε Μητσοτακη.

  3. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 07/23/2022 @ 6:01 ΜΜ

    https://parallaximag.gr/oi-simantikoteroi-kafsones-pou-zisame-stin-ellada-113665

    https://www.protothema.gr/stories/article/696155/oi-
    kausones-sti-hora-mas-ta-teleutaia-60-hronia-/

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ :

    ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ;;;

  4. ΣΤΑΥΡΟΣ 07/23/2022 @ 6:04 ΜΜ

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΕΡΥΣΙ,ΟΠΟΥ ΜΕ 1,5 ΜΗΝΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΟΠΟΥ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ 45 ΒΑΘΜΟΥΣ(ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 45 ΑΡΙ)ΠΕΡΥΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΡΘΡΑ,ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ..

  5. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 07/23/2022 @ 9:25 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΞΕΠΛΥΜΕΝΩ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΧΙ, ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ? ΟΤΙ ΕΞΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ 28C*. ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΙΣΑΛΗΘΕΙΕΣ.

  6. Καλησπέρα παιδιά.
    Θα ήθελα να αναφέρω κάτι που είδα με την οικογένειά μου απόψε γύρω στις 22:00 σε παραλία της Ροδου. Ένα περίεργο και τρομακτικό ταυτόχρονα θέαμα στον ουρανό. Ήταν σαν μία σειρά από 20-25 περίπου φωτεινά αστέρια διαταγμένα σε πλήρη ευθεία και κινούνταν όλα μαζί από τα νότιοανατολικά προς βορειοδυτικά του νησιού (περιοχή Αφάντου). Πρόλαβα να τραβήξω μακρινή φωτογραφία. Πως μπορώ να σας την στείλω; Μήπως το παρατήρησε κανείς άλλος;.;

    • ΜΑΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 07/24/2022 @ 3:30 ΠΜ

      Φιλε απο Παφο Κυπρου το παρατηρησαμε και εμεις.δεν ειναι τιποτα.οι δορυφοροι του ελον μασκ ηταν,περασαν απο την περιοχη μας.το ππρογραμμα space-x για γρηγορο ιντερνετ.γκουγκλαρε και θα δεις …

  7. πολιτης 07/24/2022 @ 7:20 ΠΜ

    ειναι τα παιχνιδακια του μασκ που θελει να μας βαλει σε τροχια για να μας βομβαρδιζουν με 5G ολο το 24 ωρο για να μας αποβλακωσουν!!

  8. Καθ' οδόν 07/24/2022 @ 6:20 ΜΜ

    Βρίσκουν και κάνουν, αλλά τελευταία το έχουν παραξηλώσει. Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

  9. Ακριβώς!!!

  10. Στο θερμότερο κάθε αριθμός που πέφτει είναι λιγότερο θερμό
    Στο ψυχρότερο κάθε αριθμός που ανεβαίνει είναι λιγότερο ψυχρό
    Υπάρχουν όρια
    Υπάρχουν αριθμοί
    Αα! Υπάρχουν και χρώματα , όπως στους φωτεινούς σηματοδότες,
    Πράσινο Πορτοκαλί Κόκκινο

  11. ΤΟ ΞΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ 07/25/2022 @ 4:20 ΜΜ

    ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΚΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ. >>> https://www.facebook.com/panagiotis.t.zachariou/videos/577222363868810/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*